Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τότε γιατί τα στέλνουμε στο δημοτικό στα 6 και όχι στα 4 ή στα 8? Γιατί αρχίζουμε τη στερεά τροφή στον χρόνο και όχι στα δύο χρόνια ή στους 6 μήνες? κλπ κλπ. Λόγω μόδας?Γιατί κάποιοι κάθησαν και σπατάλησαν κάποια χρόνια της ζωής τους σε έρευνες και συμπέραναν οτι στα 4 ένα παιδί δεν είναι ικανό να πάει στην πρώτη δημοτικού αλλά στα νήπια. Και απλά το ακολουθούμε. Δεν είπαμε να μας πούμε και τί ώρα θα πάμε για ύπνο και για κατούρημα, αλλά κάποια πράγματα έχουν ''καλούπια'' και τα ακολουθούμε είτε κατα γράμμα είτε συν-πλην.

χμμμμμμ...

προσωπικα δεν απερριψα και δεν απορριπτω αποψεις που βασιζονται πανω σε ερευνες αλλα δεν σημαινει αυτο οτι θα ακολουθησω την πεπατημενη αν θεωρω οτι μπορω να προσπαθησω και αλλιως.. αν το παιδι συνεργαστει εχει καλως αν οχι..το αναβαλλουμε.. με αυτη τη λογικη η μικρη μου επρεπε να κοιμαται μονη απο 3 μηνων, να χα θηλασει ζορι μεχρι το χρονο και να τρωγε στερεες απο 4 μηνων οπως υποδεικνυουν αλλοι παιδιατροι..

το νομισμα εχει παντα δυο οψεις..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τότε γιατί τα στέλνουμε στο δημοτικό στα 6 και όχι στα 4 ή στα 8? Γιατί αρχίζουμε τη στερεά τροφή στον χρόνο και όχι στα δύο χρόνια ή στους 6 μήνες? κλπ κλπ. Λόγω μόδας?Γιατί κάποιοι κάθησαν και σπατάλησαν κάποια χρόνια της ζωής τους σε έρευνες και συμπέραναν οτι στα 4 ένα παιδί δεν είναι ικανό να πάει στην πρώτη δημοτικού αλλά στα νήπια. Και απλά το ακολουθούμε. Δεν είπαμε να μας πούμε και τί ώρα θα πάμε για ύπνο και για κατούρημα, αλλά κάποια πράγματα έχουν ''καλούπια'' και τα ακολουθούμε είτε κατα γράμμα είτε συν-πλην.

έτσι είναι...

ο παππούς τάισε τη μαμά μου 40 ημερών φασολάδα ζουμί...να του πω και μπράβο???:shock::shock:

Α, ωραία, ασθενοφόρο και γιατρός που θα μπορούσε ν' απασχολείται σε κανένα πραγματικά άρρωστο που το χρειάζεται επειγόντως, το κρατάνε αυτές εκεί για κάνε 15ωρο;;;!!!

Τι τα 'χουμε τα νοσοκομεία καλέ; Εγώ χίλιες φορές νοσοκομείο!

υποτιθεται οτι ειναι ολα υπο πληρωμη.. και εξυπηρετειται απλα η επιθυμια του εκαστοτε να γεννησει στον χωρο του..

καλο η κακο..ειναι ΚΑΙ αυτο υποκειμενικο..

εμενα μου αρεσουν τα νοσοκομεια :tongue: :tongue: νοιωθω λες και ειμαι διακοπες σε ξενοδοχειο!!

Οποιος εχει υπερβολικες απαιτησεις απο τον εαυτο του,συνηθως εχει και πολλες απαιτησεις απο τους αλλους ...και αναφερομαι στο παιδακι που ειναι 4ων ετων και εχει αγχος!!!για ονομα του Θεου!!!ειναι δυνατον να ζοριζουν τοσο πολυ τα παιδακια τους?να ειμαστε οι πρωτοι,να ειμαστε οι καλυτεροι,να ειμαστε οι αρχηγοι,να μας συμπαθουν ολοι...........αμαν,νισαφι πια!

μεγαλη αληθεια.. να μου στελνεις μηνυμα μια φορα το μηνα να μου θυμιζεις..προς το παρον μπορω να ξεζουμισω στις απαιτησεις τον ανδρα μου.

υποτιθεται οτι ειναι ολα υπο πληρωμη.. και εξυπηρετειται απλα η επιθυμια του εκαστοτε να γεννησει στον χωρο του..

καλο η κακο..ειναι ΚΑΙ αυτο υποκειμενικο..

εμενα μου αρεσουν τα νοσοκομεια :tongue: :tongue: νοιωθω λες και ειμαι διακοπες σε ξενοδοχειο!!

Καλέ είναι ΙΑΤΡΙΚΟ θέμα, όλα πρέπει να τα κάνεις στο χώρο σου; Βγες και λίγο απ' το σπίτι, να πας μια βόλτα, να ξεσκάσεις! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

έτσι είναι...

ο παππούς τάισε τη μαμά μου 40 ημερών φασολάδα ζουμί...να του πω και μπράβο???:shock::shock:

και η γιαγια μου τον αδελφο μου φακες! ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ! Πηγα να της δωσω και κρασι..

ακομη θυμαμαι ΤΙ ΚΡΑΞΙΜΟ εφαγε και δεν ειχα διαβασει ΠΟΤΕ ολους αυτους τους ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ειδικους της συγχρονης δυτικης κοινωνιας..

και η γιαγια μου τον αδελφο μου φακες! ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ! Πηγα να της δωσω και κρασι..

ακομη θυμαμαι ΤΙ ΚΡΑΞΙΜΟ εφαγε και δεν ειχα διαβασει ΠΟΤΕ ολους αυτους τους ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ειδικους της συγχρονης δυτικης κοινωνιας..

Εσένα στο 'χω ξαναπεί, πρόσεχε μην παρα-μορφωθείς στο τέλος. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημερα και απο τα ηλιολουστα Χανια!Ειδες ελεναδα ..,ειμαστε τυχερες εμεις οι Νοτιες!

Για τα εμβολια δεν εχω να σχολιασω κατι ,για τις πανες επισης...

Εχω απορια ομως.Πως να πλυνω τα δοντια του μικρου το βραδυ ,αφου αποκοιμιεται πινοντας το γαλα με το μπιμπερο?

Οποιος εχει υπερβολικες απαιτησεις απο τον εαυτο του,συνηθως εχει και πολλες απαιτησεις απο τους αλλους ...και αναφερομαι στο παιδακι που ειναι 4ων ετων και εχει αγχος!!!για ονομα του Θεου!!!ειναι δυνατον να ζοριζουν τοσο πολυ τα παιδακια τους?να ειμαστε οι πρωτοι,να ειμαστε οι καλυτεροι,να ειμαστε οι αρχηγοι,να μας συμπαθουν ολοι...........αμαν,νισαφι πια!

δεν το ζορίζουν η αδερφή μου και ο άντρας της,είναι το παιδί έτσι... και η αδερφή μου έτσι ήταν από μικρή,αγχωνόταν και δεν κοιμόταν το βράδυ,έκανε διάροιες κλπ...άσε πίκρα...ατελείωτες ώρες συζήτηση η αδερφή μου με την μικρή κάνει..

Καλέ είναι ΙΑΤΡΙΚΟ θέμα, όλα πρέπει να τα κάνεις στο χώρο σου; Βγες και λίγο απ' το σπίτι, να πας μια βόλτα, να ξεσκάσεις! :tongue:

ετσι ετσι.. για αλλαγη βρε αδελφε!! Τοση χλιδη στα ιδιωτικα πια!! Πεταμενος κοπος????!!! Μεχρι και κομμωτηριο εχουν (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ???!!! Εχω φιλες που με το που γεννησαν πηγαν καπακι για χτενισμα???!!)

Α, ωραία, ασθενοφόρο και γιατρός που θα μπορούσε ν' απασχολείται σε κανένα πραγματικά άρρωστο που το χρειάζεται επειγόντως, το κρατάνε αυτές εκεί για κάνε 15ωρο;;;!!!

Τι τα 'χουμε τα νοσοκομεία καλέ; Εγώ χίλιες φορές νοσοκομείο!

:D:D:D

Διαφημίσεις

ετσι ετσι.. για αλλαγη βρε αδελφε!! Τοση χλιδη στα ιδιωτικα πια!! Πεταμενος κοπος????!!! Μεχρι και κομμωτηριο εχουν (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ???!!! Εχω φιλες που με το που γεννησαν πηγαν καπακι για χτενισμα???!!)

Όχι μόνο στα ιδιωτικά. Και στο Παπαγεωργίου, εδώ, έχει τράπεζα και κομμωτήριο! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημερα και απο τα ηλιολουστα Χανια!Ειδες ελεναδα ..,ειμαστε τυχερες εμεις οι Νοτιες!

Για τα εμβολια δεν εχω να σχολιασω κατι ,για τις πανες επισης...

Εχω απορια ομως.Πως να πλυνω τα δοντια του μικρου το βραδυ ,αφου αποκοιμιεται πινοντας το γαλα με το μπιμπερο?

Kαι εμένα έτσι αποκοιμιέται.. δεν πειράζει θα τα πλένεις πριν, κάπου ειχα διαβάσει ότι δεν πειράζει αφου το γάλα εχει ασβέστιο και το πινουν και σκέτο

Kαι εμένα έτσι αποκοιμιέται.. δεν πειράζει θα τα πλένεις πριν, κάπου ειχα διαβάσει ότι δεν πειράζει αφου το γάλα εχει ασβέστιο και το πινουν και σκέτο

αλλα το γαλα κανει τους πιο πολλους μικροοργανισμους.. εχθες το συζητουσαμε με τη παιδιατρο..

τι κακο και αυτο με τα δοντια.. μου πε οτι στο φαρμακειο εχει οδοντοπαστα για μικροτερα των 2.. παλι καλα εχει αρχισει και προσπαθει να φτυνει..

το θεμα ειναι οτι οοοοοολα αυτα προτιμα να τα κανει μαζι μου.. με τους αλλους κανει νερα αν και καθεται..

αλλα το γαλα κανει τους πιο πολλους μικροοργανισμους.. εχθες το συζητουσαμε με τη παιδιατρο..

.

τι να πω ..αυτο διάβασα αυτό λέω... από το να μην τα πλένει καθόλου το βράδυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...