Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τεστ παπ κάνω κάθε χρόνο από τα 20,τώρα το καθυστέρησα,δεν το αμέλω,αλλά που να βρω τόσα λεφτά τώρα...

ευτυχώς με την μικρή δεν έχουμε θέματα...

η παιδίατρος δεν είναι σε ταμείο ούτως ή άλλως...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που λεφτά για τσεκ απ??

θέλω να πάω να κάνω τεστ παπ και το καθυστερώ...

Σε νοσοκομείο δεν στο κάνουν δωρεάν;

Εδώ στο Παπανικολάου δε ζητάνε βιβλιάριο!

παρ αυτα ειναι συγκλονιστικο ποσα πλεον πραγματα ειναι διαθεσιμα και προσιτα στα χαροβιβλιοπωλεια..εμεις ουτε τα μισα δεν ειχαμε..

Δεν είναι τέλεια τα χαρτικά; Εγώ τρελαίνομαι.

εδώ είμαι κι εγώ...είπα να κάνω 1-2 δουλειές..

Δουλειές;

Εδώ να κάτσεις να μας κάνεις παρέα κοπελιά! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ήρθα πάλι τάισα το κορίτσι...

δεν λέτε καλά που κάθεται το κορίτσι και κάθομαι και στον υπολογιστή...!!!

τώρα κάθεται δίπλα μου και φτιάχνει το ξύλινο της παζλ...

εδώ στο νοσοκομείο είναι ικανοί να βγάλουν λάθος αποτελέσματα...

δεν ξέρω αν είναι δωρεάν...

ήρθα πάλι τάισα το κορίτσι...

δεν λέτε καλά που κάθεται το κορίτσι και κάθομαι και στον υπολογιστή...!!!

τώρα κάθεται δίπλα μου και φτιάχνει το ξύλινο της παζλ...

Mαρή, ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ έχεις! Δώστης ένα φιλάκι από μένα!

εδώ στο νοσοκομείο είναι ικανοί να βγάλουν λάθος αποτελέσματα...δεν ξέρω αν είναι δωρεάν...

Δε ρωτάς καλύτερα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

χθες που δοκιμάζαμε παπούτσια,τρελάθηκε...χαιρόταν πάρα πολύ...

κι έκανε και βόλτες μέσα στο κατάστημα για να την καμαρώσουμε...

Είναι γλύκα καλέ! Χαρούμενο παιδί, σαν τον δικό μου. Μοιάζουνε και σ' άλλα, όχι μόνο στα κιλά. :tongue:

ρουφηχτό??Της έδωσα!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Καλά έκανες! Κι εγώ τετοια του δίνω, όποτε κάθεται!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

έχουμε απουσίες σήμερα!!

ΠΟΛΛΕΣ!

Καλημέρα !! Τί κανετε κορίτσια;;; Εχω την boss εδώ από το πρωί με ορεξούλες και μπαίνω κλεφτά

Ααααα, φοβήθηκε μην πάρει απουσία κατάλαβες; Έδωσε σημεία ζωής αμέσως! :tongue:

Αχ, υπομονή κάνω, ιώβεια πια Τζεσικάκι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα δεν με αφηνει.. θελει να καθεται στα ποδια μου να βλεπουμε

κα κα κα (σκαντζοχοιρο), παλουλα (μια ωραια πεταλουδα)... μικα μουκα μικυ μαους

και το χω κοψει το βραδυνο ιντερνετιακο σερφινγκ..

και το χω κοψει το βραδυνο ιντερνετιακο σερφινγκ..

Ναι μαρή, σ' έχω χάσει απ' το φβ. Δεν κοιμάται και νωρίς η δικιά σου! Εγώ και η άλλη απ' τις 9 ησυχάζουμε! (φτου φτου μην τα ματιάσουμε! :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ τη Γεωργίτσα την έχω ταράξει στον χυμό πορτοκάλι. 3-5 πορτοκάλια ημερησίως τα πίνει οποωσδήποτε. ευτυχώς της αρέσουν και ζητάει και μόνη της παπάλι (πορτοκάλι) μπας και τονόσουμε λίγο φέτος το ανοσιοποιητικό. έχουμε και μια καλή συλλογή απο αντισώματα απο τον περασμένο χειμώνα...για να δούμε.....

Μιαμαμα γιατί να το βγάλει το νύχι? Φυτρώνει μέσα στο κρέας? Ξέρω ότι είναι επόδινη η όλη διαδικασία . Ακόμα και η ανάρρωση μπελλας....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...