Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

iiiiiiiiiiiiiiiiii το λατρεύω αυτό το φόρεμα, ήταν να μας το πάρει η νονά αλλά επειδή ήταν πολύ ανοιχτό για χειμώνα πήραμε άλλο

με το μπολερο και την ζεστη του λαδιου για τελος Σεπτεμβρη ηταν πολυ ζεστο..το μπολερο μονο εξω της το βαλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφού όλα τα μαγαζιά έχουν τα ίδια και τα ίδια.

εδώ μου το έφεραν δώρο,και τα έχω 2 και δεν μπορούσα και να το αλλάξω.

δεν έχω και δίδυμα!!!

Χαρισε το, εγώ πια έχω γίνει "το χαρισέ το"

το λυπάμαι έκανε 200Ε,είναι μεγαλύτερο όμως οπότε θα το φοράμε κανα 2 χρόνια.

μου το έστειλαν από αργολίδα από ένα μαγαζί της συμφοράς κι εδώ δεν έχουμε λαπεν.

οπότε που θα το άλλαζα?

άσε μπορεί να κάνω δεύτερο κοριτσάκι...το έχουμε στο σόι!!

Διαφημίσεις

το λυπάμαι έκανε 200Ε,είναι μεγαλύτερο όμως οπότε θα το φοράμε κανα 2 χρόνια.

μου το έστειλαν από αργολίδα από ένα μαγαζί της συμφοράς κι εδώ δεν έχουμε λαπεν.

οπότε που θα το άλλαζα?

άσε μπορεί να κάνω δεύτερο κοριτσάκι...το έχουμε στο σόι!!

Πω πω πανάκριβα ειναι όλα

α καλά μόνο το φόρεμα τόσο...

κι εγώ όταν είχα βαφτίσει αγόρι με τα ίδια χρήματα πήρα παντελόνι,πουκάμισο,γιλέκο,μπουφανάκι,γραβάτα.

λαπέν και βλακείες,αλλά οι νονοί μένουν αθήνα και τα διάλεξαν μόνοι τους.

κι ο σταυρός έκανε μια περιουσία έχει μπριγιάν επάνω,και φώναζα όχι ακριβά.

αλλά είναι κολλητοί φίλοι,τους έχει παντρέψει ο άντρας μου.

αυτά ήθελαν να κάνουν!!

Καλημεραααα!Εμεις παλι ξαφανισμενοι ειμαστε αλλα,που και που σας διαβαζα...Τζες ,με το καλο η βαπτιση της μικρουλας ,που ειναι οντως σα διαμαντακι!!!

Τι κανετε κοριτσια ????Σταθερα εδω σας βλεπω και μπραβο σας...εγω ειμαι λιγακι χαμενη στο διαστημα,ολο λεω θα οργανωθω να τα προλαβαινω ολα,κι ολο στα ιδια βρισκομαι...!

Ο μικρος εχει παραμεγαλωσει μου φαινεται(οχι στο υψος-μολις 76 ποντους ειναι ο κεφτες μου),αλλα στη συμπεριφορα!Αν δεν περναει το δικο του αρχιζει και ουρλιαζει!!!!Ειναι απιστευτο και φυσικα πρωτογνωρο για μενα!Καθε φορα που κανει κατι καινουργιο σκεφτομαι,ρε τι εξυπνο παιδι εχω!,αλλα ειναι επειδη τα βλεπω 1η φορα να συμβαινουν ολα αυτα ....Ειμαι σιγουρη πως ολα τα παιδακια ειναι πανεξυπνα,και πως να μην ειναι αλλωστε με τοσο καλες μαμαδες=))));)

Πλεον τρωμε τα παντα και με τη σφραγιδα της παιδιατρου.Ηθελα να ρωτησω ....σας ειπα να κανετε εξετασεις αιματος ,και υπερηχο κοιλιας???επειδη χρονισε λεει ,πρεπει να κανουμε ελεγχο...εσεις οταν χρονισατε ,τι εξετασεις κανατε???εμενα ειναι λιγακι χλωμος ,εχει ετσι κι αλλιως πολυ ασπρο δερμα,αλλα φοβομαστε μην εχει ελλειψη σιδηρου,οποτε δεν τη γλιτωνουμε,το αιματακι θα μας το παρουν!!!

φιλιααααα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημεραααα!Εμεις παλι ξαφανισμενοι ειμαστε αλλα,που και που σας διαβαζα...Τζες ,με το καλο η βαπτιση της μικρουλας ,που ειναι οντως σα διαμαντακι!!!
Ευχαριστώ!!!!

Πλεον τρωμε τα παντα και με τη σφραγιδα της παιδιατρου.Ηθελα να ρωτησω ....σας ειπα να κανετε εξετασεις αιματος ,και υπερηχο κοιλιας???επειδη χρονισε λεει ,πρεπει να κανουμε ελεγχο...εσεις οταν χρονισατε ,τι εξετασεις κανατε???εμενα ειναι λιγακι χλωμος ,εχει ετσι κι αλλιως πολυ ασπρο δερμα,αλλα φοβομαστε μην εχει ελλειψη σιδηρου,οποτε δεν τη γλιτωνουμε,το αιματακι θα μας το παρουν!!!

φιλιααααα

εμας δεν μας ειπε ακομα τιποτα

Διαφημίσεις

καλώς την ...να έρχεσαι να τα λέμε!!

κι εμάς μας είπε στον χρόνο να κάνουμε έλεγχο για σίδηρο.

και μετά πάλι στα 2.

τρέχεις δλδ με τον μανόλο!!!

ειμαι ολημερα μαζι του ναι!,αλλα δεν μπορω να πω οτι τρεχω κιολας ,αλλιως δεν θα ειχα παρει τα 3 κιλα που πηρα:-(:sad::-(

και πως δηλαδη θα παρουν αιμα βρε παιδια?δεν ειναι ενα τσιμπημα 1 δευτερολεπτου,θελει λιγη ωρα μεχρι να παρουν αρκετο αιμα,θα σφαδαξουν τα μικρουλια...:mad:

παντως σας εχω μπερδεψει,αλλα ονοματα στο φεις,αλλα εδω ,εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια...

βρεχει εκει ?γιατι εδω δεν εχει σταματησει απο εχθες το βραδυ!και απλωσα και 2 πλυντηρια γαμωτ...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...