Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:

Για το pro ωοθηκών τι γνώμη έχει ο Σφακ; 

Αν δεν απατώμαι αυτός το έφερε στην Ελλάδα οπότε είναι πολύ υπέρ αλλά λέει ξεκάθαρα πως είναι 30–40% πιθανότητες επιτυχίας. Σκέφτομαι να το κάνω, δεν έχω κάτι να χάσω.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πατρίδα με αναζήτησες? Έμεινες μοναχούλα με τις Αθηναίες? Ευτυχώς δεν σου την πέσανε:tongue::tongue::tongue:

Είχα δουλειά στο γραφείο και μάλλον θα έχω και αύριο....

έκανα και κάποια τηλέφωνα στο ικα, η μαμά μου θα βγει σε σύνταξη το καλοκαίρι που θα κλείσει τα 50 βάση ενός νέου νόμου και ήθελε να μάθει κάποιες λεπτομέρεις. Απο τις 8 μέχρι τη 1 έπαιρνα για να βγάλω γραμμή....

και εγώ ντολμαδάκια γιαλαντζί έφτιαξα για αύριο

Καλό βράδυ!

καλά να περάσετε πρινσέσα μου,θα πάρετε και την μικρή φαντάζομαι...

ΛΑΘΟΣ φανταζεσαι..Η μικρη με τη μαμα μου..Και να ηρεμησουμε λιγο και να μην πουντιασει το μαναρι μου..Οταν μεγαλωσει λιγο ακομα θα την παιρνουμε..

I LOVE BERLIN!!!

OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....Ειδικα απο αποψη αξιοθεατων..

ΑΧ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΣ.. Και εγω θα ξαναπαω ο κοσμος να χαλασει..

Myprincess σε μισωωωωωωωω..:twisted:

Κι εγω σαγαπω..Κι εγω πιστευω οτι θα παθω πλακα:P

Τέεεεεεεεεεεελεια!

Στουτγκάρδη είναι σχετικά κοντά στην πόλη που γεννήθηκα κι έχω συγγενείς (Mannheim)! Ωραία περιοχή.

Βερολίνο θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάω!

Σούπερ, Μαριώ, θα εξασκήσεις και τα γερμανικά σου με τους ορίτζιναλ Ντόιτς! :mrgreen:

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩ:P

Μη χ3σω που εσύ εισαι μακριά αν θες και μπορείς έρχομαι να σας πάρω

Ελα ντε..ΜΗ χεσω κι εγω μαζι;)

Jesgk ευχαριστω αλλα δεν αυτοπροσκαλεστηκα..:mrgreen:..απλα ειπα οτι ειστε κοντα (Αιγαλεω -Χαιδαρι με τα ποδια πας..) επισης δεν παω πουθενα οταν δεν εχω χρηματα για να παρω κατι για αυτους που θα δω η να μπορω να μετακινηθω..

αν το ξανακανονισετε και σκεφθειτε να μου το πειτε θα προσπαθησω να ρθω.

Για την ωρα ευχαριστω για την ευγενικη προσφορα.. (σιγα μη σε αγγαρευα να ρθεις να με παρεις..)

Ε καλα τωρα ειναι που θα ερθεις οπωσδηποτε..Κερναμε κ καφεδακι κ αυτοκινητακι σουπερ να σε μεταφερει..Μην κολλας! Αν εχεις χρονο πες το!!

Εγώ πήρα, για να κάνω γενική κοπελιά. Λέω να την πάρω και μια φορά πριν τις γιορτές. Αλλά μόνο αν πάρω κάνα μισθό ακόμα, αλλιώς τσου!

Δεν προλαβαίνω ρε να τα κάνω καλά μόνη μου! Ειδικά τώρα που έχω χάσει 2 σαβ/ριακα με εκλογές τα πάνω πάνω κάνω κι έχουν μαζευτεί.

ΚΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ..Δεν την παλευα με τιποτα:wink:

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

πατρίδα με αναζήτησες? Έμεινες μοναχούλα με τις Αθηναίες? Ευτυχώς δεν σου την πέσανε:tongue::tongue::tongue:

yKJe5o8mHqY

:mrgreen:

Ο μικρός σήμερα το πρωί έκανε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διάρροια και δε βλέπω να τη βγάζει τη μέρα στον παιδικό! Εντωμεταξύ, λόγω ενός σεμιναρίου και των επαναληπτικών εκλογών, τα ΤΡΙΑ επόμενο σαβ/ριακα μου είναι πιασμένα!

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ! (ναι, έχουν πειραχτεί τα νεύρα μου!)

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

τι κάνετε κορίτσια?

τι βλέπω πάλι βρε μαεστρία?κι εγώ διάρροια χθες και σήμερα...

τι να είναι βρε κορίτσι?

Iωσούλα κορίτσι μου! Κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα!!!

Είχα ΤΟΣΑ νεύρα το πρωί, που πήρα μια μπουγάτσα κι ένα κακάο και τα τσάκισα! Αισθάνθηκα ελαφρώς καλύτερα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είχα δουλειά στο γραφείο και μάλλον θα έχω και αύριο....

έκανα και κάποια τηλέφωνα στο ικα, η μαμά μου θα βγει σε σύνταξη το καλοκαίρι που θα κλείσει τα 50 βάση ενός νέου νόμου και ήθελε να μάθει κάποιες λεπτομέρεις. Απο τις 8 μέχρι τη 1 έπαιρνα για να βγάλω γραμμή....

και εγώ ντολμαδάκια γιαλαντζί έφτιαξα για αύριο

Καλό βράδυ!

είχε και μια κερκυραία που την πρόσεχε!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...