Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έβαλες και σταθερό?γιατί εγώ είχα μόνο ίντερνετ...

Όχι είναι ακριβώς το ίδιο πακέτο που 'χεις, ίντερνετ και χρεώνεσαι τις κλήσεις. Εγώ όμως γενικώς μιλάω λίγο στο τηλ, οπότε δεν με συνέφερε το μεγαλύτερο πακέτο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

miamama δυστυχως δεν εχει αποσαφηνιστει ακομη και σε λεπτες περιπτωσεις αν μπορεις να μην πληρωσεις.. αν σου ρθει το χαρτι της περαιωσης καλο ειναι να μιλησεις και με την εφορια σου. Αν δεν σου χει ερθει τιποτε κανε την παπια.. τι να πω!

Και εμεις δεν χρωσταμε πουθενα και τιποτε οσον αφορα τις υπηρεσιες (Εφορια, ταμεια κλπ) αλλα πρεπει να τα δωσουμε εφοσον υφισταται η επιχειρηση.

Δεν μπορειτε να πληρωσετε τα παγια εξοδα σας ε? :roll: :roll:

Εγω εχω 3 τηλεφωνικες γραμμες στο σπιτι.. :mrgreen: :mrgreen:

οχι εγω δηλαδη.. τις ειχαν απο τοτε που ζουσαν με τους γονεις τους.. μια για το σπιτι γενικα, μετα εβαλε η κουνιαδα στο δωματιο της για την παρτι της και αργοτερα εβαλε και ο ανδρας μου στο δωματιο του..

εκ τοτε εχουν ξεμεινει (Εγω παντα ελεγα και λεω οτι ειναι πεταμενα λεφτα) και ετσι εχουμε τη μια σταθερα στον ΟΤΕ και την χρησιμοποιουμε για να μας παιρνουν τηλεφωνο οοοοοοοοοοοοολα τα ξεχασμενα γεροντια που αιωνες τωρα ξερουν αυτον τον αριθμο του σπιτιου και περνουν να τα πουν με την κουνιαδουλα,

την αλλη την εχω στον ανδρα μου και τη χρησιμοποιω (στην forthnet) και εχω internet και ομιλια σε σταθερα απεριοριστα

και η τριτη ειναι στην tellas με 15 ευρω το μηνα μονο με απεριοριστα σταθερα.. εγω επιμενω να καταργηθει αλλα η κυρα κουνιαδα δεν θελει (ηταν η δικια της παλια και δεν θελει να χασει λεει τον αριθμο!! κολληματα!)

πεταμενα λεφτα γενικα..

και βεβαια εχουμε και αλλη μια τηλεφωνικη γραμμη στο εξοχικο...:mrgreen: :mrgreen: την οποια φετος θα κανω αιτηση να λειτουργει μονο καλοκαιρι και σκ του χειμωνα..

και εχουμε και ενα κινητο του ανδρα μου που χρονια χρησιμοποιει στη δουλεια..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!!! ΧΑΑΑΑΑΧΑ

Όχι είναι ακριβώς το ίδιο πακέτο που 'χεις, ίντερνετ και χρεώνεσαι τις κλήσεις. Εγώ όμως γενικώς μιλάω λίγο στο τηλ, οπότε δεν με συνέφερε το μεγαλύτερο πακέτο.

εγώ το σταθερό δεν το έχω καν στη μπρίζα...

οπότε δεν παίρνω...

έχω το whats up με άπειρο χρόνο ομιλίας και σύνδεση vodafone που θα πάει κι αυτή για κόψιμο,για να μιλάω με τη μαμά μου και την αδερφή μου,δεν παίρνω πουθενά τηλ...οικονομία!!θα κάνω αναπάντητες...:tongue:

τους τελευταίους μήνες μόνο το σούπερμάρκετ βγαίνει...

ενοίκια σπιτιού είμαστε 2 πίσω...

προχθές δώσαμε ένα με τα χίλια ζόρια τα μάζεψε ο άντρας μου...

τα 2 δάνεια επιτέλους κάνουμε ρυθμίσεις...στο ένα 1 χρόνο περίοδο χάρητος και στο άλλο 6 μήνες...να ανασάνουμε λίγο,γιατί δεν πάει άλλο...

μετά θα θέλουμε 1000Ε τον μήνα για τα 2 δάνεια!!

κλπ έξοδα σπιτιού...

το αυτοκίνητο θέλει σέρβις και λάστιχα από τον απρίλη...

και δεν έχουμε ευρώ!!

Διαφημίσεις

κατά τα άλλα είμαστε πολύ καλά!!!

περνάμε τέλεια!!!αχχχχ

Όλα καλάαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Ρίξτο στην τρελίτσα, γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Εγώ πάλι σήμερα αυτό κάνω. Δεν μπορώ να 'μαι στην κατάθλιψη κάθε μέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Όλα καλάαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Ρίξτο στην τρελίτσα, γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Εγώ πάλι σήμερα αυτό κάνω. Δεν μπορώ να 'μαι στην κατάθλιψη κάθε μέρα.

και η cristin ετσι λεει με λιγα λογια.. ριξτο στη τρελλιτσα..

εδω εχουμε και ενα υπερλουξ τρελλαδικο..εχω και μεσον αν χρειαστει..:roll:

και η cristin ετσι λεει με λιγα λογια.. ριξτο στη τρελλιτσα..

εδω εχουμε και ενα υπερλουξ τρελλαδικο..εχω και μεσον αν χρειαστει..:roll:

Εσείς πάντως όλο οικονομία κάνετε, αλλά δεν ξέρετε να κάνετε οικονομία. Τι να τις κάνετε καλέ ΤΟΣΕΣ γραμμές τηλεφώνου;!!! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

θες να πεισεις εσυ την κουνιαδα μου για αυτο?? γιατι απο μας....δεν..

Κόψε κάποια απ' τις άλλες τότε! Όχι τη δική της. Αλήθεια, αυτή έχει εισοδήματα ή την ταίζετε κιόλας;;; (σόρυ κιόλας για την αδιακρισία, αλλά απορία μου 'μεινε)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

υπομονή κορίτσια...χθες έπαιξε ο χάζμπαντ τζόκερ...και σκεφτόμασταν αν κερδίσουμε 800.000Ε τι θα κάνουμε!!!

δεν θα το πούμε σε κανέναν....θα σκάσουμε μύτη στη κολοτράπεζα στον διευθυντή που μας το παίζει βαρύ πεπόνι και θα του πετάξουμε στη μούρη τα λεφτά για τα δάνεια!!!!!!!!!!!

όνειρα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...