Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πλέον το πιστεύω πως τουλάχιστον σε εμένα δε παίζει ρόλο η ηλικία γιατί όλοι με αντιμετωπίζουν αλλιώς στο κομμάτι της εξωσωματικής λόγω ΑΜΗ κλπ.

Ειμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά αλλά χωρίς κανένα προφανή λόγο.Παρασκευη παω για υπέρηχο. Εχω ξεκινήσει serpafar. Αύριο θα δω καινούργια ενδοκρινολόγο, τη γυναίκα του Σφακ. Να πάρω γνώμη και από εκεί για την καμπύλη ζαχαρου γιατί σε περίπτωση που θυμάσαι, ο ενδοκρινολόγος που είχα πάει ήταν φιάσκο.

Ναι θυμάμαι ότι ταλαιπωρηθηκες πολύ με γιατρούς... μήπως σ είπαν κάτι για να πάρεις γλουκοφαστ (αν το λέω σωστά)) έχω ακούσει ότι βοηθάει πολύ.... 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΠΟΛΛΕΣ!

Ααααα, φοβήθηκε μην πάρει απουσία κατάλαβες; Έδωσε σημεία ζωής αμέσως! :tongue:

Αχ, υπομονή κάνω, ιώβεια πια Τζεσικάκι!

τσ,τσ!!σβήνω την απουσία τότε!!:tongue::tongue:

καλά είμαστε,εσύ??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά κάνεις βίκυ,δώσε δώσε!!

τον ενοχλεί καιρό,μπαίνει στο κρέας και κόψε κόψε έχει μείνει το μισό...

αλλά πάλι έχει πρόβλημα,μουδιάζει κιόλας,του είπα να πάει,μην το κόψουν στο τέλος το δάχτυλο!!

Hello jesgk..

maestria η δικια μου μπορει να κοιμηθει και στις 9.00 αλλα μαλλον εγω την τραβαω στις 22.00 περισσοτερο γιατι αν μου χει ξυπνησει στις 18.00 απο τον μεσημεριανο υπνο τοτε στανταρ θα με ξεπατωσει τη νυχτα..

βεβαια εχθες δεν κοιμηθηκε οοοοοοοοοοοοοολη μερα και το απογευμα την πηρα με το λεωφορειο και πηγαμε βολτα στο Περιστερι για να κανω και μια δουλεια..

στον γυρισμο στις 19.30 την πηρε ο υπνος.. 21.30 εσκουζε μαμα και μαμα οπου πηγα ξαπλωσα διπλα της και αποκοιμηθηκα.. μεσα στη νυχτα εκανα δυο αποπειρες να παω στο κρεβατι μου αλλα ξυπνησε και με ζηταγε και προκειμενου να μην το ξενυχτησουμε πηγα καισ το τελος κατεληξα μαζι της..

το καλο ειναι οτι εχει μαθει που αφηνω το νερο της και οταν θελει το πινει μονη της..

απο σημερα (εκτος απο το βραδυ που κοιμαται) θα πινει νερο μονο σε πλαστικο ποτηρι κανονικο.. τερμα τα ποτηρια με καπακια..

καλά κάνεις βίκυ,δώσε δώσε!!

τον ενοχλεί καιρό,μπαίνει στο κρέας και κόψε κόψε έχει μείνει το μισό...

αλλά πάλι έχει πρόβλημα,μουδιάζει κιόλας,του είπα να πάει,μην το κόψουν στο τέλος το δάχτυλο!!

εχω κανει 8 επεμβασεις για αυτο το θεμα.. ταλαιπωρηθηκα πολλα χρονια.. την τελευταια πληρωσα σε ιδιωτικο και εγινα καλα.

Διαφημίσεις

το καλο ειναι οτι εχει μαθει που αφηνω το νερο της και οταν θελει το πινει μονη της..

απο σημερα (εκτος απο το βραδυ που κοιμαται) θα πινει νερο μονο σε πλαστικο ποτηρι κανονικο.. τερμα τα ποτηρια με καπακια..

εμένα χθες δυο φορές μές στη νύχτα μου ζήτησε χυμό.

Εγώ τη Γεωργίτσα την έχω ταράξει στον χυμό πορτοκάλι. 3-5 πορτοκάλια ημερησίως τα πίνει οποωσδήποτε. ευτυχώς της αρέσουν και ζητάει και μόνη της παπάλι (πορτοκάλι) μπας και τονόσουμε λίγο φέτος το ανοσιοποιητικό. έχουμε και μια καλή συλλογή απο αντισώματα απο τον περασμένο χειμώνα...για να δούμε.....

Γιατί θα τη στείλεις τελικά;;;

Αχ, περίμενε μαρή, καλύτερα του χρόνου, σε παιδικό απευθείας, όχι βρεφονηπιακό!

Εμένα πλάκα πλάκα την έβγαλε σχεδόν τη μέρα! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ της έχω το ποτήρι με το καλαμάκι,είναι ειδικό να μην τρέχει...

όχι να μου κάνει και τα χαλιά μούσκεμα!!

και εμένα μούσκεμα τα κάνει. ακόμα και απο το παγουράκι της προσπαθεί να γεμίσει τα ποτηράκια απο τα κουζινικά της. Πού να της δώσω και ποτήρι.

Άσχετο. Το κ το προφέρουν καλά τα μικρά σας? Εμένα όπου κ βάζει τ. το κακάο το λέει τατάο. Ο κόκορας δεν κάνει κικιρίκου αλλά τιτιίτου...

Διαφημίσεις

Γιατί θα τη στείλεις τελικά;;;

Αχ, περίμενε μαρή, καλύτερα του χρόνου, σε παιδικό απευθείας, όχι βρεφονηπιακό!

Εμένα πλάκα πλάκα την έβγαλε σχεδόν τη μέρα! :rolleyes:

Έχουμε κινητό παιδικό.......τον Μπάιο ο οποίος πάει νήπια και οτι κυκλοφορεί το κολλάει πρώτος. Είναι πολύ ευαίσθητος στο θέμα ασθένειας....:rolleyes::confused:

και εμένα μούσκεμα τα κάνει. ακόμα και απο το παγουράκι της προσπαθεί να γεμίσει τα ποτηράκια απο τα κουζινικά της. Πού να της δώσω και ποτήρι.

Άσχετο. Το κ το προφέρουν καλά τα μικρά σας? Εμένα όπου κ βάζει τ. το κακάο το λέει τατάο. Ο κόκορας δεν κάνει κικιρίκου αλλά τιτιίτου...

Καλά το λέει το κ. Το δ δεν το λέει, το πόδι π.χ. το λέει "πόγι", πολύ χαριτωμένα, μου 'ρχεται να τον φάω! :mrgreen:

Έχουμε κινητό παιδικό.......τον Μπάιο ο οποίος πάει νήπια και οτι κυκλοφορεί το κολλάει πρώτος. Είναι πολύ ευαίσθητος στο θέμα ασθένειας....:rolleyes::confused:

Εντάξει, θα πάει έτοιμη στο "κολείο" η δικιά σου! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχ ποσο θα θελα να πηγαινε νηπιακο τελικα..

εσενα maestria θα φαινεται ηδη η διαφορα και ποοοοοοοοσα μαθαινει εκει..

οσο για τα υλικα που λες.. και εμενα μου αρεσουν αλλα το οτι παλιοτερα ηταν πιο δυσευρετα εκανε και τη διαφορα.. ειχε μια μαγεια η αναζητηση και η δυσκολια να τα χεις ολα..

οσο για τα υλικα που λες.. και εμενα μου αρεσουν αλλα το οτι παλιοτερα ηταν πιο δυσευρετα εκανε και τη διαφορα.. ειχε μια μαγεια η αναζητηση και η δυσκολια να τα χεις ολα..

Χμμμ, εγώ δεν το βλέπω τόσο ρομαντικά όσο εσύ. Προτιμώ να 'χεις τη δυνατότητα να πάρεις αυτό που θέλεις.

Ναι, μαθαίνει ένα σωρό. Το καταλαβαίνουμε γιατί μας λέει πράγματα (στο άσχετο, όποτε τύχει) που δεν του τα 'χουμε μάθει εμείς. Τρέλα είναι, μας λέει και τα ονόματα των "συμμαθητών" του, μονο των κοριτσιών όμως! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εχθές η Γεωργίτσα έπαιζε με το μπαλόνι της και στα ξαφνικά μου λέει μπαμ. τί μπαμ της λέω? μπομπονι τάτω λέει και μετά συμπληρώνει σσσσσσ (ακουμπώντας το δάχτυλο στα χείλη) μπάιε (ψιθυριστά). εννοούσε πως κάτω στην γιαγιά έσκασε το μπαλόνι του Μάριου αλλά σσσσσσ να μην το μάθει :tongue::tongue::tongue::tongue:

Του χαλάει τα πράγματά του και ο καημένος κλαίει μετά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...