Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ μακάρι να φτάσουμε στα χρόνια του, και ειναι μια χαρά, του ανανέωσαν και το δίπλωμα φέτος (χωρίς λάδωμα εννοείται) και πάει κάνει τις βόλτες του , τα ψώνια του, όλα

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ..

να φτανεις στα ενενηντα και να εισαι μια χαρα.. αλλιως καλυτερα να μην υπαρχεις.. ταλαιπωρια για ολους..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλα βλεπω οτι εξελισσεται ο κοσμος και εγω μενω πισω (αναφερομαι στην ταλαιπωρια και στη δυσκολια..)

τεσπα χεστο..

Ε, σιγά μωρέ κι εσύ, δε σε πήραν και τα χρόνια! Πόσο είπαμε είσαι; 30 ή 32;; Νεότατη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Χαλάρωσε τον έχεις θάψει τον άνθρωπο δεν είναι και 100 χρ.

αντε παλι ξανα..

ειναι 46 τον Μαιο.. δεν θα θελα να φθασει 50 για να κανει και το δευτερο παιδι..

νομιζω οτι εισαι αρκετα εμπειρη για να καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η ανθεκτικοτητα σωματικα και ψυχικα για να μεγαλωσεις δυο παιδια..

και δεν ειναι και αμελητεα διαφορα..

θα μου πεις τωρα.. τι 47, τι 50.. ενα και το αυτο.. αλλα πλεον καθε χρονος ειναι και πιο βαρυς.. δεκα χρονια τον ξερω και διαπιστωνω τις αλλαγες και σε εκεινον και σε εμενα..

δεν το λενε τυχαια οτι το καλυτερο ειναι να κανεις νεος τα παιδια..

αλλα περα απο το ηλικιακο.. εγω δινω βαση σε μενα ως προς την ψυχολογια μου..

πλεον βαριεμαι τη σκεψη μιας επομενης εγκυμοσυνης (οχι οτι δεν θελω αλλα μιλαω για το διαδικαστικο..) ποσο μαλλον για αλλη μια αποτυχια...(που εγω τις εχω και στο..τσεπακι..)

αλλα περα απο το ηλικιακο.. εγω δινω βαση σε μενα ως προς την ψυχολογια μου..

πλεον βαριεμαι τη σκεψη μιας επομενης εγκυμοσυνης (οχι οτι δεν θελω αλλα μιλαω για το διαδικαστικο..) ποσο μαλλον για αλλη μια αποτυχια...(που εγω τις εχω και στο..τσεπακι..)

Σε καταλαβαίνω!

Εγώ τη βαριόμουνα/φοβόμουνα μία, τώρα τη φοβάμαι δέκα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω!

Εγώ τη βαριόμουνα/φοβόμουνα μία, τώρα τη φοβάμαι δέκα!

αει γεια σου!!

ασχετο εχω μια φιλη Κυπρια..ολο ταξιδακια κανουν με τον ανδρα της.. Νεα Υορκη, Ευρωπη, ερχονται και Αθηνα που και που..

πεινανε οι Κυπριοι.. τεσπα..αστο..

Γιατί Έλληνες που κάνουνε ταξιδάκια δεν ξέρεις δηλαδή; ;)

Σου χει πει Κυπριος ποσα παιρνει βασικο μισθο? και μπορει να μας φαινεται η ζωη τους ακριβη αλλα εχουν παροχες σε καποια θεματα που κανουν τα πραγματα πιο ευκολα..σιγα μην ακολουθουσαν το ελληνικο μοντελακι..

Αγγλοι ως το κοκκαλο..

οχι θα το πω..

θα το πω..

ολα τα χρονια που παω και ερχομαι Πανεπιστημιουπολη για δουλειες οι πιο κραγμενες γκομενες εμφανισιακα ειναι οι Κυπριες.. δινουν λεφτα για την εμφανιση τους (το Α και το Ω) αλλα η διαφορα ειναι εμφανεστατη..

οταν πηγα στην Κυπρο τα ιδια και εκει αλλα μολις το ανοιγαν το ρημαδι..καταστροφη..

μου την εχει σπασει που τους εχω πιασει να μας θαβουν ειτε στην διαλεκτο τους ειτε στα αγγλικα λες και ειμαστε στουρναρια και δεν χαμπαριαζουμε..

να μην πω για φιλους και συγγενεις που χουν κανει στρατιωτικο εκει.. στα μαχαιρια..

να σας λεει ιστοριες ο κουμπαρος (αποστρατος) να τρελαθειτε..

απλα, αν δεν υπηρχαν πολιτικοι σκοποι ουτε την ελληνικη δεν θα θελαν να μιλουν..

κατα τ'αλλα ..καλα παιδια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...