Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σπίτι κι εμείς την βγάζουμε,αλλά πήγαμε να αγοράσω παπούτσια της μικρής και καρουζέλ...

καλη παρεα να'χεις και στο σπιτι καλα ειναι!κρεπα αλμυρη ή γλυκια??

η κορη ενος φιλου,7 μηνες πιο μεγαλη απο τα δικα μας,εβαλε στο φουρνο μικροκυματων ενα αυτοκινητακι,και το εβαλε μπρος!παραλιγο να τους τιναξει στον αερα!:mrgreen:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η κορη ενος φιλου,7 μηνες πιο μεγαλη απο τα δικα μας,εβαλε στο φουρνο μικροκυματων ενα αυτοκινητακι,και το εβαλε μπρος!παραλιγο να τους τιναξει στον αερα!:mrgreen:

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Αμάν, τι μας περιμένει!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έτσι είναι Χριστίνα, αν είναι καλή η παρέα, παντού καλά είναι!

Εγώ πεθύμησα την κοριτσοπαρέα μου, γκομενιάσανε όλες οι μπάκουρες τελευταία (εκτός από μία που 'ναι μακριά) και τις έχασα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το καρουζέλ της άρεσε πολύ,πρώτη φορά ανέβηκε και με χαιρετούσε κιόλας!!!

με τα παπούτσια στάθηκα τυχερή...πήγαμε σε 2 μαγαζιά,αυτά που μου άρεσαν στο πόδι της κάτω από 60-70Ε δεν έπεφταν οι τιμές...

στο 2ο μαγαζί της λέω ποια να μου δείξει κι ένα που ήθελα από την αρχή δεν μου το έδειξε, όλα έκανα πάνω από 60Ε,της λέω μετά κάτι πιο οικονομικό...μου δείχνει κάτι βλακείες και μου εμφανίζει κι αυτό που ήθελα από την αρχή,CHIPIE η μάρκα,γαλλικά,τα ξέρω από την ανηψιά...

χρώμα καφέ-μελιτζανί,έχει και λίγο μωβ,μποτάκι με φερμουάρ στη μια πλευρά και λάστιχο στην άλλη, κομψό και λεπτό στο πόδι!!!

καμμία σχέση με τα άλλα,γκουμούτσες ήταν...

24 νούμερο και από 78Ε προσφορά το τελευταίο 45Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιλάμε είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!

Διαφημίσεις

24 νούμερο και από 78Ε προσφορά το τελευταίο 45Ε!!!!!!!!!!!!!!!!! μιλάμε είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!

Τέεεεεελεια! Με γεια της! :D

πρώτα θα φάμε αλμυρή,ζαμπόν τυρί και σαλάτα βουδαπέστης και μετά γλυκιά νουτέλα,μπανάνα,μπισκότο!!γιαμ!!

Μαρή θα λιποθυμήσω! Με τονοσαλάτα είμαι, λυπήσου με!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έτσι είναι Χριστίνα, αν είναι καλή η παρέα, παντού καλά είναι!

Εγώ πεθύμησα την κοριτσοπαρέα μου, γκομενιάσανε όλες οι μπάκουρες τελευταία (εκτός από μία που 'ναι μακριά) και τις έχασα!

εγω τι να πω που ολες οι φιλες ειναι στην Αθηνα?δυστυχως εδω δεν εχω καταφερει να πιασω καμια καλη φιλεναδα,οι παρεες μου,ηταν οι παρεες του αντρα μου,42 ετων αυτος,αρα καταλαβαινετε ...δεν ειχα και πολλα κοινα....μια φιλεναδα εκανα καλη,που εφυγε για τσεχια μετα πο το χωρισμο της!ευτυχως ,την εβδομαδα που μας ερχεται,θα ερθει η μια κολλητη μου για 4 μερες να δει τη μπεμπα!θα περασουμε τελεια....!εχουμε να πουυυυυμε...........;)

γερο στομαχι εισαι χριστινακι!:-D:-Dπου θα χωρεσουν μαρη 2 κρεπες?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

δεν είναι τεράστιες όπως στα μαγαζιά,μικρές είναι!!!

αλλά γενικά τρώω πολύ,όσο ο άντρας μου!!

κι εγώ δεν έχω φίλες εδώ,είχα τις συμφοιτήτριες μου,είναι μακρυά,η παρέα μας όλη αθήνα.

εδώ έχω μόνο την αδερφή μου και την κουμπάρα-κολλητή που όλο δεν προλαβαίνουν!!!!!!

που να κάνω καινούριες παρέες τώρα???

Καληνυστα!!!απαπαπα,δεν θελω να ακουω για τονο,εφαγα και κατι σαρδελες σημερα και μου ερχεται ακομα ψαριλα...μπλιαχ!

καλε την ειδατε την αντζελινα στο φεισμπουκ?πωπω,σαν μεγαλο παιδακι μιλαει....ο δικος μου σαν τον κουκουρουκουσουκου αντωνη μαλωνει ειναι ακομα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

το καρουζέλ της άρεσε πολύ,πρώτη φορά ανέβηκε και με χαιρετούσε κιόλας!!!

.

24 νούμερο και από 78Ε προσφορά το τελευταίο 45Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιλάμε είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!

με τις υγειες σας

κι εγω περιμενω κανα 50 ευρω απο τους παππουδες για τις γιορτες δηλαδη,και μονο τοτε ,λεω να τους παρω κανα λευκο παπουτσακι της ναικ ή σταν σμιθ τυπου...τα πιο βολικα παπουτσια ασυζητητι

kKhCp3.png

b5ebp2.png

σόρρυ κορίτσι!!

έχεις χάσει βάρος?εγώ πότε θα κάνω δίαιτα αχχ!!!

Mπα, μια μπρος, δυο πίσω είμαι! Είχα και την ανακατωσούρα με την αποβολή.

Τουλάχιστον, θέλω να πιστεύω, δεν έβαλα. Το Σάββατο θα ζυγιστώ σαν το σφαχτάρι, να δω που βρίσκομαι!

ο δικος μου σαν τον κουκουρουκουσουκου αντωνη μαλωνει ειναι ακομα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κι ο δικός μου! Αλλά είναι ΤΟΣΟ γλυκά έτσι που μιλάνε! Γλώσσα δε βάζει μέσα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ λούστηκα, έκανα τη μάσκα καθαρισμού και τώρα έχω τη μάσκα αναζωογόνησης! (τρομάρα μου, δεν κοιτάω που 'μαι φακλάνα!)

Μετά βαριέμαι ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑ να στεγνώνω μαλλί! Επίσης βαριέμαι να κουβαλιέμαι αύριο στο γραφείο, γιατί πάλι χαιρετίσματα θα πάρω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...