Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Πες τα να σε βγουν από μέσα σου🤍. Αυτά τα χρόνια που προσπαθείς είσαι με τον ίδιο γιατρό ; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ποτέ κάτι...

για να δούμε!!

πάντως αθήνα έβγαλαν άλλον από το καθιερωμένο,ο ψωμιάδης τα κατάφερε πάλι!!

βρε τον άτιμο!!

τζες υπομονή,γράφε στα παλιά σου τα παπούτσια!

Ναι, οι ανατροπές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κι εμένα μ' άρεσαν! Σημαίνει ότι ο κόσμος απηύδησε πια!!!

Ο Ψωμιάδης (σιχτίρια) οριακά βγήκε, ζορίστηκε κι εύχομαι την επόμενη φορά να πάρει κι αυτός τον πούλο, δεν τον αντέχω άλλο!

Τζεσικάκι καλημέρες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Πατρίδα σε άφησαν μόνη? Εγώ έχω δουλίτσα και σήμερα. Τώρα έμεινα λίγο μόνη και είπα να καλημερίσω.

Πότε θα πάμε για αυτό το καφεδάκι που λέγαμε? Αν έχει καλό καιρό αυτό το σκ σε βολεύει? Θα είμαι και μόνη εγώ επομένως θα κολοβαράω μαζί με τη Γεωργίτσα γιατί σιγά μην με αφήσει να κάνω δουλειές...

Πότε θα πάμε για αυτό το καφεδάκι που λέγαμε? Αν έχει καλό καιρό αυτό το σκ σε βολεύει? Θα είμαι και μόνη εγώ επομένως θα κολοβαράω μαζί με τη Γεωργίτσα γιατί σιγά μην με αφήσει να κάνω δουλειές...

Έχω ένα σεμινάριο τα επόμενα 2 σαβ/ριακα. Βασικά είναι μέχρι τις 2, οπότε ίσως έχω χρόνο απόγευμα, να δω, γιατί μπορει να μας δώσουν και "εργασία" για το σπίτι! :tongue:

Θέλω κι εγώ πολύ να πάμε! Τι ώρες σε βολεύει;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έχω ένα σεμινάριο τα επόμενα 2 σαβ/ριακα. Βασικά είναι μέχρι τις 2, οπότε ίσως έχω χρόνο απόγευμα, να δω, γιατί μπορει να μας δώσουν και "εργασία" για το σπίτι! :tongue:

Θέλω κι εγώ πολύ να πάμε! Τι ώρες σε βολεύει;

Καλά μην αγχώνεσαι. Άστο , ξεκουράσου, θα βρούμε άλλη ευκαιρία.

Διαφημίσεις

Καλά μην αγχώνεσαι. Άστο , ξεκουράσου, θα βρούμε άλλη ευκαιρία.

Ο Νοέμβριος μαμιώντας με πάει, μην τα συζητάς! Αφού καλέ δε βρίσκω χρόνο να πάω ν' αγοράσω ένα δέντρο! :tongue:

Την κουμπάρα μου έχω κάνα μήνα να τη δω. Είπαμε να πάμε για ένα καφέ μετά τη δουλειά μου στις 17 Νοέμβρη, γιατί αυτή είναι σε φροντιστήριο και δε δουλεύει.

Θέλω διακοπέεεεεεεεες!

Ο άντρας σου δουλεύει σαβ/ριακο, ε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο Νοέμβριος μαμιώντας με πάει, μην τα συζητάς! Αφού καλέ δε βρίσκω χρόνο να πάω ν' αγοράσω ένα δέντρο! :tongue:

Την κουμπάρα μου έχω κάνα μήνα να τη δω. Είπαμε να πάμε για ένα καφέ μετά τη δουλειά μου στις 17 Νοέμβρη, γιατί αυτή είναι σε φροντιστήριο και δε δουλεύει.

Θέλω διακοπέεεεεεεεες!

Ο άντρας σου δουλεύει σαβ/ριακο, ε;

όχι, θα πάει να αγιάσει στο Άγιο Όρος.

Χμμμ, άλλος από 'κει! ΔΕΝ σχολιάζω!

Τι λες για το Δήμο Θεσσαλονίκης;Δεν το περίμενα καθόλου! Σ' εσάς τι έγινε;

Για σχολίασε......για σχολίασε......

Για τον δήμο Θεσ/νίκης θα δείξει.......

Σε εμάς βγήκε του Κορδελιού ο Λαφαζανίδης, παρόλο που ο δήμος Ευόσμου είναι κατά πολύ μεγαλύτερος. Ο άλλος λαμόγιο ήταν. Την κουνιάδα μου που δούλευε στο δήμο και πλέον το καλοκαίρι την απολύσανε έχει να πληρωθεί πάνω απο χρόνο!

Χθες παρακολουθούσα τον Λαφαζανίδη σε συνέντευξη αργά το βράδυ, καλό ανθρωπάκι φαίνεται. Αλλά πλέον δεν έχουν κρατικά κονδύλια, ούτε για να φάνε , ούτε για έργα και οι καλλικταρικοί δήμοι σαφώς είναι μεγαλύτεροι. Για να δούμε.......

Για σχολίασε......για σχολίασε......

Για τον δήμο Θεσ/νίκης θα δείξει.......

Σε εμάς βγήκε του Κορδελιού ο Λαφαζανίδης, παρόλο που ο δήμος Ευόσμου είναι κατά πολύ μεγαλύτερος. Ο άλλος λαμόγιο ήταν. Την κουνιάδα μου που δούλευε στο δήμο και πλέον το καλοκαίρι την απολύσανε έχει να πληρωθεί πάνω απο χρόνο!

Χθες παρακολουθούσα τον Λαφαζανίδη σε συνέντευξη αργά το βράδυ, καλό ανθρωπάκι φαίνεται. Αλλά πλέον δεν έχουν κρατικά κονδύλια, ούτε για να φάνε , ούτε για έργα και οι καλλικταρικοί δήμοι σαφώς είναι μεγαλύτεροι. Για να δούμε.......

Ίδια περίπτωση στο δικό μου (Δήμος Αλεξάνδρειας), όπου ο Δήμαρχος Πλατεώς (μικρότερος και συνενώνεται) κέρδισε τον νυν δήμαρχο Αλεξάνδρειας, άλλο λαμόγιο! :mrgreen:

ΔΕΝ σχολιάζω είπα! Ο καθείς με τις πεποιθήσεις του (κι εγώ με τις δικές μου :tongue:).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ίδια περίπτωση στο δικό μου (Δήμος Αλεξάνδρειας), όπου ο Δήμαρχος Πλατεώς (μικρότερος και συνενώνεται) κέρδισε τον νυν δήμαρχο Αλεξάνδρειας, άλλο λαμόγιο! :mrgreen:

ΔΕΝ σχολιάζω είπα! Ο καθείς με τις πεποιθήσεις του (κι εγώ με τις δικές μου :tongue:).

μαρη , ο πατερας μου ειναι απο αλεξανρεια ημαθιας,παλια τον φωναζαν γιδα!,σωστα??/

σημερα ειμαι οκ,μου περασε η μινι καταθλιψη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

μαρη , ο πατερας μου ειναι απο αλεξανρεια ημαθιας,παλια τον φωναζαν γιδα!,σωστα??/

Γειά σου Χριστινάκι με τη μίνι κατάθληψη!:tongue::tongue::tongue:

Να βλέπεις τα μπουμπουκάκια σου και θα φτιάχνει η διάθεσή σου! Αυτά είναι η δύναμή μας!

Kι εγώ μαρή τι να κάνω που ο πατέρας σου είναι απ' τον Γιδά, εεεεε;; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άστα Κερκυραία, νέκρα το καφέ σήμερα!

Αν δε μιλάμε εγώ και η Προσπ, μένουν πίσω τα ποστ! ;)

Πότε να ξεκουραστώ; Δεν προλαβαίνω ΣΕ λέω!!!

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης έγινε ΧΑΜΟΣ!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ..

Μια σελιδα στις 1 και 54 μμ.??? τς τς τς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...