Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαλλον δεν θα θελα να χα μεγαλο στηθος.. μετριο μπορει.. μεγαλο οχι..νομιζω δηλαδη..

Ε, το δικό μου για το σωματότυπό μου είναι ΟΚ, γιατί έχω και πλάτες, μεγάλο σκελετό γενικώς.

Η κουμπάρα μου είχε πολύ μεγάλο κι έκανε πλαστική και το μείωσε. Να φανταστείς αυτή την εγχείρηση την καλύπτει το ΙΚΑ, γιατί σου δημιουργεί σοβαρά προβλήματα υγείας το πολύ μεγάλο στήθος.

Στο νοσοκομείο την έκανε, κανονικά, και δεν πλήρωσε τπτ! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα.τελικα ηρθε η γειτονισσα με το κοριτσακι της και παιξανε.

κι εμενα με βλεπει η μικρη που βουρτσιζω τα δοντια μου και θελει κι εκεινη,της βαζω πολυ λιγη οδοντοπαστα παιδικη,αλλα την τρωει και μου δινει να της βαλω κι αλλη,οποτε δεν τα βουρτσιζει,παιζει.σκετη την οδοντοβουρτσα δεν την θελει,δυσκολο να βουρτσισουν δοντακια απο τοσο νωρις νομιζω.

κι εγω για την πανα δεν αγχωνομαι,του χρονου το καλοκαιρι με το καλο,αφου δεν μου λεει ποτε οτι τα εχει κανει και δεν θελει να της αλλαζω πανα.

η καθε μαμα ξερει ποτε ειναι ετοιμο το παιδι της και πραττει αναλογα.

εμενα το μονο μου αγχος ειναι ο υπνος,πιο πολυ για μενα,γιατι δεν ξεκουραζομαι,το οτι δεν κοιμαται μονη της,δεν με νοιαζει και τοσο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μεγαλη αληθεια.. να μου στελνεις μηνυμα μια φορα το μηνα να μου θυμιζεις..προς το παρον μπορω να ξεζουμισω στις απαιτησεις τον ανδρα μου.

επειδη ειναι δυσκολες εποχες και τα μηνυματα κοστιζουν,δεν σε πειραζει να ανατρεχεις στη συγκεκριμενη σελιδα να στο αυτοθυμιζεις ε?:tongue::tongue::tongue:

δεν ειναι αληθεια δηλαδη οτι ισχυει αυτο?ξεζουμισε τον καλε,ειναι μερικοι που τους αρεσει το ξεζουμισμα:D:D:D

μιαμαμα,αν ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα ,τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα για την αδερφη σου...

εγω παντως,θα ειμαι απο τις χαλαρες μαμαδες...και το επιλεγω ενσυνειδητα αυτο...δεν με ενδιαφερει να πλενω 100 φορες τη μερα τα χερια του παιδιου

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εγω παντως,θα ειμαι απο τις χαλαρες μαμαδες...και το επιλεγω ενσυνειδητα αυτο...δεν με ενδιαφερει να πλενω 100 φορες τη μερα τα χερια του παιδιου

Δικιά μας είσαι εσύ. Χαλλλλλαρά. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

οι γιατροί λένε να μην αποκοιμιέται με το μπιμπερό από το γάλα,Το λένε για τις ωτίτιδες!!

εγώ της τα πλένω πριν,πίνει το γάλα της και μετά νάνι...

αργότερα θα της τα πλένω μετά...

κι εγώ όταν πήγα να γεννήσω,πήγα με ισιωμένο μαλλί, νύχια περιποιημένα,βαμμένη,αλλά ξεβάφτηκα πριν μπω στο χειρουργείο...

μετά ήμουν το χάλι το μαύρο,λάδωσε το μαλλί αμέσως,αχτένιστη με ένα σπυρί τεράστιο!!!

πας καλά μαρί τρελή... δεν σου είπε ο γιατρός οτι δεν βάφουμε νύχια;;;

elenada απο αυπνια θα παμε ειλικρινα!!

παντως ειναι γεγονος οτι εχθες πχ η πριν δυο βραδυα που κοιμηθηκα ας πουμε 23.00 με 6.30 παροτι με ειχε ξυπνησει μια φορα μονο δεν ενοιωσα οτι κοιμηθηκα..

αααααααα ναι!! εχθες εκατσα μαζι της και παιζαμε και ειχαμε βαλει μια καρεκλα στη μεση και χορευαμε χοροπηδωντας κατι παιδικα τραγουδια..

ΜΙΛΑΜΕ!! Κομματια εγω μετα..με πονουσε το ισχειο μου.. χαλι μαυρο!! Γεραματα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

πας καλά μαρί τρελή... δεν σου είπε ο γιατρός οτι δεν βάφουμε νύχια;;;

Κι εγώ στην καισαρική με μανικιούρ πήγα!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Τα είδε η αναισθησιολόγος μέσα στο χειρουργείο κι έφριξε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αααααααα ναι!! εχθες εκατσα μαζι της και παιζαμε και ειχαμε βαλει μια καρεκλα στη μεση και χορευαμε χοροπηδωντας κατι παιδικα τραγουδια..

Μαρή, ΠΟΥ το βρίσκεις το κουράγιο;;;!!!

Εγώ για να παίξω μαζί του τόσο δραστήρια παιχνιδια θα πρέπει να 'ναι τουλάχιστον σαβ/ριακο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

επειδη ειναι δυσκολες εποχες και τα μηνυματα κοστιζουν,δεν σε πειραζει να ανατρεχεις στη συγκεκριμενη σελιδα να στο αυτοθυμιζεις ε?:tongue::tongue::tongue:

δεν ειναι αληθεια δηλαδη οτι ισχυει αυτο?ξεζουμισε τον καλε,ειναι μερικοι που τους αρεσει το ξεζουμισμα:D:D:D

μιαμαμα,αν ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα ,τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα για την αδερφη σου...

στο θεμα αυτο ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!! δεν εχω προβλημα...

εδω την αφηνω να παιζει με το σκυλι και να πιανει τις χελωνες μεσα στα χωματα..

Διαφημίσεις

εγώ έχω μικρό και το προτιμώ...

κάθε φορά που περιμένω περίοδο έχω ημικρανία και τάση για εμετό...

αμάν πια!!

εγω μετριο που πλεον μοιαζει με τσαμπι απο σταφυλι...:?:???::?:oops:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

περιποιημένα είπα καλέ,όχι βαμμένα!!!!εγώ τρελή???χαχα

κι εγώ χαλαρή θα είμαι,αλλά με την καθαριότητα έχω θέμα...

ας πούμε για το διάβασμα,αν θέλει ας διαβάσει,όχι σε μικρή ηλικία,εκεί θέλει βοήθεια,αλά όχι να είναι γυμνάσιο και να το διαβάζω εγώ...ή 100 φροντιστήρια να πηγαίνει...

περιποιημένα είπα καλέ,όχι βαμμένα!!!!εγώ τρελή???χαχα

κι εγώ χαλαρή θα είμαι,αλλά με την καθαριότητα έχω θέμα...

ας πούμε για το διάβασμα,αν θέλει ας διαβάσει,όχι σε μικρή ηλικία,εκεί θέλει βοήθεια,αλά όχι να είναι γυμνάσιο και να το διαβάζω εγώ...ή 100 φροντιστήρια να πηγαίνει...

εγω δεν μπορω να βλεπω μαυρα τα νυχια της.. αλλα η ατιμη δεν με αφηνει οταν ειναι ξυπνια να της τα πειραζω..

αν με δειτε θα γελατε.. μπαινω στο δωματιο της νυχτα οταν κοιμαται βαρυα με εναν φακο στο κεφαλι σαν τους μεταλλωρυχους και της τα κοβω (γιατι το πουλι μου ενοχλειται απο το φως πλεον)

σημερα το πρωι ξυπνησε στις 6 και μου φωναζε "μαμα κεισε φωθ..κεισε ποτα" και αφου τα κλεισα ξαναπεσε και κοιμηθηκε μια ωρα!!:shock:

να σου στειλω φωτο να με δεις.. πραγματικα λες και ειχα φαει μπουνιες στο προσωπο.. απο την πιεση του σφυξιματος ειχαν σπασει ΟΛΑ τα αγγεια στο προσωπο...δραματικη εμφανιση..

κι εμένα ΟΛΑ τα αγγεία έσπασαν και τις δυο φορές..από το τρελό σφίξιμο... την 2η ήμουν ακόμη χειρότερα...... εφυγαν με τον καιρό και δεν το κατάλαβα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...