Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Καλημέρα κ εγώ πολύ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά έχω πάρα πολλές συγγενείς ελιές πάνω μου. Αλλά αυτήν εκεί κάτω δεν της έδινα ιδιαίτερη σημασία 🤭 δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. 

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

Καλημέρα επιτέλους επιτέλους επιτέλους ήρθε! Είχα πολλά χρόνια να χαρώ που την είδα 😂 εσύ τώρα περιμένεις πρώτη μετά την αποτυχημένη ετ σωστά ή έχω μπερδευτεί; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω δεν μπορω να παω για καφε με φιλους και να χαλαρωσω η να συζητησω ανετα για κατι πλην του παιδιου ΟΤΑΝ εχω και το παιδι μαζι..η προσοχη μου και..μας.. πολλες φορες ειναι σε εκεινο. Αρα η μονη διαφορα ειναι οτι δεν ειμαστε στον χωρο μας..

απο την αλλη νομιζω οτι για τον καθενα μας ερχεται και ο καιρος που οι αναγκες αλλαζουν..ισως σε λιγα χρονια να κανω σαν τρελλη για κατι τετοιο..

δεν θα χα προβλημα ενα βραδυ να μαι σε φιλικο σπιτι και να τα πινουμε (αλκοολα τελειως η κοπελια!!) σαφως χωρις το η τα παιδια.. επεκτεινονται και οι δραστηριοτητες ετσι.

Καφές με τους φίλους μου, ΧΩΡΙΣ το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι έπρεπε να το διευκρινίσω, νόμιζα ότι ήταν δεδομένο.

Θα πάω με τις κολλητές μου, δεν έχουν παιδιά, βρισκόμαστε αραιά και που πλέον, οπότε θέλουμε να τα πούμε.

Ο καθένας με τις ανάγκες του καλό μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καφές με τους φίλους μου, ΧΩΡΙΣ το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι έπρεπε να το διευκρινίσω, νόμιζα ότι ήταν δεδομένο. ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ :tongue:

Θα πάω με τις κολλητές μου, δεν έχουν παιδιά, βρισκόμαστε αραιά και που πλέον, οπότε θέλουμε να τα πούμε.

Ο καθένας με τις ανάγκες του καλό μου.

κοιτα εγω ελευθερες δεν εχω πολλες πλεον αλλα για αυτες τις λιγες αν θελω βρισκω χρονο..το θεμα ειναι να βρισκουν και αυτες γιατι ειμαστε ο ενας στην ανατολη και ο αλλος στη δυση.. παλι καλα που χουμε το fcb και τα λοιπα και τα λεμε..

με τις παντρεμενες η γενικα μαμαδες τα πραγματα ειναι αναλογικα των συνθηκων και πλεον επιλεγω κιολας (και εκεινες επισης) γιατι δεν κοβω και φλεβες για διωρακια ιερας εξετασης..

οπως εχω ξαναπει βεβαια η καλυτερη παρεα μου ειναι η ανδροπαρεα αλλα εκει αναγομαστε σε αλλου ειδους διασκεδαση και σιγουρα χωρις το παιδι..

Διαφημίσεις

και βεβαια επιμενω για τον εαυτο μου να υποστηριζω οτι αν ειναι να βγω μαζι με το παιδι ας πηγαινω καπου ΓΙΑ το παιδι..αλλιως χωρις αυτο..αρα ορισμενες φορες ετσι για να χουμε να λεμε..

Σας το 'πα; Χθες δάγκωσε ένα παιδάκι τον Τζόνυ στο σταθμό. Δεύτερη φορά από τότε που άρχισε!!!

Σήμερα τους έβαλα χέρι, να μην ξαναγίνει. Σταδιάλα! Καλά δεν τα προσέχουνε; Επειδή είμαι με πρόγραμμα δε σημαίνει ότι είμαι τζάπα! Ένα κάρο ευρώ θα πάρουνε για το παιδί μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σας το 'πα; Χθες δάγκωσε ένα παιδάκι τον Τζόνυ στο σταθμό. Δεύτερη φορά από τότε που άρχισε!!!

Σήμερα τους έβαλα χέρι, να μην ξαναγίνει. Σταδιάλα! Καλά δεν τα προσέχουνε; Επειδή είμαι με πρόγραμμα δε σημαίνει ότι είμαι τζάπα! Ένα κάρο ευρώ θα πάρουνε για το παιδί μου.

ελα βρε??

Νομιζω οτι δεν μπορεις να ελεγξεις τοσα παιδια ταυτοχρονα.. αντε να κανουν συστασεις.. τι αλλο??

εδω τα δικα μας και κανουν βλακειες ωρες ωρες και δεν τα προλαβαινουμε..

αν βεβαια υπαρχει μεριδιο ευθυνης σαφως και πρεπει να το αναλαβουν, δε το συζητω,

κατι εχουν παθει τα μικρα και σκυλιαζουν παντως.. και εμενα η μικρη ενιοτε παει να μας δαγκωσει.. το χει βρει παιχνιδι αλλα την μαζευω..

τελικα μονο εμενα ακουει εκει μεσα αν και οχι παντα ευκολα..

θελει πολλεεεεες ασκησεις ηρεμιας.. ειδικα οταν την πιανουν κατι ασχετα πεισματα που κρατουν και μια ωρα μη ξεροντας τι θελει..

η πραξη μου εδειξε οτι θελει πολυ ηρεμια και επιμονη..μετα της περναει..

ελα βρε??

Νομιζω οτι δεν μπορεις να ελεγξεις τοσα παιδια ταυτοχρονα.. αντε να κανουν συστασεις.. τι αλλο??

εδω τα δικα μας και κανουν βλακειες ωρες ωρες και δεν τα προλαβαινουμε..

αν βεβαια υπαρχει μεριδιο ευθυνης σαφως και πρεπει να το αναλαβουν, δε το συζητω,

Αν τον δάγκωσε και την πρώτη φορά ο ίδιος, τότε να τον προσέχουνε τον συγκεκριμένο λίγο παραπάνω! Φυσικά κι έχουν ευθύνη.

Όταν πρωτοπήγαμε να δούμε το σταθμό, η διευθύντρια μας είχε πει ότι "αν το παιδί σας δαγκώνει, να ξέρετε, εμείς αυτά δεν τα δεχόμαστε" και λοιπές π**ες! Για τ' άλλα δεν ισχύει το ίδιο;

Ξέρεις τι έκανε το πρωί ο μικρός; Βγαίναμε απ' το αυτοκίνητο του πεθερού (μας ανεβάζει αυτός τελευταία) και μόλις βλέπει το σταθμό, δείχνει το χέρι του και λέει "πονάει"!!!

Αν τον πιάσει φοβία και δε θέλει να πάει, τι θα κάνω εγώ μετά; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κατι εχουν παθει τα μικρα και σκυλιαζουν παντως.. και εμενα η μικρη ενιοτε παει να μας δαγκωσει.. το χει βρει παιχνιδι αλλα την μαζευω..

Το ξέρω ότι είναι ηλικιακή φάση αυτή με το δάγκωμα, δε λέω ότι τα 'χει με το δικό μου το παιδί συγκεκριμένα. Αλλά δε γίνεται να τον δαγκώνουν κάθε τρεις και λίγο επίσης!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αν τον δάγκωσε και την πρώτη φορά ο ίδιος, τότε να τον προσέχουνε τον συγκεκριμένο λίγο παραπάνω! Φυσικά κι έχουν ευθύνη.

Όταν πρωτοπήγαμε να δούμε το σταθμό, η διευθύντρια μας είχε πει ότι "αν το παιδί σας δαγκώνει, να ξέρετε, εμείς αυτά δεν τα δεχόμαστε" και λοιπές π**ες! Για τ' άλλα δεν ισχύει το ίδιο;

Ξέρεις τι έκανε το πρωί ο μικρός; Βγαίναμε απ' το αυτοκίνητο του πεθερού (μας ανεβάζει αυτός τελευταία) και μόλις βλέπει το σταθμό, δείχνει το χέρι του και λέει "πονάει"!!!

Αν τον πιάσει φοβία και δε θέλει να πάει, τι θα κάνω εγώ μετά; :confused:

αααααααααααααααααααααααααα.... χαλια..

τι λες τωρα??

υποθετω οτι δεν τον εχει δαγκωσει μονο το κουλικο το αλλο..ισως να του μπαινει και σε αλλα και να το χει παρει στραβα ο παιδαρος σου..

για τραβα ρωτα πιο επιμονα τις υπευθυνες..(ακου πιπες.. καλο!)

μαρη μη με βριζεις..

αυτες τις φωτο του γιου σου δεν τις εχω ξεχασει.. απλα ειναι στην καρτα της παλια φωτο και δεν εχω αξιωθει να τις περασω η τεμπελα.. θα το κανω.. καλιο αργα παρα ποτε.. συγνωμη και παλι ομως..

εμεις εντωμεταξυ εχουμε το Πολυτεχνειο εδω πισω και σημερα ειναι παντου στημενες δυναμεις.. περιμενουν και επεισοδια αν και οι ξενδριαντροποι θα αναγγειλουν τον αναθεωρημενο προυπολογισμο στις 18 (για να μη προκαλεσουν οργη ταχα μου αυτες τις ημερες) και μετα ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙΟΝ..ξανα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...