Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η μάνα σου φοβάται,η πεθερά...χλαπακιάζει και κάνει ινσουλίνες χωρίς με μετριέται!!!

Κάτσε να ταβλιαστεί και η πεθερά (φτου φτου) σαν τη μάνα μου πέρσι, να δεις πως θα προσέχει μετά!!!

Να την γλιτώσει όμως, γιατί δεν τη γλιτώνουν όλοι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπορείς να ηρεμήσεις όταν περιμένεις πάντα ένα τηλεφώνημα.

Τέσπα, ευτυχώς εμείς είμαστε και πολλοί, τι να πουν κι άλλοι που τα περνάνε μόνοι τους, να φροντίζουν γονείς ή συζύγους με χρόνιες ασθένειες;

μολις μιλησες για το μελλον μου..και σε δυο ταμπλο κιολας.. μια την κουνιαδα και μια τους γονεις μου..απο τα αδελφια μου δεν υπαρχει περιπτωση..ουτε στο εκατομμυριο.

έχει ταβλιαστεί....δεν χαμπαριάζει...

μπήκε στο νοσοκομείο με αιμοραγία στομάχου...

πίεση 24!!!

έκανε εγχείρηση για απόφραξη καρωτίδας...της λέει ο γιατρός ότι υπάρχει περίπτωση να πάθει εγκεφαλικό....χαμπάρι δεν πήρε...

κάθε χρόνο μπαίνει νοσοκομείο...για κάτι...

το καλοκαίρι δεν μπορούσε να περπατήσει,την πονούσε το πόδι δεν πήγαινε γιατρό...

κυκλοφορούσε με μπαστούνι και μετά με Π...

μετά της πέρασε,αλλά γιατρό δεν πήγε....

άστα,μην μπλέξεις με γέρους!!!

μολις μιλησες για το μελλον μου..και σε δυο ταμπλο κιολας.. μια την κουνιαδα και μια τους γονεις μου..απο τα αδελφια μου δεν υπαρχει περιπτωση..ουτε στο εκατομμυριο.

Καλό κουράγιο!

έχει ταβλιαστεί....δεν χαμπαριάζει...

Τι αναισθησία! Δεν το σκέφτετε που στενοχωρεί τα παιδιά της;;;

α καλά μόνο ο άντρας μου αγχώνεται κι όταν είμασταν αθήνα έτρεχε...οι άλλοι 3...αναισθησία!!

Εμείς ευτυχώς έχουμε σύμπνοια μέχρι τώρα σ' αυτό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

πρεπει να ασχοληθω με τον ανδρα μου και να τον παω για εξετασεις γενικες και καρδιολογο γιατι ιδιως το δευτερο δεν το φροντιζει κανεις και εχει ιστορικο απο τον πατερα του.. εστω ενα triplex καρδιας να κανει..

αν χτυπα ξυλο συμβει κατι (δεν πολυπροσεχει κιολας) δεν θα συγχωρω τον εαυτο μου..

η μαλ#$$% ειναι οτι ο ΟΑΕΕ δεν καλυπτει στο 100% τις εξετασεις αυτες και παντα πληρωνεις μερος..που λεφτα.. τα φαγανε τα μαιευτηρια..

πρεπει να ασχοληθω με τον ανδρα μου και να τον παω για εξετασεις γενικες και καρδιολογο γιατι ιδιως το δευτερο δεν το φροντιζει κανεις και εχει ιστορικο απο τον πατερα του.. εστω ενα triplex καρδιας να κανει..

αν χτυπα ξυλο συμβει κατι (δεν πολυπροσεχει κιολας) δεν θα συγχωρω τον εαυτο μου..

η μαλ#$$% ειναι οτι ο ΟΑΕΕ δεν καλυπτει στο 100% τις εξετασεις αυτες και παντα πληρωνεις μερος..που λεφτα.. τα φαγανε τα μαιευτηρια..

Θκατοταμείο ο ΟΑΕΕ, όντως!!!

Να πάει όμως, σιγά, σιγά, ας τα κάνει! Είναι σε ηλικία που πρέπει ν' αρχίσει τακτικά τσεκ απ!

Κι εγώ είπα του χάζμπαντ απ' τα 40 και μετά θα πηγαίνεις για τσεκ απ προστάτη, γιατί έχει βεβαρημένο ιστορικό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Να πάει όμως, σιγά, σιγά, ας τα κάνει! Είναι σε ηλικία που πρέπει ν' αρχίσει τακτικά τσεκ απ!

Κι εγώ είπα του χάζμπαντ απ' τα 40 και μετά θα πηγαίνεις για τσεκ απ προστάτη, γιατί έχει βεβαρημένο ιστορικό.

ειχαμε ρωτησει προπερσι (η παλιοτερα?:rolleyes:) ουρολογο για το θεμα του τσεκ απ και μας ειχε πει οτι δεν επιβαλλεται αν δεν υπαρχει ιστορικο αλλα καλο ειναι να γινεται μετα απο καποια ηλικια (αν θυμαμαι 45 ειχε πει..)

τεσπα προς το παρον με ενδιαφερει η καρδια.. αιματολογικες ειχε κανει δυο φορες μεσα στην τελευταια 5ετια και ξερουμε πολυ καλα τα χαλια του τα μαυρα αφου καπνιζει, τρωει και πινει αναψυκτικα και δεν ασκειται καθολου..

του πε ο γιατρος:

πρεπει να τρωτε υγιεινα, να ασκηστε και να μη καπνιζετε..

μολις βγηκαμε εξω πηρε λουκανοπιτα, αναψε τσιγαρο και πηρε ταξι.. ελεος!

και τα πληρωνουμε ΟΛΑ απο τη τσεπη μας..

Ωχ, μάλλον έχει δουλειά η άλλη πολυλογου του τόπικ (βλ. Προσπ) και θα μιλάω μόνη μου σημερα!

Καλέ πέτε καμιά κουβέντα, χαρούμενη, δε θα λέμε άλλα στενόχωρα, άντε! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

που λεφτά για τσεκ απ??

θέλω να πάω να κάνω τεστ παπ και το καθυστερώ...κι ο άντρας μου θέλει να δει το νύχι στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού,μάλλον πάει για βγάλσιμο...εγώ δεν έχω ταμείο τώρα, κι ο άντρας μου έχει το ικα μέχρι αρχές του 2011,το τέβε του είναι απλήρωτο και δεν έχει βιβλιάριο,και το παιδί ανασφάλιστο!!

μου δωσε το αφεντικο να αγορασω για το νηπιακο σταθμο της κορης του μια λιστα πραγματα και εχω βλασθημισει την ωρα και τη στιγμη..

εκανε μια λιστα η δασκαλα και οτι ζηταγε ειχε ανακριβειες..τα πηρα ολα βεβαια αλλα το τι καντηλι εχει φαει δεν λεγεται..

αυτο βεβαια ειναι ενα δειγμα τι θα περασει η δασκαλα της δικης μου κορης..

παρ αυτα ειναι συγκλονιστικο ποσα πλεον πραγματα ειναι διαθεσιμα και προσιτα στα χαροβιβλιοπωλεια..εμεις ουτε τα μισα δεν ειχαμε..

που λεφτά για τσεκ απ??

θέλω να πάω να κάνω τεστ παπ και το καθυστερώ...κι ο άντρας μου θέλει να δει το νύχι στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού,μάλλον πάει για βγάλσιμο...εγώ δεν έχω ταμείο τώρα, κι ο άντρας μου έχει το ικα μέχρι αρχές του 2011,το τέβε του είναι απλήρωτο και δεν έχει βιβλιάριο,και το παιδί ανασφάλιστο!!

ναι βρε Miamama αλλα η υγεια προεχει..εγω στο λεω που κατσε ο hpv στο ασχετο και ετρεχα περσι να κανω επεμβαση..αν δεν ειχα κανει παπ θα ταν χειροτερα..

να μην αναφερθω στις αναγκες του παιδιου.. μακαρι να ναι παντα καλα ..

εδώ είμαι κι εγώ...είπα να κάνω 1-2 δουλειές..

σήμερα δεν έχει σκούπισμα και σφουγγάρισμα,βαριέμαι,έκανα προχθές,το καλό με τα χαλιά μου είναι ότι δεν φαίνεται αν είναι ασκούπιστα!!!ήμουν έξυπνη και πήρα τα κατάλληλα χαλιά...

δεν τρώμε και στο χέρι τίποτα οπότε μια χαρά...

άλλαξα σεντόνια και τα έβαλα στο πλυντήριο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...