Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσια με ξαναπήρε ο γιατρός για να με καθησυχάσει ότι δεν συμβαίνει κάτι περίεργο και ότι ίσως είναι κυστουλα ή απλά λόγο στρες δεν έρχεται η αναθεματισμενη ,μ είπε ότι συμβαίνει συχνά. Εγώ τον ρώτησα μήπως είναι και η αρχή της εμμηνόπαυσης  και μ είπε μ αυτά τα αποτελέσματα  σίγουρα όχι.  Όπως σας είπα έχω καθυστέρηση 7 μέρες η fsh 10 ,lh 10.3 ,e2 110 Kai προγεστερονη 0.22 εσείς τι λέτε τι γίνεται γαμωτι ,να θες να προχωρήσεις και όλο να σε σταματάει κάτι 

Καλέ κύστη φαίνεται ότι είναι γι αυτό σε ρώτησα ποια μέρα είναι οι εξετάσεις. Φαίνεται από την πολύ χαμηλή προγεστερόνη. Μην ανησυχείς, τι εμμηνόπαυση μην σκέφτεσαι τέτοια! Απλά τώρα που το θες δεν έρχεται. Ετσι ήμουν κ εγώ μέχρι σήμερα που είδα αίμα, μες τα νεύρα και την απογοήτευση. Θα μου πέσει το Πάσχα για ετ και θα ακυρώσουμε γιατί θα είναι κλειστό το κέντρο 😭 Υπομονή και κουράγιο! 

1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Ναι είσαι μικρή κ αν το πρόβλημα είναι μόνο στο σπερμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για δίδυμη κύηση. Το ύψος είναι αστείο που στο είπε. Κι εγώ 1,60 είμαι δύο θα βάλω λόγω ηλικίας 🤭 Απλά ο γιατρός μου λέει πως η δίδυμη κύηση θεωρείται επιπλοκή και δεν το προτιμούν οι εξωσωματιστες. 

1 ώρα πρίν, Sunshine. είπε:

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κοπέλα που έχει πετύχει με την πρώτη εμβρυομεταφορα τελικά…

Υπάρχει… κάπου εκεί έξω! 😆 ΚΟΥΡΑΓΙΟ κορίτσια θα τα καταφέρουμε! 🤞🤞🤞🤞

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kι εγώ μαρή τι να κάνω που ο πατέρας σου είναι απ' τον Γιδά, εεεεε;; :tongue:

1.να εντυπωσιαστεις!ειμαστε χωριανες...

2.να τραβηξεις τα μαλλια σου

3.να πας στο αγιο ορος

αλλιως παρε κουρτινα 3

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1.να εντυπωσιαστεις!ειμαστε χωριανες...

2.να τραβηξεις τα μαλλια σου

3.να πας στο αγιο ορος

αλλιως παρε κουρτινα 3

Δεν είμαστε χωριανές κοπελιά, κοντοχωριανές κι αν, γιατί εγώ ΔΕΝ είμαι απ' το Γιδά. :tongue: Έχεις έρθει ποτέ κατά δω μαρή Αθηναία ή στα λόγια μόνο είσαι γιδιώτισσα;

Καλώς τα κορίτσια τα ζουμπουρλούδικα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμεις πηγαμε για τον υπερηχο στον Παπανικολαου (κλασικα αν και ισως του χρονου κοιταξω για αλλου α) για ποιο οικονομικα διοτι παιρνει 100 ευρω και το θεωρω too much και β) γιατι ειναι μονοχνωτος και δεν ειναι οτι δεν μας κανει διαγνωσεις αλλα απανταει αδιαφορα και μου τη σπαει..

ολα αυτα βεβαια δεν αμφισβητουν την εμπειρια του αλλα δνε σημαινει οτι και αλλος δεν μπορει να κανει κατι αντιστοιχο..

θα κανω ερευνα αγορας για την επομενη φορα..

σε γενικες γραμμες λεει οτι ειναι νορμαλ αυτα τα ογκιδια που βρισκονται πανω στους λεμφαδενες..ως φυσιολογικη λεμφαδενικη αντιδραση (μεχρι σημερα κανεις δεν ξερει να μου πει αιτιολογημενα πως προερχεται και γιατι) και οτι (αυτο το πε φετος) επειδη εχει λεπτο δερμα ειναι πιο εντονα αντιλληπτα..

συμφωνοι οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο και δοξα το Θεο γιατι εχθες (μαλλον σαν ψυχολογικο ξεσπασμα των τελευταιων γεγονοτων) στις 2 εριξα ενα κλαμα βαρβατο απο αγχος μην συμβει τιποτε σε εκεινη..καποια στιγμη ηρεμησα και ξαπλωσα μαζι της και κοιμηθηκα κακην κακως..

cristin σημερα ειναι μια αλλη μερα οντως και τα πραγματα μπορει να ειναι τα ιδια αλλα η αντιμετωπιση καλυτερη..

αυτα..

τελειωσαν οι εκλογες..αντε να δουμε τα νεα αγγουρια..ξυριστειτε, πλυθειτε, στηθειτε..

συμφωνω απολυτα για τον παπανικολαου, ειναι οντως μονοχνωτος και αδιαφοροςλιγο, αλλα πιστευω οτι ψιλοεπιβαλλεται να ειναι ετσι, διοτι αυτος κανει τον υπερηχο, αλλα ο γιατρος σου θα κανει την διαγνωση και ετσι πρεπει να ειναι

για ερυενα αγορας που λες, θεωρειται ο καλυτερος ειδικα για παιδια, εχουμε κανει αρκετες σαυτον λογω υδρονεφρωσης τοιυ μικρου

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

οχι και ζουρμπουλουδικα μανδαμ!! ενα πωπο στρογγυλο και χαλαρο τον εχομε..αλλα ως εκει..χεχε!!

Γλυκούλικα, μ' αυτή την έννοια κοπελιά! Εσύ ειδικά δεν είσαι ζουμπουρλή με τπτ, κοκκαλιάρα! :tongue:

ΟΡΙΣΤΕ, ήρθε η Προσπ και πήρε μπρος το τόπικ! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι..και μετα πηγαμε μαμα, μπαμπας, μικρη στον Εθνικο κηπο και καναμε βολτα, ταισαμε παπιες, πηγαμε παιδικη χαρα, πηγαμε και σε ενα μπαζαρ της ΕΛΕΠΑΠ και πηραμε κατι ετσι για το καλο και γυρισαμε με το τρολει οπου η μικρη αποκοιμηθηκε..

εγω ψοφια αλλα ασχοληθηκα με το σκυλο και τωρα εκατσα να γραψω λιγο..παω να μαγειρεψω τη grande σπεσιαλιτε..μακαρονια με σαλτσα!!

συμφωνω απολυτα για τον παπανικολαου, ειναι οντως μονοχνωτος και αδιαφοροςλιγο, αλλα πιστευω οτι ψιλοεπιβαλλεται να ειναι ετσι, διοτι αυτος κανει τον υπερηχο, αλλα ο γιατρος σου θα κανει την διαγνωση και ετσι πρεπει να ειναι

για ερυενα αγορας που λες, θεωρειται ο καλυτερος ειδικα για παιδια, εχουμε κανει αρκετες σαυτον λογω υδρονεφρωσης τοιυ μικρου

ναι ναι..συμφωνω σε ολα αυτα που λες 100% αλλα αν μπορω και αλλου πιο οικονομικα γιατι οχι..αλλωστε υπαρχουν και αλλα παιδοδιαγνωστικα κεντρα.. πηγα σε αυτον ως εξειδικευμενος..και τη λογικη που μου παραθετεις την καταλαβαινω εξ αρχης απολυτα και τη στηριζω.. εκεινος κανει την εξεταση και την εκτιμηση αλλα τη τελικη διαγνωση κανει ο παιδιατρος, ο χειρουργος κοκ..

ναι..και μετα πηγαμε μαμα, μπαμπας, μικρη στον Εθνικο κηπο και καναμε βολτα, ταισαμε παπιες, πηγαμε παιδικη χαρα, πηγαμε και σε ενα μπαζαρ της ΕΛΕΠΑΠ και πηραμε κατι ετσι για το καλο και γυρισαμε με το τρολει οπου η μικρη αποκοιμηθηκε..

εγω ψοφια αλλα ασχοληθηκα με το σκυλο και τωρα εκατσα να γραψω λιγο..παω να μαγειρεψω τη grande σπεσιαλιτε..μακαρονια με σαλτσα!!

Το σκύλο δεν τον πήρατε βόλτα;;

Άστα κι εγώ σήμερα γύρισα (το ξανάπα; :tongue:) κι απ' έξω θα παραγγείλουμε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Δεν είμαστε χωριανές κοπελιά, κοντοχωριανές κι αν, γιατί εγώ ΔΕΝ είμαι απ' το Γιδά. :tongue: Έχεις έρθει ποτέ κατά δω μαρή Αθηναία ή στα λόγια μόνο είσαι γιδιώτισσα;

Καλώς τα κορίτσια τα ζουμπουρλούδικα!

γεννηθηκα Θεσ/νικη ,ο μπαμπας απο γιδα ,η μαμα απο Γρεβενα,και εχω ερθει πολλα καλοκαιρια προς τα πανω ,οταν ημουν μικρη.καταγωγη δεν αλλαζει,το βορειο ελλαδιτικο υφισταται ετσι κι αλλιως...

γιδιωτισσα παντως ,μονο στα λογια....δεν θυμαμαι καθολου ,ημουν μικρη...!

παω να θηλασω λιγο μακεδονικο γαλα τη μικρη!

αντε γειαααα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Γλυκούλικα, μ' αυτή την έννοια κοπελιά! Εσύ ειδικά δεν είσαι ζουμπουρλή με τπτ, κοκκαλιάρα! :tongue:

ΟΡΙΣΤΕ, ήρθε η Προσπ και πήρε μπρος το τόπικ! :tongue:

σημερα που μαι σπιτι εχω φιλικη συμμετοχη..

το μαματο που λεγε ο Λαζοπουλος με τη γρια που καθοταν μπροστα στον καθρεπτη γυμνη, τη λεπει ο γερος και της λεει ¨γρια τη κανεις εκει?

και λεει αυτη "φοραω τη στολη του ερωτα" και της απαντα " μονο που την εχεις ασιδερωτη"???? ε! κατι τετοιο αρχιζω να...φοραω και εγω!!

αντε γειαααα

"Γάλα, από αγελάδες που εκτρέφονται στη Μακεδονία", όπως λέει και η διαφήμιση της ΜΕΒΓΑΛ! :tongue::tongue::tongue:

Να ξανάρθεις κοπελιά! Άντε από 'δω, ξεχνάμε τον τόπο μας! Σε περιμένουμε στην αγνή μακεδονική γη! :mrgreen: (εμείς κι ο Ψωμιάδης)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεννηθηκα Θεσ/νικη ,ο μπαμπας απο γιδα ,η μαμα απο Γρεβενα,και εχω ερθει πολλα καλοκαιρια προς τα πανω ,οταν ημουν μικρη.καταγωγη δεν αλλαζει,το βορειο ελλαδιτικο υφισταται ετσι κι αλλιως...

γιδιωτισσα παντως ,μονο στα λογια....δεν θυμαμαι καθολου ,ημουν μικρη...!

αντε γειαααα

η καλη μας αγελαδα βοσκει κατω απο τη λιακαδα..

καλο θηλασμο μικρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...