Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Αυτό με το υψος δεν ισχύει!! Η γιαγιά μου ήταν 1.50 και κυοφορησε διζυγωτικα το 70!! Επίσης έφτασε κανονικά στον 9ο και γέννησε!! Εγώ είμαι 1.65 αδύνατη κ έχω διδυμα, επίσης έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρις θεματα! Όλα μια χαρά πάνε και για εσένα ότι κι αν αποφασίσεις!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 φορά την εβδομάδα ζητάω τα λαχανικά μου και ψάρια,ένα σωρό έστειλε γιατί από ποσότητες δεν υπολογίζει,νομίζει ότι είμαστε λόχος!!

ψάρι για μας για κάρβουνο,μπακαλάρος ψαρόσουπα για την μικρή,καλαμάρια για ριζότο...και μαναβικά...καλά θα την βγάλουμε...

έχουμε γάμο 20 του μήνα,πρώτη ξαδέρφη και θα τις πάρουμε πράγματα από το μαγαζί που έχω ένα σωρό...η μαμά μου θέλει δώρο με 250Ε :wink: ,οπότε θα πάρω μετρητό εντός των ημερών...κάτι είναι κι αυτό...και από την αδερφή μου.

καλα.. εμεις μπακαλιαρο τρωμε μονο την 25η Μαρτιου και καλαμαρακια αν ειμαστε τυχεροι κανα καλοκαιρι σε ψαροταβερνα.. περιττα εξοδα!! χαχα! Συνηθως παιρνουμε κατεψυγμενο κοκκινοψαρο για σουπα η σαρδελες, γαυρο και καμια φορα μας παιρνει μεγαλα ψαρια η μανα μου.. δυσκολα δινουμε λεφτα για ψαρια.. περισσοτερο μπακαλιαρακια για τη μικρη η αλλα για σουπα..

τωρα που το πα εχω σκορπινα στην καταψυξη..

μεχρι μερικα χρονια ο ανδρας μου εβγαλε ενα σωρο απο το ψαρεμα.. τωρα αντε με κανενα ψαροντουφεκο..και κυριως χταποδια..

αυτα..

φευγω καλο σκ σε ολες..

μαεστρία στο avatar σου τί είναι αυτή η θειά? Γιατί δε βάζεις κανένα γκομενάκι γκ.......αρικο?

Μπαρδόν κι όλας για το άσχετο της ερώτηξης:tongue::tongue::tongue:

Αυτή ΕΙΝΑΙ η Μαεστρία βρε! Μια ηρωίδα απ' τον Αστερίξ. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλα.. εμεις μπακαλιαρο τρωμε μονο την 25η Μαρτιου και καλαμαρακια αν ειμαστε τυχεροι κανα καλοκαιρι σε ψαροταβερνα.. περιττα εξοδα!! χαχα! Συνηθως παιρνουμε κατεψυγμενο κοκκινοψαρο για σουπα η σαρδελες, γαυρο και καμια φορα μας παιρνει μεγαλα ψαρια η μανα μου.. δυσκολα δινουμε λεφτα για ψαρια.. περισσοτερο μπακαλιαρακια για τη μικρη η αλλα για σουπα..

τωρα που το πα εχω σκορπινα στην καταψυξη..

μεχρι μερικα χρονια ο ανδρας μου εβγαλε ενα σωρο απο το ψαρεμα.. τωρα αντε με κανενα ψαροντουφεκο..και κυριως χταποδια..

αυτα..

φευγω καλο σκ σε ολες..

εγώ τα έχω γιατί είναι τσάμπα,με αυτά μεγάλωσα...

το κρέας για μας είναι πολυτέλεια τώρα πλέον!!!:tongue::tongue:

εγώ τρώω μόνο ψάρια μεγάλα για ψήσιμο,σφυρίδα,φαγκρί, μπακαλιάρους μεγάλους,ξυφία, επίσης κοτσομούρα,μπαρμπούνια,καλαμάρια,γαρίδες...

τρελαινόμαστε για γαριδομακαρανονάδα!!

κι εγω εδω.

αλλα φευγατη ως συνηθως!σημερα δεν καταφερα να μπω ουτε για 5 λεπτα!κοιμηθηκα ομως το μεσημερι για 1 ωριτσα ακριβως,γι'αυτο και κρατιεμαι ακομα ορθια.σημερα ο μ.ειπε μια νεα λεξη...μπικι...δηλαδη μπρικι...!σε καποια φαση λοιπον,ετρεχε και φωναζε μπι...μπικι!:)

επισης ειπε 3 λεξεις μαζι .δλδ,μπαμπα κα ντου ντου,δηλαδη ...ο μπαμπας κανει ντους.ε,κατι λεμε και εμεις λοιπον....

παω να ξαναθηλασω γιατι η μικρη ξυπνησε παλι..ισως μπω παλι σε λιγο

ρε Χριστινακι,πως την παλευεις με τοσο μακρια μαλλια??πολυ ταλαιπωρια ...εγω βαρεθηκα πια και τωρα τα εχω κοψει καρε

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλώς την...

δεν την παλεύω,όλο ψηλά τα έχω σπίτι,μόνο έξω τα έχω κάτω...

δεν μου πάνε κοντά,στο δημοτικό ήταν η τελευταία αποτυχημένη απόπειρα καρέ!!άσε που θα με χωρίσει ο άντρας μου αν τα κόψω...

εδώ του είπα μέχρι τους ώμους και δεν θέλει!!!

ρε Χριστινακι,πως την παλευεις με τοσο μακρια μαλλια??πολυ ταλαιπωρια ...εγω βαρεθηκα πια και τωρα τα εχω κοψει καρε

Kι εγώ τα έκοψα σήμερα!!!

Καρέ της μόδας, με μακριά τα μπροστά και σκαφτό το πίσω και ΠΟΛΥ κοντή φράντζα!

ΤΕΛΕΙΑ είναι! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλώς την...

δεν την παλεύω,όλο ψηλά τα έχω σπίτι,μόνο έξω τα έχω κάτω...

δεν μου πάνε κοντά,στο δημοτικό ήταν η τελευταία αποτυχημένη απόπειρα καρέ!!άσε που θα με χωρίσει ο άντρας μου αν τα κόψω...

εδώ του είπα μέχρι τους ώμους και δεν θέλει!!!

κι εγω δεν αντεχα με τιποτα!αισθανομουν το κεφαλι μου 100κιλα,τωρα πιανω τα μισα με ενα κλαμερακι ,και γλιτωσαααα

εχουν κολλημα οι περισσοτεροι αντρες με τα μακρια μαλλια νομιζω...

που να ηξεραν τι τραβαμε

κατι ασχετο,για τις υπογλυκαιμιες που λεγατε πριν,δεν υποτιθεται πως εαν κανεις κανονικα τις ενεσεις σου και προσεχεις και τη διατροφη σου ,εισαι σαν ενας φυσιολογικος ανθρωπος?γιατι παθαινουν υπογλυκαιμιες ???γενικα το απευθυνω το ερωτημα...

γιατι και η πεθερα μου ειναι διαβητικη και καθε τοσο ,λεει πως παθαινει υπογλυκαιμια,αλλα εαν ανοιξεις το ψυγειο της ,ειναι τιγκα στη σοκοφρετα και στο μπισκοτο!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Kι εγώ τα έκοψα σήμερα!!!

Καρέ της μόδας, με μακριά τα μπροστά και σκαφτό το πίσω και ΠΟΛΥ κοντή φράντζα!

ΤΕΛΕΙΑ είναι! :mrgreen:

γυρισες?με τις υγειες σου!παντα μες στη μοδα εσυ!!!:cool:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

κατι ασχετο,για τις υπογλυκαιμιες που λεγατε πριν,δεν υποτιθεται πως εαν κανεις κανονικα τις ενεσεις σου και προσεχεις και τη διατροφη σου ,εισαι σαν ενας φυσιολογικος ανθρωπος?γιατι παθαινουν υπογλυκαιμιες ???γενικα το απευθυνω το ερωτημα...

γιατι και η πεθερα μου ειναι διαβητικη και καθε τοσο ,λεει πως παθαινει υπογλυκαιμια,αλλα εαν ανοιξεις το ψυγειο της ,ειναι τιγκα στη σοκοφρετα και στο μπισκοτο!!!

Όχι κορίτσι, δεν είναι ποτέ σαν τους φυσιολογικούς! Επειδή το σάκχαρο ρυθμίζεται από εξωτερικούς παράγοντες (ενέσεις), ΠΟΤΕ δεν θα είναι φυσιολογικό, γιατί ο φυσικός τους ρυθμιστής έχει "χαλάσει".

Οπότε παθαίνει ανωμαλίες πολύ συχνά.

Η μάνα μου (επίσης διαβητική) έχει πάντα καραμέλες στην τσάντα της.

Απλά του γαμπρού το χθεσινό ήταν σοβαρό, γαιτί ακόμα και με γλυκό δεν ανέβαινε το σάκχαρο, αντίθετα έπεφτε.

Ίσως κουράστηκε πολύ, ποιος ξέρει; Ευτυχώς βγηκε απ' το νοσοκομείο.

μπράβο κορίτσι!!!μεγιέςςςςς!!

Θένκιου!

γυρισες?με τις υγειες σου!παντα μες στη μοδα εσυ!!!:cool:

Ναι η χοντρή! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

θα σου πω από την πεθερά γιατί δεν ξέρω και πολλά...

η πεθερά έχει υψηλό σάκχαρο και κάνει ινσουλίνη για να το κατεβάζει...πρέπει όμως να κάνει σωστή διατροφή,να μετριέται πρωί βράδυ, και να κάνει ανάλογα τη σωστή δόση ινσουλίνης,αυτή κάνει κουτουρού ινσουλίνη και τρώει όλη μέρα γλυκά!!!

βγάζεις άκρη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...