Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Αυτό με το υψος δεν ισχύει!! Η γιαγιά μου ήταν 1.50 και κυοφορησε διζυγωτικα το 70!! Επίσης έφτασε κανονικά στον 9ο και γέννησε!! Εγώ είμαι 1.65 αδύνατη κ έχω διδυμα, επίσης έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρις θεματα! Όλα μια χαρά πάνε και για εσένα ότι κι αν αποφασίσεις!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα σου πω από την πεθερά γιατί δεν ξέρω και πολλά...

η πεθερά έχει υψηλό σάκχαρο και κάνει ινσουλίνη για να το κατεβάζει...πρέπει όμως να κάνει σωστή διατροφή,να μετριέται πρωί βράδυ, και να κάνει ανάλογα τη σωστή δόση ινσουλίνης,αυτή κάνει κουτουρού ινσουλίνη και τρώει όλη μέρα γλυκά!!!

βγάζεις άκρη?

οχι δεν βγαζεις!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι η χοντρή! :tongue:

εχουμε και εμεις οι ευσωμες δικαιωμα στην ομορφια ρεεεε

εγω παντως ,το πηρα αποφαση ...

αν δεν ξεκινησω να δουλευω-αρα και να λειπω απο το σπιτι-,δεν προκειται να χασει ουτε δραμι!!!μεχρι τον Απριλη λοιπον,θα τρωω κανονικα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

με τις χθεσινες διαρροιες ,μαλλον κατι ελαφρυ ....:lol:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!Λειπει και ο αντρας μου σημερα ,εχει παει σε ενα χορο της τοπικης ομαδας,και ελεγα να το ξενυχτησω λιγακι παραπανω σημερα αλλα δεν αντεχω....

θα ερθει και ντιρλα,θα κοιμαται και μεχρι το μεσημερι ,οποτε ολο το βαρος θα πεσει σε μενα παλι...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

αν δεν ξεκινησω να δουλευω-αρα και να λειπω απο το σπιτι-,δεν προκειται να χασει ουτε δραμι!!!μεχρι τον Απριλη λοιπον,θα τρωω κανονικα

Γιατί που θα πας τον Απρίλιο;

Κερκυραία εσύ ρυζάκι και νάνι! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τον Απριλη ξεκιναω δουλεια !πωλητρια σε μαγαζι με κεραμικα....οχι τουριστικα,περισσοτερο σαν γκαλερι μοιαζει,εχει ακριβα αντικειμενα διακοσμητικα και καποια χρηστικα...

εχω δουλεψει στο παρελθον εκει ,και με περιμενουν πως και πως

ηταν να δουλεψω και φετος ,αλλα μας εκατσε η Βαλερια:rolleyes:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Τον Απριλη ξεκιναω δουλεια !πωλητρια σε μαγαζι με κεραμικα....οχι τουριστικα,περισσοτερο σαν γκαλερι μοιαζει,εχει ακριβα αντικειμενα διακοσμητικα και καποια χρηστικα...

εχω δουλεψει στο παρελθον εκει ,και με περιμενουν πως και πως

ηταν να δουλεψω και φετος ,αλλα μας εκατσε η Βαλερια:rolleyes:

Ωραίααααααααα! Με το καλό! Ε, "ξεκουράσου" τότε μέχρι τον Απρίλιο. :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα στα όμορφα κορίτσια του καφέ!!! Cristin κ' Maestria με γειά το κούρεμα!

HR4bB_Dw4Qs

Τα μικρά μου κοιμήθηκαν και τώρα βλέπουμε "The mentalist" μια σειρά που κατέβασα ο Στ.

Περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα με ωραια παρέα και μετά πήγα goody's για τον μικρό.

Μου έφερε και ο Στ καινούριο κινητό, βγήκε επιδότηση και μας βγήκε δωρεαν, το Neo Experia X10mini!!! Εχει πολυ πλάκα!! Μια σταλίτσα ειναι!!!

Αυριο το απόγευμα θα πάμε στην αδερφή του Στ...... ... :cool: και την Κυριακή θα είμαι εκλογές!

Kαλησπέρα στα όμορφα κορίτσια του καφέ!!! Cristin κ' Maestria με γειά το κούρεμα!

HR4bB_Dw4Qs

Τα μικρά μου κοιμήθηκαν και τώρα βλέπουμε "The mentalist" μια σειρά που κατέβασα ο Στ.

Περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα με ωραια παρέα και μετά πήγα goody's για τον μικρό.

Μου έφερε και ο Στ καινούριο κινητό, βγήκε επιδότηση και μας βγήκε δωρεαν, το Neo Experia X10mini!!! Εχει πολυ πλάκα!! Μια σταλίτσα ειναι!!!

Αυριο το απόγευμα θα πάμε στην αδερφή του Στ...... ... :cool: και την Κυριακή θα είμαι εκλογές!

:wink::wink::wink:

Καλοριζικο το κινητουλι..Θα καλοπερασεις κι εσυ με το αφης..Εμενα μου εχει τσακισει τα νευρα..Αλλα ειναι ωραιο,τι να κανουμε..

Κι εμενα η μικρη επεσε ξερη..Τοσο που δεν το πιστευα..Παω για υπνο,εχω δυσκολη μερα αυριο..Φιλακια,καλο Σκ να εχουμε

yRf6p1.png

Kαλημέρα στο κοινό μου :tongue:, τί κάνετε;; Εχω φτιάξει καφέ, τα μικρά κοιμούνται και χαλαρώνω. Σήμερα θα έχω μια A v o nομέρα!! Θα δείξω τον κατάλογο σε δύο φίλες και θα ειμαι στους δρόμους. Το απόγευμα θα πάμε στην αδερφή του Στ :rolleyes: και αύριο εκλογές... δεν θα με δείτε αύριο. :(

ΜyPrincess το κινητό που έχω ειναι touchscreen άλλα έχει και πληκτρολόγιο, το ίδιο και αυτό που πήρα τώαρ, μονο touchscreen δεν το διακινδυνευω!! Την επόμενη φορά θα σου φέρω κατάλογο A v o n!!! Δεν θα μου τη γλυτώσεις:tongue:

γεια σας κοριτσάκια!

η μικρή κοιμάται ακόμα!!πήγαμε σήμερα στο μαθηματάκι μας,τρελή χαρά η μικρή!!

και ο καλός μου ψάχνει κάτι ποτήρια κρυστάλλινα για μια γνωστή στην αποθήκη,θα πάρουμε λεφτάκια!!

τζεσικάκι καλά κάνεις με την a v o n, δώσε σε γνωστούς...

είχα κι εγώ o r i f l a m e παλιά αλλά δεν είχα γνωστούς να ψωνίζουν...

Καλησπερα..........

Δεν εχω διαβασει τιποτα.Ο χρονος μου πλεον ειναι ελαχιστος!!!Ακομα δεν εχω ανοιξει και παρολα αυτα δεν εχω χρονο.Φανταστητε τι εχει να γινει μετα!!!

Ελπιζω και ευχομαι ολες σας να ειστε καλα!Εμεις ειμαστε καλα και ελπιζουμε μεχρι τα χριστουγεννα πρωτα ο Θεος να εχουμε καταφερει να ανοιξει!!

Σας φιλω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...