Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντωμεταξύ οι γονείς μας το παίζουν κινέζοι εδώ και μήνες...

ούτε ένα ευρώ για το παιδί έστω!!!!

είχαν στείλει τον σεπτέμβρη 100Ε τα πεθερικά που είχαν να στείλουν από το πάσχα...

οι δικοί μου τίποτα επίσης!!

Εσείς πάντως όλο οικονομία κάνετε, αλλά δεν ξέρετε να κάνετε οικονομία. Τι να τις κάνετε καλέ ΤΟΣΕΣ γραμμές τηλεφώνου;!!! :shock:

MH ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ...τσ τσ τσ τσ...

αυτα ειναι πραγματα που τα χω βρει εκει.. δεν ειναι δικα μου..επιτευγματα..

για την κουνιαδα μου καποια θεματα ειναι ανενδοτα και δεν μπαινω πια στον κοπο να επιμενω.. και ακριβως γιατι δινει ολη τη συνταξη της στα εξοδα του σπιτιου και ενα μερος για την συντηρηση του ανδρα μου οσον αφορα τη δουλεια του..

(αυτο βεβαια δεν υπηρξε ΠΟΤΕ αυτοσκοπος εκ μερους δικου μου η του ανδρα μου (δεν ορκιζομαι για εκεινον κιολας...) και λυπαμαι που εχει μπει σε αυτη τη διαδικασια και ζοριζεται να παει ανετα ενα ταξιδι η να αγορασει κατι για εκεινη οποτε το θελει..για αυτο οποτε θελει κατι προσπαθουμε να μην τηξς το στερησουμε.. )

εχω ξαναπει σε δυο πραγματα την παραδεχομαι.. α) στο οτι εχει διαθεσει ολα τα λεφτα της στις δικες μας -δικες της κιολα- αναγκες και β) οτι κανει αψογο baby sitting..

κατα τ αλλα να χουμε να τρωγομαστε..

εντωμεταξύ οι γονείς μας το παίζουν κινέζοι εδώ και μήνες...

ούτε ένα ευρώ για το παιδί έστω!!!!

είχαν στείλει τον σεπτέμβρη 100Ε τα πεθερικά που είχαν να στείλουν από το πάσχα...

οι δικοί μου τίποτα επίσης!!

κριμα .. πολυ κριμα..

εμενα μου στελνει καποια πραγματα η γιαγια μου μια φορα στο διμηνο (τενεκεδες λαδι, γαλατα εβαπορε) και ενιοτε οι γονεις μου αν υπαρχει αναγκη απο μονοι τους δινουν οτι μπορουν..ειδικα με τις προηγουμενες χασουρες μου..

εμας η μονη πληγη εινια οτι ο ανδρας μου δεν εχει δουλεια με σταθερο εισοδημα.. η με εισοδημα γενικα τελευταια..

και δεν συγκρινομαστε με τα προβληματα που εχετε αλλες κοπελες εδω μεσα..

και για αυτο δεν εχουμε ακομη κοψει τις 800 τηλεφωνικες συνδεσεις..

θα ρθει ομως και η ωρα αυτη.. απλα το ξερω και θα γελαω κιολας..

Διαφημίσεις

Παλι καλά που 'χει δικό της εισόδημα. Αν την ταίζατε κιόλας, έλεος! Αλλά είναι ΚΑΡΜΠΟΝ η πεθερά μου (και πάλι) που κάνει ΗΛΙΘΙΑ έξοδα, χωρίς λόγο και αιτία.

εαν θα της εμεναν λιγα λεφτα να χαλαει ξερεις τι θα εκανε?

τωρα με το παιδι θα αγοραζε για τη μικρη διαφορα (στανταρ αλα πιστευω φειδωλα γιατι ξερει οτι εγω την κραζω αν το παρακανει) ειδαλλως θα αγοραζε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι περιοδικο η προιον σουπερ μαρκετ εβγαινε μαζι με καποιο δωρο.. πετσετα, τσαντα, βρακι, ποτηρια κλπ..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.. ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ.. ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ... ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ..

Απο την μια δηλαδη λεω παλι καλα που σφιχτηκε και τα κοψε..

Αφου καμια φορα οταν παει και περνει κατι το κρυβει στο δωματιο της να μη το δω και αρχισω τη γκρινια..:mrgreen::twisted:

Τωρα εχει τη γιορτη της σε λιγες μερες και δεν εχω φραγκο να της παρω κατι που και παλι στην ηλικια της και με τις ιδιοτροπιες της δυσκολα βρισκω κατι που να το χρησιμοποιει (ενω εκεινη στη γιορτη μου ειχε κανει saving 50 ευρω και μου τα δωσε ντε και καλα για δωρο) και αν ειχα μετρητα να της δωσω δεν θα πηγαινε να παρει κατι που εχει αναγκη αλλα θα τα κρατουσε για να περασουμε και αυτο δεν το θεωρω αξιοποιηση του δωρου..

η μονη σκεψη ειναι να χρεωσω (ακομη μια φορα) την καρτα και να της παρω δυο εισητηρια (60 ευρω) για την παρασταση του Μαριου Φραγκουλη που της αρεσει πολυ..

θα αγοραζε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι περιοδικο η προιον σουπερ μαρκετ εβγαινε μαζι με καποιο δωρο.. πετσετα, τσαντα, βρακι, ποτηρια κλπ..

Παιδάκι μου ΚΑΡΜΠΟΝ ΣΕ λέωωωωωωωωωωωω!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Παιδάκι μου ΚΑΡΜΠΟΝ ΣΕ λέωωωωωωωωωωωω!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

και οταν της πεις κατι απαντα:

"εγω δεν εχω αλλη διασκεδαση.. αντι να παω να δωσω τα λεφτα για καφε τα δινω σε αυτα"

και βεβαια εγω η σκυλα παντα της λεω "καλυτερα να τα δινες να πας για καφε με μια φιλη μπας και ζησεις λιγο διαφορετικα" (κατι τετοιο με πολλες παραλλαγες..:mrgreen:)

Διαφημίσεις

και βεβαια εγω η σκυλα παντα της λεω "καλυτερα να τα δινες να πας για καφε με μια φιλη μπας και ζησεις λιγο διαφορετικα" (κατι τετοιο με πολλες παραλλαγες..:mrgreen:)

Ε, καλά της λες!

Έλεος, ασχολούνται με ΒΛΑΚΕΙΕΣ! Αχ, δεν τα σκέφτομαι, νευριάζω κι εγώ, τους αφήνω να κάνουν ότι θέλουν. Ευτυχώς τελευταία όταν φροντίζουν τον μικρό ερχονται σ' εμάς, γιατί στο σπίτι τους τους κουράζει περισσότερο ο μικρός (μεγαλύτερο και με ΠΟΛΥ περισσότερα πράγματα :mrgreen:), οπότε δεν τα βλέπω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ωραία ιδέα τα εισιτήρια!!

ετοιμάζω να βάλω μπριζόλες με πατάτες για μας και μοσχάρι φέτα για το παιδί...θα τα ψήσω στο ίδιο ταψί.δεν της δίνω χοιρινό.

λάδι έχουμε από τα πεθερικά, ψάρι 1-2 την εβδομάδα από τους δικούς μου και όλα τα τα μαναβικά της εβδομάδας!!αυτά!!

λέω να φτιάξω ένα μενού με καλαμάρια,γαρίδες,ψάρια και λαχανικά,οικονομία είναι κι αυτό...

λάδι έχουμε από τα πεθερικά, ψάρι 1-2 την εβδομάδα από τους δικούς μου και όλα τα τα μαναβικά της εβδομάδας!!αυτά!!

Μια χαρά ευκολία είναι κι αυτό πουλάκι μου! Άλλοι ούτε τόσα δεν έχουν απ' τα πεθερικά.

Εγώ σ' αυτά δεν έχω παράπονο, πάντα απ' τους γονείς φορτωμένη φεύγω και τα πεθερικά πάντα κουβαλάνε!

Αλλά μόνο που βοηθάνε όσο μπορούν με το μωρό, πάλι ευχαριστημένη είμαι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ωραία ιδέα τα εισιτήρια!!

ετοιμάζω να βάλω μπριζόλες με πατάτες για μας και μοσχάρι φέτα για το παιδί...θα τα ψήσω στο ίδιο ταψί.δεν της δίνω χοιρινό.

λέω να φτιάξω ένα μενού με καλαμάρια,γαρίδες,ψάρια και λαχανικά,οικονομία είναι κι αυτό...

πλακα κανεις?????

το λαδι ειδικα αν τρωτε πολυ κοστιζει ποσα ευρω το 15κιλο

τα ψαρια ειναι πανακριβα οπως και το κρεας

και τα μαναβικα τα θες συχνα πυκνα..

εμεις τρωμε 1 φορα ισως 2 οσπρια η λαδερο, μια μακαρονια, μια κατι απο κιμα (παιρνω ενα 2 κιλο και το χωριζω σε τεμαχια) και τα σκ τρωμε πουλερικο η κρεας η ψαρι αναλογα τι υπαρχει..μπορει και μια μερα να χει μπριζολα.. αλλα τα οσπρια και τα λαδερα υπερισχυουν

το κακο με εμενα ειναι οτι θελω να μπορω να παραγγελνω και απ εξω ειδικα καποια βραδυα.. εστω 1 φορα..ειναι η ..εξοδος μου εδω και καιρο..!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...