Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Καλημέρα κ εγώ πολύ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά έχω πάρα πολλές συγγενείς ελιές πάνω μου. Αλλά αυτήν εκεί κάτω δεν της έδινα ιδιαίτερη σημασία 🤭 δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. 

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

Καλημέρα επιτέλους επιτέλους επιτέλους ήρθε! Είχα πολλά χρόνια να χαρώ που την είδα 😂 εσύ τώρα περιμένεις πρώτη μετά την αποτυχημένη ετ σωστά ή έχω μπερδευτεί; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εκεί κοντά δεν έχετε, εγώ έχω βρεί κοντά στο σπίτι μου αλλά και πάλι δεν πάω συχνά ... σήμερα θέλω οπωσδήποτε να βγω από το σπίτι..

βρηκα βρηκα!! Νεραιδοσκονη πισω απο τον Σκλαβενιτη του Κηφισσου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

από χθες με πονάνε τα ισχύα από το περπάτημα!!

τι το'θελα!!

Σους καλέ! Σιγά που πόνεσες κιόλας, με λίγη εξάσκηση δε θα καταλαβαίνεις τπτ! :tongue:

Εγω περπατάω τουλάχιστον μισή ώρα κάθε πρωί κι όταν βρω ευκαιρία και το απόγευμα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εδώ εγώ...

βλέπω τούρκικο,πριν λίγο γυρίσαμε...πτώμα η μικρή,έπαιξε πάρα πολύ με τα ανήψια μου και κουράστηκε.

Πήγατε χωριό;

Αχ, θέλω κι εγώ βόλτες, δεν προλαβαίνω τπτ τελευταία!

Κρέπες έχει πάλι σήμερα το μαγαζί; :tongue:

Κορίτσι έχω ΤΟΣΗ κούραση ακόμα που θα πάω για ύπνο σε λίγο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοριτσακια μπηκα να σας χαιρετησω..Θα τα ξαναπουμε τη Δευτερα!!!

Ολη μερα μαθημα και ακομα φτιαχνω βαλιτσες!!

ΧΑΛΑΛΙ!! Θα περασω σουπερ!!! Μονο που θα μου λειψει το νινι μου!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!

(μη με θαψετε πολυ..Θα τα διαβασωωωωωωωωω)

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μπηκα να σας χαιρετησω..Θα τα ξαναπουμε τη Δευτερα!!!

Ολη μερα μαθημα και ακομα φτιαχνω βαλιτσες!!

ΧΑΛΑΛΙ!! Θα περασω σουπερ!!! Μονο που θα μου λειψει το νινι μου!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!

(μη με θαψετε πολυ..Θα τα διαβασωωωωωωωωω)

ΧΤΥΠΑ ΑΛΥΠΗΤΑ..

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΒΡΕ!! ΧΑΛΑΛΙ ΟΝΤΩΣ.. ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ..

ΦΙΛΙΑΑΑ!!

Kαλημέρα σε όλες!

Τί κάνετε;;; Εγώ δουλειά, έφτιαξα καφέ και έκατσα, έχω δουλειες σήμερα να δω τί θα πρωτοκάνω.

Αδιαθέτησα εχθές μετά από 5 μέρες που περίμενα και ξεκίνησα πάλι το χάπι.. επιτέλους πέρασε το 3μηνο.

Ο Θοδωρής σήμερα δεν έχει πάλι σχολείο... πόσο θα ήθελα να κάθομαι κι εγώ.

Καλημερουδια..

εμεις εχθες πηγαμε στον παιδοτοπο οπου βεβαια δεν ηταν καν πισω απο το Σκλαβενιτη που ελεγα αλλα ακομη παρακειθε σχεδον κοντα στην Κωνσταντινουπολεως (προς Μπουρναζι) αρα και με τα ποδια ειναι 20-25 λεπτα..μπορει και μιση ωρα..

αλλα εμεινα σχετικα ευχαριστημενη..

η μικρη ξετρελαθηκε γιατι μπορουσε να κυκλοφορει με τις καλτσουλες και να κυλιεται και να χοροπηδαει..αν και πεσαμε πανω σε παρτυ γενεθλιων παιδιων ηλικιας οπως ο Θοδωρης της jeskg (μιλαμε θηρια..δεν καταλαβαιναν Χριστο! Ποσο ατσουμπαλα ομως!! Λυσσα μαυρη και κακια!!Ειδικα τα αγορια) ειχε τρεις κοπελες που τα προσεχαν και ειδικα τα δυο -τρια μπεμπε που υπηρχαν τα φροντιζαν ιδιαιτερα.. καλα η μια βαριοταν τη ζωη της και απλα κοιτουσε και με ξινισμενη μουρη ασχολουταν με τα μικρα αλλα οι αλλες δυο ηταν θαυμα.. ειδικα η μια να βλεπατε τον τροπο που χειριζοταν τα ατακτα παιδακια.. να αναφερω κιολας που επαιρνε τη κορη μου και κανανε μαζι στα μεγαλα παιχνιδια για να μην της χαλασει το χατηρι..

πολυ ευχαριστημενη εμεινα απο αυτο το επιπεδο..

οι τιμες για καφε,ποτο, φαγητο ηταν καλες αλλα βρηκα τσιμπημενη την συμμετοχη του παιδιου που ηταν 5 ευρω.. ειδα και αλλον παιδοτοπο σε διαφημιση (δεν μου αρεσε ομως το περιβαλλον απο τις φωτο) που χει 3 ευρω το παιδι καθημερινες και 6 τα σκ.

Με λιγα λογια 5 ευρω το παιδι (με εναν χυμο μεσα στην τιμη) και απο 3 ευρω το λιγοτερο ο καθε γονιος παει 11 ευρω βαλε να θελει να φαει κατι το παιδι η να παιξει με κατι απο τα παιχνιδια που θελουν κερματα (διοτι εχει και απο αυτα στην εξοδο) 15 ευρω το λιγοτερο..

αλλα κατσαμε μια ωρα και ενα τεταρτο ενω στο Μπουρναζι την Κυριακη πληρωσαμε στην καφετερια 15 ευρω για τρεις βλακειες και κατσαμε 20 λεπτα με το ζορι και δεν επαιξε η μικρη και βαρεθηκαμε και εμεις..

βεβαια εμεις ειχαμε απο τη μια ενα αγχος για το πως θα παιξει η μικρη (που σημειωτεον λογω οτι εβλεπε πολλα αλλα παιδια δεν φοβηθηκε στιγμη και ηθελε να χωνεται παντου ακομη και μεσα στο τραμπολινο οπου μπηκε μαζι με μια απο τις κοπελες) και απο την αλλη την χαζευαμε και την βγαζαμε φωτογραφιες κλπ..(σαν τους χαζους)

εννοειται οτι δεν ηθελε να φυγει, την πηρα κλαιγοντας με το ζορι χωρις παπουτσια, χωρις μπουφαν.. τσιριζε λεμε..μας κοιταζαν ολοι..

πλακα ειχε και προφανως θα ξαναπαμε ισως την αλλη εβδομαδα.. μια φορα το πολυ δυο ειναι μια χαρα..

βασικα εμεινα ευχαριστημενη και απο το περιβαλλον.. καθαρο, ευγενικοτατοι οι υπολοιποι υπαλληλοι, χωρος για καπνιζοντες κλπ.. πιο εξελιγμενα απο τους παιδοτοπους που πηγαιναμε πριν δεκα χρονια βεβαια..

Kαλημέρα σε όλες!

Τί κάνετε;;; Εγώ δουλειά, έφτιαξα καφέ και έκατσα, έχω δουλειες σήμερα να δω τί θα πρωτοκάνω.

Αδιαθέτησα εχθές μετά από 5 μέρες που περίμενα και ξεκίνησα πάλι το χάπι.. επιτέλους πέρασε το 3μηνο.

Ο Θοδωρής σήμερα δεν έχει πάλι σχολείο... πόσο θα ήθελα να κάθομαι κι εγώ.

καλημερα

τι χαπι ειναι αυτο? αντισυλληπτικο η για τον κυκλο σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...