Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Συνήθως αυτό συμβαίνει αφού υπάρχει εγκυμοσύνη δηλαδή θετική χοριακη λίγο δύσκολο να συμβαίνει για μέρες Κ να υπάρχει αρνητική χοριακη ... Πολύ πιθανό να είναι ανωμαλία του κύκλου σου . Κ απλά να σου δώσει κάτι για να έρθει κανονικά περίοδος . 

Κατάλαβα...Εντάξει σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...τουλάχιστον να μην αγωνιώ άδικα...

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα η μάνα μου όταν πάει στο σούπερ και βλέπει προσφορές παίρνει και μου τα κουβαλάει. μαλακτικά, απορυπαντικά, σαμπουάν, υγρό για πάτωμα , για πιάτα, σερβιέτες....

είχα φτάσει κάποια φάση να έχω 6-7 πακέτα σερβιέτες , 5 μαλακτικά, 2 κουτιά σκόνη πλυντηρίου και 3 υγρά πληντυρίου. Βοήθεια είναι και αυτό. Και σε γιορτές κλπ δίνει καμιά 50-100 ευρώ.

Πλάκα κάνεις; Μόνο βοήθεια;! Η μάνα μου 4 φαγητά κατεψυγμένα μου 'δωσε!

Αχ και τώρα που θα βγεί σε σύνταξη το καλοκαίριστα 50 της θα έχω εύκαιρη νταντά και για καθημερινές απόγευμα.

Σε μισώ και σε ζουλεύω ταυτόχρονα! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι έγινε Βικόπουλο; Χαλαρώσαμε σήμερα;

Άντε δουλεύετε, εσείς που πληρώνεστε κιόλας! Ράους, δουλειά!

θα, φύγω ρε! Θα πάρω και την πρόσπ! Και μετά θα λές πού πήγατε όλες!!!!

Χθες μαμήθηκα να κάνω τους ντολμάδες και με την Γεωργίτσα μες στα πόδια μου (τα άκουσε κι όλας η καημενούλα ) γιατί ο άλλος έπαιζε play station και σήμερα μου λέει να βρεθούμε μετά τη δουλειά έξω για ρετσίνα:twisted::twisted::twisted:

Θα μου πείς θα μείνει για αύριο το φαγητό αλλά η καημενούλα χθες με παρακαλούσε μαμά έλα και μαμά έλα για να πάιξω μαζί της. Μωρέ δεν ξαναμαγειρεύω, η πεθερά τα δικά της δίνει ούτως ή άλλος στην μικρή. μακαρόνια , πατάτες βραστές, κανένα κοτόπουλο απο έξω (πιο πολύ συμφέρει απο το να το αγοράσεις και να το μαγειρέψεις) και αυγουλάκια θα τρώμε. Βαρέθηκα!

Διαφημίσεις

θα, φύγω ρε! Θα πάρω και την πρόσπ! Και μετά θα λές πού πήγατε όλες!!!!

Χθες μαμήθηκα να κάνω τους ντολμάδες και με την Γεωργίτσα μες στα πόδια μου (τα άκουσε κι όλας η καημενούλα ) γιατί ο άλλος έπαιζε play station και σήμερα μου λέει να βρεθούμε μετά τη δουλειά έξω για ρετσίνα:twisted::twisted::twisted:

Θα μου πείς θα μείνει για αύριο το φαγητό αλλά η καημενούλα χθες με παρακαλούσε μαμά έλα και μαμά έλα για να πάιξω μαζί της. Μωρέ δεν ξαναμαγειρεύω, η πεθερά τα δικά της δίνει ούτως ή άλλος στην μικρή. μακαρόνια , πατάτες βραστές, κανένα κοτόπουλο απο έξω (πιο πολύ συμφέρει απο το να το αγοράσεις και να το μαγειρέψεις) και αυγουλάκια θα τρώμε. Βαρέθηκα!

ααααααααααααααααα... θελω καιε γω εξω για ρετσιναααααα :( :(

Μωρέ δεν ξαναμαγειρεύω, η πεθερά τα δικά της δίνει ούτως ή άλλος στην μικρή. μακαρόνια , πατάτες βραστές, κανένα κοτόπουλο απο έξω (πιο πολύ συμφέρει απο το να το αγοράσεις και να το μαγειρέψεις) και αυγουλάκια θα τρώμε. Βαρέθηκα!

Βικάκι εγώ ειχα θέμα με τη μάνα μου γιατί τόσα χρόνια μου έλεγε.. μαγειρεψε εσύ για εσάς και θα φέρω και εγώ το δικο μου , με αποτέλεσμα να παιδιά να θέλουν και της μαμάς μου να τρώνε και να περισσευει το δικό μου ή να τρώνε το δικό μου και η μανα μου να πεταει το δικό της... Και επειδή δεν μπορώ να βλεπω να πετούν φαγητό όταν γύρισε από Ιταλία με έπιασε υστερία και της ειπα ότι θα μου λεει τί θέλει να μαγειρευει κάθε μερα, να το ψωνίζω , να το φτιάχνει και θα μαγειρευω εγώ μονο τα σκ.. ετσι γλυτώσαμε τα πεταγμενα φαγητά

Διαφημίσεις

Βικάκι εγώ ειχα θέμα με τη μάνα μου γιατί τόσα χρόνια μου έλεγε.. μαγειρεψε εσύ για εσάς και θα φέρω και εγώ το δικο μου , με αποτέλεσμα να παιδιά να θέλουν και της μαμάς μου να τρώνε και να περισσευει το δικό μου ή να τρώνε το δικό μου και η μανα μου να πεταει το δικό της... Και επειδή δεν μπορώ να βλεπω να πετούν φαγητό όταν γύρισε από Ιταλία με έπιασε υστερία και της ειπα ότι θα μου λεει τί θέλει να μαγειρευει κάθε μερα, να το ψωνίζω , να το φτιάχνει και θα μαγειρευω εγώ μονο τα σκ.. ετσι γλυτώσαμε τα πεταγμενα φαγητά

ΚΑΙ απο το μαγειρε τις καθημερινες.. λιγο το χεις??? εμεις ετσι κανουμε και ησυχαζουμε και εχουμε και ποικιλια!!

Καλο φθινοπωρινο καφε jesgk..

και εγώ τζάμπα τα στέλνω μου φαίνεται αλλά δεν θέλω αν βρει αφορμή να πάρει το κομπιουτεράκι και να πεί ξόδεψε τόσα για το φαγητό της κόρης μου. Και όταν χρόνισε πάλι εγώ μαγείρευα τη σουπίτσα της, έβραζα το αυγουλάκι το πρωί, μέχρι και τα φρούτα της έκοβα για την φρουτόκρεμα, να μην λέει οτι πρέπει να έχει και το νού της μην ξεμείνει απο μπανάνες και μήλα. Αλλά σπάζομαι όταν της δίνει τα μακαρόνια της ενώ εγώ έκανα φακές. Πώς θα μάθει το παιδί να τρώει απ'όλα ? Πάντα το κάνει όταν στέλνω φακές, φασολάκια , αρακά κλπ. Της δίνει μακαρόνια ή πατάτες:confused:

Ήρθανε προμήθειες κερκυραία; :tongue:

1 φορά την εβδομάδα ζητάω τα λαχανικά μου και ψάρια,ένα σωρό έστειλε γιατί από ποσότητες δεν υπολογίζει,νομίζει ότι είμαστε λόχος!!

ψάρι για μας για κάρβουνο,μπακαλάρος ψαρόσουπα για την μικρή,καλαμάρια για ριζότο...και μαναβικά...καλά θα την βγάλουμε...

έχουμε γάμο 20 του μήνα,πρώτη ξαδέρφη και θα τις πάρουμε πράγματα από το μαγαζί που έχω ένα σωρό...η μαμά μου θέλει δώρο με 250Ε :wink: ,οπότε θα πάρω μετρητό εντός των ημερών...κάτι είναι κι αυτό...και από την αδερφή μου.

εμένα γιατί δεν μου μαγειρεύει κανείς??η να μου στείλει έστω...καημό το έχω...

και άντε τώρα δεν δουλεύω,αλλά θυμάμαι να μην έχουμε μαγειρεμένο φαγητό και να τρώμε λαχανικά στον ατμό!!

στην αθήνα είχα ψάρια στη κατάψυξη από τους δικούς μου,και κάθε 2ο σκ από τα πεθερικά, καφέ,ζάχαρη,χαρτί υγείας,παστέλια(τα σιχαίνομαι),κρέας,φέτα,αυγά...κλπ

τώρα πέφτει μακρυά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...