Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

άσε που έμενα πετρούπολη και δούλευα καλιθέα θησέως τέρμα κάτω,παραλία και κάθε πρωί με πήγαινε ο άντρας μου...

εμένα μου αρέσουν οι διαδρομές!!

Παιδί μου αν ήσουν Αθήνα και είχαμε λεφτά... δεν θα μέναμε ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΠΙΤΙ...ούτε ένα για δείγμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η δική μου στον καφέ είναι κυρία,κάνει βόλτες γύρω γύρω με την τσαντούλα με τα παιχνίδια της ή κάθεται στη καρέκλα και παίζει...ή διαβάζει περιοδικό,ψοφάει για αυτά!!

σιγά την απόσταση πια...

εγώ θυμάμαι ότι πηγαίναμε για καφέ άλιμο...

άσε που έμενα πετρούπολη και δούλευα καλιθέα θησέως τέρμα κάτω,παραλία και κάθε πρωί με πήγαινε ο άντρας μου...

εμένα μου αρέσουν οι διαδρομές!!

αν εχω χρονο και εμενα μου αρεσουν και με συγκοινωνια..

jesgk εμενα δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει ουτως η αλλως.. μπορεις να κανεις και μια αναδρομη τοτε που χε ερθει και η miamama (απο τοτε δεν εχουμε ειδωθει ολες μαζι..)...κ#$$ δεν εβαλε κατω..ποσο μαλλον τωρα!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω... αν ειχαμε λεφτά Χριστινάκι ακου τι θα κάναμε.... όχι πολλά λεφτά αλλά να μην χρωστούσαμε... Θ συναντιομασταν Σάββατο πρωί και καφέ και βόλτα στα μαγαζιά , δυο φορες τη βδομάδα θα πηγαίναμε παιδότοπο και την παρασκευή θα κανονίζαμε με άλλες κοπέλες απαραίτητα φαγητό και τις Πέμπτες για ένα ποτάκι!!!!!Τη Δευτέρα για κους κους με καφεδάκι και κεικ και τις τριτες όλοι μαζί οικογενειακά και με μια άλλη φίλη σουπερ ντουπερ γούπερ που έχω και όλες μας τις φίλες με παιδιά και θα περνουσαμε ζάχαρηηηηηηηηηηηη

τότε εμείς είχαμε το αυτοκίνητο της δουλειάς του άντρα μου με τσάμπα βενζίνη...και πηγαίναμε παντού!!!ως πωλητής έβλεπε παγκράτι,άλιμο,γλυφάδα,καλιθέα,ηλιούπολη κλπ...

τον πρώτο καιρό που δεν δούλευα πήγαινα μαζί του,έκανα τις βόλτες μου στα μαγαζιά...

και λεφτά να μην είχα μου έφτανε αυτό...

σκ δε μαραθώνα,εύβοια,ορωπό!!

Και συνεχίζω... αν ειχαμε λεφτά Χριστινάκι ακου τι θα κάναμε.... όχι πολλά λεφτά αλλά να μην χρωστούσαμε... Θ συναντιομασταν Σάββατο πρωί και καφέ και βόλτα στα μαγαζιά (εγω θα επρεπε να κανω πρωτα ολες τις δουλειες του σπιτιου και μετα πτωμα θα ρχομουν για τον καφε και στα μαγαζια μετα μονο αν ηταν σουπερ μαρκετ) , δυο φορες τη βδομάδα θα πηγαίναμε παιδότοπο (αυτο μαλλον θα επαιζε και με εμενα) και την παρασκευή θα κανονίζαμε με άλλες κοπέλες απαραίτητα φαγητό και τις Πέμπτες για ένα ποτάκι (γιατι οχι αναποδα? Αφου την Πεμπτη δουλευουμε..και γιατι γραφεις σε century gothic???xaxa!!))!!!!!Τη Δευτέρα για κους κους με καφεδάκι και κεικ και τις τριτες όλοι μαζί οικογενειακά και με μια άλλη φίλη σουπερ ντουπερ γούπερ που έχω και θα περνουσαμε ζάχαρηηηηηηηηηηηη

μπραβο.. καλα να περνατε.. κουραστηκα!! :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω... αν ειχαμε λεφτά Χριστινάκι ακου τι θα κάναμε.... όχι πολλά λεφτά αλλά να μην χρωστούσαμε... Θ συναντιομασταν Σάββατο πρωί και καφέ και βόλτα στα μαγαζιά , δυο φορες τη βδομάδα θα πηγαίναμε παιδότοπο και την παρασκευή θα κανονίζαμε με άλλες κοπέλες απαραίτητα φαγητό και τις Πέμπτες για ένα ποτάκι!!!!!Τη Δευτέρα για κους κους με καφεδάκι και κεικ και τις τριτες όλοι μαζί οικογενειακά και με μια άλλη φίλη σουπερ ντουπερ γούπερ που έχω και όλες μας τις φίλες με παιδιά και θα περνουσαμε ζάχαρηηηηηηηηηηηη

ιδανικά!!!!!

και πότε θα ξεβρομίζαμε το σπίτι δεν ξέρω...:roll:

αστα βρε..

οταν καποτε ειχαμε ανεση στο σπαταλαειν..(:tongue:) βγαιναμε για φαγητο 2 φορες την εβδομαδα μεχρι και σε καρακυριλε εστιατορια..

για ποτο σταθερα Παρασκευες και Σαββατα..

τωωωωρααα.. σκουπα και φαρασι!

αλήθεια ο ψωμιάδης κάνει δουλειά?

Πολύ δουλειά, στη λαμογιά είναι κι ο πρώτος! :mrgreen:

Κι εγώ, κι εγώ μαζίιιιιιιιιι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...