Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω ειμαι ατυχη με την εννοια οτι δεν εχω τα πεθερικα μου εν ζωη..

αν ειχα και αυτα πολλα πραγματα θα ηταν διαφορετικα υπο πολλες εννοιες..πιστευω για καλο βεβαια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πλακα κανεις?????

το λαδι ειδικα αν τρωτε πολυ κοστιζει ποσα ευρω το 15κιλο

τα ψαρια ειναι πανακριβα οπως και το κρεας

και τα μαναβικα τα θες συχνα πυκνα..

εμεις τρωμε 1 φορα ισως 2 οσπρια η λαδερο, μια μακαρονια, μια κατι απο κιμα (παιρνω ενα 2 κιλο και το χωριζω σε τεμαχια) και τα σκ τρωμε πουλερικο η κρεας η ψαρι αναλογα τι υπαρχει..μπορει και μια μερα να χει μπριζολα.. αλλα τα οσπρια και τα λαδερα υπερισχυουν

το κακο με εμενα ειναι οτι θελω να μπορω να παραγγελνω και απ εξω ειδικα καποια βραδυα.. εστω 1 φορα..ειναι η ..εξοδος μου εδω και καιρο..!

Σαν να τα έγραψα εγώ!!!!!!!!!!!!!1

καλημερα!

σημερα γιορταζει ο πολιουχος μας,ο αγιος μηνας κι ειναι αργια.

η μικρη δεν κοιμηθηκε καλα,ολο το βραδυ εκλαιγε γιατι ηταν μπουκωμενη.

της εδωσε ο κουνιαδος μου 20ε της μικρης και πηγα τζαμπο εχθες και της πηρα μια κουζινα που αναβουν τα ματια,κι ενα μιξερ κι εναν αη βασιλη που κανει τουμπες.

ειδα και το κουκλοσπιτο,ειναι τεραστιο κι εχει 20ε μονο,τελειο,λεω να της το παρω κι εγω τα χριστουγεννα.

αυτο που της αρεσε πιο πολυ ηταν μια κοτα που κουνιεταιι και τραγουδαει,αλλα εχουμε πολλα τετοια και δεν της την πηρα.ευτυχως ξεχνιεται ευκολα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

σημερα γιορταζει ο πολιουχος μας,ο αγιος μηνας κι ειναι αργια.

η μικρη δεν κοιμηθηκε καλα,ολο το βραδυ εκλαιγε γιατι ηταν μπουκωμενη.

της εδωσε ο κουνιαδος μου 20ε της μικρης και πηγα τζαμπο εχθες και της πηρα μια κουζινα που αναβουν τα ματια,κι ενα μιξερ κι εναν αη βασιλη που κανει τουμπες.

ειδα και το κουκλοσπιτο,ειναι τεραστιο κι εχει 20ε μονο,τελειο,λεω να της το παρω κι εγω τα χριστουγεννα.

αυτο που της αρεσε πιο πολυ ηταν μια κοτα που κουνιεταιι και τραγουδαει,αλλα εχουμε πολλα τετοια και δεν της την πηρα.ευτυχως ξεχνιεται ευκολα.

ΤΟ ξερουμε!! ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ μου τα χουν κανει απο τ πρωι εδω.. ειναι ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ και αυτο λενε..(Σητειακοι και Ηρακλειωτες)

Και εγω θα της το παρω το κουκλοσπιτο για την Πρωτοχρονια.. ο Αγιος Βασιλης θα της το φερει

Κι εμένα μ' αρέσει να παίρνω απ' έξω, κι αρέσει και στον χάζμπαντ να δοκιμάζει!

Ώρες, ώρες βέβαια νομίζω ότι το παρακάνουμε.

εμεις παιρνουμε πλεον σταθερα συγκεκριμενα πραγματα

η πιτσα σπεσιαλ μαζι με κοτοπουλο αλα κρεμ με μανιταριια

καμια φορα αν εχει πεσει πεινα παιρνω και σκορδοψωμο με τυρι η πεινιρλι

η ριζοτο αλα κρεμ

η σουβλακια με ολα τα παρελκομενα..

σε βαρυα κρυα παραγγελνω πατσα η γιδα βραστη η κρεατοσουπα..η κανα γιουβετσι..

Μια χαρά ευκολία είναι κι αυτό πουλάκι μου! Άλλοι ούτε τόσα δεν έχουν απ' τα πεθερικά.

Εγώ σ' αυτά δεν έχω παράπονο, πάντα απ' τους γονείς φορτωμένη φεύγω και τα πεθερικά πάντα κουβαλάνε!

Αλλά μόνο που βοηθάνε όσο μπορούν με το μωρό, πάλι ευχαριστημένη είμαι!

τι να πω κι εγω,παλι καλα λεω που μου την κραταει η πεθερα,αλλες απαιτησεις δεν εχω.αντε να μας φερουν πορτοκαλια,κανενα τυρακι,ή χορτα ή αυγα που τους δινουν απο το χωριο,κι αυτα 1 φορα τον χρονο.κι η γιαγια μου μια φορα τον μηνα που ερχεται φερει γαλατα της μικρης και φρουτα.

εγω γενικα δεν θελω και πολλα-πολλα γιατι μετα εχουν παντα απαιτησεις.καλυτερα μονοι μας,να μην εχουμε και κανεναν στο κεφαλι μας.

Διαφημίσεις

Στο πρώτο προσανατολίζομαι περισσότερο, γιατί έχει τρέλα με τα τρακτέρ. Έχει ο πατέρας μου, τα βλέπει και σ' ένα βιβλίο με οχήματα που του πήρα εγώ κι ένα η θεία του χάζμπαντ.

Κορίτσια έχουμε και το Christmas Magic City (έλεος με τα ξενόγλωσσα ονόματα) φέτος στη Θεσ/νίκη! Έρχεστε!;;!!!

Περιττό να πω ότι θα γίνει ότι και στη Χαλκιδική και στα εμπορικά το καλοκαίρι, δηλαδή θα κατέβουν τα μισά βαλκάνια! :mrgreen:

(καλά να 'ναι οι άνθρωποι και λεφτά να 'χουνε!)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πίτσα με πολλλά ααα τυριά για εμένα και τα παιδιά όταν ο Στ. λείπει

η ριζοτο αλα κρεμ

Αυτό όταν ειμαστε και οι 4!!!

Σιχαινομαι πατρά κ γίδα

τι να πω κι εγω,παλι καλα λεω που μου την κραταει η πεθερα,αλλες απαιτησεις δεν εχω.αντε να μας φερουν πορτοκαλια,κανενα τυρακι,ή χορτα ή αυγα που τους δινουν απο το χωριο,κι αυτα 1 φορα τον χρονο.κι η γιαγια μου μια φορα τον μηνα που ερχεται φερει γαλατα της μικρης και φρουτα.

εγω γενικα δεν θελω και πολλα-πολλα γιατι μετα εχουν παντα απαιτησεις.καλυτερα μονοι μας,να μην εχουμε και κανεναν στο κεφαλι μας.

Συμφωνώ κάθετα μ' αυτό!

Αυτό το διάστημα που, λόγω ασθενειών, είχανε πολλές ώρες το μωρό κι εγώ ήμουν λιγο off, μου τον χαλάσανε σε κάποια πράγματα και προσπαθώ τώρα να τον ξαναβάλω σε πρόγραμμα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η ριζοτο αλα κρεμ

κι εμεις παραγγελναμε πολυ οταν δουλευα.τωρα,οικονομικη κριση...

Καλημερα κοριτσουδια..

Χαλαρες σας βρισκω ακομα..Μιαμαμα αυτο με το τζοκερ πολυ στο ευχομαι κουκλα μου!!

Εγω παντως αν δεν υπαρχουν λεφτα, δεν μπορω να ειμαι καλα..Εχω μαθει ετσι..Βεβαια τωρα τελευταια εχω ριξει λιγο νερο στο κρασι μου αναγκαστικα. Αλλα δεν μπορω να ξερω οτι θελω να παρω κατι κ δεν μπορω..Εχουμε κλειστει κ μεσα αρκετα λογω του παιδιου..ΑΛΛΑ φετος θα παμε τα ταξιδακια μας και θα ανανεωθουμε!! Εχουμε να παμε απο το 2008 που εμεινα εγκυος..Δεν χαλαμε που δεν χαλαμε, ας τα χαλασουμε εκει..Μετα τα κεφαλια μεσα παλι..

Τζες να μην ντρεπεσαι, να παρεις κανενα τηλεφωνο λεω εγωωωωωωω..!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...