Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σαν συζυγοι ομως ειναι μαυρα χαλια..χαχα!!

Γιατίιιιιι;;; Για πες...

Μη μου λες τετοια και αρχισω να αμφιβαλλω για εναν που παρολιγο πηγα να τον κανω πατερα αλλα πιστευα ακραδαντα οτι δεν το χει.. (οχι οτι δεν ειχα και δικιο ομως!!) μηπως δεν ειναι μονο ζωδιακο?????!!

Δεν το'χω με τους Ταύρους :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλλον επιβεβαιωνεται αυτο με τους διδυμους,μιας κι ο πατερας μου ειναι τα ιδια,κι η πεθερα ηταν ετσι αλλα με την μικρη εχει γινει αλλος ανθρωπος.

τζεσικα,δυστυχως εγω δεν ειμαι και πολυ των καλλυντικων και δωρακια δεν θα παρω φετος σε συγγενεις,λογω οικονομικων,αλλα θα σε εχω υποψιν μου.

ευχομαι καλες πωλησεις παντως και να μην ντρεπεσαι,εσυ εχεις λεγειν μια χαρα θα τα πας.εγω μασαω τα λογια μου,δεν κανω ουτε για πωλητρια.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Δεν το'χω με τους Ταύρους :rolleyes:

Γιατι εχω παραδειγματα απο φιλικα ζευγαρια.. και υποψια απο δυο δικες μου σχεσεις.. Απιστοι εντελως..παθιαζονται τοσο που μολις ρουτινιασουν την κοπανανε..

Ναι το θυμαμαι περι Ταυρων.. και εγω ετσι οπως παει :tongue: :tongue:

μαλλον επιβεβαιωνεται αυτο με τους διδυμους,μιας κι ο πατερας μου ειναι τα ιδια,κι η πεθερα ηταν ετσι αλλα με την μικρη εχει γινει αλλος ανθρωπος.

τζεσικα,δυστυχως εγω δεν ειμαι και πολυ των καλλυντικων και δωρακια δεν θα παρω φετος σε συγγενεις,λογω οικονομικων,αλλα θα σε εχω υποψιν μου.

ευχομαι καλες πωλησεις παντως και να μην ντρεπεσαι,εσυ εχεις λεγειν μια χαρα θα τα πας.εγω μασαω τα λογια μου,δεν κανω ουτε για πωλητρια.

Ξουτ ξουτ!! Το χειροτερο μου.. ακου πωλητρια.. ασε να χουν δουλεια οι αλλοι.. απααπαααα.

Διαφημίσεις

Γιατι εχω παραδειγματα απο φιλικα ζευγαρια.. και υποψια απο δυο δικες μου σχεσεις.. Απιστοι εντελως..παθιαζονται τοσο που μολις ρουτινιασουν την κοπανανε..

Ναι το θυμαμαι περι Ταυρων.. και εγω ετσι οπως παει :tongue: :tongue:

συμφωνω.ποιος ειναι ταυρος?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

τζεσικα,δυστυχως εγω δεν ειμαι και πολυ των καλλυντικων και δωρακια δεν θα παρω φετος σε συγγενεις,λογω οικονομικων,αλλα θα σε εχω υποψιν μου.Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ

Δεν το έχω και πολύ το λέγειν στην πραγματικότητα... όταν ήμουν πωλήτρια ειχα ξεψαρώσει και τα πήγαινα καλά, τώρα όχι και τόσο

εγω δεν μπορω να βλεπω μαυρα τα νυχια της.. αλλα η ατιμη δεν με αφηνει οταν ειναι ξυπνια να της τα πειραζω..

αν με δειτε θα γελατε.. μπαινω στο δωματιο της νυχτα οταν κοιμαται βαρυα με εναν φακο στο κεφαλι σαν τους μεταλλωρυχους και της τα κοβω (γιατι το πουλι μου ενοχλειται απο το φως πλεον)

σημερα το πρωι ξυπνησε στις 6 και μου φωναζε "μαμα κεισε φωθ..κεισε ποτα" και αφου τα κλεισα ξαναπεσε και κοιμηθηκε μια ωρα!!:shock:

ρε συ,στο λογο μου κι εγω ετσι τα εκοβα εναν καιρο...!με το φακο στο κεφαλι !ευτυχως τωρα πια με αφηνει και του τα κοβω στο ξυπνιο...

επικινδυνες αποστολες !χαχαχα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εμενα ο αντρας μου ασχολειται λιγο παραπανω τελευταια,αλλα στην τελικη δεν δουλευει που σημαινει πως εχει υπερβολικα πολυ ελευθερο χρονο.Εαν ασχοληθει,ποτε δεν ξεπερναει τη μια ωρα...αλλα ειναι φορες που αυτη η μια ωρα ,ειναι αυτο ακριβως που χρειαζομαι για να μην καταρρευσω,οποτε καταληγω ικανοποιημενη στο τελος,σαν να λεμε απο το ολοτελα,καλη και η παναγιωτενα!παντως,με τη μικρη ειναι πολυ πιο εκδηλωτικος,τη φωναζει αγαπη μου,την παιρνει αγκαλια πολυ συχνα και της τραγουδαει κιολας!αυτα δεν τα εκανε στον μικρο,αλλα ηταν και πρωταρης τοτε,τωρα ειναι πιο ανετος γενικοτερα....

τωρα ,ολα αυτα τι αξια εχουν εφοσον δεν κουναει ουτε το μικρο του δακτυλακι για να βρει δουλεια ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ..........

Κι εγω ειμαι υπερ του να παταμε ποδι,αλλα δεν τα καταφερνω και πολυ καλη ....ειμαι εντελως υποχωρητικη ,και παλευω μεσα μου να το αλλαξω.Δεν ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο...:?

μαεστρια ,κι εμενα με ποναει ξανα ο λαιμος,λετε να επανερχεται ο στρεπτοκοκκος?ουστ ρε....ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω,να ξαναπαρω αντιβιωση.

kKhCp3.png

b5ebp2.png

το καλύτερο ζώδιο για μπαμπάς...ιχθύς!!!

ο αντρούλης μου!!!

δεν χρειάζεται να πω κάτι για να αχοληθεί με την μικρή μου!!!

την παίρνει στο σούπερμάρκετ μαζί του συνήθως,αλλά τις περισσότερες φορές βγαίνουμε όλοι μαζί!!

Διαφημίσεις

Καλημερα..

ααααα miamama θα τα χαλασουμε..

και εμενα μπορει να ειναι ενας περιεργως ηττοπαθης Ταυρος με την κλασσικη μουρμουρα ενος ζωδιου της γης αλλα ως μπαμπας is almost perfect!! :mrgreen:

Παιζει με τη μικρη σε πανηλιθιο βαθμο, πανε βολτες, παμε σουπερ μαρκετ ολοι μαζι και δεν ντρεπεται να κανει και ακροτητες με τη μικρη συγκριτικα με την ηλικια του..Αυτος ισως ειναι πιο εξαρτημενος μαζι της απο οτι εγω..και μεταξυ μας.. στο θεμα της διασκεδασης ασχολειται εκεινος και η θεια πολυ περισσοτερο απο οτι εγω (ισως και οχι αδικα αφου εργαζομαι και εχω και ενα καρο υποχρεωσεις στο σπιτι..οεο..)

σαν συζυγος..το συζηταμε..χαχα!!:tongue:

εμενα ο αντρας μου ασχολειται λιγο παραπανω τελευταια,αλλα στην τελικη δεν δουλευει που σημαινει πως εχει υπερβολικα πολυ ελευθερο χρονο.Εαν ασχοληθει,ποτε δεν ξεπερναει τη μια ωρα...αλλα ειναι φορες που αυτη η μια ωρα ,ειναι αυτο ακριβως που χρειαζομαι για να μην καταρρευσω,οποτε καταληγω ικανοποιημενη στο τελος,σαν να λεμε απο το ολοτελα,καλη και η παναγιωτενα!παντως,με τη μικρη ειναι πολυ πιο εκδηλωτικος,τη φωναζει αγαπη μου,την παιρνει αγκαλια πολυ συχνα και της τραγουδαει κιολας!αυτα δεν τα εκανε στον μικρο,αλλα ηταν και πρωταρης τοτε,τωρα ειναι πιο ανετος γενικοτερα....

τωρα ,ολα αυτα τι αξια εχουν εφοσον δεν κουναει ουτε το μικρο του δακτυλακι για να βρει δουλεια ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ..........

Κι εγω ειμαι υπερ του να παταμε ποδι,αλλα δεν τα καταφερνω και πολυ καλη ....ειμαι εντελως υποχωρητικη ,και παλευω μεσα μου να το αλλαξω.Δεν ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο...:?

μαεστρια ,κι εμενα με ποναει ξανα ο λαιμος,λετε να επανερχεται ο στρεπτοκοκκος?ουστ ρε....ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω,να ξαναπαρω αντιβιωση.

δεν δουλευει δηλ κανεις σας τωρα ε? ζορια χονδρα...

περαστικα.. και εγω μαλλον ξανακρυωσα.. εχω καταρροη ξαφνικα και φταρνιζομαι συνεχεια.. ελπιζω να ναι περαστικο..

εχθες κοιμησα στις 22.00 τη μικρη και με πηρε ο υπνος διπλα της.. το πρωι μου λεγε ο ανδρας μου οτι δυο φορες ηρθε και με ξυπνησε και μαλιστα του απαντησα αλλα εγω σημερα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτε..

εχθες καναμε εμβολιο και στο σκυλακι αλλα ακομη θα κανουμε θεραπεια αποπαρασιτωσης καθως εχει κληρονομικα σκουλικακια στα εντερακια απο τη μαμα του και επειδη ειχα προσεξει οτι εχει κατι σαν πιτυριδα στο κεφαλι μας ειπε ο κτηνιατρος οτι αυτο το εμφανιζουν τα σκυλια ρατσας.. ετσι ενισχυονται οι πιθανοτητες να ειναι ενα εκκολαπτομενο ροτβαιλερ που χει λυσσαξει ο ανδρας μου..

παντως μεσα σε μια εβδομαδα εχει ψιλωσει και το δαγκωμα του ειναι πιο δυνατο..

χαζοσκυλομαμα εχω γινει.. :mrgreen: :mrgreen:

Δεν ξέρω αν ειναι θέμα ζωδίου αλλά όσους σκορπιούς άντρες ξέρω ειναι οι καλύτεροι μπαμπάδες, πολύ προσεκτικοί και περιποιητικοί...

Kαι οι υδροχόοι ειναι ΣΟΥΠΕΡ! :mrgreen:

Και, ναι, χθες ανέβασα δέκατα! Σήμερα πάλι στο γραφείο, να ζητιανεύουμε κάνα φράγκο!

b.gifu.gife.gifn.gifo.gifs.gifempty.gifd.gifi.gifa.gifs.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαι οι υδροχόοι ειναι ΣΟΥΠΕΡ! :mrgreen:

Και, ναι, χθες ανέβασα δέκατα! Σήμερα πάλι στο γραφείο, να ζητιανεύουμε κάνα φράγκο!

b.gifu.gife.gifn.gifo.gifs.gifempty.gifd.gifi.gifa.gifs.gif

Τς Τς.. ε ρε π$#$$% και εσυ χαλια και αυτοι απαραδεκτοι..:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...