Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Συνήθως αυτό συμβαίνει αφού υπάρχει εγκυμοσύνη δηλαδή θετική χοριακη λίγο δύσκολο να συμβαίνει για μέρες Κ να υπάρχει αρνητική χοριακη ... Πολύ πιθανό να είναι ανωμαλία του κύκλου σου . Κ απλά να σου δώσει κάτι για να έρθει κανονικά περίοδος . 

Κατάλαβα...Εντάξει σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...τουλάχιστον να μην αγωνιώ άδικα...

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χμμμ, εγώ δεν το βλέπω τόσο ρομαντικά όσο εσύ. Προτιμώ να 'χεις τη δυνατότητα να πάρεις αυτό που θέλεις.

Ναι, μαθαίνει ένα σωρό. Το καταλαβαίνουμε γιατί μας λέει πράγματα (στο άσχετο, όποτε τύχει) που δεν του τα 'χουμε μάθει εμείς. Τρέλα είναι, μας λέει και τα ονόματα των "συμμαθητών" του, μονο των κοριτσιών όμως! :mrgreen:

EΛΑ ΒΡΕ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΡΡΡΗΗΗ!!

Μπραβο..

πρακτικα συμφωνω μαζι σου.. και εγω θελω να βρισκω αυτο που χρειαζομαι αλλα με μπουχτιζει η πληθωρα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχθές η Γεωργίτσα έπαιζε με το μπαλόνι της και στα ξαφνικά μου λέει μπαμ. τί μπαμ της λέω? μπομπονι τάτω λέει και μετά συμπληρώνει σσσσσσ (ακουμπώντας το δάχτυλο στα χείλη) μπάιε (ψιθυριστά). εννοούσε πως κάτω στην γιαγιά έσκασε το μπαλόνι του Μάριου αλλά σσσσσσ να μην το μάθει :tongue::tongue::tongue::tongue:

Του χαλάει τα πράγματά του και ο καημένος κλαίει μετά.

χαχα!!

καλο

πριν μπουμπουνιζε και πηρα τηλ σπιτι και η κορη μου μου λεει "μαμαααα.. μπουμπουιζι"

Του χαλάει τα πράγματά του και ο καημένος κλαίει μετά.

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Τον καψερό, ότι θέλει τον κάνει, ε;

Ρε συ, αυτός ως παιδί χωρισμένων γονιών δεν βγάζει θέματα; Είναι καλό παιδάκι τελικά;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

EΛΑ ΒΡΕ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΡΡΡΗΗΗ!!

Μπραβο..

πρακτικα συμφωνω μαζι σου.. και εγω θελω να βρισκω αυτο που χρειαζομαι αλλα με μπουχτιζει η πληθωρα..

εμένα πάλι μου αρέσει η πληθώρα. Μου εμπλουτίζει τη φαντασία. Είτε σε θέματα συνταγής (φαγητό, γλυκό) ανοίγω ντουλάπια και ψυγείο και εμπνέομαι, είτε σε θέματα χειροτεχνίας όσες φορές (προ Γεωργίτσας) έτυχε να κρατάω τον Μάριο και πηγαίναμε στο βιβλιοπωλείο για να αγοράσουμε πραγματάκια να περάσουμε την ώρα μας έβλεπα και δημιουργούσα στο μυαλό μου. πχ είδα εκείνα τα καλούπια πλαστελίνης, δεν τα θυμάμαι στα χρόνια μου, είδα και γλασσέ χαρτί , πήρα και πλαστελίνη. Σε μπλέ κόλλα έφτιαξα ένα βυθό με πλαστελίνη, σνα καδράκι έγινε, σε πράσινη κόλλα ένα λιβάδι. Τρελάθηκε ο μικρός που βοηθούσε φτιάχνοντας ψαράκια και αγελαδίτσες με τα καλούπια.

εμένα πάλι μου αρέσει η πληθώρα. Μου εμπλουτίζει τη φαντασία. Είτε σε θέματα συνταγής (φαγητό, γλυκό) ανοίγω ντουλάπια και ψυγείο και εμπνέομαι, είτε σε θέματα χειροτεχνίας όσες φορές (προ Γεωργίτσας) έτυχε να κρατάω τον Μάριο και πηγαίναμε στο βιβλιοπωλείο για να αγοράσουμε πραγματάκια να περάσουμε την ώρα μας έβλεπα και δημιουργούσα στο μυαλό μου. πχ είδα εκείνα τα καλούπια πλαστελίνης, δεν τα θυμάμαι στα χρόνια μου, είδα και γλασσέ χαρτί , πήρα και πλαστελίνη. Σε μπλέ κόλλα έφτιαξα ένα βυθό με πλαστελίνη, σνα καδράκι έγινε, σε πράσινη κόλλα ένα λιβάδι. Τρελάθηκε ο μικρός που βοηθούσε φτιάχνοντας ψαράκια και αγελαδίτσες με τα καλούπια.

και εγω μπαινω στο τρυπακι να σκεφτομαι διαφορες κατασκευες αλλα δεν το χω.. δεν πιανουν τα χερια μου.. θελω πολυ ωρα..

αλλα θα θελα να κανω μια κατασκευη χριστουγεννιατικη με τη μικρη..απλα δεν ξερω τι.. ισως με βελουτε χαρτονι να κανω Αγιο Βασιλη..σκεφτομαι σκεφτομαι

Διαφημίσεις

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Τον καψερό, ότι θέλει τον κάνει, ε;

Ρε συ, αυτός ως παιδί χωρισμένων γονιών δεν βγάζει θέματα; Είναι καλό παιδάκι τελικά;

και εγώ νόμιζα οτι τα μικρά ''υποφέρουν'' απο τα μεγάλα. .....

Τον κάνει ότι θέλει και όταν αρχίζει και κλαίει τον κοιτάει σοβαρή και μετά πάει τον αγκαλιάζει και τον φυλάει λέγοντας μαααα.

Είναι καλό παιδάκι , πολύ , και ευαίσθητος.

Τώρα για το άλλο που ρώτησες η ψυχούλα του το ξέρει....

Τις προάλλες μου ανάφερε τους συμμαθητές του και με αυτή την αφορμή τον ρώτησα ποιό είναι το πιο όμορφο κορίτσι στην τάξη. Μου είπε κανένα. Αφού συνέχισα την κουβέντα λέγοντας δεν μπορεί κλπ μου λέει: μου αρέσει ένα κοριτσάκι αλλά ντρέπομαι...Αφού τον ''άνοιξα'' μου είπε οτι τη λένε ελένη και τις προάλλες του χάρισε ένα μπαλονάκι και πώς και αυτός είχε σκοπό να της χαρίσει μια καραμέλα:P:p:p

Αφού τον ''άνοιξα'' μου είπε οτι τη λένε ελένη και τις προάλλες του χάρισε ένα μπαλονάκι και πώς και αυτός είχε σκοπό να της χαρίσει μια καραμέλα:P:p:p

Αχού ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ!!!!

Καλά που 'χει κι εσάς και τη μικρή και δε μεγαλώνει μόνο του το καημένο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχού ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ!!!!

Καλά που 'χει κι εσάς και τη μικρή και δε μεγαλώνει μόνο του το καημένο!

Εμείς τον είχαμε σαν παιδί μας. Και προ Γεωργίτσας ήταν καθημερινά στο σπίτι μας. το τί δώρα του έχουμε κάνει δεν λέγεται...αυτοκινητάκι που μπαίνεις μέσα και οδηγάς 150 ευρώ απο το ίντερνετ, εδώ στα μαγαζιά καμιά 300-400 ευρώ. το καλοκαίρι του πήρε ο άντρας μου ΑΛΗΘΗΝΗ γουρούνα σε μικρογραφία με μηχανή 50 κυβικά. Με βενζίνη λειτουργεί και κλειδί κανονικά, σαν σκούτερ πενηνταράκι. και πόσα ακόμα ......

Εμείς τον είχαμε σαν παιδί μας. Και προ Γεωργίτσας ήταν καθημερινά στο σπίτι μας. το τί δώρα του έχουμε κάνει δεν λέγεται...αυτοκινητάκι που μπαίνεις μέσα και οδηγάς 150 ευρώ απο το ίντερνετ, εδώ στα μαγαζιά καμιά 300-400 ευρώ. το καλοκαίρι του πήρε ο άντρας μου ΑΛΗΘΗΝΗ γουρούνα σε μικρογραφία με μηχανή 50 κυβικά. Με βενζίνη λειτουργεί και κλειδί κανονικά, σαν σκούτερ πενηνταράκι. και πόσα ακόμα ......

Καλά κάνετε μωρέ, τι φταίει κι αυτό;!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ήρθα και φεύγω...έχω να φτιάξω τα πράγματα από τη λαική...

το κάπα είναι το μόνο γράμμα που λέει καλά...και το χρησιμοποιεί παντού...

κάτω..."κακα",πάνω..."παπα"

είναι πολύ ζουζούνι ο γιάνναρος...

έμαθε και το μπουμπουνίζει η χριστούλα?

ο μπάιος φαίνεται καλό παιδάκι,μπράβο!γιατί συνήθως τέτοια παιδιά είναι κακομαθημένα.

Διαφημίσεις

Ο Μπαιος ειναι καλος.. και στενοχωριεμαι για τα μοναχοπαιδια που χωριζουν οι γονεις και δεν εχουν συνηθως προοπτικη για αδελφακι..

Όταν χωρίζουν οι γονείς πολλά είναι τα προβλήματα, δυστυχώς.

Κι αυτά δε φταίνει ΠΟΤΕ σε τίποτα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ήρθανε προμήθειες κερκυραία; :tongue:

Εμένα η μάνα μου όταν πάει στο σούπερ και βλέπει προσφορές παίρνει και μου τα κουβαλάει. μαλακτικά, απορυπαντικά, σαμπουάν, υγρό για πάτωμα , για πιάτα, σερβιέτες....

είχα φτάσει κάποια φάση να έχω 6-7 πακέτα σερβιέτες , 5 μαλακτικά, 2 κουτιά σκόνη πλυντηρίου και 3 υγρά πληντυρίου. Βοήθεια είναι και αυτό. Και σε γιορτές κλπ δίνει καμιά 50-100 ευρώ.

Αχ και τώρα που θα βγεί σε σύνταξη το καλοκαίριστα 50 της θα έχω εύκαιρη νταντά και για καθημερινές απόγευμα .

πέρισυ θυμάμαι είχαμε κλείσει εισητήρια για συναυλία και ενώ είπε η πεθερά θα κρατούσε την μικρή, ανήμερα έκανε την ανήξερη και δεν την κράτησε γιατί την κούρασε όλη μέρα και ήθελε να πάει για μπιρίμπα. έτσι κουβάλησα την μάνα μου την οπόια την γύρισα 2μιση τη νύχτα σπίτι της (ποίος ξέρει και τί ώρα την κοίμησε η Γεωργίτσα:tongue:) και 5μιση σηκώθηκε για δουλειά. Τώρα θα είμαι πιο άνετη και με τις εκδρομές της πεθεράς και με όλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...