Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να πω την αληθεια εμενα δεν με πολυνοιαζει το βαλει ξανα η οχι..αλλωστε και εγω να το χα πληρωσει η ιδια επειδη το χα για αυτη την περιπτωση δεν το σκεφτομαι ιδιατερα για μετα..αν ειναι να το ξαναβαλει ας το ξαναβαλει..αλλα οταν και εφοσον θα της κανει σαν μεγεθος και οταν ο καιρος θα ενδεικνυται και δεν θα χρειαζομαι να της βαζω αλλα μπλουζακια απο κατω..αλλαζει ετσι τελειως η αισθητικη του φορεματος..χανει την χαρη του.

Παντως ως τοτε εχουμε πολυυυυυυ κρεας και γαλα να φαμε για να ψηλωσουμε!!

Διαφημίσεις

αν εξαιρέσεις το γεγονός με το όνομα,τις βλακείες του πεθερού,μας άρεσε πολύ η τοποθεσία και περάσαμε πολύ ωραία.

ήταν κάτι διαφορετικό από ότι έχουμε εδώ...

όσοι ήρθαν από κέρκυρα το ευχαριστήθηκαν.

καλά το φόρεμα το ροζ ήταν φανταστικό,ελπίζω να μπορέσει να το φορέσει και το καλοκαίρι.

Διαφημίσεις

http://www.styledbyalexandros.com/products/index.php?action=showpic&cat=1&pic=244

εμας αυτο ηταν (μαζι με μπολερο και καπελακι) αλλα δεν το δειχνει ολοκληρο, κατεβαινοντας ανοιγει το φορεμα αερινα.

δεν ξέρω αν στο έχω πει αλλά ή το δικό σας θα μας έπαιρναν ή αυτό που μας πήραν.

το έχω δει όλόκληρο,σε περιοδικό.

και δεν γυαλίζει τόσο νομίζω όσο εδώ έτσι δεν είναι?

http://www.styledbyalexandros.com/products/index.php?action=showpic&cat=1&pic=244

εμας αυτο ηταν (μαζι με μπολερο και καπελακι) αλλα δεν το δειχνει ολοκληρο, κατεβαινοντας ανοιγει το φορεμα αερινα.

iiiiiiiiiiiiiiiiii το λατρεύω αυτό το φόρεμα, ήταν να μας το πάρει η νονά αλλά επειδή ήταν πολύ ανοιχτό για χειμώνα πήραμε άλλο

δεν ξέρω αν στο έχω πει αλλά ή το δικό σας θα μας έπαιρναν ή αυτό που μας πήραν.

το έχω δει όλόκληρο,σε περιοδικό.

και δεν γυαλίζει τόσο νομίζω όσο εδώ έτσι δεν είναι?

ναι καμια σχεση δεν γυαλιζει καθολου και βασικα αυτο που ειναι στη φωτο ειναι το λευκο εμας μπεζαρι καπως..ειναι πολυ πιο γλυκο..

θυμαμαι πως μου το χες πει αλλα ξερεις κατι? τελικα η αγορα ειναι ΤΟΣΟ συγκεκριμενη σε αυτα που πουλανε που ουσιαστικα μας καθοδηγουν και λιγο πολυ ολοι περνουμε τα ιδια και τα ιδια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...