Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμείς τον σεπτέμβριο κάναμε ανεμοβλογιάς την 1η δόση,η επόμενη 4-6 χρονών.

κι εγώ το σκέφτηκα του τραχήλου,αλλά θέλω να δω πως θα πάει κιόλας τα επόμενα χρόνια...να είναι τεσταρισμένο!!

Να σου πω εγώ αν είχα κοριτσάκι θα της το έκανα, γιατί είναι πάρα πολύ βαριά μορφή καρκίνου αυτός του τραχήλου!!! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν ξέρω τόσα πολλά κοπελιά, απλά εμπιστεύομαι τον παιδίατρό μου.

Νομίζω ότι η ηπατίτιδα Β και Γ είναι οι σοβαρές όμως, που είναι σε άλλο εμβόλιο. (Pentavac; Το λέω καλά κυρά δασκάλα; :tongue:)

Tα ξέρω κορίτσι, το εθνικό πρόγραμμα ακολουθώ από τότε που γεννήθηκε.

Αλλά δεν τα λέει όλα σωστά, υπάρχουν και συμφέροντα, προμήθειες, κλπ, από πίσω. Θεωρώ ότι έχω και μια κριτική ικανότητα.

Και για το εμποριο πανων υπαρχουν συμφεροντα και ειδικοι ενθαρρυνουν την καθυστερημενη αποκατασταση..μην χασουν λεφτα!! :tongue: :tongue: (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ το παραχεζω αλλα δεν μπορουσα να μη το πω !!!! Και το κλεινω εδω..)

Να σου πω εγώ αν είχα κοριτσάκι θα της το έκανα, γιατί είναι πάρα πολύ βαριά μορφή καρκίνου αυτός του τραχήλου!!! :rolleyes:

επειδη εχω περασει hpv και εχω μεχρι να πεθανω ξερω οτι αυτο το εμβολιο προφυλλασει μονο μερικες περιπτωσεις (στελεχη) και οχι ολες και δεν ξερουμε τις επιπτωσεις μακροχρονια.. εχω αμφιβολιες αλλα οχι οτι θα αρνηθω να το κανει..

Προσπ παλαιότερα δεν νομίζω οτι δινόταν ιδιαίτερη βάση στην ψυχολόγια κυρίως των παιδιών. Και με τον βούρδουλα βαρούσαν και γονείς και δάσκαλοι. Τώρα όμως αν σηκώσει χέρι η δασκάλα στο παιδί σου δεν νομίζω να το αποδεχτείς όπως θα έκαναν στις κοινωνίες που προανέφερες. Έχει εξεληχθεί η επιστήμη και σαφώς και οι έρευνές της, γεννάμε σε νοσοκομείο με γιατρό και όχι στο σπίτι με μαμή, υπάρχουν παιδοοδοντίατροι και παιδοψυχολόγοι που τους προτιμάμε απο έναν κοινό οδοντίατρο. Και εγώ όταν ήμουν παιδάκι δεν υπάρχαν παιδοοδοντίατροι, σε απλό αδοντογιατρό πήγαινα αλλά πλέον ακολουθούμε την εξέλιξη της ιατρικής.

Διαφημίσεις

τον μέσο όρο που μας λένε οι γιατροί και οι παιδοψυχολόγοι...

με τις παλαιότερες γενιές δεν ασχολούμαι,γιατί δεν υπήρχαν χρήματα για πάνες και κυκλοφορούσαν γυμνά και ξυπόλυτα...

από τα παιδιά των γνωστών μου βλέπω ότι δεν έχουν ατυχήματα πλέον...3-4-5 χρονών, το πιο δύσκολο είναι βγει η πάνα το βράδυ...

αν συνεχίσει να έχει ατυχήματα το βράδυ ένα παιδί 6-7 ετών πάμε σε άλλο θέμα μετά...και χρειάζεται ψάξιμο!!!

τώρα για αυτά που λένε ότι έχουν πισωγυρίσματα πιστεύω ότι κάτι έχει συμβεί και πρέπει να το ψάξουν οι γονείς,ίσως στο σχολείο,στον παιδικό, δεν ξέρω....

μίλησα για μέσο όρο και πως βλέπουμε τα πράγματα σαν γονείς...

πχ θέλω πρώτα να κοιμάται μόνο του,να περπατάει,να μιλάει,να μάθει να τρώει,να κόψουμε πιπίλα,να βγάλει πάνα...

αυτό θεωρώ εγώ λογική σειρά!!

Προσπ παλαιότερα δεν νομίζω οτι δινόταν ιδιαίτερη βάση στην ψυχολόγια κυρίως των παιδιών. Και με τον βούρδουλα βαρούσαν και γονείς και δάσκαλοι. Τώρα όμως αν σηκώσει χέρι η δασκάλα στο παιδί σου δεν νομίζω να το αποδεχτείς όπως θα έκαναν στις κοινωνίες που προανέφερες. Έχει εξεληχθεί η επιστήμη και σαφώς και οι έρευνές της, γεννάμε σε νοσοκομείο με γιατρό και όχι στο σπίτι με μαμή, υπάρχουν παιδοοδοντίατροι και παιδοψυχολόγοι που τους προτιμάμε απο έναν κοινό οδοντίατρο. Και εγώ όταν ήμουν παιδάκι δεν υπάρχαν παιδοοδοντίατροι, σε απλό αδοντογιατρό πήγαινα αλλά πλέον ακολουθούμε την εξέλιξη της ιατρικής.

συμφωνώ

βέβαια έγινε μόδα στην αμερική να γεννάνε σπίτι πλέον!!!έλεος!!:shock::shock:

ο άντρας μου στο χωριό δεν πήγαινε σε παιδίατρο,δεν υπήρχε,και πήγαινε σε παθολόγο!!

μοδα ειναι τα παντα αγαπες μου..

και ΟΠΟΙΟΝ γονιο και να ρωτησετε θα σας πει οτι θελει να ειναι καλος και σωστος και θα σας αραδιασει μια σειρα πραγματων που θεωρει σωστα για τα παιδια του..

τα χουμε ξαναπει..

και το θεμα της τιμωριας των παλαιοτερων επιτρεψτε μου να πιστευω εστω και ρομαντικα οτι δεν ηταν ΟΛΕΣ οι οικογενειες τιμωροι..

ΠΑΡΑ ΑΥΤΑ η ξεροκεφαλη και ισχυρογνωμων Prosp πιστευει ακραδαντα οτι οποιος λεει οτι δεν χτυπαει η οτι δεν θα χτυπησει το παιδι του το χει κανει η θα το κανει.. και αν δεν το χει κανει αυτος θα το χει κανει καποιος αλλος.. και μιλαω για καθε μορφη βιας..απο την ελαφροτερη στην βαρυτερη

και ειλικρινα δεν καταλαβαινω...

ειναι τελικα τοοοοοσο εγκλημα και βαρυ να παρεδεχεται ο γονιος οτι εχει αδυναμιες και οτι τελικα δεν μπορεσε να φερθει οπως οριζει στο ταδε βιβλιο του ο δινα μεγαλοπαιδοψυχολογος που φροντιζει επιεικως να μας βαζει σε γραμμες και επιταγες συμφωνα με τα λεγομενα του και συμφωνα με τα συμφεροντα του??

αυτα

Τότε γιατί τα στέλνουμε στο δημοτικό στα 6 και όχι στα 4 ή στα 8? Γιατί αρχίζουμε τη στερεά τροφή στον χρόνο και όχι στα δύο χρόνια ή στους 6 μήνες? κλπ κλπ. Λόγω μόδας?Γιατί κάποιοι κάθησαν και σπατάλησαν κάποια χρόνια της ζωής τους σε έρευνες και συμπέραναν οτι στα 4 ένα παιδί δεν είναι ικανό να πάει στην πρώτη δημοτικού αλλά στα νήπια. Και απλά το ακολουθούμε. Δεν είπαμε να μας πούμε και τί ώρα θα πάμε για ύπνο και για κατούρημα, αλλά κάποια πράγματα έχουν ''καλούπια'' και τα ακολουθούμε είτε κατα γράμμα είτε συν-πλην.

Διαφημίσεις

Nαι, κι εγώ αυτό το θεωρώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!

γιατι καλε ειναι επικινδυνο? υποτιθεται οτι ειναι stand by ασθενοφορο και γιατρος νοσοκομειακος και οτι σε ενα μεγαλο ποσοστο εχει γινει μια εκτιμηση της καταστασης της εγκυου..

εγω δεν θα το κανα γιατι ειμαι γνωστη χ#$$%$ αλλα εχω γνωρισει δυο κοπελες που το καναν μεσω Ευτοκιας και πηγε καλα..

Τότε γιατί τα στέλνουμε στο δημοτικό στα 6 και όχι στα 4 ή στα 8? Γιατί αρχίζουμε τη στερεά τροφή στον χρόνο και όχι στα δύο χρόνια ή στους 6 μήνες? κλπ κλπ. Λόγω μόδας?Γιατί κάποιοι κάθησαν και σπατάλησαν κάποια χρόνια της ζωής τους σε έρευνες και συμπέραναν οτι στα 4 ένα παιδί δεν είναι ικανό να πάει στην πρώτη δημοτικού αλλά στα νήπια. Και απλά το ακολουθούμε. Δεν είπαμε να μας πούμε και τί ώρα θα πάμε για ύπνο και για κατούρημα, αλλά κάποια πράγματα έχουν ''καλούπια'' και τα ακολουθούμε είτε κατα γράμμα είτε συν-πλην.

Ε, ναι, είναι και θέμα ανάπτυξης!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημερα και απο τα ηλιολουστα Χανια!Ειδες ελεναδα ..,ειμαστε τυχερες εμεις οι Νοτιες!

Για τα εμβολια δεν εχω να σχολιασω κατι ,για τις πανες επισης...

Εχω απορια ομως.Πως να πλυνω τα δοντια του μικρου το βραδυ ,αφου αποκοιμιεται πινοντας το γαλα με το μπιμπερο?

Οποιος εχει υπερβολικες απαιτησεις απο τον εαυτο του,συνηθως εχει και πολλες απαιτησεις απο τους αλλους ...και αναφερομαι στο παιδακι που ειναι 4ων ετων και εχει αγχος!!!για ονομα του Θεου!!!ειναι δυνατον να ζοριζουν τοσο πολυ τα παιδακια τους?να ειμαστε οι πρωτοι,να ειμαστε οι καλυτεροι,να ειμαστε οι αρχηγοι,να μας συμπαθουν ολοι...........αμαν,νισαφι πια!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

γιατι καλε ειναι επικινδυνο? υποτιθεται οτι ειναι stand by ασθενοφορο και γιατρος νοσοκομειακος και οτι σε ενα μεγαλο ποσοστο εχει γινει μια εκτιμηση της καταστασης της εγκυου..

Α, ωραία, ασθενοφόρο και γιατρός που θα μπορούσε ν' απασχολείται σε κανένα πραγματικά άρρωστο που το χρειάζεται επειγόντως, το κρατάνε αυτές εκεί για κάνε 15ωρο;;;!!!

Τι τα 'χουμε τα νοσοκομεία καλέ; Εγώ χίλιες φορές νοσοκομείο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...