Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Άμα σε βοηθά, πες τα να ξεσκάσεις. Δεν νομίζω ότι θα παρεξηγήσει καμιά κοπέλα εδώ. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πόνεσα μόνο απο την περιγραφή. Είμαι λιγόψυχη σε κάτι τέτοια. Σφύγγεται η καρδιά και το στομάχι μου μαζί.

Αν σου συμβεί, παθαίνεις ανοσία από κάποια στιγμή και μετά. Ξέρεις πόσες φορές πήρανε αίμα, ούρα, ακτινογραφίες, καθετήρες απ' τον Γιάννη;

Μάματα φίλη, όλα τ' αντέχουμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η παλλινδρομηση ειναι αλλο, μπορει και να συνυπαρχει, αλαλ δεν ειναι απαραιτητο, εμεις δεν ειχαμε...

οταν μπηκαμε νοισοκομειο, τον πηρανε για εξετασεις ουρων και αιματος, εκει ηταν μονος του

bgx2ye5lc.png

οταν μπηκαμε νοισοκομειο, τον πηρανε για εξετασεις ουρων και αιματος, εκει ηταν μονος του

Να το ξέρεις από 'δω κι εμπρός, έχεις κάθε δικαίωμα να 'σαι δίπλα του! Δεν έχουν το δικαίωμα να σου ζητήσουν να βγεις έξω. Εγώ στις αιμοληψίες, κλπ, ήμουν μαζί του.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

το ξερω μαεστρακι μου, αλλα σκεψου ειμαι 35 ημερων λεχωνα, με το πρωτο μου μωρο και βλεπω οτι εχει 39 πυρετο!πηγαμε σε κατασταση σοκ στο νοσοκομειο, βασικα ηταν και ο δικος μας παιδιατρος εκει, οποτε ηταν και λιγο διαφορετικα αλλα και παλι ρε γμτ

bgx2ye5lc.png

γεια σας κοριτσάκια...

δεν πρόλαβα να μπω σήμερα και πολύ...

τώρα βλέπω το νησί,το πρωί τελικά δεν πήγα στη ξαδέρφη,έλειπε,θα πάω αύριο,κι έτσι πήγα μέχρι τα sprider και σε ένα παιχνιδάδικο να πάρω κάτι για την μικρή που θα πάμε αύριο να παίξουν,με πόνεσαν τα πόδια μου.

πήρα κι ένα παραμύθι με χοντρό χαρτόνι και παζλ με τον αη βασίλη...της λέω συνέχεια γι'αυτόν για να μάθει...

έρχονται τα χριστούγεννα σε λίγο...

τέλος του μήνα θα στολίσουμε,μετά την γιορτή της έλλης!!

πουλήσαμε κάτι πραγματάκια τις τελευταίες μέρες και χάρηκα...

180Ε+30Ε και θα πάρω κι άλλα εντός των ημερών...

θα κρατήσω κάποια για να μπορέσουμε τα χριστούγεννα να πάμε χωριό...

θέλω λίγες μέρες να ρηλαξάρουμε!!

το απόγευμα έφτιαξα μια πίτα φανταστική,εγώ το μείγμα κι ο αντρούλης μου άνοιξε φύλλο!!

καλημέρα!

Στις 30 του μήνα έχω έλεγχο ISO:mad::mad::mad:

Θέλω σήμερα να κάτσω να μελετήσω το πρότυπο του ΕΛΟΤ και να κάνω κάποια συμαζεματάκια στα αρχεία , έγγραφα κλπ......

περαστικά μου:tongue:

Καλημερα

Viki οντως περαστικα.. ελπιζω να αργησει ο καιρος που θα τους καρφωθει να μπουμε σε ISO.. γιατι μονη μου θα την πληρωσω τη νυφη..

miamama παλι καλα που ηρθαν και αυτες οι αρπαχτες να νοιωσετε λιγακι πιο..ευελικτοι..ειναι χαλια να μην εχεις φραγκο στη τσεπη..

εγω ειμαι ταπι, η κουνιαδα τα χει δεν τα χει τσιμα τσιμα για τις υποχρεωσεις και ο ανδρας μου τη Κυριακη εβγαλε 60 ευρω μονο αλλα μετα την ψηφο πηγαμε ολοι μαζι (included κυρα κουνιαδα) για καφε.. κατι το οποιο σκυλομετανοιωσα και ειμαι ηλιθια γιατι το ξερα..πληρωσαμε 15 ευρω για μια σοκολατα, εναν καπουτσινο λατε και εναν χυμο ροδακινο (οπου αναγκαστικα πηρα για να πιει και η μικρη ενω εγω ηθελα μπυρα) και ειχα και τη μικρη μπαστακωμενη στη καρεκλα..οπου βεβαια η ολη υποθεση ηταν μονο για δεκα λεπτα οπου μετα την πηγα μεχρι την διπλανη παιδικη χαρα (της κακιας ωρας) και ηρθαν και οι αλλοι μετα απο κανα δεκαλεπτο ακομη..

χιλιες φορες να χα κοιταξει να βρω εναν παιδοτοπο..και η μικρη θα χαιροταν και θα ξεσαλωνε και εμεις θα πιναμε εναν καφε και σχετικα πιο οικονομικα θα μας ερχοταν..

απαραδεκτη η κατασταση και δεν το ξανακανω..να βαλω μυαλο..και σπαταλη και αμυαλη..

αυτα..

back to work σημερα..

Διαφημίσεις

το απόγευμα έφτιαξα μια πίτα φανταστική,εγώ το μείγμα κι ο αντρούλης μου άνοιξε φύλλο!!

Φτου σας καλέ, τι νοικοκυραίοι είστε εσείς;;;!!!

περαστικά μου:tongue:

Περαστικά σου λοιπόν! Κατάλαβα, πάλι μόνη μου θα 'μαι σήμερα. :tongue:

(όχι, ΔΕΝ δουλεύω, φράγκο δεν έχω πάρειιιιιιιι)

back to work σημερα..

Παρεούλαααααααααααααααα! :D

Σήμερα πήγα πήρα ζεστό χρήμα για το μαμήσι των εκλογών, καλά ήταν!!!

Ο χάζμπαντ θα πάει για ουζάκι μετά τη δουλειά και θα πάω εγώ να παραλάβω τον υιό μου. Ας πάει μωρέ, το αξίζει. Αύριο, θα πάω εγώ με τις φίλες μου για καφέ!!! :mrgreen:

Ουφ, πότε θα περάσει το πρωινό, χαλιέμαι μόνο που έρχονται στο γραφείο.

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σήμερα πήγα πήρα ζεστό χρήμα για το μαμήσι των εκλογών, καλά ήταν!!!

Ο χάζμπαντ θα πάει για ουζάκι μετά τη δουλειά και θα πάω εγώ να παραλάβω τον υιό μου. Ας πάει μωρέ, το αξίζει. Αύριο, θα πάω εγώ με τις φίλες μου για καφέ!!!

Kαλημέρα,

για πες πόσα ειναι τελικά...

σε καλή μεριά

καλημερα Maestria

αυτες οι μεσημεριανες εξορμησεις ειναι το αγαπημενο μου αν και εδω και καιρο δεν τις κανω πια..

λοιπον μια φιλη, μητερα δυο παιδιων 3,5+4,5 σχεδον παντρεμενη 5 χρονια, η οποια μεγαλωνει τα παιδια αποκλειστικα αφου εχει εξ αρχης επιλεξει να μην εργαζεται και ειναι και η δουλεια του ανδρα της σχετικη με τη ναυτιλια αρα λειπει σε ταξιδια (αρχικα πολυ) τωρα που και που αλλα εργαζεται ως αργα το απογευμα, μου ελεγε οτι τωρα που φετος εστειλε τα μικρα της σε εργαστηρι απασχολησης καθημερινα (για 4-5 ωρες) και η μεγαλη κανει και αλλες δραστηριοτητες το απογευμα εχει πια τη δυνατοτητα να συναντα αλλες μαμαδες και να συζηταει τα προβλημα της και οτι αφορα τα παιδια και οτι το εργαστηρι ειχε φερει και ψυχολογο με την οποια ολες μαζι συζητησαν σχετικα με τα της μητροτητας και των ευθυνων και ανακουφιστηκε οταν ειδε οτι υπαρχουν και αλλες μαμαδες που περνουν τα ιδια η χειροτερα και οτι αρχισε να αναθεωρει σχετικα με το ποσο πολυ πρεπει να ειναι σχολαστικη με το σπιτι κλπ κλπ και οτι τελος παντων ξεκινησε να βγαινει τα πρωινα για καφε με καποια απο τις μαμαδες αυτες για 2-3 ωρες και οτι την βοηθησε πολυ ψυχολογικα..

να πω οτι η συγκεκριμενη ζουσε σε ενα μονιμο σπασιμο νευρων την τελευταια διετια λογω της μονιμη συνυπαρξης με τα δυο παιδια τα οποια εχουν πολυ μικρη διαφορα ηλικιας αρα και αρκετη ενταση μεταξυ τους αλλα και ελλειπη βοηθεια απο τριτο ατομο παρα μονο απο τη μητερα της η τον ανδρα της οταν απλα μπορουσαν..

το ενα ειναι οτι με συμβουλευε (Once again..καθως παντα το κανει..) να μην μπαινω στο τρυπακι με τις δουλειες (ποιος το λεει αυτο? εκεινη που κανει σχολαστικα τα μπανια 3 φορες την εβδομαδα και ξεσκονιζει καθε μερα!!) και να κανω διαφορα και να βγαινω με τις φιλες μου για καφε και αλλα που λεμε και εδω κατα καιρους..

και το αλλο ειναι οτι τελικα αυτη την ψυχολογια κουβαλουν αρκετες απο τις μαμαδες που ξερω ειδικα με δυο παιδια και πανω..και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ χωρις να χουν καθημερινη βοηθεια απο καποιον και ειδικα απο τον συζυγο..

προσωπικα αυτο που δεν παραβλεπω ειναι τα γεγονοτα και για να μαι συγκεκριμενη αντιλαμβανομαι οτι αυτο που τους συμβαινει μπορει να αφορα ηδη η αργοτερα και εμενα.. απλα στην παρουσα φαση και ισως επειδη εχω την ενεργη συνδρομη του ανδρα μου σε πολλα θεματα , συν βοηθεια απο την κουνιαδα και επειδη εργαζομαι μαλλον σε ενα σχετικα υγιες περιβαλλον δεν νοιωθω οτι εχω την αναγκη να βαλω σε προτεραιοτητα τον καφε με φιλους..

αν ειναι να κατσει, καλοδεχουμενο και θετικο και θα συνεβρεθω, αλλα δεν με λυτρωνει και απο κατι..απλα μπορω να περασω ευχαριστα τον ελευθερο διαθεσιμο χρονο μου... τωρα (δεν ξερω αυριο η του χρονου) εχω πιο πολυ αναγκη να βγαινω και να κανω κατι δημιουργικο για το παιδι μου η να συνυπαρχουμε με τον ανδρα μου σε ευχαριστες δραστηριοτητες με η χωρις το παιδι..αν καπου εκει θελουν να ειναι και οι φιλοι παντα καλοδεχουμενοι..

συνεπως για τις καθημερινες συνθηκες του καθενα μας ειναι αναλογικες οι αναγκες και οι απαιτησεις..κατι που ισχυει για τον ταδε δεν ισχυει απαραιτητα για τον διπλανο του.. ισως οχι τωρα, ισως αργοτερα, ισως και ποτε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...