Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Έχει δει ανδρολογο ή ο γυναικολόγος τους τα είπε αυτά? 

Γενικά αφού δεν έχει μείνει εδώ Κ ένα χρόνο έγκυος το ερώτημα για την φυσιολογική σύλληψη έχει απαντηθεί μόνο του. Αν δεν διορθωθούν σε 6 μήνες θα πρέπει να ξεκινήσει διαδικασίες για εξωσωματική.  

Εκτός από βιταμίνες καλό είναι να δει Κ κάποιον ανδρολογο ή άλλο γιατρό που να το ψάξει λίγο περισσότερο μήπως υπάρχει κάποια φλεγμονή κάποιο μικρόβιο Κ πρέπει να πάρει αντιβίωση. 

Οι συγκολλήσεις πολλές φορές είναι από μικρόβια. Μήπως να κάνει Κ καλλιέργεια ...  

Η να πάρει προληπτικά κάποια αντιβίωση μήπως υπάρχει κάτι που δεν φαίνετε εύκολα... Κ να επαναλάβει σπερμοδιαγραμμα σε ένα τρίμηνο 

ανδρολόγος τους τα είπε αυτά εχθές. Το περίεργο είναι ότι ο γυναικολόγος τους δεν είχε δώσει καθόλου βάση στο σπέρμα, τους έλεγε ότι είναι μια χαρά.

Και αυτό που μας φάνηκε περίεργο ήταν που ενώ όλοι λένε εξασθενεί το σπέρμα με συχνές επαφές, ο ουρολόγος τους είπε, όχι μόνο κάθε μέρα αλλά και πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Το έχετε ξανά ακούσει αυτό; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτά ήταν το λιγότερο...τα ράμματα δεν με πόνεσαν πολύ,και μου τα έβγαλε ένας νέος γιατρουδάκος,μια χαρά παλληκάρι!!αλλά η μέση,δεν μπορώ να ξαπλώνω ανάσκελα,πονάει η μέση και ήμουν πολλές ώρες στο νοσοκομείο και μετά κοκκάλωσα...εκεί τα είδα όλα!!!:shock:

εγω τα χω ξαναπει..

πονουσα απιστευτα στον κ#$$% μου απο αιμορροειδες και απο το ανοιγμα της λεκανης και βεβαια απο τα ραμματα.. 3 μερες δεν μπορουσα να περπατησω νορμαλ και 20 μερες δεν μπορουσα να κατσω..

αλλα δεν πειραζει.. ας ξαναμεινω εγκυος ας πανε ολα καλα και χαλαλι!!

αυτά ήταν το λιγότερο...τα ράμματα δεν με πόνεσαν πολύ,και μου τα έβγαλε ένας νέος γιατρουδάκος,μια χαρά παλληκάρι!!αλλά η μέση,δεν μπορώ να ξαπλώνω ανάσκελα,πονάει η μέση και ήμουν πολλές ώρες στο νοσοκομείο και μετά κοκκάλωσα...εκεί τα είδα όλα!!!:shock:

Δεν μιλάω όταν τα βγάζεις καλέ, τπτ δεν ήταν αυτό!!! Όταν φεύγει η αναισθησία και σε πονάνε ράματα εξωτερικά, ράματα εσωτερικά και μήτρα που κάνει συσπάσεις!

Ααααααααααααααχ, είχα πεθάνει στον πόνο το πρώτο 24ωρο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ωχ! αλλη μανα μου και εσυ! Αφηστε κανενα βουνο ελευθερο.. εχουν σειρα και αλλοι!!

Δηλαδη miamama αν οικονομικα εισασταν καλυτερα δεν θα εμενες στιγμη σπιτι ειτε με τη μικρη ειτε ανευ

ετσι ειμαι κι εγω.δεν μπορεις να με κλεισεις μεσα με τιποτα ομως!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ωχ! αλλη μανα μου και εσυ! Αφηστε κανενα βουνο ελευθερο.. εχουν σειρα και αλλοι!!

Δηλαδη miamama αν οικονομικα εισασταν καλυτερα δεν θα εμενες στιγμη σπιτι ειτε με τη μικρη ειτε ανευ

θα κατέβαινα στα μαγαζιά πιο ευχάριστα βόλτα,στην αθήνα το έκανα πολύ συχνά,κατέβαινα μόνη μου πότε ερμού,πότε περιστέρι,mall κλπ,μέχρι και γλυφάδα...να ξέρω όμως ότι έχω και στο πορτοφόλι μου 10-20Ε...τώρα δεν έχω τίποτα,θα έπαιρνα το παιδί στον παιδότοπο πιο συχνά...

θα πηγαίναμε ένα σκ κάπου να ξεσκάσουμε!!

το καλοκαίρι βγάιναμε πιο πολύ,έστω και θάλασσα κάθε μέρα κάτι ήταν!!

Διαφημίσεις

εχθες τα ειχα παρει στο κρανιο,το βραδυ, να μην κοιμαται,μονο μπουρου-μπουρου,την αφησα στον πατερα της και πηρα τα κλειδια μου κι εφυγα,να παω να παρω τον αερα μου.

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!

Αμάν πια κι αυτοί οι άντρες, λες και μόνες μας τα κάναμε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν μιλάω όταν τα βγάζεις καλέ, τπτ δεν ήταν αυτό!!! Όταν φεύγει η αναισθησία και σε πονάνε ράματα εξωτερικά, ράματα εσωτερικά και μήτρα που κάνει συσπάσεις!

μμμμ ολες το περνατε αυτο.. χασαπικη δουλεια βλεπεις αλλα οσες κανανε δευτερη καισαρικη.. περδικια απο την επομενη.. αρα να ελπιζεις σε καλυτερα.

μμμμ ολες το περνατε αυτο.. χασαπικη δουλεια βλεπεις αλλα οσες κανανε δευτερη καισαρικη.. περδικια απο την επομενη.. αρα να ελπιζεις σε καλυτερα.

Και η αδελφή μου έτσι λέει, αλλά εχώ χ***μαι απ' το φόβο μου στη σκέψη και μόνο!

Μου 'μεινε φοβία απ' το έκτακτο χειρουργείο και μετά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!

Αμάν πια κι αυτοί οι άντρες, λες και μόνες μας τα κάναμε!

εχθες ειπα να την κοιμησει ο ανδρας μου.. μολις το ακουσε η μικρη αρχισε η γκρινια.. την αφησα λιγο και δεν του καθοταν με τιποτε.. τα πηρα κρανιο και την κοιμησα εγω..

με τους μπαμπαδες παρτι κανουν ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

Και η αδελφή μου έτσι λέει, αλλά εχώ χ***μαι απ' το φόβο μου στη σκέψη και μόνο!

Μου 'μεινε φοβία απ' το έκτακτο χειρουργείο και μετά.

καλα καλα..

εσυ συνηλθες ψυχολογικα απο το τελευταιο επεισοδιο? εμενα σταματησε το αιμα το σκ αλλα επαφες θα αρχισω μετα το περας του μηνα αυτου.. και γμτ εχω και ορεξη..

Διαφημίσεις

χαπακωνόμουν,ζητούσα από τις νοσοκόμες ενέσεις!!!

μήπως δεν θυμάμαι τον πόνο αυτόν πολύ?πάει τον ξέχασα!!

ούτε και η αδερφή μου μπορει να αφήσει τα παιδιά κάπου...

σαν εμένα κι αυτή...

Ο δικός μου κάνει σχεδόν ότι κι εγώ!

Μόνο που δεν παίρνει πρωτοβουλία για φασίνα στο σπίτι, εκεί πρέπει να του πω εγώ, αν του πω, γιατί μερικές φορές κάνω εγώ, ενώ αυτός προσέχει το μικρό.

Αλλά μόνο που σιδερώνει, κάτι που εγώ το ΜΙΣΩ, μου φτάνει!!! (λέμε τώρα)

Αχ, μάλλον με κόλλησε ο μικρός πάλι! Εκτός από ψυχολογικά χάλια, έχω αρχίσει κι αισθάνομαι κομάρες και ενόχληση στο στομάχι! :(

Όχι πάλι γμτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εσυ συνηλθες ψυχολογικα απο το τελευταιο επεισοδιο? εμενα σταματησε το αιμα το σκ αλλα επαφες θα αρχισω μετα το περας του μηνα αυτου.. και γμτ εχω και ορεξη..

Έτσι κι έτσι, μου ήρθανε κι όλα μαζεμένα. Δεν έχω κέφι για τπτ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εχθες ειπα να την κοιμησει ο ανδρας μου.. μολις το ακουσε η μικρη αρχισε η γκρινια.. την αφησα λιγο και δεν του καθοταν με τιποτε.. τα πηρα κρανιο και την κοιμησα εγω..

με τους μπαμπαδες παρτι κανουν ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

χαχαχ!εννοειται!καθε μεσημερι προσπαθει να την κοιμισει,αλλα τιποτα!

και πως να κοιμηθει?ο αντρας μου βλεπει τηλεοραση τερμα,το φως ανοιχτο,και η μικρη παιζει με τις κουκλες τις,και μετα που θα βαρεθει,φωναζει μανουλα μουυυυ!!αλλα εχθες αν δεν εφευγα να ηρεμησω θα εκανα φονο,ο αντρας μου της ειπε η μαμα σου πηγε μια βολτιτσα και θα ξαναερθει,κι ετσι το πηρε αποφαση και κοιμηθηκε.

Ο δικός μου κάνει σχεδόν ότι κι εγώ!

Μόνο που δεν παίρνει πρωτοβουλία για φασίνα στο σπίτι, εκεί πρέπει να του πω εγώ, αν του πω, γιατί μερικές φορές κάνω εγώ, ενώ αυτός προσέχει το μικρό.

Αλλά μόνο που σιδερώνει, κάτι που εγώ το ΜΙΣΩ, μου φτάνει!!! (λέμε τώρα)

Αχ, μάλλον με κόλλησε ο μικρός πάλι! Εκτός από ψυχολογικά χάλια, έχω αρχίσει κι αισθάνομαι κομάρες και ενόχληση στο στομάχι! :(

Όχι πάλι γμτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να μην ειναι ιωση παλι.ευαισθητη εισαι μαεστρια,ε?εγω ευτυχως δεν εχω κολλησει.μην το μελεταω.

μια χαρα ειναι ο αντρας σου!παλι καλα να λες για το σιδερο.

εμενα την κυριακη με βοηθησε,μαζεψε τα παιχνιδια της μικρης και το δωματιο της!μεγαλη βοηθεια,ε?κι αυτο το εκανε πρωτη φορα στα 2 χρονια που ζει η μικρη!:evil:

και δεν εχω απαιτηση οταν δουλευει,αλλα 1 μηνα καθεται τωρα,και παλι και για λογαριασμους και στο σουπερ,ολα εγω τα κανω.αλλα δεν φταιει αυτος,εγω φταιω που τα κανω.

αρχισα κι εγω τα παραπονα τωρα και πηρα φορα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...