Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Καλημέρα κ εγώ πολύ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά έχω πάρα πολλές συγγενείς ελιές πάνω μου. Αλλά αυτήν εκεί κάτω δεν της έδινα ιδιαίτερη σημασία 🤭 δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. 

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

Καλημέρα επιτέλους επιτέλους επιτέλους ήρθε! Είχα πολλά χρόνια να χαρώ που την είδα 😂 εσύ τώρα περιμένεις πρώτη μετά την αποτυχημένη ετ σωστά ή έχω μπερδευτεί; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και αντίο!!!

μπήκα ίσα ίσα για καλημέρα,έκανα 1-2 δουλίτσες και πάω να ετοιμαστώ να πάω στη ξαδέρφη...

θα μπω το μεσημέρι ελπίζω...

φιλια περαστικη!! καλα να περασετε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις εντωμεταξυ εχουμε το Πολυτεχνειο εδω πισω και σημερα ειναι παντου στημενες δυναμεις.. περιμενουν και επεισοδια αν και οι ξενδριαντροποι θα αναγγειλουν τον αναθεωρημενο προυπολογισμο στις 18 (για να μη προκαλεσουν οργη ταχα μου αυτες τις ημερες) και μετα ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙΟΝ..ξανα.

Αχ, όταν έμενα κάτω πήγαινα κάθε χρόνο κι άφηνα λουλούδια!

γεια σας και αντίο!!!

μπήκα ίσα ίσα για καλημέρα,έκανα 1-2 δουλίτσες και πάω να ετοιμαστώ να πάω στη ξαδέρφη...

θα μπω το μεσημέρι ελπίζω...

Καλά να περάσεις!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, όταν έμενα κάτω πήγαινα κάθε χρόνο κι άφηνα λουλούδια!

Αν και με συγκινει το γεγονος και η πιστη προσελευση δεν εχω παει ποτε να αφησω λουλουδια.. επισης μου αρεσουν ολα αυτα τα σχετικα τραγουδια.. ειναι λογικο κατι που δεν εζησα να μην με αγγιζει οσο τους μεγαλυτερους αλλα ΟΧΙ οτι δεν με αφορα...αφορα τους παντες, εντος και εκτος συνορων..

πωωω.. βαρετη μερα.. και δεν περνα.. εχει και καλο καιρο εδω..

αντε να γινει κανενα μπαχαλο μπας και την κοπανησουμε.. ειδικα αυριο..χεχε!!

Κι εδώ καλά είναι.

Εγώ θέλω να περάσουν οι επόμενες 2 εβδομάδες, να τελειώνω και με σεμινάριο! Αχ, δε θα μπορέσω να χουζουρέψω ΚΑΘΟΛΟΥ για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Μπουχουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :cry::cry::cry:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κι εδώ καλά είναι.

Εγώ θέλω να περάσουν οι επόμενες 2 εβδομάδες, να τελειώνω και με σεμινάριο! Αχ, δε θα μπορέσω να χουζουρέψω ΚΑΘΟΛΟΥ για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Μπουχουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :cry::cry::cry:!

εγω δεν προλαβαινω γενικα να χουζουρεψω..οχι οτι δεν θελω.. δεν με αφηνει το στρατιωτικο εγερτηριο της μικρης..6.30-7.00πμ

εχθες εκανα μια υπερβολη και εκλεισα πορτα και κοιμηθηκα μιση ωρα το απογευμα με τους αλλους να διασκεδαζουν τη μικρη..

δεν ξερω πως μου ρθε..μαλλον πεισματικα..

εντω,=μεταξυ εχω κατι μπατσους απο κατω απο το παραθυρο μου και λενε οτι μ##$ τους κατεβει..εχουν κλεισει και τον πεζοδρομο με το περιπολικο και ξυυυυυνονται..

εγω δεν προλαβαινω γενικα να χουζουρεψω..οχι οτι δεν θελω.. δεν με αφηνει το στρατιωτικο εγερτηριο της μικρης..6.30-7.00πμ

Σαβ/ριακο, τουλάχιστον τη μια μέρα απ' τις δυο, αναλαμβάνει ο χάζμπαντ το πρωινό. Ξέρει ότι ΔΕΝ είμαι πρωινός τύπος!

Αλλά τα επόμενα δύο σαβ/ριακα έχω το σεμινάριο που ανέφερα και είναι το πρωί, φυσικά! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω θελω να παω στο εξοχικο μια βολτα το επομενο σκ αν ο καιρος ειναι καλος αλλα δεν παιζουν και φραγκα για τη μετακινηση μας..συν οτι εχω μια φιλη που γιορταζει το παιδι της και δεν εχω να της παρω δωρο..

αυτη η κωλοπεραιωση τελικα πρεπει να πληρωθει τωρα 500 ευρω και αλλ τοσα τον αλλο μηνα.. σαφως και δεν υπαρχουν συν οτι ειμαι και μειον τα μισα του δωρου χριστουγεννων...

1,5 χιλιαρικο πηγε πεταμενο αυτο το διαστημα.. Αμαν πια!

δεν μας καταδεχονται και οι αλλες..οι εργατικες οι μανες.. φτου βρε!

Πληρώνονται, γι' αυτό!

Κι εσύ πληρώνεσαι, γι' αυτό να την ξεπετάξεις! :tongue::tongue::tongue:

Αχ, εγώ τι θα κάνω με το χάλι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κουραγιο..:|

Ε, ξέρεις πως είναι; Μια λες, δε μαμιέται εγώ να 'μαι καλά, μια σε χτυπάει στα νεύρα και δεν σ' αφήνει να ηρεμήσεις!

Τέσπα, δεν μπορώ να κάνω και τπτ άλλο, μόνο να τους πρήζω τακτικά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...