Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ναι,πέρασαν οι μέρες!Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Μακάρι!❤️🫶😍

Καλή επιτυχία!! εύχομαι τριψήφια χοριακή!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Γράφω αυτή τη φορά εκ μέρους μιας φίλης μου που δεν θέλει η ίδια να γραφτεί στο φόρουμ και με παρακάλεσε να ρωτήσω εγώ. Λοιπόν στο σπερμοδιαγραμμα του άντρα της βρέθηκαν αρκετές συγκολλήσεις, όλες οι άλλες τιμές αριθμός κινητικότητα ph κτλπ είναι καλές. Επίσης οι φυσιολογικές μορφές αντί για 4% είναι 3%. Ο γιατρός δεν εξήγησε πολλά και έχει αγχωθει. Εν ολίγοις τους είπε ότι δεν ξέρουμε πού οφείλονται οι συγκολλήσεις και ούτε υπάρχει τρόπος θεραπείας. Έδωσε κάποιες βιταμίνες για βελτίωση στις φυσιολογικές μορφές και τους είπε να επαναλάβουν το σπερμοδιαγραμμα. Επίσης υπέρηχος και κλινική εξέταση όλα καλά. Μήπως γνωρίζει κάποια κάτι περισσότερο για τις συγκολλησεις? Η έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστούμε πολύ!!! Επίσης, τους είπε λόγω συγκολλήσεων να έρχονται σε επαφή συχνά μέσα στην ημέρα κοντά στην ωορρηξία, προσπαθούν τα παιδιά ένα χρόνο και δεν έχει έρθει εγκυμοσύνη και όλα τα υπόλοιπα από εξετάσεις είναι άριστες. Αυτό το αποτέλεσμα είναι απαγορευτικό για φυσική σύλληψη; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχ!εννοειται!καθε μεσημερι προσπαθει να την κοιμισει,αλλα τιποτα!

και πως να κοιμηθει?ο αντρας μου βλεπει τηλεοραση τερμα,το φως ανοιχτο,και η μικρη παιζει με τις κουκλες τις,και μετα που θα βαρεθει,φωναζει μανουλα μουυυυ!!αλλα εχθες αν δεν εφευγα να ηρεμησω θα εκανα φονο,ο αντρας μου της ειπε η μαμα σου πηγε μια βολτιτσα και θα ξαναερθει,κι ετσι το πηρε αποφαση και κοιμηθηκε.

Εμένα την ρωτούσε ο άντρας μου είσαι το κορίτσι του μπαμπά? και έλεγε όχι μαμά. είσαι το κορίτσι της μαμά και του μπαμπά? όχι μαμά. Του είπα να το κοιτάξει αυτό και να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με το παιδί.

Λοιπόν, έπαιξε μαζί της με το κουκλόσπιτο, πλατσούρισαν στο μπάνιο, την έντυσε....όλα αυτά προχθές. Χθες την άλλαξε πάνα γιατί του έλεγε γιογιό και δεν την έβαλε και εγώ έλειπα και όταν γύρισα και είχε γκρίνια απο την νύστα της και πήγα να την κοιμίσω πήδηξε στην αγκαλιά του μπαμπά της και κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε φώναξε μπαμπά.:shock::shock: Το βράδυ που την ρώτησα αν είναι το κορίτσι του μπαμπά είπε μαμά αλλά συμβιβάστηκε να είναι και της μαμάς και του μπαμπά ενώ άλλοτε ήταν κατηγορηματική και θύμωνε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελπιζω να μην ειναι ιωση παλι.ευαισθητη εισαι μαεστρια,ε?εγω ευτυχως δεν εχω κολλησει.μην το μελεταω.

Είμαι αρρωστιάρα, όντως. Αλλά είναι και που 'μαι πεσμένη ψυχολογικά τελευταία, οπότε κολλάς και πιο εύκολα.

αλλα δεν φταιει αυτος,εγω φταιω που τα κανω. αρχισα κι εγω τα παραπονα τωρα και πηρα φορα.

Έτσι κορίτσι, έχουμε κι εμείς ευθύνη! ΠΡΕΠΕΙ ν' απαιτείς, μην τον αφήνεις λάσκα τον άλλον.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο ανδρας μου εχει δικιο οταν εκνευριζεται μαζι μου και μου λεει

εσυ φταις για οτι συμβαινει.. δεν με αφηνεις να παιδευτω μαζι της και μπαινεις στη μεση και ετσι δεν αφηνεις να μαθει το παιδι με εμενα και τουμπαλιν..

βεβαια οταν τον αφηνω αρχιζει αναποδα η γκρινια.. οτι δεν μπορει κλπ..

παιδακια..

Ο ανδρας μου εχει δικιο οταν εκνευριζεται μαζι μου και μου λεει

εσυ φταις για οτι συμβαινει.. δεν με αφηνεις να παιδευτω μαζι της και μπαινεις στη μεση και ετσι δεν αφηνεις να μαθει το παιδι με εμενα και τουμπαλιν..

βεβαια οταν τον αφηνω αρχιζει αναποδα η γκρινια.. οτι δεν μπορει κλπ..

παιδακια..

Ε, οι άντρες πάντα κάτι θα βρουν να γκρινιάξουν, δεν τους ξέρεις; Να τον αφήσεις με τη μικρή και να φύγεις απ' το σπίτι, να παιδευτεί χωρίς να μπορείς να επέμβεις!

Μια φορά που θα λείπει και η κουνιάδα, να τα βγάλει πέρα μόνος του!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, οι άντρες πάντα κάτι θα βρουν να γκρινιάξουν, δεν τους ξέρεις; Να τον αφήσεις με τη μικρή και να φύγεις απ' το σπίτι, να παιδευτεί χωρίς να μπορείς να επέμβεις!

όταν είναι μόνος του στο σπίτι με την μικρή μια χαρά ξέρει να τα κάνει όλα. αλλά με την παρουσία μου επαναπάυεται. Αφού είναι η δουλάρα στο σπίτι....

Διαφημίσεις

μια χαρα τα βγαζει περα και μονος του..

οταν ειμαι εγω στο σπιτι η μικρη παθαινει μια κριση μαμακιασης..ως γνωστον!!

όταν είναι μόνος του στο σπίτι με την μικρή μια χαρά ξέρει να τα κάνει όλα. αλλά με την παρουσία μου επαναπάυεται. Αφού είναι η δουλάρα στο σπίτι....

γκουχου γκουχου.. και αυτο παιζει καμια φορα αν και το χουμε περιορισει πλεον λογω ασφυκτικων υποχρεωσεων..

Εγώ γίνομαι τρελή γαϊδάρα και του τον φορτώνω!!!

Είμαστε οι γυναίκες για πολύ ξύλο ώρες ώρες πάντως. Δεν ησυχάζουμε με τπτ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τρομακτικα για πολυ ξυλο ωρες ωρες.. σε κατι φασεις κρισης απορω με τον εαυτο μου.. καποιος να με σταματησει βρε παιδια...

και μην αρχισω τα κυρηγματα.. μονο το φακιολι, το ρολει και ο πλαστης μου λειπουν..

Πήρα τηλ τον - αδειούχο - χάζμπαντ να 'ρθει να με παραλάβει. Ευτυχώς είναι οι γονείς του σπίτι. Αλλά μέχρι να 'ρθει απ' την άλλη άκρη, μάματα!

Καλέεεεεε, βαρέθηκα να 'μαι άρρωστη ΣΕ λέω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ρε συ νομίζει οτι προσέχει το μωρό βλέποντας τηλεόραση ή σερφάροντας. 6 μηνών είχε πέσει απο τον καναπέ γιατί αυτός ασχολιόταν με το λάπτοτ στον απέναντι καναπέ και είπε τον Μάριο να τον προσέχει:shock::shock::shock:

και το έμαθα καταλάθος απο τον μικρό.

Του την φορτώνω όπως λές και μετά απο λίγο μες στα πόδια μου είναι πάλι γιατι δεν ασχολείται μαζί της, μέχρι να αρχίσω να ουρλιάζω.....

Εμεις εκτος απο τα παιχνιδια τα τυποποιημενα κανουμε και παιχνιδια μουσικοχορευτικα οπως χθες πχ προσπαθοντας να τη μαθω να χτυπαει ρυθμικα παλαμακια και να χοροπηδαει και παιζουμε με χρωματιστα υφασματα κυρως χορευοντας (αεροστατο κλπ) και βεβαια το αγαπημενο της ειναι να ξαπλωνουμε οοοοολοι μαζι της στο πατωμα (χαλια η στρωμα) και να κανουμε παιχνιδια εδαφους και αερος..

Ρε συ νομίζει οτι προσέχει το μωρό βλέποντας τηλεόραση ή σερφάροντας. 6 μηνών είχε πέσει απο τον καναπέ γιατί αυτός ασχολιόταν με το λάπτοτ στον απέναντι καναπέ και είπε τον Μάριο να τον προσέχει:shock::shock::shock:

Του την φορτώνω όπως λές και μετά απο λίγο μες στα πόδια μου είναι πάλι γιατι δεν ασχολείται μαζί της, μέχρι να αρχίσω να ουρλιάζω.....

Αχ, κι ο δικός μου ορισμενες φορές, αν είμαι πχ κουζίνα και μαγειρεύω, κολλάει με την τηλεόραση (τρελός τηλεορασάκιας) κι ο μικρός, φυσικά, έρχεται σ' εμένα, απλώνει χέρια στον πάγκο, στα μαχαίρια, στα λαχανικά, ΠΑΝΤΟΥ!

Πως δεν έχει κοπεί ακόμα, ούτε ξέρω.

Τότε του ρίχνω ένα ξ***σιμο, γιατί το αξίζει!

Αλλά σου λέω, ορισμένες φορές κι εμείς δεν ησυχάζουμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμεις τωρα με το σκυλο εχουμε μια ασχολια παραπανω για ολους μας αρα την παιρνει μαζι του αν ο καιρος ειναι καλος για ταισμα βολτα κλπ

Πήρα τηλ τον - αδειούχο - χάζμπαντ να 'ρθει να με παραλάβει. Ευτυχώς είναι οι γονείς του σπίτι. Αλλά μέχρι να 'ρθει απ' την άλλη άκρη, μάματα!

Καλέεεεεε, βαρέθηκα να 'μαι άρρωστη ΣΕ λέω!

και εγώ έτσι ήμουν παλιά. μονίμως άρρωστη. Μέχρι και μήνα Αυγουστο ήμουν μια βδομάδα με 40 πυρετό. βρογχύτιδα. στο τσακ γλίτωσα την πνευμονία. Απο τότε που έμεινα έγκυος δεν ξαναρρώστηκα. Ούτε καν με την μικρή που πέρισυ την είχα διαρκώς άρρωστη. Δεν ξέρω πώς μεταλλάχτηκα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...