Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Πες τα να σε βγουν από μέσα σου🤍. Αυτά τα χρόνια που προσπαθείς είσαι με τον ίδιο γιατρό ; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

"Γάλα, από αγελάδες που εκτρέφονται στη Μακεδονία", όπως λέει και η διαφήμιση της ΜΕΒΓΑΛ! :tongue::tongue::tongue:

Να ξανάρθεις κοπελιά! Άντε από 'δω, ξεχνάμε τον τόπο μας! Σε περιμένουμε στην αγνή μακεδονική γη! :mrgreen: (εμείς κι ο Ψωμιάδης)

ε ρε το λαμογιο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα ρε??? το ξενυχτησατε παλι???

Όχι, αλλά τελειώσαμε στις 11 κι εκείνη την ώρα που να γυρίζω Θεσ/νίκη; Πήγα στο πατρικό μου, σε διπλανο χωριό ήμουν. Ήρθα με τρενάκι σήμερα το πρωί, τώρα θα πάω σπίτι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

παω να μαγειρεψω λεμε.. θα μεινουν νηστικα τα αρκουδακια..

καλε? που να παρω το σκυλο μαζι?? με το μετρο και στην Βασ. Σοφιας? Σιγα!! Εδω με τη κυρα κουνιαδα εμεινε

Όχι, αλλά τελειώσαμε στις 11 κι εκείνη την ώρα που να γυρίζω Θεσ/νίκη; Πήγα στο πατρικό μου, σε διπλανο χωριό ήμουν. Ήρθα με τρενάκι σήμερα το πρωί, τώρα θα πάω σπίτι.

αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα.. χαχα!!

καλο μεσημερι τσουπρες!!

Διαφημίσεις

υδρονεφρωση σημαινει οτι ειχε (δεν εχει πλεον -συνηθως περναει μονο του μετον καιρο, αν οχι, χρειαζεται επεμβαση) διαταση νεφρου , κρατουσε περισσοτερα ουρα αποσα επρεπε-να το πω οπως το εχω καταλαβει, δεν ειμαι και η Γκρει-και του εκανε ουρολοιμωξεις, βασικα μία οταν ηταν 35 ημερων και κατσαμε μια εβδομαδα στο παιδων και μετα παιρναμε χημειοπροφυλαξη (δηλ. αντιβιωση για 1 χρονο)

bgx2ye5lc.png

υδρονεφρωση σημαινει οτι ειχε (δεν εχει πλεον -συνηθως περναει μονο του μετον καιρο, αν οχι, χρειαζεται επεμβαση) διαταση νεφρου , κρατουσε περισσοτερα ουρα αποσα επρεπε-να το πω οπως το εχω καταλαβει, δεν ειμαι και η Γκρει-και του εκανε ουρολοιμωξεις, βασικα μία οταν ηταν 35 ημερων και κατσαμε μια εβδομαδα στο παιδων και μετα παιρναμε χημειοπροφυλαξη (δηλ. αντιβιωση για 1 χρονο)

τον καημενούλη. Ταλαιπωρήθηκε τόσο μικρούτσικο:(

τον καημενούλη. Ταλαιπωρήθηκε τόσο μικρούτσικο:(

Ναι μωρέ!

Αχ, όταν ήμουν στο νοσοκομείο με την εγχείρηση του Τζόνυ, ήταν μια μαμά είχε κάνει την 3η εγχείρηση και ήταν 11 μηνών το κοριτσάκι! Τριών μηνών την είχε βάλει χειρουργείο, σοβαρό πρόβλημα με έντερο και σιγά σιγά το φτιάξανε!

Πόσο ψύχραιμη ήταν όμως, είχε πάθει αναισθησία!

Αλεξία άλλο κακό να μην τον βρει τον μπόμπιρα κορίτσι! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βραστα, νομιζω οτι ακομα μου εχει μεινει η ταλαιπωρια του, κυριως το κλαμα του οταν πηγαμε το βραδυ εκει και του πηρανε ουρα απο την κοιλια, αιμα για γενικες εξετασεις και πεταλουδα για αντιβιωση, μονος του σε ενα δωματιο ξενο με 2-3 ξενους πανω απο το κεφαλι του,με την πεταλουδα να του τσιγκλανε το χερακι καθε τρεις και λιγο επειδη δεν τραβαγε η φλεβα, για να μην μιλησω για τις συνθηκε ςκει...αφου καμια φορα που του φωναζω τα σκεφτομαι και το μετανιωνω

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

ρε σεις παιδια.. νομιζω οτι τελικα λιγο πολυ τα περισσοτερα παιδια που γεννιουνται πλεον βγαζουν και καποιο ελαττωμα..

αυτο με την υδρονεφρωση πρεπει να ειναι παρομοιο και η παλλινδρομηση ουρων οπου αναλογα με το επιπεδο περναει και μονο του..

βραστα, νομιζω οτι ακομα μου εχει μεινει η ταλαιπωρια του, κυριως το κλαμα του οταν πηγαμε το βραδυ εκει και του πηρανε ουρα απο την κοιλια, αιμα για γενικες εξετασεις και πεταλουδα για αντιβιωση, μονος του σε ενα δωματιο ξενο με 2-3 ξενους πανω απο το κεφαλι του,με την πεταλουδα να του τσιγκλανε το χερακι καθε τρεις και λιγο επειδη δεν τραβαγε η φλεβα, για να μην μιλησω για τις συνθηκε ςκει...αφου καμια φορα που του φωναζω τα σκεφτομαι και το μετανιωνω
ακομα εχω τυψεις που τον αφησα μονο του με τους γιατρους ρε κοριτσια, αλλα ημουνα χαμενη εντελως...35 ημερων

Δεν κατάλαβα, ΓΙΑΤΙ τον άφησες μόνο του;;;!!! :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πόνεσα μόνο απο την περιγραφή. Είμαι λιγόψυχη σε κάτι τέτοια. Σφύγγεται η καρδιά και το στομάχι μου μαζί.

ρε σεις παιδια.. νομιζω οτι τελικα λιγο πολυ τα περισσοτερα παιδια που γεννιουνται πλεον βγαζουν και καποιο ελαττωμα..

αυτο με την υδρονεφρωση πρεπει να ειναι παρομοιο και η παλλινδρομηση ουρων οπου αναλογα με το επιπεδο περναει και μονο του..

τελείωσες κι όλας με τα μακαρόνια σου εσύ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...