Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω για τις άλλες αλλά όσο λείπει η boss εδώ θα ειμαι

Τζεσικάκι τι κάνει η μανούλα σου; Συνήλθε απ' όλη την αναστάτωση;

Η δικιά μου, σας το 'πα;, διαγνώστηκε τελικά με ελαφριά κατάθλιψη. Παίρνει τα χαπάκια της τώρα κι εύχομαι να ηρεμήσει!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Xaxa... κι εγώ αν πάω με το Στ. αργά παιδότοπο μου αρεσει να πίνω μια μπυριτσα, αφού αυτή ειναι η εξοδός μας.

Εγω εφτασα σπιτι στις 18.00 και κατι και ημουν κουρασμενη.. δεν ηθελα ουτε να φαω.. παντα μια μπυρα με συνεφερει..

Εγώ πάλι χθες κοιμήθηκα απ' τις 10+ αφού ακόμα πτώμα είμαι. Σιδέρωσα, έκανα μπάνιο (αφού κοιμήθηκε ο Τζόνυ) και άφησα τα υπόλοιπα στον χάζμπαντ και ξεράθηκα!

Σαν κάπως να συνέρχομαι σιγά σιγά. Τζες πήρες χρήμα;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τζεσικάκι τι κάνει η μανούλα σου; Συνήλθε απ' όλη την αναστάτωση;

Η δικιά μου, σας το 'πα;, διαγνώστηκε τελικά με ελαφριά κατάθλιψη. Παίρνει τα χαπάκια της τώρα κι εύχομαι να ηρεμήσει!

χμ.. τι να πω.. μακαρι να ειναι περαστικα.. ποσο ειναι η μαμα σου maestria?

εμενα 50 και περναει και κλιμακτηριο (μαλλον σιγα σιγα βγαινει απο αυτη αλλα εχει κρατησει τα καταλοιπα..)

σημερα διαβαζα για το διαβητη...

μεγαλο προβλημα και ειδικα στην Ελλαδα.. δεν ξερω..ολα προς το κακο..

Διαφημίσεις

εγω μετραω μερες μπας και αρχισει παλι το σεξ :tongue: :tongue: ηδη περασαν 20!! ειμαστε σε καλο δρομο..και ορεξη φουλ..

παω να κανω καφε..

τι βιβλιο διαβαζεις παραμορφωμενο μου?

Εγώ πάλι χθες κοιμήθηκα απ' τις 10+ αφού ακόμα πτώμα είμαι. Σιδέρωσα, έκανα μπάνιο (αφού κοιμήθηκε ο Τζόνυ) και άφησα τα υπόλοιπα στον χάζμπαντ και ξεράθηκα!

Σαν κάπως να συνέρχομαι σιγά σιγά. Τζες πήρες χρήμα;;;

εγω ολο λεω να κατσω να γραψω κατι που χω στο μυαλο μου και ολο τα βραδυα ειμαι ψοφια.. σχεδον αποκοιμιεμαι με τη μικρη..

χμ.. τι να πω.. μακαρι να ειναι περαστικα.. ποσο ειναι η μαμα σου maestria?

Στα 61. Ο νευρολόγος είπε ότι είναι ιάσιμη μορφή, ένα 6μηνο το ηρεμηστικό και μετά θα το διακόψει. Βασικά τη βοηθάει να κοιμηθεί ήρεμα, γιατί στον ύπνο την πιάνανε οι κρίσεις πανικού.

Τους ανοίξανε το σπίτι στο χωριό πριν κάνα χρόνο (μαμιώντας τελευταία τους πάει) κι από τότε χειροτέρεψε, είχε πάθει και την κρίση με την κετοξέοση, ε, μεγάλη γυναίκα, πολλά θέλει;

Τον διαβήτη τον έχει ρεγουλάρει αρκετά, ευτυχώς.

τι βιβλιο διαβαζεις παραμορφωμενο μου?

Margaret Atwood "Alias Grace", απ' τα πρώτα της, απίθανο είναι! Τρελαίνομαι για τη γραφή της, έχω διαβάσει πολλά δικά της, κάνω κι εξάσκηση στ' αγγλικά μου έτσι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω ολο λεω να κατσω να γραψω κατι που χω στο μυαλο μου και ολο τα βραδυα ειμαι ψοφια.. σχεδον αποκοιμιεμαι με τη μικρη..

Είναι πολύ δύσκολο να 'σαι δημιουργική με τόση κούραση μωρέ, εντάξει, μην αγχώνεσαι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τζεσικάκι τι κάνει η μανούλα σου; Συνήλθε απ' όλη την αναστάτωση;Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...η μαμά μου συνήλθε, τα αδέρφια της δεν την αφήνουν... δεν θέλει ο ένας να ανοιχτεί η διαθήκη για να μην θυμώσει η άλλη αδερφή και άλλα τοσα ωραία...

Περαστικά να ειναι!!

Τζες πήρες χρήμα;;;
Πληρώθηκα 1/11 και ξανά τώρα 1/12, με την μετακόμιση πληρωνόμαστε και στην ώρα μας.. πως γίνεται αυτό δεν ξέρω.
Κι εγώ θέλω να γράψω το βιβλίο της μικρής αφού εχθές έπεσε πάλι στα χέρια μου αλλά δεν κάνω τίποτα, θέλω μονο να κοιμάμαι

Διαφημίσεις

Για τις εκλογές ρώτησα καλέ, αν πήρες!!

Αμάν με τη διαθήκη, τόσα πολλά έχουν να μοιράσουν; Ας τ' ανοίξουν, να κάνουν και τα διαδικαστικά, να τελειώνουν! Φαντάζομαι ο πατέρας της εχει πεθάνει, ε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Για τις εκλογές ρώτησα καλέ, αν πήρες!!

Oχι δεν πήγα, πρεπει να ανέβω κέντρο και βαριέμαι

Αμάν με τη διαθήκη, τόσα πολλά έχουν να μοιράσουν; Ας τ' ανοίξουν, να κάνουν και τα διαδικαστικά, να τελειώνουν! Φαντάζομαι ο πατέρας της εχει πεθάνει, ε;

Ειναι ένα διαμέρισμα που ειχα βάλει λεφτά η μητέρα μου και ο αδερφός της και η γιαγιά τους το άφησε και τα άλλα πανε δια 3, αλλά δεν την ανοίγουν γιατί θα θυμώσει η θειά μου και έτσι θα πάρουν τα νομιμα... μλκς

Ο παππους μου ζει και ειναι μια χαρά 91 ετών ειναι

Ειναι ένα διαμέρισμα που ειχα βάλει λεφτά η μητέρα μου και ο αδερφός της και η γιαγιά τους το άφησε και τα άλλα πανε δια 3, αλλά δεν την ανοίγουν γιατί θα θυμώσει η θειά μου και έτσι θα πάρουν τα νομιμα... μλκς

Ο παππους μου ζει και ειναι μια χαρά 91 ετών ειναι

Εντελώς μμκίες, αλλά τέσπα, δικά τους είναι, ας τα κανονίσουν όπως θέλουν.

Βρε τον παππούυυυυυυυ!!! Χε, Χε, ζωή να 'χει! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εντελώς μμκίες, αλλά τέσπα, δικά τους είναι, ας τα κανονίσουν όπως θέλουν.

Βρε τον παππούυυυυυυυ!!! Χε, Χε, ζωή να 'χει! :D

Ευχαριστώ μακάρι να φτάσουμε στα χρόνια του, και ειναι μια χαρά, του ανανέωσαν και το δίπλωμα φέτος (χωρίς λάδωμα εννοείται) και πάει κάνει τις βόλτες του , τα ψώνια του, όλα

ΑΜΑΝ με τα κληρονομικα βρε παιδι μου..

λοιπον εχθες σκεφτομουν οτι τελικα ολοι οι φιλοι μου εχουν κανει δυο παιδια..

ειμαι ακριβως στην ιδια θεση που ημουν πριν 3 χρονια.. ολοι ειχαν ενα και εγω κανενα..και παλευα σαν το ζωο..

τωρα ολοι εχουν δυο και εγω ενα..και ακομη το παλευω..παλι σα το ζωο..

βεβαια μονο ενας θελει να παει για τριτο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...