Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το κουτι της ειναι ενα μπαουλακι με πλατη (σαν καθισμα δηλαδη) και απεικονιζει ενα παραμυθενιο πυργο το οποιο ο φωτογραφος ουτε καν ειδε οτι υπηρχε και δεν το βγαλαν ουτε φωτογραφια ουτε βιντεο..(εγω ετρεχα σαν την τρελλη για χιλια δυο αλλα) και ο στολισμος των βαπτιστικων εγινε απο τον καντηλαναφτη σε ασχετη φαση λογω της προηγουμενης βαπτισης..ο συζυγος ηταν στον παπα για πολυ ωρα, η κουνιαδα περιεφερε τη μικρη σαν δειγμα στους καλεσμενους και η μανα μου καθοταν μπαστακας στα δωρα..που τελικα μας εκλεψαν και κανα δυο...η χαθηκαν η δεν ξερω και εγω τι!!

παντα κατι χαζο συμβαινει..

Αυτό με τα δώρα είναι ένα θεματάκι, εγώ θα πάω από τις 5 γιατι μου ειπε η φωτογράφος για να βγάλουμε φωτό που θα είναι ακόμα μέρα, έχω να βάλω κ κάτι φαναράκια εξω από την εκκλησία

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό με τα δώρα είναι ένα θεματάκι, εγώ θα πάω από τις 5 γιατι μου ειπε η φωτογράφος για να βγάλουμε φωτό που θα είναι ακόμα μέρα, έχω να βάλω κ κάτι φαναράκια εξω από την εκκλησία

Πολυ καλο το προσκλητηριο!!!!

καλημερα!τελεια η προσκληση της κορουλας σου jesgk!

μπραβο,εχεις πολυ ωραιο γουστο.και ειναι και πρωτοτυπη!

απ'οτι καταλαβα τις φτιαξατε εσεις?

Ευχαριστώ κορίτσι!!! Ναι μόνη μου την έφτιαξα, διάλεξα τις φωτό κ τις έδωσα σε έναν συνάδελφο να μου κόψει το χαρτί σε μηχάνημα γιατί ηταν ρολο κ να μου τις τυπώσει

καλημέρα κορίτσια!!!!

καλά τι τέλεια φότο είναι αυτή jesgk!!!

μοντέλο κανονικό!!!

μπράβο σας!!

κάνατε καλή "δουλειά" με τον άντρα σου!!

για την δική μου θα κρατήσω της προσπ το "μεσογειακή"!!!!

χεχε

που είναι το προσκλητήριο ?

δεν το έιδα!!!

εγώ την μικρή μου που την έχω συνέχεια μαζί μου,αν παραστεί ανάγκη να την αφήσω,πάει ΄χαθηκα.δεν θα καθήσει σε κανέναν.

πάντως με το που μπαίνει ο πατέρας της σπίτι, εμένα με γράφει κανονικά!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!!

καλά τι τέλεια φότο είναι αυτή jesgk!!!

μοντέλο κανονικό!!!

μπράβο σας!!

κάνατε καλή "δουλειά" με τον άντρα σου!!

Κ εγώ απορώ!!! Μάλλον τα γονίδια μας ταιριάζουν!! Δεν είμαι κ η Monica Bellucci Ούτε ο άντρας μου ο Hugh Jackman αλλα βγάινουν πετυχημένα τα ατιμούτσικα

που είναι το προσκλητήριο ?

δεν το έιδα!!!

στο παρεντς είναι στο θέμα της βάπτισης
εγώ την μικρή μου που την έχω συνέχεια μαζί μου,αν παραστεί ανάγκη να την αφήσω,πάει ΄χαθηκα.δεν θα καθήσει σε κανέναν.

πάντως με το που μπαίνει ο πατέρας της σπίτι, εμένα με γράφει κανονικά!!

κι εμένα με γράφει... αχ κ όλο μπαμπά μπαμπά κ τον κοιτάζει κ σαν ερωτευμένη... κ εγώ δλδ.. τον μπαμπά της

εγω ειχα μπουμπουνιερες 4 φιγουρες τυπου μπιμπελο ενα κοριτσακι που καθονταν σε ενα καρεκλακι-θρονο η ηταν ξαπλωμενο με μια μπαλιτσα αγκαλια στο καρεκλακι η σε ενα ψαθινο μπιμπερο (αυτη δεν μου αρεσε καθολου αλλα ηταν μεσα στο πακετο αναγκαστικα) και για τα μικρα κουμπαραδες πεταλουδες..(δεν ειχα φοβερες επιλογες στα παιδικα ολο τα ιδια και τα ιδια εβρισκα οπου και να ειδα και τοι μου αρεσε ηταν πολυ ακριβο για την τσεπη μου)

το τουλι της μπουμουνιερας των μεγαλων ηταν λευκο του παγου με λευκα μικρα πουα και για τα παιδακια διαφορα χρωματα..

και η κουμπαρα μου που δουλευει σε εταιρεια με γλειφιτζουρια και καραμελες μου χε φτιαξει ισαριθμα των παιδιων γλειφιτζουρια με τα ονοματα της μικρης..

και βεβαια τα γλυκακια..

το φορεμα της βαπτισης της μικρης ηταν Alexandros απο προπερσινη κολεξιον μαλλον σε χρωμα λευκο του παγου και στρας στις τιραντες..το δε παλτουδακι ενα ανοιχτο κρεμ ηταν πολυ πριγκιπικο και τα πουπουτσακια μπροστα στην εγκραφα εχουν στρασακια σαν μικρες κορωνες..ομορφα και διακριτικα αλλα δεν την κοβω ποτε να τα φοραει ολα αυτα..παραειναι αμπιγιε...

τα λαδοπανα δεν τα πηραμε ασορτι για μια φορα το θεωρησαμε κοροιδια και ετσι πηραμε τα συμβατικα του πακετου του μαγαζιου με αρκουδακια..

αυτααα... αντε και στο επομενο!!

Κ εγώ απορώ!!! Μάλλον τα γονίδια μας ταιριάζουν!! Δεν είμαι κ η Monica Bellucci Ούτε ο άντρας μου ο Hugh Jackman αλλα βγάινουν πετυχημένα τα ατιμούτσικα

στο παρεντς είναι στο θέμα της βάπτισης

κι εμένα με γράφει... αχ κ όλο μπαμπά μπαμπά κ τον κοιτάζει κ σαν ερωτευμένη... κ εγώ δλδ.. τον μπαμπά της

ΚΑΛΕ!! εχθες με κοιταζει με ενα πολυ γλυκο βλεμμα και μου λεει καθαρα και στρωτα

ΜΠΑ ΜΠΑ!!

οχι παιδι μου!!!! τα μπερδεψες!!! ο κυριος με τα γενια και την αρκουδισια τριχα ειναι ο μπαμπας σου...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΕ!! εχθες με κοιταζει με ενα πολυ γλυκο βλεμμα και μου λεει καθαρα και στρωτα

ΜΠΑ ΜΠΑ!!

οχι παιδι μου!!!! τα μπερδεψες!!! ο κυριος με τα γενια και την αρκουδισια τριχα ειναι ο μπαμπας σου...

καλά εχει γένια ο άντρας σου;;; (κοιτα που κόλλησα η γυναίκα)

εγω ειχα μπουμπουνιερες 4 φιγουρες τυπου μπιμπελο ενα κοριτσακι που καθονταν σε ενα καρεκλακι-θρονο η ηταν ξαπλωμενο με μια μπαλιτσα αγκαλια στο καρεκλακι η σε ενα ψαθινο μπιμπερο (αυτη δεν μου αρεσε καθολου αλλα ηταν μεσα στο πακετο αναγκαστικα) και για τα μικρα κουμπαραδες πεταλουδες..(δεν ειχα φοβερες επιλογες στα παιδικα ολο τα ιδια και τα ιδια εβρισκα οπου και να ειδα και τοι μου αρεσε ηταν πολυ ακριβο για την τσεπη μου)

το τουλι της μπουμουνιερας των μεγαλων ηταν λευκο του παγου με λευκα μικρα πουα και για τα παιδακια διαφορα χρωματα..

και η κουμπαρα μου που δουλευει σε εταιρεια με γλειφιτζουρια και καραμελες μου χε φτιαξει ισαριθμα των παιδιων γλειφιτζουρια με τα ονοματα της μικρης..

και βεβαια τα γλυκακια..

το φορεμα της βαπτισης της μικρης ηταν Alexandros απο προπερσινη κολεξιον μαλλον σε χρωμα λευκο του παγου και στρας στις τιραντες..το δε παλτουδακι ενα ανοιχτο κρεμ ηταν πολυ πριγκιπικο και τα πουπουτσακια μπροστα στην εγκραφα εχουν στρασακια σαν μικρες κορωνες..ομορφα και διακριτικα αλλα δεν την κοβω ποτε να τα φοραει ολα αυτα..παραειναι αμπιγιε...

τα λαδοπανα δεν τα πηραμε ασορτι για μια φορα το θεωρησαμε κοροιδια και ετσι πηραμε τα συμβατικα του πακετου του μαγαζιου με αρκουδακια..

αυτααα... αντε και στο επομενο!!

να το βάλεις σε κανένα γαμο ή βάπτιση :wink:

με μαθηματικη ακριβεια οταν θα της κανει (γιατι το μεγεθος ειναι για 2,5 ετων και εκεινη ετσι οπως παει με το υψος στα 4 θα της κανει) δεν θα χω πουθενα να την παω γιατι ολοι του κυκλου μου θα χουν παντρευτει και θα χουν τελειωσει με το θεμα παιδια..

τα γενεθλια της ειναι καταχειμωνο αρα..παει!μια φορα και καλη το φορεσε...

το παλτο πιστευω οτι θα το ξαναβαλει αλλα φορεμα και παπουτσια (ιδιως το φορεμα πολυ χλωμο το κοβω)

κι εγώ τα είχα βάλει στο τόπικ της βάφτισης...

έχει περάσει και καιρός.

τις μπόμπο τις έφτιαξα με τον άντρα μου,γύρω στα 1Ε βγήκαν,οι παιδικές 2-2.5Ε από το ίντερνετ.

τα προσκλητήρια δωρεάν από την νονά(γραφίστρια)

τα ρούχα και η βαλιτσούλα λαπέν.

το βαφτηστικό το έχω επί 2 σας το έχω πει?

μου το έστειλαν δώρο λίγο πριν την βάφτιση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...