Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμφωνώ κάθετα μ' αυτό!

Αυτό το διάστημα που, λόγω ασθενειών, είχανε πολλές ώρες το μωρό κι εγώ ήμουν λιγο off, μου τον χαλάσανε σε κάποια πράγματα και προσπαθώ τώρα να τον ξαναβάλω σε πρόγραμμα.

με αυτη την εννοια συμφωνω..

προς το παρον δεν εχω τετοια θεματα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Πρινσέσα!

Αν μπορείς να κάνεις ταξιδάκια είσαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Εγώ μόνο αυτό θέλω στη ζωή μου και να μπορώ να εξασφαλίζω τα βασικά.

Κατά τ' άλλα ποτέ δεν είχα πολλές ανέσεις (γεωργική οικογένεια και στο χωριό, που να τις βρω), οπότε τι είχαμε, τι χάσαμε. ;)

Πότε θα πας καλέ ταξίδι; Γερμανία δεν είπαμε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κοριτσουδια..

Χαλαρες σας βρισκω ακομα..Μιαμαμα αυτο με το τζοκερ πολυ στο ευχομαι κουκλα μου!!

Εγω παντως αν δεν υπαρχουν λεφτα, δεν μπορω να ειμαι καλα..Εχω μαθει ετσι..Βεβαια τωρα τελευταια εχω ριξει λιγο νερο στο κρασι μου αναγκαστικα. Αλλα δεν μπορω να ξερω οτι θελω να παρω κατι κ δεν μπορω..Εχουμε κλειστει κ μεσα αρκετα λογω του παιδιου..ΑΛΛΑ φετος θα παμε τα ταξιδακια μας και θα ανανεωθουμε!! Εχουμε να παμε απο το 2008 που εμεινα εγκυος..Δεν χαλαμε που δεν χαλαμε, ας τα χαλασουμε εκει..Μετα τα κεφαλια μεσα παλι..

Τζες να μην ντρεπεσαι, να παρεις κανενα τηλεφωνο λεω εγωωωωωωω..!!

και ποιος ειναι καλα οταν δεν εχει λεφτα?αλλα οταν δεν δουλευεις δεν μπορεις να κανεις και πολλα,μονο υπομονη.

που θα πατε,τα χριστουγεννα?

κι εγω θελω να παω στην αγγλια στους δικους μου τα χριστουγεννα!αχ!

θα μου κακοφανει χωρις αυτους φετος.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημερα κοριτσουδια..

Χαλαρες σας βρισκω ακομα..Μιαμαμα αυτο με το τζοκερ πολυ στο ευχομαι κουκλα μου!!

Εγω παντως αν δεν υπαρχουν λεφτα, δεν μπορω να ειμαι καλα..Εχω μαθει ετσι..Βεβαια τωρα τελευταια εχω ριξει λιγο νερο στο κρασι μου αναγκαστικα. Αλλα δεν μπορω να ξερω οτι θελω να παρω κατι κ δεν μπορω..Εχουμε κλειστει κ μεσα αρκετα λογω του παιδιου..ΑΛΛΑ φετος θα παμε τα ταξιδακια μας και θα ανανεωθουμε!! Εχουμε να παμε απο το 2008 που εμεινα εγκυος..Δεν χαλαμε που δεν χαλαμε, ας τα χαλασουμε εκει..Μετα τα κεφαλια μεσα παλι..

Τζες να μην ντρεπεσαι, να παρεις κανενα τηλεφωνο λεω εγωωωωωωω..!!

μη με τσιγκλας.. και εγω απο τον Φλεβαρη του 2008 εχω να παω ταξιδι εξωτερικο ειδικα..

και ειμαι σαν εσενα.. οταν δεν εχω λεφτα παθαινω ενα κατι της.. ειμαι καλομαθημενη (οχι οτι προερχομαι απο ευπορη οικογενεια -αντιθετως- αλλα πιστευα σε μια πιο ανετη ζωη -χωρις να την επιδιωκω κιολας-) και παρα αυτα προσπαθω πολυ να το συμμαζεψω με τον εαυτο μου..ο ανδρας μου ενοχλειται περισσοτερο εγωιστικα παρα πρακτικα..

Διαφημίσεις

:D:D:D ε μα όλο κάτι γίνεται και ακυρώνω :?

Το κατσαρομάλλικο τί κάνει;

Ειναι μια χαρουλα ευτυχως..Την Παρασκευη τελειωνω νωρις,αν μπορεις πες μου

Γεια σου Πρινσέσα!

Αν μπορείς να κάνεις ταξιδάκια είσαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Εγώ μόνο αυτό θέλω στη ζωή μου και να μπορώ να εξασφαλίζω τα βασικά.

Κατά τ' άλλα ποτέ δεν είχα πολλές ανέσεις (γεωργική οικογένεια και στο χωριό, που να τις βρω), οπότε τι είχαμε, τι χάσαμε. ;)

Πότε θα πας καλέ ταξίδι; Γερμανία δεν είπαμε;

Την αλλη βδομαδα παμε Στουτγκαρδη και την Πρωτοχρονια κανονισαμε Βερολινο..

και ποιος ειναι καλα οταν δεν εχει λεφτα?αλλα οταν δεν δουλευεις δεν μπορεις να κανεις και πολλα,μονο υπομονη.

που θα πατε,τα χριστουγεννα?

κι εγω θελω να παω στην αγγλια στους δικους μου τα χριστουγεννα!αχ!

θα μου κακοφανει χωρις αυτους φετος.

Εγω δεν ημουν ΠΟΤΕ της υπομονης..:wink:

yRf6p1.png

Τέεεεεεεεεεεελεια!

Στουτγκάρδη είναι σχετικά κοντά στην πόλη που γεννήθηκα κι έχω συγγενείς (Mannheim)! Ωραία περιοχή.

Βερολίνο θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάω!

Σούπερ, Μαριώ, θα εξασκήσεις και τα γερμανικά σου με τους ορίτζιναλ Ντόιτς! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τέεεεεεεεεεεελεια!

Στουτγκάρδη είναι σχετικά κοντά στην πόλη που γεννήθηκα κι έχω συγγενείς (Mannheim)! Ωραία περιοχή.

Βερολίνο θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάω!

Σούπερ, Μαριώ, θα εξασκήσεις και τα γερμανικά σου με τους ορίτζιναλ Ντόιτς! :mrgreen:

I LOVE BERLIN!!!

OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....Ειδικα απο αποψη αξιοθεατων..

ΑΧ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΣ.. Και εγω θα ξαναπαω ο κοσμος να χαλασει..

Myprincess σε μισωωωωωωωω..:twisted:

Διαφημίσεις

Ειναι μια χαρουλα ευτυχως..Την Παρασκευη τελειωνω νωρις,αν μπορεις πες μου

Θα σου τηλ το πρωί, δεν έχω κανονίσει κάτι, τί ώρα μπορείς;; Σχολάω 4

Τυχερούλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...