Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμένα ΟΛΑ τα αγγεία έσπασαν και τις δυο φορές..από το τρελό σφίξιμο... την 2η ήμουν ακόμη χειρότερα...... εφυγαν με τον καιρό και δεν το κατάλαβα

η μαια μου ειπε οτι το επαθα γιατι σφιγγομουν με λαθος τροπο (για αυτο και γινονται τα μαθηματα ανωδυνου..λεει :|) και εμενα μου πηρε μερες.. αλλα στην αρχη δεν βλεπομουν..(οχι οτι αλλαξε τωρα κατι αλλα λεμε!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχα και κιρσους στα γεννητικα οργανα και προσπαθουσαν τελικα να τους περιορισουν για να μην παμε σε καισαρικη..δυο μαιες κραταγαν την περιοχη..μου τα πε μετα η μαια..

το 2004 ηταν καμια εθελοντρια στου Ολυμπιακους???

Εθελόντρια όχι αλλά έκανα πρακτική στο Ολυμπιακό Χωριό

ααααχ.. παει.. αποθηλασα και το στηθος μου εγινε κουτσικο...μια σταλια.. να! τοσο δα!! τι θυμηθηκα τωρα.. ουφ πια!

Εμένα πάντα ήταν μικρό και αφού ειχε φουσκώσει με το θηλασμό πάλι ένα ματσο χάλια... εγώ άνετααα θα το μεγάλωνα

κι εγώ χαλαρή θα είμαι,αλλά με την καθαριότητα έχω θέμα...

..

Εγώ πάλι με τα χέρια εχω θέμα... θέλω να τα πλενουν γιατί μου βρωμάνε

προσπ μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν τα προσκοπάκια που είναι μέσα σε όλα?

Ελενάντα 'ετσι και η Γεωργίτσα. Αν δεν της βάλω οδοντόκρεμα μου την πετάει στα μούτρα. Ζητάει να τα πλένει, το έχουμε κάνει ρουτίνα την ώρα του μπάνιου, αλλά θέλει μόνη της:twisted::twisted::twisted: Αν πάω να της τα πλένω φωνάζει άτουουου (άστο) και την τραβάει και την κρύβει. έχω κάνει και καυγά αλλά τίποτα. Ούτε με το καλό ούτε με το άσχημο....

περιποιημένα είπα καλέ,όχι βαμμένα!!!!εγώ τρελή???χαχα

κι εγώ χαλαρή θα είμαι,αλλά με την καθαριότητα έχω θέμα...

ας πούμε για το διάβασμα,αν θέλει ας διαβάσει,όχι σε μικρή ηλικία,εκεί θέλει βοήθεια,αλά όχι να είναι γυμνάσιο και να το διαβάζω εγώ...ή 100 φροντιστήρια να πηγαίνει...

στο θεμα διαβασμα λενε πως δεν πρεπει να βοηθαμε,ουτε και σε μικρη ηλικια.πρεπει να το θεωρησουν δικη τους υποχρεωση και μονο με αυτον τον τροπο,θα γινουν υπευθυνα ατομα.και ποτε δεν λεμε,παμε να διαβασουμε!!!παντα λεμε πηγαινε να διαβασεις....δεν μοιραζεται στα δυο η ευθυνη!ετσι ελεγε μια παιδοψυχολογος σε τοπικο καναλι!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

ειχα και κιρσους στα γεννητικα οργανα και προσπαθουσαν τελικα να τους περιορισουν για να μην παμε σε καισαρικη..δυο μαιες κραταγαν την περιοχη..μου τα πε μετα η μαια..

Φτάνει καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η μαια μου ειπε οτι το επαθα γιατι σφιγγομουν με λαθος τροπο (για αυτο και γινονται τα μαθηματα ανωδυνου..λεει :|) και εμενα μου πηρε μερες.. αλλα στην αρχη δεν βλεπομουν..(οχι οτι αλλαξε τωρα κατι αλλα λεμε!)

εγώ ανώδυνου δεν έκανα.... στη μικρή όντως σφιγγόμουν πιο άτσαλα από τους πόνους... στο Θοδωρή ήταν πιο καλά ...αλλά και πάλι έσπασαν τα αγγεία.. αμα σφίγγεσαι πόσο να αντέξουν και αυτά

εγώ πάλι με τρις καλές σπρωξιές την έβγαλα. είχα και την μαία πάνω μου να σπρώχνει με τον αγκώνα της.

στο θεμα διαβασμα λενε πως δεν πρεπει να βοηθαμε,ουτε και σε μικρη ηλικια.πρεπει να το θεωρησουν δικη τους υποχρεωση και μονο με αυτον τον τροπο,θα γινουν υπευθυνα ατομα.και ποτε δεν λεμε,παμε να διαβασουμε!!!παντα λεμε πηγαινε να διαβασεις....δεν μοιραζεται στα δυο η ευθυνη!ετσι ελεγε μια παιδοψυχολογος σε τοπικο καναλι!

Ετσι ΠΡΕΠΕΙ ....αλλά μέχρι την πράξη έχει μια απόσταση.... κι εγώ μονο του τον αφήνω και μπορεί να κάνει 6 ώρες (κυριολεκτώ) και μπορέι να κάνει και 1!! Γιάυτό τον ελεγχω σε τακτά χρονικά για να μην ειναι στον κόσμο του

εγώ πάλι με τρις καλές σπρωξιές την έβγαλα. είχα και την μαία πάνω μου να σπρώχνει με τον αγκώνα της.

Η μαία γιατί;;;;

Εμένα δεν με άγγιξαν καθόλου... το Θοδωρή με την τρίτη σαν πιο ευκολη γέννα, τη μικρή μετα από αρκετά σπρωξίματα... αυτές τις πλάτες τις κατάλαβα για τα καλά

Διαφημίσεις

εγώ ανώδυνου δεν έκανα.... στη μικρή όντως σφιγγόμουν πιο άτσαλα από τους πόνους... στο Θοδωρή ήταν πιο καλά ...αλλά και πάλι έσπασαν τα αγγεία.. αμα σφίγγεσαι πόσο να αντέξουν και αυτά

κι εγω δεν εσπρωχνα,σφιγγομουν,κι αναγκαστηκε ο γιατρος να το παρει με βεντουζα.κι εγω απο το ζορι μου,ανεβασα πυρετο,μου εκαναν μια ενεση με παυσιπονο,και κοιμηθηκα ολο το βραδυ χωρις να θηλασω την μικρη το πρωτο βραδυ,ετσι κι αλλιως δεν ειχε κατεβει το γαλα ακομα.

την επομενη ομως ημουν περδικι,ενα ραμα ειχα μονο και δεν ενιωθα τιποτα!

θυμαμαι οταν κατεβαινε το γαλα τις επομενες μερες πονους,νομιζα οτι ειχα παθει μαστιτιδα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Κοίτα πως γίνεται όμως, άλλη με 3 σπρωξιές κι ο δικός μου δεν κουνιόταν με τπτ!

Μια φίλη στην πρώτη έτσι γρήγορα, ενώ στο δεύτερο κόντεψε να γεννήσει στο αυτοκίνητο! Με το που έφτασε κλινική το 'βγαλε!!!!!

Κι εγώ έφαγα μαχαίριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Η μαία γιατί;;;;

Εμένα δεν με άγγιξαν καθόλου... το Θοδωρή με την τρίτη σαν πιο ευκολη γέννα, τη μικρή μετα από αρκετά σπρωξίματα... αυτές τις πλάτες τις κατάλαβα για τα καλά

κι εμενα με τσακισανε στην κοιλια,να με πιεζουνε,γιατι ηταν ψηλα το μωρο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Η μαία γιατί;;;;

έπρεπε να μου την πάρουν γιατί έχανε παλμούς. Είχε φτάσει στους 50. Ο γιατρός ζήτησε βεντούζα αλλά αφού μου βάλαν οξυγόνο και επανήλθαν οι παλμοί ο γιατρός δεν ήθελε να χάνουμε χρόνο , μάζεψε τις μαίες και λέει ξεκινάμε. Με έβαλε εμένα να σφυχτώ και την μαία πάνω μου να σπρώχνει απο το στήθος μου προς τα κάτω και σε λίγα λεπτά γέννησα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...