Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

geia sou elenada kai prosp!!!

λοιπον,νομιζω πως το φρεσκο γαλα(αυτο που ληγει μετα απο λιγες μερες,οχι το υψηλης παστεριωσης,που διαρκει 1 μηνα),ειναι το καταλληλοτερο!!!!εγω μιλησα με συμβουλο μητρικου θηλασμου και απο τοτε αυτο δινω τα βραδια ,πριν κοιμηθει ,μπας και κοιμηθουμε το βραδυ!

στην αρχη επινε μονο 20-30 μλ,αλλα τωρα πινει γυρω στα 150 με λιγη προσπαθεια και υπομονη απο μενα...

εγω βεβαια,εχω κανα τριμηνο που το πρωι δινω φαριν λακτε(μη βαρας προσπ),αλλα τρελαινεται πραγματικα,το πρωι μας παει κατευθειαν κουζινα και δειχνει το κουτι της φαρινας,λεγοντας μαμ μαμ μαμ!πολυ πλακα.αρχισε να τρωει φαριν λακτε ,επειδη σε καποια φαση δεν ετρωγε σχεδον τιποτα και ειχε φοβηθει το ματι μου!μετα ομως τη συνηθισε και τωρα τρελαινεται πραγματικα!προσπ,πως και αποφασισες να δωσεις και ξενο?σκεφτεσαι αποθηλασμο σιγα σιγα?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου κι απο μενα christin!

ζωηρευει κι εσενα το μανολακι,ε?

εγω εσας παντως που μιλαμε καθε μερα δεν σας μπερδευω,τις αλλες μαμαδες που εχω κανει add στο fcbk,και που δεν εχουμε μιλησει μονο μπερδευω.

να σας πω εγω που της εχω κανει εξετασεις αιματος οταν ηταν περιπου 7-8 μηνων,για να δουμε τι ειχε κι εκανε ολο διαρροιες με αιμα.

το εχω ξαναγραψει βεβαια,αλλα δεν πειραζει.

λοιπον,πηγα σε ενα μικροβιολογικο που ηταν 2 κοπελες.

δεν καθοταν η μικρη καθολου,να της παρουν αιμα,με αποτελεσμα να την τρυπησουν 2 φορες,ενω η μικρη μου ειχε γινει παπι στον ιδρωτα απο το ζορι της να ξεφυγει.αφηστε,δραμα!απο τοτε της εχει μεινει και δεν θελει να την ξαπλωνει ο γιατρος να την εξεταζει και θελει να κανει εμετο.εσεις βεβαια,μπορει να πετυχετε καποιον πιο εμπειρο και να μην το καταλαβει καθολου το μωρακι σας.σας το ευχομαι,γτ ειναι πολυ ψυχοφθορο.

αυτο φοβομουν!!!!!και τωρα επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου....ωχ τι θα τραβηξω ....τι θα τραβηξει ο μ.δηλαδη!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

αυτο φοβομουν!!!!!και τωρα επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου....ωχ τι θα τραβηξω ....τι θα τραβηξει ο μ.δηλαδη!!!!

ωχ,δεν στο ειπα για να φοβηθεις.:oops::oops:μπορει εσενα να καθεται και να παιζει και να μην δωσει πολυ σημασια.εμας μας πηραν απο το χερακι αιμα.

παντως για αλλες εξετασεις δεν μας ειπε ο παιδιατρος.ευτυχως.γτ μπορει και να μην τις εκανα.

ποιο γαλα του δινεις?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γεια σου Cristin μου κι απο μενα.Οντως ειναι πολυ ψυχοφθορο οταν ακους να κλαιει το νινι σου και δεν μπορεις να του κανεις κατι.Εγω τα περασα οταν ηταν 3 μηνων και μπηκαμε νοσοκομειο.Αστα,αλλα δυστυχως δεν εχουμε αλλη επιλογη.Εμας μας ειπε οτι επειδη ειναι πολυ αδυνατη η δικια μου 75cm και 7950 να την παρακολουθησουμε μεχρι 15 μηνων και αν δεν παρει το επιθυμητο βαρος θα κανουμε τοτε εξετασεις αλλιως οταν γινει 2 χρονων!!!

prosp εγω μιλησα με 3 γιατρους για το γαλα και μου προτειναν το φρεσκο ή το εβαπορε αλλα προτιμοτερο το φρεσκο γιατι ειναι πιο ελαφρυ για το πεπτικο συστημα του μωρου!!!!

Εγω της δινω το advance που ειναι απο 1 και μετα και δοξα το Θεο μεχρι τωρα ολα καλα.Οσο της εδινα σκονη ειχαμε ψιλοπροβληματακια με τις κεννωσεις.....

Cristin κι εγω της δινω fari lacte τα απογευματα.2 μερες γιαουρτι 1 φαρι λακτε!!!!

για αυτο δεν με πολυθελει..επειδη δεν την αφηνω παντα να κανει οτι θελει..ενω οι υπολοιποι αστα να πανε

χαζουλα.........εσενα δεν θελει βρε πελη????

παντα ο ενας απο τους δυο ειναι ο πιο αυστηρος,και κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι το σωστο

φανταζεσαι να εισασταν ολοι υποχωρητικοι????

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

geia sou elenada kai prosp!!!

λοιπον,νομιζω πως το φρεσκο γαλα(αυτο που ληγει μετα απο λιγες μερες,οχι το υψηλης παστεριωσης,που διαρκει 1 μηνα),ειναι το καταλληλοτερο!!!!εγω μιλησα με συμβουλο μητρικου θηλασμου και απο τοτε αυτο δινω τα βραδια ,πριν κοιμηθει ,μπας και κοιμηθουμε το βραδυ!

στην αρχη επινε μονο 20-30 μλ,αλλα τωρα πινει γυρω στα 150 με λιγη προσπαθεια και υπομονη απο μενα...

εγω βεβαια,εχω κανα τριμηνο που το πρωι δινω φαριν λακτε(μη βαρας προσπ),αλλα τρελαινεται πραγματικα,το πρωι μας παει κατευθειαν κουζινα και δειχνει το κουτι της φαρινας,λεγοντας μαμ μαμ μαμ!πολυ πλακα.αρχισε να τρωει φαριν λακτε ,επειδη σε καποια φαση δεν ετρωγε σχεδον τιποτα και ειχε φοβηθει το ματι μου!μετα ομως τη συνηθισε και τωρα τρελαινεται πραγματικα!προσπ,πως και αποφασισες να δωσεις και ξενο?σκεφτεσαι αποθηλασμο σιγα σιγα?

λεω να αποθηλασω κατα τον Μαιο καπου εκει γυρω..ωστε να παρει η διαδικασια οσο χρειασθει και μολις δω οτι παει καλά ο αποθηλασμος και εφοσον και η υγεια μου ειναι καλη να προσπαθησω για δευτερο παιδακι. Και ετσι σκεφθηκα να της δινω μια δυο φορες λιγο ξενο γαλα για να γνωρισει τη γευση και να συνηθισει καπως..αυτο θα το κανω τα σκ που θα μαι σπιτι και ετσι θα μπορω και να θηλαζω ενδοιαμεσα της ημερας.

και εμενα δεν τρωει σχεδον τιποτε..εχθες πηγα και της πηρα Tendy με γευση δημητριακων αλλα δεν το φαγε..σημερα εφαγε καπως το μισο..

αλλα απο γαλα και εγω για το φρεσκο ξερω απο τις συμβουλους θηλασμου και μαλιστα οχι αυτα που ειναι για παιδια αλλα τα κανονικα πχ το Ολυμπος..τα εβαπορε δεν τα εμπιστευομαι ουτε για μενα..και σαφως δεν συζηταω καν για σκονη γαλα..τοσος κοπος ενα χρονο να παει στραφη!

ωχ,δεν στο ειπα για να φοβηθεις.:oops::oops:μπορει εσενα να καθεται και να παιζει και να μην δωσει πολυ σημασια.εμας μας πηραν απο το χερακι αιμα.

παντως για αλλες εξετασεις δεν μας ειπε ο παιδιατρος.ευτυχως.γτ μπορει και να μην τις εκανα.

ποιο γαλα του δινεις?

καλα εκανες και τα ειπες εσυ!

ναι ναι ,ο δικος μου θα καθεται να παιζει οταν του παιρνουν αιμα!!!!χαχαχαχα

δινω δελτα,κι εγω στην greenpeace to diabasa

αλλα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρη!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

να σας πω την αληθεια??

οσο και να επιμενει η παιδιατρος στο να ειναι αρνητικη στο θεμα του γαλακτος εγω δεν θα την ακουσω (αν την ειχα ακουσει θα χα αποθηλασει στα μισα του πρωτου μηνα)..

θα της δωσω λιγα ml φρεσκο και αν δω οτι την πειραζει θα της το αλλαξω..αλλωστε δεν προκειται και δεν σκοπευω να της το δωσω συστηματικα και καθε μερα..ειναι περισσοτερο θεμα γνωριμιας με το ξενο γαλα..

και ναι..οπου ρωτησα και διαβασα ολοι λενε να δινουμε τις βραχυπροθεσμης παστεριωσης και διαρκειας.

μπορει να σας φαινεται περιεργο που το συζηταω τοσο εκτενως αλλα για μενα (σαφως και για τη μικρη περισσοτερο) ειναι μεγαλη αλλαγη..και εγω σε καθε αλλαγη προσαρμοζομαι αλλα αγχωνομαι επειδη επιδιωκω το δυνατον καλυτερο..

να σας πω την αληθεια??

οσο και να επιμενει η παιδιατρος στο να ειναι αρνητικη στο θεμα του γαλακτος εγω δεν θα την ακουσω (αν την ειχα ακουσει θα χα αποθηλασει στα μισα του πρωτου μηνα)..

θα της δωσω λιγα ml φρεσκο και αν δω οτι την πειραζει θα της το αλλαξω..αλλωστε δεν προκειται και δεν σκοπευω να της το δωσω συστηματικα και καθε μερα..ειναι περισσοτερο θεμα γνωριμιας με το ξενο γαλα..

και ναι..οπου ρωτησα και διαβασα ολοι λενε να δινουμε τις βραχυπροθεσμης παστεριωσης και διαρκειας.

μπορει να σας φαινεται περιεργο που το συζηταω τοσο εκτενως αλλα για μενα (σαφως και για τη μικρη περισσοτερο) ειναι μεγαλη αλλαγη..και εγω σε καθε αλλαγη προσαρμοζομαι αλλα αγχωνομαι επειδη επιδιωκω το δυνατον καλυτερο..

Οταν με το καλο το αρχισεις μπορεις να δεις καποιες διαφορες στις κεννωσεις της.Μην ανησυχησεις ειναι μεχρι να προσαρμοστει!!!!

να σας πω την αληθεια??

κι εγω μαζι σου!ο καθε γιατρος τα δικα του λεει!ελεος πια!εγω φαινομαι παραξενη που δεν της εδινα αυγο μεχρι τωρα,κι αμα ακουσω φιλη μου να δινει ψαρι απο τον 8ο μηνα παλι μου φαινεται παραξενο!αλλα ολες οδηγιες γιατρου τηρουμε!το ενστικτο της μανας ειναι καλυτερο!

Διαφημίσεις

να σας πω την αληθεια??

παντως,εχε κατα νου πως ουτως ή αλλως θα σου πινει πολυ λιγο στην αρχη,οποτε το να δινεις μονο σκ,δεν ξερω τι οφελος θα εχει.εγω σου προτεινω να δινεις καθημερινα,πριν τον υπνο πχ,κι οσο πιει!εμεις εμαστε στη φαση αυτη πανω απο μηνα,και μολις τις 3 τελευταιες μερες φτανει τα 150 μλ,και αυτο παιρνει και 30 λεπτα να το πιει(αλλα παιδακια σε αυτην την ηλικια πινουν 250 μλ σε 2 λεπτα!!!!!!)

εγω παρατηρησα πως με το γαλα,κανει πολυ πιο συχνα κακακια,χθες εκανε 2 φορες,και σημερα πρωι ξαναεκανε και ναι ,οντως μου φαινονται λιγο διαφορετικα ,σαν να μην εχει χωνευτει πολυ καλα η τροφη ....

το μονο θετικο (για μενα),ειναι πως εχει ελλατωθει αρκετα το γαλα μου

και τωρα που τ σκεφτομαι ,μονο πριν κοιμηθει ζηταει!!!!εκτος εξαιρεσεων.αντε κκαι καλο μου αποθηλασμο,γιατι θελω να πιω αλκοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

χμ..το θεμα ειναι οτι τελευταια λογω δοντιων εχει διαρροιες συνεπως ισως το ξενο γαλα να την κανει χειροτερα..ιδιως το φρεσκο..

καλα..θα δουμε..αλλωστε οπως ειπα δεν θα ειναι και για καθε μερα..ισα να δω πως θα τα παει και να γνωρισει τη γευση...θα μου χρειαστει σε λιγους μηνες αλλωστε..

ευχαριστω κοριτσια!

Οταν με το καλο το αρχισεις μπορεις να δεις καποιες διαφορες στις κεννωσεις της.Μην ανησυχησεις ειναι μεχρι να προσαρμοστει!!!!

Γεια σου Ευα!!!εσυ τι διαφορα ειχες δει?εσας τα κακακια τον παιδιων σας πως ειναι?εμενα τωρα τελευταια ειναι σαν αχωνευτα!αφου τα καταπινει (οχι τα κακα!!!!)χεχε,ολα σχεδον αμασητα ο παπαρας!υποθετω ειναι φυσιολογικο....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

παντως,εχε κατα νου πως ουτως ή αλλως θα σου πινει πολυ λιγο στην αρχη,οποτε το να δινεις μονο σκ,δεν ξερω τι οφελος θα εχει.εγω σου προτεινω να δινεις καθημερινα,πριν τον υπνο πχ,κι οσο πιει!εμεις εμαστε στη φαση αυτη πανω απο μηνα,και μολις τις 3 τελευταιες μερες φτανει τα 150 μλ,και αυτο παιρνει και 30 λεπτα να το πιει(αλλα παιδακια σε αυτην την ηλικια πινουν 250 μλ σε 2 λεπτα!!!!!!)

εγω παρατηρησα πως με το γαλα,κανει πολυ πιο συχνα κακακια,χθες εκανε 2 φορες,και σημερα πρωι ξαναεκανε και ναι ,οντως μου φαινονται λιγο διαφορετικα ,σαν να μην εχει χωνευτει πολυ καλα η τροφη ....

το μονο θετικο (για μενα),ειναι πως εχει ελλατωθει αρκετα το γαλα μου

και τωρα που τ σκεφτομαι ,μονο πριν κοιμηθει ζηταει!!!!εκτος εξαιρεσεων.αντε κκαι καλο μου αποθηλασμο,γιατι θελω να πιω αλκοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ;)

καλο αποθηλασμο!!!κι εμενα τα λαχανικα τα κομματακια οπως ειναι τα εκανε κακα.

παντως γαλα πινει 150-180 το πολυ αλλα πολλες φορες την μερα!

πριν λιγο φαγαμε και ψαροσουπα,κι εφαγε 5-6 κουταλιες!αυτο σημαινει πως της αρεσε!

Γεια σου Ευα!!!εσυ τι διαφορα ειχες δει?εσας τα κακακια τον παιδιων σας πως ειναι?εμενα τωρα τελευταια ειναι σαν αχωνευτα!αφου τα καταπινει (οχι τα κακα!!!!)χεχε,ολα σχεδον αμασητα ο παπαρας!υποθετω ειναι φυσιολογικο....

Εμεις απλως την πρωτη φορα μου εκανε κακα μετα απο 2 μερες.Τωρα κανει κακα 2 με 3 φορες τη μερα συνηθως τουρτα...(τσ τσ πως τα λεω:tongue::tongue::tongue::tongue:).Απλα οταν κανει και 3 φορα η τελευταια ειναι σαν χαλβας!!!

τι σκατο κουβεντα ειναι αυτη που κανουμε παλι?

Εμεις πινουμε 180-200ml γαλα μονο πρωι και βραδυ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...