Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσια με ξαναπήρε ο γιατρός για να με καθησυχάσει ότι δεν συμβαίνει κάτι περίεργο και ότι ίσως είναι κυστουλα ή απλά λόγο στρες δεν έρχεται η αναθεματισμενη ,μ είπε ότι συμβαίνει συχνά. Εγώ τον ρώτησα μήπως είναι και η αρχή της εμμηνόπαυσης  και μ είπε μ αυτά τα αποτελέσματα  σίγουρα όχι.  Όπως σας είπα έχω καθυστέρηση 7 μέρες η fsh 10 ,lh 10.3 ,e2 110 Kai προγεστερονη 0.22 εσείς τι λέτε τι γίνεται γαμωτι ,να θες να προχωρήσεις και όλο να σε σταματάει κάτι 

Καλέ κύστη φαίνεται ότι είναι γι αυτό σε ρώτησα ποια μέρα είναι οι εξετάσεις. Φαίνεται από την πολύ χαμηλή προγεστερόνη. Μην ανησυχείς, τι εμμηνόπαυση μην σκέφτεσαι τέτοια! Απλά τώρα που το θες δεν έρχεται. Ετσι ήμουν κ εγώ μέχρι σήμερα που είδα αίμα, μες τα νεύρα και την απογοήτευση. Θα μου πέσει το Πάσχα για ετ και θα ακυρώσουμε γιατί θα είναι κλειστό το κέντρο 😭 Υπομονή και κουράγιο! 

1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Ναι είσαι μικρή κ αν το πρόβλημα είναι μόνο στο σπερμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για δίδυμη κύηση. Το ύψος είναι αστείο που στο είπε. Κι εγώ 1,60 είμαι δύο θα βάλω λόγω ηλικίας 🤭 Απλά ο γιατρός μου λέει πως η δίδυμη κύηση θεωρείται επιπλοκή και δεν το προτιμούν οι εξωσωματιστες. 

1 ώρα πρίν, Sunshine. είπε:

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κοπέλα που έχει πετύχει με την πρώτη εμβρυομεταφορα τελικά…

Υπάρχει… κάπου εκεί έξω! 😆 ΚΟΥΡΑΓΙΟ κορίτσια θα τα καταφέρουμε! 🤞🤞🤞🤞

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜyPrincess το κινητό που έχω ειναι touchscreen άλλα έχει και πληκτρολόγιο, το ίδιο και αυτό που πήρα τώαρ, μονο touchscreen δεν το διακινδυνευω!! Την επόμενη φορά θα σου φέρω κατάλογο A v o n!!! Δεν θα μου τη γλυτώσεις:tongue:

Καλε σου ειπε κανεις να μη φερεις;; αλλα θα μου πεις ποια ειναι δοκιμασμενα καλα γιατι εγω παιρνω μονο επαγγελματικα..

Καλησπερα..........

Δεν εχω διαβασει τιποτα.Ο χρονος μου πλεον ειναι ελαχιστος!!!Ακομα δεν εχω ανοιξει και παρολα αυτα δεν εχω χρονο.Φανταστητε τι εχει να γινει μετα!!!

Ελπιζω και ευχομαι ολες σας να ειστε καλα!Εμεις ειμαστε καλα και ελπιζουμε μεχρι τα χριστουγεννα πρωτα ο Θεος να εχουμε καταφερει να ανοιξει!!

Σας φιλω!!!!

Με το καλο κοριτσι και υπομονη..

Εμεις ησυχα στο σπιτι,μετα θα παω στην πεθερα και ουτε να το σκεφτομαι..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello..

cristin..εχει αρχισει να μου λειπει εν μερει ο θηλασμος..ωραιες στιγμες..μεγαλες στιγμες οσο και να ηταν και κουραστικες ωρες ωρες..

εγω με τη νεα τεχνολογια εχω τυπικες και χλιαρες σχεσεις.. δεν εχω ακομη παρει στα χερια μου iphone και τετοια κουλα αλλα και να τα παρω ειμαι βεβαιη οτι θα κανω περιορισμενη χρηση γιατι απλα εδω και καιρο βαριεμαι οοοοοοοοοοολα αυτα..

δεν τα εχω αναγκη.. απλα

εμεις κλασικο σκ στο σπιτι με τις γνωστες δουλειες να μας τρωνε την ημερα..εχω κανει τα περισσοτερα πραγματα (μονο να σκουπισω με ηλεκτρικη το δωματιο μου εχει ξεμεινει)

χθες πηγα στα γενεθλια του βαφτησιμιου μου για κανα διωρακι και τωρα περιμενω τον ανδρα μου να ρθει απο τη δουλεια, να φαμε και να παμε για τη ψηφο (μη χασουμε!!πιο πολυ για τη βολτα)

αυταααα..

αυριο δεν θα παω στη δουλεια, εχουμε ραντεβου για υπερηχο της μικρης στον αυχενα για να ελεγξουμε (καθε χρονο θα το κανουμε) τα γρομπαλακια που χει στους λεμφαδενες..ελπιζω να μην ειναι κατι..ας ειναι καλα και χαλαλι τα τελευταια 100 εουρο που κανει η εξεταση..υποτιθεται οτι ειναι απο τους πλεον αναγνωρισμενους παιδουπερηχογραφιστες..το χαμε κανει και περσι..

οσο για την κυστη στο στηθος πριν λιγες εβδομαδες εσκασε απο μονη της χωρις να κανει τραυμα.. πρεπει να χει μεινει λιγακι ακομη αλλα δεν ειναι οπως πριν..το παρακολουθω..

καλο υπολοιπο σε ολες και καλη εβδομαδα να χετε..

Αχ κοριτσια ,ειμαι τοοοοοοοσο κουρασμενη..........

αισθανομαι σαν να μην εχω αλλες δυναμεις ...λιγο τα παιδια,λιγο η κατασταση με τον αντρα μου,λιγο η ανεχεια στο οικονομικο,σαν να πολεμαω 100 εχθρους ταυτοχρονα νιωθω....πως να νικησω???

πριν λιγο κοιμηθηκαν,και λιγο ελλειψε να αρχισω να κλαιω απο την κουραση μου

ειχα παλι τα πεθερικα εδω σημερα,δεν τους αντεχω ...αυτος ο παλιμπαιδισμος εχει ξεπερασει καθε οριο πια,ειναι σαν να συντρως με τρελους !!!ε καλα,μην περιμενετε να ακουσετε καμια ευχαριστη κουβεντα σημερα,ειμαι πολυ ρακος μιλαμε...απο αυριο παλι ισως...

μπηκα και στο σκαιπ σημερα ,και ηταν ολοι μαζεμενοι η οικογενεια μου στην αθηνα και ετρωγαν,και μου εκανε και ενα κλικ,ισως μου θυμισε και ποσο μονη νιωθω χωρις την οικογενεια να με βοηθαει..........

τεσπα...........

αντε καληνυχτα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Αχ κοριτσια ,ειμαι τοοοοοοοσο κουρασμενη..........

αισθανομαι σαν να μην εχω αλλες δυναμεις ...λιγο τα παιδια,λιγο η κατασταση με τον αντρα μου,λιγο η ανεχεια στο οικονομικο,σαν να πολεμαω 100 εχθρους ταυτοχρονα νιωθω....πως να νικησω???

πριν λιγο κοιμηθηκαν,και λιγο ελλειψε να αρχισω να κλαιω απο την κουραση μου

ειχα παλι τα πεθερικα εδω σημερα,δεν τους αντεχω ...αυτος ο παλιμπαιδισμος εχει ξεπερασει καθε οριο πια,ειναι σαν να συντρως με τρελους !!!ε καλα,μην περιμενετε να ακουσετε καμια ευχαριστη κουβεντα σημερα,ειμαι πολυ ρακος μιλαμε...απο αυριο παλι ισως...

μπηκα και στο σκαιπ σημερα ,και ηταν ολοι μαζεμενοι η οικογενεια μου στην αθηνα και ετρωγαν,και μου εκανε και ενα κλικ,ισως μου θυμισε και ποσο μονη νιωθω χωρις την οικογενεια να με βοηθαει..........

τεσπα...........

αντε καληνυχτα

ΚΟυραγιο βρε κοριτσι..Η οικογενεια ειδικα οταν ειναι ενωμενη ειναι μεγαλη δυναμη..Αν δεν την εχεις σιγουρα σου λειπει..Αυριο θα ειναι μια αλλη μερα..Να εισαι αισιοδοξη!!:D

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

για το κ που ρωταγε καποια, ειναι αυτο που λεει καλυτερα απο τα αλλα γραμματα νομιζω...γενικα εχει παθει ενα αμοκ τις τελευταιες μερες, λεει καθε μερα και 2-3 νεες λεξεις, εχει πλακα...

το βραδυ κλεινουμε τα φωτα στο σαλονι και του λεω παμε να κοιμηθουμε και ανεβαινουμε τις σκαλες για το δωματιο και γυρναει ο μικρος προς τα κατω και χαιρεταει γειαα !

αμαν λεω τι βλεπει το παιδι μου?(ξερετε, 5η αισθηση κλ)

ποιον χαιρετας λευτερακι?του λεω

κηνη μου λεει (την σκηνη που εχουμε στο σαλονι και εχει παθει τρελο ερωτα)

επισης, τον εκανα κουνια και αρχισα να μετραω ενα, δυο τρια, και ξαφνικα ρχιζει ο μιρκος πεντε, εξι, επτα, οκτω, εννια...επαθα πλακα, μαλλον του το εμαθε η κοπελα που τον κραταει εδω και μια βδομαδα

bgx2ye5lc.png

καλημέρα!!

τι έγινε βρε κορίτσια?όλες κουρασμένες??

ευάκι τρέχεις έ?έχουν ετοιμασίες αυτές οι δουλειές,φιλάκια στη γιωτούλα.

cristin σήμερα ξημέρωσε άλλη μέρα!!

κι εγώ υπάρχουν μέρες που είμαι έτσι...σε καταλαβαίνω,μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα για όλους μας...

τζες και μαεστρία τελειώσαν οι εκλογές,ξεκουραστείτε!!

οι υπόλοιπες καλά?

κι εμείς ένα ήσυχο σκ με βολτίτσα,καφεδάκι,πολύ καλές μέρες κάνει κι έχω απορήσει!!

προσπ καλά αποτελέσματα!!

αχιλέας κι εμάς έτσι κάνει στη σκάλα,χαιρετάει όποιον είναι κάτω...

μετράει το παιδί?μπράβο!η έλλη μετράει,κάνει την κίνηση με τα δάχτυλα αλλά τα νούμερα τα λέει "τα","τα"

Άστα Κερκυραία, νέκρα το καφέ σήμερα!

Αν δε μιλάμε εγώ και η Προσπ, μένουν πίσω τα ποστ! ;)

Πότε να ξεκουραστώ; Δεν προλαβαίνω ΣΕ λέω!!!

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης έγινε ΧΑΜΟΣ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

το σκ χαλαρώνουμε...

εγώ ετοιμάζομαι να πάω μια βόλτα με το καρότσι,θα πάρω τηλ και την γυναίκα του ξαδέρφου να περάσω από το σπίτι της,να παίξουν τα μικρά,που δεν παίζουν δλδ μαζί,αλλά τεσπά...

λες για το 50%,τα μαγειρέψαν μου φαίνεται...

κι εδώ στη περιφέρεια ιονίων νήσων τα ίδια...

εγώ πάντως δεν πήγα να ψηφίσω γιατί ήταν χάλια οι υποψήφιοι,απατεώνες!!

το σκ χαλαρώνουμε...

εγώ ετοιμάζομαι να πάω μια βόλτα με το καρότσι,θα πάρω τηλ και την γυναίκα του ξαδέρφου να περάσω από το σπίτι της,να παίξουν τα μικρά,που δεν παίζουν δλδ μαζί,αλλά τεσπά...

λες για το 50%,τα μαγειρέψαν μου φαίνεται...

κι εδώ στη περιφέρεια ιονίων νήσων τα ίδια...

εγώ πάντως δεν πήγα να ψηφίσω γιατί ήταν χάλια οι υποψήφιοι,απατεώνες!!

Με διαφορά 419 ψήφων βγήκε ο Μπουτάρης!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ποτέ κάτι...

για να δούμε!!

πάντως αθήνα έβγαλαν άλλον από το καθιερωμένο,ο ψωμιάδης τα κατάφερε πάλι!!

βρε τον άτιμο!!

τζες υπομονή,γράφε στα παλιά σου τα παπούτσια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...