Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cristin γεια σου !!! σε σκεφτομουν το πρωι και ηθελα να σχολιασω το οτι εχεις καιρο να εμφανιστεις..

α! αλλη μια που το μωρο της ειναι και αυτο 76 εκ..ειχα αγχωθει οτι μονο εμεις μειναμε κοντοστουπικα..

θελω να παω να της κανω το εμβολιο της μηνυγγιτιδας της μικρης αλλα φοβαμαι μη μου κανει πυρετο μιας και λεμε να παμε στο εξοχικο αυριο μετα απο κανα μηνα απουσιας..

αλλιως απο Δευτερα...

βεβαια σημερα βολευει επειδη ο μπαμπας ειναι σπιτι και θα χει ορεξη να παμε να τελειωνουμε..θα δουμε...

εγω απο μονη μου σκεφτομαι να της κανω εξετασεις αιματος (σιδηρο κλπ) για να δω που βρισκομαστε...παντως εγω θα κανω για μενα συντομα μιας και το χω ριξει στα συμπληρωματα (τα ειδικα για το θηλασμο) για να βοηθαω τον οργανισμο μου..

αχ cristin και σε εμας αυτα κανει..οταν δεν γινεται το δικο της φωναζει και χτυπιεται..εγω βεβαια συνηθως την αφηνω μεχρι να της περασει αλλα η ατιμη βαζει και δακρυ κορομηλο...Παξινου παιδι μου! Θεατρινα Grande!!

βεβαια η θεια μας τα χαλαει αλλα προσπαθω να την απομακρυνω..λεει δεν αντεχει να την βλεπει να κλαιει..καταλαβατε!

Διαφημίσεις

βασικα προσπαθω να μην παρασυρομαι και να μην της φωναζω γιατι ξερω οτι αυτο θελει να κανω και δεν εχει και κανενα αποτελεσμα...

μια φιλη που χει παιδια μου λεει συχνα οτι μεγαλωνοντας διπλα στα παιδια μας γινομαστε ανθρωποι που δεν θα φανταζομασταν ποτε..η προσαρμογη μας ειναι απιστευτη..

το θεμα ειναι πως οταν δεν κανεις αυτοκριτικη συνηθως καταληγεις σαν την τρελλη..

αχ cristin και σε εμας αυτα κανει..οταν δεν γινεται το δικο της φωναζει και χτυπιεται..εγω βεβαια συνηθως την αφηνω μεχρι να της περασει αλλα η ατιμη βαζει και δακρυ κορομηλο...Παξινου παιδι μου! Θεατρινα Grande!!

βεβαια η θεια μας τα χαλαει αλλα προσπαθω να την απομακρυνω..λεει δεν αντεχει να την βλεπει να κλαιει..καταλαβατε!

KI EMAΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ειμαι ολημερα μαζι του ναι!,αλλα δεν μπορω να πω οτι τρεχω κιολας ,αλλιως δεν θα ειχα παρει τα 3 κιλα που πηρα:-(:sad::-(

και πως δηλαδη θα παρουν αιμα βρε παιδια?δεν ειναι ενα τσιμπημα 1 δευτερολεπτου,θελει λιγη ωρα μεχρι να παρουν αρκετο αιμα,θα σφαδαξουν τα μικρουλια...:mad:

παντως σας εχω μπερδεψει,αλλα ονοματα στο φεις,αλλα εδω ,εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια...

βρεχει εκει ?γιατι εδω δεν εχει σταματησει απο εχθες το βραδυ!και απλωσα και 2 πλυντηρια γαμωτ...

γεια σου κι απο μενα christin!

ζωηρευει κι εσενα το μανολακι,ε?

εγω εσας παντως που μιλαμε καθε μερα δεν σας μπερδευω,τις αλλες μαμαδες που εχω κανει add στο fcbk,και που δεν εχουμε μιλησει μονο μπερδευω.

να σας πω εγω που της εχω κανει εξετασεις αιματος οταν ηταν περιπου 7-8 μηνων,για να δουμε τι ειχε κι εκανε ολο διαρροιες με αιμα.

το εχω ξαναγραψει βεβαια,αλλα δεν πειραζει.

λοιπον,πηγα σε ενα μικροβιολογικο που ηταν 2 κοπελες.

δεν καθοταν η μικρη καθολου,να της παρουν αιμα,με αποτελεσμα να την τρυπησουν 2 φορες,ενω η μικρη μου ειχε γινει παπι στον ιδρωτα απο το ζορι της να ξεφυγει.αφηστε,δραμα!απο τοτε της εχει μεινει και δεν θελει να την ξαπλωνει ο γιατρος να την εξεταζει και θελει να κανει εμετο.εσεις βεβαια,μπορει να πετυχετε καποιον πιο εμπειρο και να μην το καταλαβει καθολου το μωρακι σας.σας το ευχομαι,γτ ειναι πολυ ψυχοφθορο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

λοιπον μιλησα πριν λιγο με τη παιδιατρο και μου ειπε οτι δεν συμφωνει με το φρεσκο γαλα και οτι κακως αλλοι παιδιατροι το επιτρεπουν πριν τα 3 ετη..δεν καταλαβα ακομη το γιατι..

εκεινη επιμενει στο εβαπορε (noulac, neslac)..εγω ομως δεν θελω..

δεν θελω..

δεν θελω..

τι αλλο να κανω?

Διαφημίσεις

λοιπον μιλησα πριν λιγο με τη παιδιατρο και μου ειπε οτι δεν συμφωνει με το φρεσκο γαλα και οτι κακως αλλοι παιδιατροι το επιτρεπουν πριν τα 3 ετη..δεν καταλαβα ακομη το γιατι..

εκεινη επιμενει στο εβαπορε (noulac, neslac)..εγω ομως δεν θελω..

δεν θελω..

δεν θελω..

τι αλλο να κανω?

δωστης σκονη!

γεια σου κι απο μενα christin!

ζωηρευει κι εσενα το μανολακι,ε?

εγω εσας παντως που μιλαμε καθε μερα δεν σας μπερδευω,τις αλλες μαμαδες που εχω κανει add στο fcbk,και που δεν εχουμε μιλησει μονο μπερδευω.

να σας πω εγω που της εχω κανει εξετασεις αιματος οταν ηταν περιπου 7-8 μηνων,για να δουμε τι ειχε κι εκανε ολο διαρροιες με αιμα.

το εχω ξαναγραψει βεβαια,αλλα δεν πειραζει.

λοιπον,πηγα σε ενα μικροβιολογικο που ηταν 2 κοπελες.

δεν καθοταν η μικρη καθολου,να της παρουν αιμα,με αποτελεσμα να την τρυπησουν 2 φορες,ενω η μικρη μου ειχε γινει παπι στον ιδρωτα απο το ζορι της να ξεφυγει.αφηστε,δραμα!απο τοτε της εχει μεινει και δεν θελει να την ξαπλωνει ο γιατρος να την εξεταζει και θελει να κανει εμετο.εσεις βεβαια,μπορει να πετυχετε καποιον πιο εμπειρο και να μην το καταλαβει καθολου το μωρακι σας.σας το ευχομαι,γτ ειναι πολυ ψυχοφθορο.

αχου ψυχουλα μουουουου...

και εγω δυσανασχετω λιγακι με το θεμα της αιμοληψιας γιατι ειμαι βεβαιη πως οταν θα της τρυπησουν το ποδι η το χερι (δεν ξερω που το κανουν μετα το ετος) αποκλειεται να καθεται φρονιμη..θα ξεσηκωσει ολο το συμπαν..

βεβαια εχω μια βιοδιαγνωστικη (η καπως ετσι) που χει ειδικο χωρο για τις αιμοληψιες και ουροληψιες των παιδιων και το προσωπικο για μια καλλιεργεια που χα παει τη μικρη φανηκε εμπειρο..

αλλα και παλι...

δεν θα ξεχασω που την ειχαμε παει 7 μηνων για υπερηχο στον αυχενα και ουρλιαζε που την ειχαμε σταθεροποιημενη και αυτο το ματσουκι εκανε βολτες στο λαιμο της..χαλια..ουτε να το σφαζανε..

θηλαζα αποκλειστικα τοσο καιρο για να μην της δωσω γαλα σκονη...τωρα να της δωσω σκονη η εβαπορε?? λιγο αναποδο μου φαινεται και αντιθετο στις αποψεις μου...

σημερα αν τελικα την παω για την καθιερωμενη επισκεψη θα της πω να μου εξηγησει το λογο..και θα της πω ευθεως την αποψη μου..και μετα θα σκεφθω, θα συζητησω με τον συζυγο και θα αποφασισω

θηλαζα αποκλειστικα τοσο καιρο για να μην της δωσω γαλα σκονη...τωρα να της δωσω σκονη η εβαπορε?? λιγο αναποδο μου φαινεται και αντιθετο στις αποψεις μου...

σημερα αν τελικα την παω για την καθιερωμενη επισκεψη θα της πω να μου εξηγησει το λογο..και θα της πω ευθεως την αποψη μου..και μετα θα σκεφθω, θα συζητησω με τον συζυγο και θα αποφασισω

κοιτα,υποτιθεται η σκονη ειναι πιο καλη απο το εβαπορε.εσυ θελεις φρεσκο να της δωσεις,ε?εμενε μου ειπε εβαπορε και τον ρωτησα για το φρεσκο και μου ειπε οτι αν θελω μπορω να της δωσω.αλλα δεν ξερω ποιο.εχτες εβλεπα την λιστα της greenpeace και η μονη εταιρια με πιστοποιηση ηταν η δελτα.θα τη βρω να σας τη δειξω γτ δεν πολυκαταλαβα κιολας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...