Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!

περαστικά στους αρρώστους της παρέας...

αυτός ο καιρός μας έχει κάνει χάλια...χθες το βράδυ είχε έξω 20 βαθμούς!!

η σκόνη δε μας έχει κάνει τον λαιμό χάλια!!

βλέπω είμαστε όλοι πολύ "καλά" οικονομικά!!χριστινάκι υπομονή όπως κι εγώ το ίδιο κάνω.

προπ ο κουμπάρος μου,(είμασταν χθες βράδυ σπίτι τους κι έπαιζαν τα μικρά μας μια χαρά)

είναι ταύρος,για να ασχοληθεί με το παιδί έπρεπε να περπατήσει!!!

και τώρα τα βασικά κάνει,παιχνίδι μόνο...

ενώ τον άντρα μου τον θέλουν όλα τα παιδάκια,τα ανήψια μου τρελαίνονται!!

ναι ναι θα πω κι άλλα!!!!!!!!!!!

και σαν σύζυγος τέλειος!!!!!!!!!!!!!1

ευτυχώς που δεν με ακούει...μπροστά του δεν τα λέω!!

κάπου είχα ακούσει για τα ροντβάιλερ ότι δεν είναι πολύ φιλικά με τα παιδιά,όπως και τα μικρόσωμα,τα λαμπραντόρ και τα κόλει αντιθέτως είναι ότι πρέπει...

όσες φορές έχω δει ροντβάιλερ είναι τρομακτικά...ίσως όμως με την κατάλληλη εκπάιδευση...

Διαφημίσεις

εμεις εχθες πουλησαμε ενα παλιο παπακι μηχανακι του συγχωρεμενου του πεθερου μου (κανεις δεν οδηγει μηχανη - κακως-βεβαια αλλα απο το να καθεται στην αυλη και να σαπιζει και να πιανει χωρο καλυτερα που το διωξαμε) και βγαλαμε ενα 300αρι το οποιο ΣΑΦΩΣ και πηγε σε πληρωμες λογαριασμων..στο τσακ μπαμ!Ελπιζω να δουλεψει τις επομενες μερες ο συζυγος και να βγαλει κανα ψιλο γιατι δεν θα χω ουτε σαλιο για να συρθω...(κλαινε ολοι κλαιν και οι κ#$$)

εμείς ησυχία,είχαμε πάιε χθες το απόγευμα στους κουμπάρους που γύρισαν από αθήνα, να κοιτάξουν τον μικρό στο μάγουλο που είχε κάνει εγχείρηση,και τελικά έκανε εγχείρηση κι ο κουμπάρος...για άλλο πήγαν κι άλλο βγήκε στη πορεία,έσκασαν κι ένα κάρο φράγκα!!

στη χαβάη πιο φθηνά θα έβγαινε...

ρώτησα την κουμπάρα που είναι λογίστρια για την περαίωση,αν θέλουμε πληρώνουμε,δεν είναι απαραίτητο,τα χαρτιά μας είναι νόμιμα,αυτοί που έχουν να κρύψουν λέει θα πληρώσουν.

κι εγώ είμαι άλλη περίπτωση επειδή έχουμε κλείσει βιβλία1!

αυτά...

Διαφημίσεις

ρώτησα την κουμπάρα που είναι λογίστρια για την περαίωση,αν θέλουμε πληρώνουμε,δεν είναι απαραίτητο,τα χαρτιά μας είναι νόμιμα,αυτοί που έχουν να κρύψουν λέει θα πληρώσουν.

Έλα ντε, εσύ αν τα 'χεις όλα ΟΚ, γιατί να πληρώσεις; Ας έρθουν να σου κάνουν έλεγχο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μου τελείωσε κι εμένα μαεστρία στη forthnet το χαμηλομένο πάγιο και ήρθε 25Ε τον μήνα...

από 15Ε λέμε να φύγουμε,τι προσφορά πήρες?

Γι' αυτό φύγαμε, γιατί δεν το δίνουν στους ήδη συνδρομητές κι ας τελειώσει η χρονιά.

Πήγαμε Hol, παρόμοιο πακέτο, με 20? για όλο το χρόνο. Αλλά έχει εγγραφή 30? περίπου. Ελαφρώς πιο φθηνά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...