Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ήρθα κι εγώ,έβαλα το φαγητό και έδωσα την φρουτόκρεμα στη μικρή...

κι εγώ καλομαθημένη ήμουν σπίτι μου,στην αγγλία ζούσα με 1000Ε,ενώ ο άντρας μου με τα μισά περίπου...και ψώνια ρούχα άπειρα!!

αλλά...

απαιτήσεις έχουν ούτως ή άλλως οι γονείς,βρίσκουν λόγους,γιατί μας σπούδασαν κλπ...

εγώ λέω την φάρμα να την πάρουν οι γονείς μου,θα το κανονίσω,κι εμείς το κουκλόσπιτο, η αδερφή μου θα διαλέξει μόνη της.

τα χριστούγεννα τα ανοίγουμε τα δώρα εμείς...

πρέπει να πάρω και στα ανήψια κάτι...

και στο βαφτηστίρι!!

εμείς παλεύουμε να πάμε μέχρι το χωριό τα χριστούγεννα αλλά χλωμό...

καλά να περάσετε πρινσέσα μου,θα πάρετε και την μικρή φαντάζομαι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σου έβαλα χθες λίνκ μαεστρία για το πάρκο στη θεσσαλον... μακάρι να μπορούσαμε να πεταχτούμε για σκ,έχουμε φίλο να μείνουμε!

Έχω δει κι αφίσες στην έκθεση! Σε 2-3 εβδομάδες ξεκινάει! Καλά, θα ξετρελαθεί ο μικρός και τ' ανήψια μου.

Μακάρι να 'ρθείτε!!!

Εμείς ανοίγαμε στο σπίτι μου πάντα την Πρωτοχρονιά, που έρχεται ο Άϊ Βασίλης.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ναι ρε γμτ.. το σωστο ειναι τα χριστουγεννα αλλα στα ελληνικα δεδομενα εχουμε προσαρμοσει τον Αγιο Βασιλη να φερνει τα δωρα την Πρωτοχρονια..και ετσι κανουμε και εμεις..αρα..τα πρωτοχρονιατικα δωρα θα τα ανοιξει η μικρη το πρωι της Πρωτοχρονιας...

που κανονικα τα ανοιγουμε με το που αλλαζει ο χρονος αλλα λογω μικρης θα κανουμε μια μικρη αλλαγη..

Jesgk ευχαριστω αλλα δεν αυτοπροσκαλεστηκα..:mrgreen:..απλα ειπα οτι ειστε κοντα (Αιγαλεω -Χαιδαρι με τα ποδια πας..) επισης δεν παω πουθενα οταν δεν εχω χρηματα για να παρω κατι για αυτους που θα δω η να μπορω να μετακινηθω..

αν το ξανακανονισετε και σκεφθειτε να μου το πειτε θα προσπαθησω να ρθω.

Για την ωρα ευχαριστω για την ευγενικη προσφορα.. (σιγα μη σε αγγαρευα να ρθεις να με παρεις..)

Για την ωρα ευχαριστω για την ευγενικη προσφορα.. (σιγα μη σε αγγαρευα να ρθεις να με παρεις..)

Γιατί καλέ, αγγάρεψέ την! Τι άλλο έχει να κάνει δηλαδή; :mrgreen:

Τι σημασία έχει πότε τ' ανοίγουμε βρε παιδιά τα δώρα; Σημασία έχει ότι τ' ανοίγουμε και τα χαιρόμαστε! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Jesgk ευχαριστω αλλα δεν αυτοπροσκαλεστηκα..:mrgreen:..απλα ειπα οτι ειστε κοντα (Αιγαλεω -Χαιδαρι με τα ποδια πας..) επισης δεν παω πουθενα οταν δεν εχω χρηματα για να παρω κατι για αυτους που θα δω η να μπορω να μετακινηθω..NAI γιατί και να αυτοπροσκαλεζόσουν θα μας πείραζε... καταρχήν η πρώτη δικαιολογία ειναι κουλή (οταν δεν εχω χρηματα για να παρω κατι για αυτους) με τη δεύτερη κάτι γίνεται.. πάντως εμεις πιθανότατα θα πάμε floca για ένα καφέ

αν το ξανακανονισετε και σκεφθειτε να μου το πειτε θα προσπαθησω να ρθω.

Σιγά την αγγαρεία.. λατρεύω την οδήγηση , αν ήθελες και δεν μπορούσες άνεταααα ερχομουν

να δω τι βλακειες θα κανει παλι ο Δημος Αθηναιων.. και ΠΑΝΤΑ το κανει τελευταιες εβδομαδες του Δεκεμβρη...!! Ολη η Ευρωπη αρχιζει απο τον Νοεμβριο.. εμεις στο κλεισιμο..!!

Μονο κατι ιδιωτικες πρωτοβουλιες γινονται αλλα ΠΟΥ??? Στο Badmindon!!!! Στου διαολου την μανα που μονο με αμαξι πας..αλλιως σκ##$..

Αντε και καλα χριστουγεννα!!!

Ααααα.. την λλη Τεταρτη εχουμε το Πολυτεχνειο...χμμμ θα σχολασουμε νωρις.. ελπιζω να χει και καμια συμπλοκη να το κανουμε πιο δραματικο ετσι για το καλο της επετειου.. ξεροσφυρι δεν παει!

jesgk..και παλι ευχαριστω αλλα ειλικρινα δεν υπαρχει σαλιο..να καταλαβεις χαλαω απο το ταμειο της δουλειας μου για να περασω μεχρι να πληρωθει η κουνιαδα μου την αλλη εβδομαδα...

μακαρι την επομενη φορα να μπορω...(συνηθως αρχες του μηνα..χεχε!)

καλα να περασετε.. στο floca μαζι με τα παιδια πατε? Καθονται?

Διαφημίσεις

να δω τι βλακειες θα κανει παλι ο Δημος Αθηναιων.

M' αρέσει που - πολλοί - αθηναίοι κοροϊδεύουν τους βορειοελλαδίτες που βγάζουν Ψωμιάδη, ενώ οι ίδιοι βγάζουν τους αθλιότερους Δημάρχους εδώ και χρόνια!!! :mrgreen:

Εδω ξεκινάει 27 Νοεμβρίου! Αχ, ελπίζω να μην είναι καμιά πατάτα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σιγά την απόσταση πια...

εγώ θυμάμαι ότι πηγαίναμε για καφέ άλιμο...

άσε που έμενα πετρούπολη και δούλευα καλιθέα θησέως τέρμα κάτω,παραλία και κάθε πρωί με πήγαινε ο άντρας μου...

εμένα μου αρέσουν οι διαδρομές!!

M' αρέσει που - πολλοί - αθηναίοι κοροϊδεύουν τους βορειοελλαδίτες που βγάζουν Ψωμιάδη, ενώ οι ίδιοι βγάζουν τους αθλιότερους Δημάρχους εδώ και χρόνια!!! :mrgreen:

Εδω ξεκινάει 27 Νοεμβρίου! Αχ, ελπίζω να μην είναι καμιά πατάτα!!!

Καλα... μην αρχισω τωρα... τα ιδια σκ#$ και χειροτεροι ειμαστε..

τέλειο θα είναι...

αλήθεια ο ψωμιάδης κάνει δουλειά?

είναι αλάνι,ξέρει αυτός...πότε προλαβαίνει δεν ξέρω που είναι όλη μέρα στα κανάλια...

εδώ να δείτε τι βγάζουμε,κελεπούρια...

δεν κάνουν τίποτα για το νησί....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...