Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να πω κι εγώ τον πόνο μου που επί 5 χρόνια ο Στ δεν ασχολήθηκε ποτε με το παιδί... πάνα δεν του ειχε αλλάξει ποτέ....

Με τον καιρό που άρχισα να μην αντέχω άλλο άρχισα να τα χώνω σιγα-σιγά... τώρα το'χω παραχοντρύνει και ευτυχώς ασχολείται...όχι σε τρελο βαθμό και με πίεση αλλά τα εχει κρατήσει 2-3 φορες μονος του, τα εχει πάει παιδότοπο και τον Θοδωρη τον έχει βγάλει και μονος του αλλά ειναι πια μεγάλο παιδί

Εχθές του τα άφησα από τις 10μμ για ένα δίωρο να δω την ξαδέρφη μου να της αφήσω ένα κατάλογο με τα a v o n και να πιουμε μια κουβέντα ήρεμα... Παλιότερα δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω... μιλήστε τώρα που ειναι νωρίς και βάλτες του στο κόλπο ..ακόμα και ο δικός μου που θεωρώ "δύσκολη περίπτωση" βλέπω βελτιώσεις

αχ,κι εσενα τα ιδια?εσυ μου ειχες πει οτι οι διδυμοι γενικα δεν ασχολουνται?

κι εγω πιστευω οτι οταν μεγαλωσει κι αλλο θα την παιρνει καμμια βολτιτσα.

οχι,εμενα την αλλαζει,προσπαθει να την κοιμισει που και που,την βαζει στο καρεκλακι της να φαει,παιζει μαζι της 5 λεπτακια και μετα ξανακαθεται στο λαπτοπ. την εχω αφησει αρκετες φορες μαζι του,αλλα οπως λεει κι η βικη,το παιδι παιζει,χαλαει το σπιτι κι ο νικος στο λαπτοπ ή στην τηλεοραση!:evil:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

για χριστουγεννα θα βγαλει αλλο προσπεκτους?

παλια προτιμουσα Oriflame.. δουλευα (οχι ντιλερ) και για λογαριασμο τους στο call center

Ημουν και στην oriφλόγα παλιότερα αντιπρόσωπος αλλά δεν το κυνήγησα καθόλου...

Ναι έχει τους καταλόγους... εγώ ειμαι στην Καμπάνια 2 μέχρι τις 18/11 μέτα βγαίνει άλλη![/font]

ε! στην αλλη μαλλον θα σε τιμησω (τα πιασες τωρα!).. αρκει να πιασει και αρχες Δεκεμβρη να χω λεφτα..

Διαφημίσεις

για χριστουγεννα θα βγαλει αλλο προσπεκτους?

παλια προτιμουσα Oriflame.. δουλευα (οχι ντιλερ) και για λογαριασμο τους στο call center

Οι καμπάνιες της ειναι καθε 15 μερο , άρα φαντάζομαι θα βγάλει

αχ,κι εσενα τα ιδια?εσυ μου ειχες πει οτι οι διδυμοι γενικα δεν ασχολουνται?

οχι,εμενα την αλλαζει,προσπαθει να την κοιμισει που και που,την βαζει στο καρεκλακι της να φαει,παιζει μαζι της 5 λεπτακια και μετα ξανακαθεται στο λαπτοπ. την εχω αφησει αρκετες φορες μαζι του,αλλα οπως λεει κι η βικη,το παιδι παιζει,χαλαει το σπιτι κι ο νικος στο λαπτοπ ή στην τηλεοραση!:evil:

δεν ξερω ποιος το πε.. εγω θα το επιβεβαιωσω απο πατερα, αφεντικο, κολλητο κλπ..

δεν ασχολουνται ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ αφου πιασει τη μανα κριση και γινει Ο ΧΑΜΟΣ και εχουν μεγαλωσει και λιγο τα παιδια.. και πιστευουν οτι κανουν ΤΟ ΜΠΕΙΜΠΙ ΣΙΤΙΝΓΚ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!

Η σκέψη μετράει.. ευχαριστώ!

γιατι να τα δωσω αλλου αν μπορω σε καποιον δικο μου??? αλλωστε αγορασω καλλυντικα και δωρα σε αυτες τις τιμες..ας ειναι απο σενα..

αχ,κι εσενα τα ιδια?εσυ μου ειχες πει οτι οι διδυμοι γενικα δεν ασχολουνται?οχι δεν ήμουν εγώ αλλά ο πατέρας μου που ειναι δίδυμος ποτέ δεν ασχολήθηκε μαζί μου ...τώρα πάλι που ειναι παππούς δεν υπάρχει καλύτερος

και εμένα αυτό το laptop θα του το φέρω στο κεφάλι αλλά λόγω επαγγέλματος εχουμε και 4 μεσα στο σπίτι.. .θα πρέπει να του τα φέρω όλα και θα τον αφήσω στον τόπο

Διαφημίσεις

δεν ξερω ποιος το πε.. εγω θα το επιβεβαιωσω απο πατερα, αφεντικο, κολλητο κλπ..![/QUOTE]Ετσι.. το δειγμα αυξάνεται και βγάζουμε το σωστό συμπέρασμα για τους διδύμους

Δεν ξέρω αν ειναι θέμα ζωδίου αλλά όσους σκορπιούς άντρες ξέρω ειναι οι καλύτεροι μπαμπάδες, πολύ προσεκτικοί και περιποιητικοί... Ξερω 2-3 και εινα το ίδιο καλούπι!!

και εμένα αυτό το laptop θα του το φέρω στο κεφάλι αλλά λόγω επαγγέλματος εχουμε και 4 μεσα στο σπίτι.. .θα πρέπει να του τα φέρω όλα και θα τον αφήσω στον τόπο

ωχ ωχ ωχ ωχ..

εμενα ο πατερας μου ως Διδυμος επισης δεν ασχοληθηκε ΠΟΤΕ μαζι μας αλλα και ως παππους απλα δηλωνει παρουσια οποτε ειναι Ελλαδα και σκαει κανα χαμογελο παραπανω..ως εκει..αντε και κανα δωρακι..

Δεν ξέρω αν ειναι θέμα ζωδίου αλλά όσους σκορπιούς άντρες ξέρω ειναι οι καλύτεροι μπαμπάδες, πολύ προσεκτικοί και περιποιητικοί... Ξερω 2-3 και εινα το ίδιο καλούπι!!

Σαν συζυγοι ομως ειναι μαυρα χαλια..χαχα!!

Μη μου λες τετοια και αρχισω να αμφιβαλλω για εναν που παρολιγο πηγα να τον κανω πατερα αλλα πιστευα ακραδαντα οτι δεν το χει.. (οχι οτι δεν ειχα και δικιο ομως!!) μηπως δεν ειναι μονο ζωδιακο?????!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...