Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

σοβαρά;; δεν το ήξερα. 

Θα της τα μεταφέρω όλα αυτά!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!

Είναι σπάνιο αλλά μπορεί να παράγει αυτός πολλά αντισπερμικά αντισώματα και να δημιουργεί τις συγκολλήσεις ο οργανισμός του. Αλλά εντάξει για να ζητάς συμβουλές από το θέμα εξωσωματικής ε καταλαβαίνεις πόσα σπάνια έχουν δει τα ματάκια μας που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ πιθανά! 😆

Γενικα στην θέση τους εγώ θα το έψαχνα παραπάνω. Βασικά εγώ έτσι ξεκίνησα να το ψάχνω, έβαλα τον σύζυγο να κάνει πολλές διαφορετικές εξετάσεις, τον έστειλα σε εξειδικευμένο ανδρολογο, έκανα κ εγώ τα πολύ basic και τα πήγα όλα στον γυναικολόγο μου κ εκείνος μου είπε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει από εδώ και πέρα και με παρέπεμψε στον εξωσωματιστη μου. Εκ του αποτελέσματος φτιάξαμε το σπερμα αλλά παιδί δεν ήρθε ποτέ. Και να τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω εμβρυομεταφορα 🤷🏼‍♀️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

elenada απο αυπνια θα παμε ειλικρινα!!

παντως ειναι γεγονος οτι εχθες πχ η πριν δυο βραδυα που κοιμηθηκα ας πουμε 23.00 με 6.30 παροτι με ειχε ξυπνησει μια φορα μονο δεν ενοιωσα οτι κοιμηθηκα..

αααααααα ναι!! εχθες εκατσα μαζι της και παιζαμε και ειχαμε βαλει μια καρεκλα στη μεση και χορευαμε χοροπηδωντας κατι παιδικα τραγουδια..

ΜΙΛΑΜΕ!! Κομματια εγω μετα..με πονουσε το ισχειο μου.. χαλι μαυρο!! Γεραματα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

καλα εσυ οντως δεν κοιμασαι.εγω σηκωνομαι 9.30 το πρωι,και δεν σηκωνομαι ποτε πιο νωρις για να κανω δουλειες.και να δουλευα δηλαδη δεν νομιζω να το εκανα.

για τα παιχνιδια που λες,κι εμεις παιζουμε κρυφτο,κυνηγητο,την παιρνω στην πλατη μου και λεμε κουλουρια πουλαω,την κανω τουμπες,χορευουμε,ή την βαζω και παταει στα ποδια μου,και χορευουμε.

αλλα αν δουλευα κι εγω μονο στα ρεπο θα τα εκανα αυτα.

αν και σκεφτομαι οτι,οταν ειμαστε ολη μερα μαζι βαριεμαι συνεχεια τα ιδια,ενω αν την εχω στης γιαγιας της 2 ωριτσες,εχω πιο πολυ ορεξη μετα να παιξω μαζι της.αντε βρες ακρη...

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο θεμα διαβασμα λενε πως δεν πρεπει να βοηθαμε,ουτε και σε μικρη ηλικια.πρεπει να το θεωρησουν δικη τους υποχρεωση και μονο με αυτον τον τροπο,θα γινουν υπευθυνα ατομα.και ποτε δεν λεμε,παμε να διαβασουμε!!!παντα λεμε πηγαινε να διαβασεις....δεν μοιραζεται στα δυο η ευθυνη!ετσι ελεγε μια παιδοψυχολογος σε τοπικο καναλι!

αχ ωραία,αυτό θα εφαρμόσω κι ο θεός βοηθός!!!:?:?

καλα εσυ οντως δεν κοιμασαι.εγω σηκωνομαι 9.30 το πρωι,και δεν σηκωνομαι ποτε πιο νωρις για να κανω δουλειες.και να δουλευα δηλαδη δεν νομιζω να το εκανα.

για τα παιχνιδια που λες,κι εμεις παιζουμε κρυφτο,κυνηγητο,την παιρνω στην πλατη μου και λεμε κουλουρια πουλαω,την κανω τουμπες,χορευουμε,ή την βαζω και παταει στα ποδια μου,και χορευουμε.

αλλα αν δουλευα κι εγω μονο στα ρεπο θα τα εκανα αυτα.

αν και σκεφτομαι οτι,οταν ειμαστε ολη μερα μαζι βαριεμαι συνεχεια τα ιδια,ενω αν την εχω στης γιαγιας της 2 ωριτσες,εχω πιο πολυ ορεξη μετα να παιξω μαζι της.αντε βρες ακρη...

ετσι ειναι..οταν εισαι συνεχεια μαζι βαριεσαι πιο ευκολα.. αν δεν εισαι τσιτωνεις.. αν εισαι σαν και εμενα οδευεις προς την εξαντληση..

χθες μεσα σε ολα (παιδιατρο, σουπερ μαρκετ, παιχνιδι στο σπιτι μου καρφωθηκε να την παω και εκκλησια.. σε σημειο που ενοιωθα οτι θα πεσω κατω) καθως ηταν του Α Νεκταριου και εχουμε σχετικο παρεκκλησι..ηθελα αλλα ηξερα οτι μπορει να μη φθασω ως εκει..τελικα ως εκ θαυματος περασε απο μπροστα απο το σπιτι μας η λιτανεια !! Και αφου εκατσα λιγο μετα επιασα το σιδερωμα και λιγο κοιμηθει αρχισαμε παλι τα αεροπλανικα..

Κοίτα πως γίνεται όμως, άλλη με 3 σπρωξιές κι ο δικός μου δεν κουνιόταν με τπτ!

Μια φίλη στην πρώτη έτσι γρήγορα, ενώ στο δεύτερο κόντεψε να γεννήσει στο αυτοκίνητο! Με το που έφτασε κλινική το 'βγαλε!!!!!

Κι εγώ έφαγα μαχαίριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

σιγά το μαχαίρι...νυστεράκι ωραιότατο ήταν!!!

εδώ κάνουν πλαστικές,η καισαρική σε πείραξε??:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

επειδη εχω βιωσει απο τα αδελφια μου την ευθυνη του διαβασματος και δεν εχω καταληξει αποφασισα απλα να μην το σκεφτομαι ακομη.. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ..

παντως παιζουμε εκπαιδευτικα παζλ με αριθμους, γραμματα, εποχες.. (μεταξυ μας αυτο μαλλον ειναι καταπιεση..και οταν βλεπω οτι θελει να το μετατρεχει σε αλλο παιχνιδι την αφηνω ανετα..)

παντως μετραει μεχρι το δεκα μονη της και μεχρι το εικοσι μαζι μας..

σιγά το μαχαίρι...νυστεράκι ωραιότατο ήταν!!!

εδώ κάνουν πλαστικές,η καισαρική σε πείραξε??:tongue::tongue:

Δεν τα μπορώ μαρή τα καλώδια (καθετήρας, ορός) και τα ράματα που τραβάνε και σε ξεσκίζουν στον πόνο μετά!

Αχ, και πως το ξανακάνεις; Τέσπα, αυτό στην ώρα του.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ετσι ειναι..οταν εισαι συνεχεια μαζι βαριεσαι πιο ευκολα.. αν δεν εισαι τσιτωνεις.. αν εισαι σαν και εμενα οδευεις προς την εξαντληση..

χθες μεσα σε ολα (παιδιατρο, σουπερ μαρκετ, παιχνιδι στο σπιτι μου καρφωθηκε να την παω και εκκλησια.. σε σημειο που ενοιωθα οτι θα πεσω κατω) καθως ηταν του Α Νεκταριου και εχουμε σχετικο παρεκκλησι..ηθελα αλλα ηξερα οτι μπορει να μη φθασω ως εκει..τελικα ως εκ θαυματος περασε απο μπροστα απο το σπιτι μας η λιτανεια !! Και αφου εκατσα λιγο μετα επιασα το σιδερωμα και λιγο κοιμηθει αρχισαμε παλι τα αεροπλανικα..

εσυ δεν παλευεσαι!!

εχθες ηταν του αγιου νεκταριου?ωχ,ξεχασα τον πατριο μου!

Περιεργα μου τα λέτε.... :rolleyes: κι εμένα ψηλά ήταν στην αρχή και κατέβηκε

και εγω αυτο θα λεγα αλλα μετα αναθεωρησα γιατι δεν ειμαι της επιστημης και καθε γεννα εχει τις δυσκολιες της..

Διαφημίσεις

Βρε Ελένη μου λογικό δεν είναι να την πεθυμάς όταν χωρίζεστε λιγάκι; Είναι πολύ κουραστικό να 'σαι 24ώρες/24ωρο με το παιδί!

ρώτα εμένα!!!:shock::shock:

σαλεμένη είμαι ώρες ώρες!!!

σκέφτομαι να την αφήσω με τον πατέρα της σπίτι και να πάω καμμιά βόλτα με το μηχανάκι,αλλά βαριέμαι χωρίς τον άντρα μου,μόνη,και χωρίς λεφτά που να πάω...πάντως πρέπει να φεύγω λίγο δεν γίνεται,θα πάρω τα βουνά!!:mad:

ρώτα εμένα!!!:shock::shock:

σαλεμένη είμαι ώρες ώρες!!!

σκέφτομαι να την αφήσω με τον πατέρα της σπίτι και να πάω καμμιά βόλτα με το μηχανάκι,αλλά βαριέμαι χωρίς τον άντρα μου,μόνη,και χωρίς λεφτά που να πάω...πάντως πρέπει να φεύγω λίγο δεν γίνεται,θα πάρω τα βουνά!!:mad:

ωχ! αλλη μανα μου και εσυ! Αφηστε κανενα βουνο ελευθερο.. εχουν σειρα και αλλοι!!

Δηλαδη miamama αν οικονομικα εισασταν καλυτερα δεν θα εμενες στιγμη σπιτι ειτε με τη μικρη ειτε ανευ

Δεν τα μπορώ μαρή τα καλώδια (καθετήρας, ορός) και τα ράματα που τραβάνε και σε ξεσκίζουν στον πόνο μετά!

Αχ, και πως το ξανακάνεις; Τέσπα, αυτό στην ώρα του.

αυτά ήταν το λιγότερο...τα ράμματα δεν με πόνεσαν πολύ,και μου τα έβγαλε ένας νέος γιατρουδάκος,μια χαρά παλληκάρι!!αλλά η μέση,δεν μπορώ να ξαπλώνω ανάσκελα,πονάει η μέση και ήμουν πολλές ώρες στο νοσοκομείο και μετά κοκκάλωσα...εκεί τα είδα όλα!!!:shock:

Βρε Ελένη μου λογικό δεν είναι να την πεθυμάς όταν χωρίζεστε λιγάκι; Είναι πολύ κουραστικό να 'σαι 24ώρες/24ωρο με το παιδί!

ναι,κι ειδικα οταν δεν βοηθαει ουτε ο αντρας σου!μονο οταν με πιανει κριση,σηκωνεται αυτος ο ανθρωπος απο μονος του!αλλιως αν δεν του πω κοιμισε την,κατσε λιγο μαζι της,δεν κουναει!

εχθες τα ειχα παρει στο κρανιο,το βραδυ, να μην κοιμαται,μονο μπουρου-μπουρου,την αφησα στον πατερα της και πηρα τα κλειδια μου κι εφυγα,να παω να παρω τον αερα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...