Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σου χει πει Κυπριος ποσα παιρνει βασικο μισθο? και μπορει να μας φαινεται η ζωη τους ακριβη αλλα εχουν παροχες σε καποια θεματα που κανουν τα πραγματα πιο ευκολα..σιγα μην ακολουθουσαν το ελληνικο μοντελακι..

Αγγλοι ως το κοκκαλο..

Ναι, έχω συνεργαστεί με κύπριους σε προγράμματα και ξέρω, έχουν πολύ καλούς μισθούς.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι τους ατιμους..

Τι σαν κι εμάς;;;

Νομίζω ο βασικός για υπάλληλο γραφείου είναι τουλάχιστον στα 1500?.

Θα το σκεφτόμουν να μεταναστεύσω, αλλά κάνει ζέστη πολύ εκεί κάτω γμτ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ε ρε π#$$

ειναι μερικες γυναικες - μαμαδες να τις χτυπας κατω σαν τα χταποδια..

εμεις και ΜΟΝΟ εμεις φταιμε για αυτο που εξελισσονται τα παιδια μας..

δεν θα αλλαξω ποτε μυαλο πανω σε αυτο μεχρι να μου αποδειξετε το αναποδο..

καπου συζητανε για την ανταλλαγη δωρων τα χριστουγεννα στο σχολειο..

ωραια ως εδω.. το καναμε και εμεις εκεινα τα αρχαια και φτωχα χρονια..

μερικες ενοχλουνται για το τι δωρα πετυχαν τα παιδια τους κατα την ανταλλαγη αναφερομενες στο ποσο προσεκτικα διαλεγμενα και χρησιμα ηταν αυτα που προσφεραν εκεινες..και μιλαμε για πολυ πειραγμενες..

αντι να εξηγησουν στα παιδια τους οτι ο καθενας προσφερει αυτο που χει δυνατοτητα καθονται και κατακρινουν σιγουρα και στα παιδια τους και αυτο που πηραν..ε! τι αλλο να περιμενει κανεις..

λες και ολοι εχουν τη δυνατοτητα..

δεν παμε καλα γυναικες...δεν παμε καλα..

εμεις και ΜΟΝΟ εμεις φταιμε για αυτο που εξελισσονται τα παιδια μας..

Συμφωνώ κι εγώ σ' αυτό!

δεν παμε καλα γυναικες...δεν παμε καλα..

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ΠΟΛΥ ανταγωνιστικές μεταξύ μας οι γυναίκες. Έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι είναι στο γενετικό μας κώδικα.

Τώρα το βλέπω απ' τον γιο μου, οι άντρες είναι ΤΟΣΟ απλά πλάσματα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Συμφωνώ κι εγώ σ' αυτό!

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ΠΟΛΥ ανταγωνιστικές μεταξύ μας οι γυναίκες. Έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι είναι στο γενετικό μας κώδικα.

Τώρα το βλέπω απ' τον γιο μου, οι άντρες είναι ΤΟΣΟ απλά πλάσματα!

καλα μαρη.. (με κολλησατε και σας το λεω..) μετα απο τοοοοοοοοοοσα χρονια στον γιο σου ειδες ποσο απλες συσκευες ειναι οι ανδρες???

καπου συζητανε για την ανταλλαγη δωρων τα χριστουγεννα στο σχολειο..

Πίκρα... άσχημες αναμνήσεις από το δημοτικό, σε κάθε ανταλλαγή δώρων στο σχολειο έμενα ΠΑΝΤΑ χωρίς δώρο.. υπήρχε κάποιος που δεν έφερνε αλλά ζητούσε δώρο και εγώ που πήγαινα τελευταια να πάρω έμενα με τη σακούλα στο χέρι

καλα μαρη.. (με κολλησατε και σας το λεω..) μετα απο τοοοοοοοοοοσα χρονια στον γιο σου ειδες ποσο απλες συσκευες ειναι οι ανδρες???

Ε, δεν καθόμουν πριν να τους παρατηρήσω με το μικροσκόπιο, με 3 αδελφές μεγάλωσα. :tongue:

Ανοίξανε οι ουρανοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, με γρουσούζεψε ο χάζμπαντ! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πίκρα... άσχημες αναμνήσεις από το δημοτικό, σε κάθε ανταλλαγή δώρων στο σχολειο έμενα ΠΑΝΤΑ χωρίς δώρο.. υπήρχε κάποιος που δεν έφερνε αλλά ζητούσε δώρο και εγώ που πήγαινα τελευταια να πάρω έμενα με τη σακούλα στο χέρι

καλα... τοσο κωλοφαρδυ εισουν που σε εσενα επεφτε να μην παιρνεις δωρο?

και οι δασκαλοι τοσο χαζοι ηταν που δεν μετρουσαν ποσα παιδια εφεραν και ποσα υπαρχουν για να μοιραστουν ωστε να καλυψουν τη διαφορα??

και στην συγκεκριμενη δεν μιλαω για αυτο το ατυχημα αλλα για το οτι χαλαστηκαν επειδη πηραν τα παιδια του γλειφιτζουρι για δωρο αντι για κατι πιο φανταιζι και δηθεν πρακτικο...

Ε, δεν καθόμουν πριν να τους παρατηρήσω με το μικροσκόπιο, με 3 αδελφές μεγάλωσα. :tongue:

Ανοίξανε οι ουρανοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, με γρουσούζεψε ο χάζμπαντ! :mad:

ξουτ μακρυα..παλιοβροχη

σχεσεις δεν εκανες? ολοι ηταν τελειοι και πανεξυπνοι???!!

σχεσεις δεν εκανες? ολοι ηταν τελειοι και πανεξυπνοι???!!

Πριν τον χάζμπαντ μόνο μία μεγάλη σχέση, ήμανε κι από απόσταση, ήμανε ΠΟΛΥ καψούρα, τι να παρατηρήσω; Δεν έβλεπα την τύφλα μου. :tongue:

Με τον χάζμπαντ ήμασταν επισης αρκετά χρόνια από απόσταση. Τι στ' αναλύω τώρα; Αυτό που σου λέω, το πρώτο "πειραματόζωο" παρατήρησης είναι ο Τζόνυ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και στην συγκεκριμενη δεν μιλαω για αυτο το ατυχημα αλλα για το οτι χαλαστηκαν επειδη πηραν τα παιδια του γλειφιτζουρι για δωρο αντι για κατι πιο φανταιζι και δηθεν πρακτικο...

αφου υπάρχουν κ' ψώνια τί να κάνουμε;;

Και ναι ήμουν τοοοσοοο κωλόφαρδη!! Αλλά ο Θεούλης μου το ανταπέδωσε και τώρα όποτε στέλνω μνμ για κάτι που χαρίζουν 3 στις 4 φορες κερδίσω

Και ναι ήμουν τοοοσοοο κωλόφαρδη!! Αλλά ο Θεούλης μου το ανταπέδωσε και τώρα όποτε στέλνω μνμ για κάτι που χαρίζουν 3 στις 4 φορες κερδίσω

Όντως! Εγώ πάλι δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...