Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολυλογούδες...

εγώ ναι μπορώ να πω ότι έχω τον τέλειο άντρα!!!

όλα τα κάνει και συμφέρει!!!

γύρισε από την δουλειά και δε είχα κάνει τίποτα,άδειασε πλυντήριο πιάτων,ζέστανε τα φαγητα,έφτιαξε τα μακαρόνια και μας σέρβιρε!!

το απόγευμε θα τη ταίσει,το βράδυ θα την κάνει μπάνιο...

κλπ

ασχολείται συνέχεια με την μικρή.

ετσι ετσι μακρυνοι συγγενεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ελα ρεεεε.. ασε και σε εμας λιγο να καυχιομαστεεεεε.. απλα τον εχει παρει απο κατω η τελευταια απωλεια και επειδη δεν εχει φραγκα και γκρινιαζει παραπανω...

καλη ξεκουραση

όταν είναι μόνος του στο σπίτι με την μικρή μια χαρά ξέρει να τα κάνει όλα. αλλά με την παρουσία μου επαναπάυεται. Αφού είναι η δουλάρα στο σπίτι....

ετσι ακριβως.γι'αυτο κι εγω τους αφηνω και παω στο σουπερ ή για καφε σε μιας φιλης μου.μετα βεβαια γυρναω και βρισκω ενα σπιτι βομβαρδισμενο.

κοιμηθηκε επιτελους η μικρη.ποση ωρα ελειπα?1 ωρα?και κουτουλαει απο την νυστα,και δεν κοιμαται.

να σας ρωτησω κατι?οι αντρες σας τα παιρνουν να τα πανε μια βολτα μονοι τους?

εγω παντως το εχω παραπονο,και μ'αρεσει πολυ να βλεπω μπαμπαδες με τα καροτσακια και στις κουνιες,αλλα ο δικος μου βαριεται.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Α πα πα τι γραψατε παλι καλε;;;;;

Εγω δουλευα στο 2004, δεν ξερω γιατι ρωταει η προσπ..Η αδερφη μου ηταν εθελοντρια.

Οσο για τις γεννες στο σπιτι, ολα οκ..Αν τυχει αποκολληση πλακουντα θα σου πω εγω τι εχει να γινει..Επισης αυτα γινονται σε οργανωμενες χωρες κι εποδεν ΔΕΝ θα το τολμουσα στην Ελλαδα!!

Ευτυχως εμενα δεν μου εσπασε τιποτα..Προσπ κι εγω ηθελα να παω κομμωτηριο αλλα εχε χαρη που μου ειχε γινει ο πωπος σουρωτηρι κ δεν μπορουσα ουτε να κατσω!! Θα ηταν μαρτυριο οποτε το αφησα..

yRf6p1.png

τώρα έχει πάρει την μικρή για άλλαγμα,έκανε κακάκια,και ύπνο!!

πάω κι εγώ!!

θα σας πω άλλη ώρα πόσο τέλειο άντρα έχω!!!φτού μας!!

φτυξτον,φτυξτον να μην τον ματιασεις!καλη ξεκουραση.εγω δεν παω να κοιμηθει γιατι μετα δεν εχω καμμια ορεξη,σαν αποβλακωμενο ειμαι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

ετσι ακριβως.γι'αυτο κι εγω τους αφηνω και παω στο σουπερ ή για καφε σε μιας φιλης μου.μετα βεβαια γυρναω και βρισκω ενα σπιτι βομβαρδισμενο.

κοιμηθηκε επιτελους η μικρη.ποση ωρα ελειπα?1 ωρα?και κουτουλαει απο την νυστα,και δεν κοιμαται.

να σας ρωτησω κατι?οι αντρες σας τα παιρνουν να τα πανε μια βολτα μονοι τους?

εγω παντως το εχω παραπονο,και μ'αρεσει πολυ να βλεπω μπαμπαδες με τα καροτσακια και στις κουνιες,αλλα ο δικος μου βαριεται.

εμενα παει παει και παραπαει και πιανει και κουβεντες με τον κοσμο..κουβερναντα..

Να πω κι εγώ τον πόνο μου που επί 5 χρόνια ο Στ δεν ασχολήθηκε ποτε με το παιδί... πάνα δεν του ειχε αλλάξει ποτέ....

Με τον καιρό που άρχισα να μην αντέχω άλλο άρχισα να τα χώνω σιγα-σιγά... τώρα το'χω παραχοντρύνει και ευτυχώς ασχολείται...όχι σε τρελο βαθμό και με πίεση αλλά τα εχει κρατήσει 2-3 φορες μονος του, τα εχει πάει παιδότοπο και τον Θοδωρη τον έχει βγάλει και μονος του αλλά ειναι πια μεγάλο παιδί

Εχθές του τα άφησα από τις 10μμ για ένα δίωρο να δω την ξαδέρφη μου να της αφήσω ένα κατάλογο με τα a v o n και να πιουμε μια κουβέντα ήρεμα... Παλιότερα δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω... μιλήστε τώρα που ειναι νωρίς και βάλτε τους στο κόλπο ..ακόμα και ο δικός μου που θεωρώ "δύσκολη περίπτωση" βλέπω βελτιώσεις

Α πα πα τι γραψατε παλι καλε;;;;;

Εγω δουλευα στο 2004, δεν ξερω γιατι ρωταει η προσπ..Η αδερφη μου ηταν εθελοντρια.

Οσο για τις γεννες στο σπιτι, ολα οκ..Αν τυχει αποκολληση πλακουντα θα σου πω εγω τι εχει να γινει..Επισης αυτα γινονται σε οργανωμενες χωρες κι εποδεν ΔΕΝ θα το τολμουσα στην Ελλαδα!!

Ευτυχως εμενα δεν μου εσπασε τιποτα..Προσπ κι εγω ηθελα να παω κομμωτηριο αλλα εχε χαρη που μου ειχε γινει ο πωπος σουρωτηρι κ δεν μπορουσα ουτε να κατσω!! Θα ηταν μαρτυριο οποτε το αφησα..

εγω θα πηγαινα κομμωτηριο για το μαμωτο.. αλλα για τους λογους που προειπες δεν θα το τολμουσα καν!

ρωτησα ασχετα για το 2004 στα πλαισια της εθελοντικης προσπαθειας.. συν οτι εχουμε τους Μεσογειακους το 2011 (νομιζω?)

Να πω κι εγώ τον πόνο μου που επί 5 χρόνια ο Στ δεν ασχολήθηκε ποτε με το παιδί... πάνα δεν του ειχε αλλάξει ποτέ....

Με τον καιρό που άρχισα να μην αντέχω άλλο άρχισα να τα χώνω σιγα-σιγά... τώρα το'χω παραχοντρύνει και ευτυχώς ασχολείται...όχι σε τρελο βαθμό και με πίεση αλλά τα εχει κρατήσει 2-3 φορες μονος του, τα εχει πάει παιδότοπο και τον Θοδωρη τον έχει βγάλει και μονος του αλλά ειναι πια μεγάλο παιδί

Εχθές του τα άφησα από τις 10μμ για ένα δίωρο να δω την ξαδέρφη μου να της αφήσω ένα κατάλογο με τα a v o n και να πιουμε μια κουβέντα ήρεμα... Παλιότερα δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω... μιλήστε τώρα που ειναι νωρίς και βάλτες του στο κόλπο ..ακόμα και ο δικός μου που θεωρώ "δύσκολη περίπτωση" βλέπω βελτιώσεις

ετσι ειναι..

εισαι ντιλερ της Avo ε? εχει τα προιοντα στο Site?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...