Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι σπάνιο αλλά μπορεί να παράγει αυτός πολλά αντισπερμικά αντισώματα και να δημιουργεί τις συγκολλήσεις ο οργανισμός του. Αλλά εντάξει για να ζητάς συμβουλές από το θέμα εξωσωματικής ε καταλαβαίνεις πόσα σπάνια έχουν δει τα ματάκια μας που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ πιθανά! 😆

Γενικα στην θέση τους εγώ θα το έψαχνα παραπάνω. Βασικά εγώ έτσι ξεκίνησα να το ψάχνω, έβαλα τον σύζυγο να κάνει πολλές διαφορετικές εξετάσεις, τον έστειλα σε εξειδικευμένο ανδρολογο, έκανα κ εγώ τα πολύ basic και τα πήγα όλα στον γυναικολόγο μου κ εκείνος μου είπε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει από εδώ και πέρα και με παρέπεμψε στον εξωσωματιστη μου. Εκ του αποτελέσματος φτιάξαμε το σπερμα αλλά παιδί δεν ήρθε ποτέ. Και να τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω εμβρυομεταφορα 🤷🏼‍♀️

καλέ προσωπικά εσάς ρωτάω πρώτα. Εδώ έχουμε ακούσει τόσα πράγματα. Είμαστε οι άτυχες τις υπόθεσης χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον ασχετο.. παρηγγειλα τις χριστουγεννιατικες καρτες για τη λεσχη και θα αρχισω να τις ετοιμαζω..

θελω να αρχισω να κανω ερευνα αγορας για τις πασχαλινες δραστηριοτητες μιας και τοτε θα χουμε κοσμο στην περιοχη (σκεφτομαι για λαμπαδες και για εντυπο με εθιμα του Πασχα) και βεβαια να αρχισω να δουλευω το καλοκαιρινο προτζεκτ..

μια ιδεα ειναι να επικοινωνησω με φορεις διαφορων σκοπων (οικολογικων, εκπαιδευτικων κλπ) για να δω τι προσφορες μπορουν να υπαρχουν σε εκπαιδευτικο θεματικο υλικο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να πω ..αυτο διάβασα αυτό λέω... από το να μην τα πλένει καθόλου το βράδυ

εννοειται.. αλλωστε τωρα ρε Jesgk το θεμα ειναι να μαθει τη συνηθεια του πλυσιματος..και οχι τοσο η υγιεινη..

Δεν είναι κακή ιδέα. Δεν έχετε κανένα Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κοντά; Εδώ στο Βορά έχει ορισμένα που 'ναι πολύ δραστήρια.

εδω στο Νοτο τα καψαμε ολα, τα σφαξαμε ολα, τα ισοπεδωσαμε και τα χτισαμε ολα.. τι να το κανουμε το κεντρο αυτο????

οι γιατροί λένε να μην αποκοιμιέται με το μπιμπερό από το γάλα,

εγώ της τα πλένω πριν,πίνει το γάλα της και μετά νάνι...

αργότερα θα της τα πλένω μετά...

κι εγώ όταν πήγα να γεννήσω,πήγα με ισιωμένο μαλλί, νύχια περιποιημένα,βαμμένη,αλλά ξεβάφτηκα πριν μπω στο χειρουργείο...

μετά ήμουν το χάλι το μαύρο,λάδωσε το μαλλί αμέσως,αχτένιστη με ένα σπυρί τεράστιο!!!

Διαφημίσεις

Δεν είναι κακή ιδέα. Δεν έχετε κανένα Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κοντά; Εδώ στο Βορά έχει ορισμένα που 'ναι πολύ δραστήρια.

παρ αυτα.. ποιο ειναι?? ισως να μπορω να επικοινωνησω και να χω αποστολη καποιων εντυπων..

οι γιατροί λένε να μην αποκοιμιέται με το μπιμπερό από το γάλα,

εγώ της τα πλένω πριν,πίνει το γάλα της και μετά νάνι...

αργότερα θα της τα πλένω μετά...

κι εγώ όταν πήγα να γεννήσω,πήγα με ισιωμένο μαλλί, νύχια περιποιημένα,βαμμένη,αλλά ξεβάφτηκα πριν μπω στο χειρουργείο...

μετά ήμουν το χάλι το μαύρο,λάδωσε το μαλλί αμέσως,αχτένιστη με ένα σπυρί τεράστιο!!!

να σου στειλω φωτο να με δεις.. πραγματικα λες και ειχα φαει μπουνιες στο προσωπο.. απο την πιεση του σφυξιματος ειχαν σπασει ΟΛΑ τα αγγεια στο προσωπο...δραματικη εμφανιση..

εδω στο Νοτο τα καψαμε ολα, τα σφαξαμε ολα, τα ισοπεδωσαμε και τα χτισαμε ολα.. τι να το κανουμε το κεντρο αυτο????

To Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς ήταν ΠΟΛΥ καλό, είχαμε κάνει και μια ανταλλαγή νέων εκεί, πριν 3-4 χρόνια.

Δεν ξέρω αν είναι ακόμα τόσο δραστήριο.

Κάνε μια αναζήτηση, απ' ότι θυμάμαι έχουν σάιτ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

To Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς ήταν ΠΟΛΥ καλό, είχαμε κάνει και μια ανταλλαγή νέων εκεί, πριν 3-4 χρόνια.

Δεν ξέρω αν είναι ακόμα τόσο δραστήριο.

Κάνε μια αναζήτηση, απ' ότι θυμάμαι έχουν σάιτ.

ευχαριστω..

και οποια αλλη μαθει κατι ας μου πει για οποιαδηποτε δραστηριοτητα..

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...