Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα! Ξέρεις αν θα κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό; Εγώ ας πούμε, που πήγα σε τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα προετοιμασία την 21 πρώτη μέρα του προηγούμενου κύκλου, όπου μου έκαναν μια ένεση ( είναι γνωστή, αλλά δε θυμάμαι τώρα ποια είναι γιατί έχουν περάσει και δυόμισι χρόνια)για καταστολή των ορμονών μου. Μετά πήρα dyphaston για να έρθει περίοδος και μετά ξεκίνησε η προετοιμασία του ενδομητρίου με χάπια. Στο ενδιάμεσο έκανα και κάποιους υπερήχους για να δούμε το ενδομήτριο και είχα κάνει ετ 17-18 μέρα του κύκλου..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θυμησε μου τι ζωδιο εισαι..Βρε κοριτσακι Υδροχοος πραγμα να γινω σαν κι εσενα πρεπει να γινει ο 3ος παγκοσμιος πρωτα και ΑΝ..!!

δεν ειμαι Υδροχοος καρντια μου.. Παρθενος..με ολα τα παρελκομενα..:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις θα κανουμε για Ηπατιτιδα Α την α δοση τον Δεκεμβρη μετα δεν ξερω.. παντως εχουμε κανει απ ολα...

σημερα εχει σειρα το σκυλι..θα παρουμε και βιβλιαριο υγειας..

μαλλον τον αλλο μηνα θα του βαλω τσιπακι ταυτοποιησης..

Για το εμβόλιο που κάναμε - για να μη φάω κουλούρα στο τεστ - τελικά ήταν η τελευταία δόση του Prevenar. Κοίταξα το σκονάκι μου στον παιδίατρο.

Μετά έχουμε ανεμοβλογιά, αλλά μας σύστησε ο παιδίατρος να μην το κάνουμε, εκτός κι αν το ζητήσουνε στον παιδικό και - βασικά - συμφωνώ.

Οπότε κάνουμε ένα ωραιότατο διάλειμμα και τώρα πάλι το 2013 εμβόλιο!!!

γιατί να μην το κάνει της ανεμοβλογιάς και γιατί συμφωνείς?

Εμείς το κάναμε τον Σεπτέμβριο και τώρα έχουμε τον Δεκέμβριο πάλι αλλά δεν θυμάμαι τι.

Διαφημίσεις

Ειμαι υπερ των εμβολιασμων... ιδιως με την πολυεθνικοτητα (ακομη και στα σχολεια που υποτιθεται πανε εμβολιασμενα..παντα υποτιθεται γιατι εχω υποψη μου ενα σκηνικο) δεν ξερεις απο που θα σου ρθει..

εγω καλε ηδη σκεφτομαι το εμβολιο του τραχηλου!!που ναι και μια δεκαετια μπροστα (για να μη ξεχνιομαστε!!:tongue: :tongue:)

γιατί να μην το κάνει της ανεμοβλογιάς και γιατί συμφωνείς?

Εμείς το κάναμε τον Σεπτέμβριο και τώρα έχουμε τον Δεκέμβριο πάλι αλλά δεν θυμάμαι τι.

Γιατί εγώ, π.χ., εμείς γενικώς περάσαμε ανεμοβλογιά χωρίς εμβόλιο, αποκτήσαμε αντισώματα και δεν πρόκειται να ξανακολλήσουμε.

Είναι καλύτερο ν' αποκτήσουμε μόνοι μας τ' αντισώματα, ειδικά για μια "ελαφριά" αρρώστια. Ενώ με το εμβόλιο μπορεί και να κολλήσει αρκετές φορές, ακόμα και σε πιο ελαφριά μορφή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν σου μιλάω για εμβόλια για αρρώστιες επικίνδυνες, αλλά γι' ανεμοβλογιά ή ηπατίτιδα Α, που δεν είναι βαριές.

Τέσπα, θα δείξει, γιατί μπορεί να τ' απαιτήσουν απ' τους παιδικούς και να τα κάνουμε τελικά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ το έχω πει για την πάνα...είναι νωρίς...θέλει υπομονή και θα της φύγουν πολύ περισσότερες φορές από ότι αν μάθαινε στα 2 1/2 που είναι και ο μέσος όρος!!

σε αυτή την ηλικία θα μάθει γρηγορότερα και θα έχει λιγότερα ατυχήματα!!

κι εμείς την άνοιξη προς καλοκαίρι θα ξεκινήσουμε προσπάθειες...

το βρίσκω περιττό νωρίτερα και δεν μπαίνω καν στη διαδικασία.

και δεν θέλω να έχουμε πισωγυρίσματα,προχθές διάβαζα ένα τόπικ που κάποια παιδάκια ενώ είχαν μάθει τουαλέτα,είχε αρχίσει η άρνηση και τα έκαναν στο βρακάκι τους πάλι...

θεωρώ ότι κάθε πράγμα στο καιρό του...

πρώτα μαθαίνει να μιλάει,να κοιμάται όλη τη νύχτα,να κάνει κάποια άλλα πράγματα και μετά πάμε στα επόμενα βήματα...

το άγχος επηρεάζει και τα μικρά παιδιά...

και θα σας φέρω κι ένα παράδειγμα...

η ανηψιά μου κλείνει τα 4 σε ένα μήνα...πάει προνήπιο,στη τάξη της έχει και παιδάκια που πάνε νηπιαγωγείο δλδ 2η χρονιά...

της λέει η δασκάλα της αδερφής μου ενώ είναι πολύ καλό παιδί,υπακούει,όταν είναι να κάνουν εργασίες,δλδ ζωγραφίζουν κάτι συγκεκριμένο...κλαίει και δεν θέλει...

η δασκάλα την πίεζε,στο σπίτι η αδερφή μου της πήρε τα παιχνίδια και την μάλωσε για να κάνει τις εργασίες της,η μικρή στεναχωριόταν ακόμα πιο πολύ...

οπότε η αδερφή μου της λέει της δασκάλας για 1-2 μέρες να την αφήσει...(δεν συμφωνούσε αυτή βέβαια),οπότε μια μέρα ξεκινάνε την εργασία και της λέει η δασκάλα "αν δεν θες να το κάνεις κάτσε εδώ" στην αρχή δεν πήγε μετά όμως από λίγο πήγε και ξεκίνησε την εργασία της...

η αδερφή μου έχει καταλάβει ότι αν νιώθει ότι κάτι δεν μπορεί να το κάνει τέλειο η μικρή ,δεν θέλει να το κάνει καθόλου...

και είναι ικανή να μην κοιμηθεί το βράδυ από το άγχος της.

Διαφημίσεις

Δεν σου μιλάω για εμβόλια για αρρώστιες επικίνδυνες, αλλά γι' ανεμοβλογιά ή ηπατίτιδα Α, που δεν είναι βαριές.

Τέσπα, θα δείξει, γιατί μπορεί να τ' απαιτήσουν απ' τους παιδικούς και να τα κάνουμε τελικά.

δεν ειναι η Ηπατιτιδα Α σοβαροτερη ασθενεια απο την ανεμοβλογια?????

ειμαι αδιαβαστη και ανιδεη.. θα θελα πολυ να μου απαντησεις σχετικα..

η ανεμοβλογια και τα σχετικα ας πουμε οτι εχουν μια λογικη οπως τα αναφερεις .. η ηπατιτιδα ομως..

για πες για πες..

Τα υποχρεωτικά

Σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών, που καταρτίζει και αναθεωρεί σε τακτά χρονικά διαστήματα το υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ορισμένα εμβόλια είναι υποχρεωτικά – γιʼ αυτό λ.χ. απαιτείται αντίγραφο του βιβλιαρίου Υγείας των παιδιών που πρόκειται να πάνε στο Νηπιαγωγείο ή στην Αʼ Δημοτικού.

Τα υποχρεωτικά εμβόλια είναι της ιλαράς, της ερυθράς, της παρωτίτιδας, του αιμόφιλου ινφλουέντσας, της φυματίωσης, της διφθερίτιδας, του τετάνου, του κοκκύτη, της ηπατίτιδας Α, της ηπατίτιδας Β, της πολιομυελίτιδας, της μηνιγγίτιδας C και του πνευμονιόκοκκου. Προσφάτως, εντάχθηκαν στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και αυτό κατά του ιού HPV που προκαλεί καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας.

δεν ειναι η Ηπατιτιδα Α σοβαροτερη ασθενεια απο την ανεμοβλογια?????

ειμαι αδιαβαστη και ανιδεη.. θα θελα πολυ να μου απαντησεις σχετικα..

η ανεμοβλογια και τα σχετικα ας πουμε οτι εχουν μια λογικη οπως τα αναφερεις .. η ηπατιτιδα ομως..

για πες για πες..

Δεν ξέρω τόσα πολλά κοπελιά, απλά εμπιστεύομαι τον παιδίατρό μου.

Νομίζω ότι η ηπατίτιδα Β και Γ είναι οι σοβαρές όμως, που είναι σε άλλο εμβόλιο. (Pentavac; Το λέω καλά κυρά δασκάλα; :tongue:)

Τα υποχρεωτικά

Σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών, που καταρτίζει και αναθεωρεί σε τακτά χρονικά διαστήματα το υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ορισμένα εμβόλια είναι υποχρεωτικά – γιʼ αυτό λ.χ. απαιτείται αντίγραφο του βιβλιαρίου Υγείας των παιδιών που πρόκειται να πάνε στο Νηπιαγωγείο ή στην Αʼ Δημοτικού.

Τα υποχρεωτικά εμβόλια είναι της ιλαράς, της ερυθράς, της παρωτίτιδας, του αιμόφιλου ινφλουέντσας, της φυματίωσης, της διφθερίτιδας, του τετάνου, του κοκκύτη, της ηπατίτιδας Α, της ηπατίτιδας Β, της πολιομυελίτιδας, της μηνιγγίτιδας C και του πνευμονιόκοκκου. Προσφάτως, εντάχθηκαν στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και αυτό κατά του ιού HPV που προκαλεί καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας.

Tα ξέρω κορίτσι, το εθνικό πρόγραμμα ακολουθώ από τότε που γεννήθηκε.

Αλλά δεν τα λέει όλα σωστά, υπάρχουν και συμφέροντα, προμήθειες, κλπ, από πίσω. Θεωρώ ότι έχω και μια κριτική ικανότητα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι εμείς τον σεπτέμβριο κάναμε ανεμοβλογιάς την 1η δόση,η επόμενη 4-6 χρονών.

κι εγώ το σκέφτηκα του τραχήλου,αλλά θέλω να δω πως θα πάει κιόλας τα επόμενα χρόνια...να είναι τεσταρισμένο!!

εγώ το έχω πει για την πάνα...είναι νωρίς...θέλει υπομονή και θα της φύγουν πολύ περισσότερες φορές από ότι αν μάθαινε στα 2 1/2 που είναι και ο μέσος όρος!! Ποιος καθοριζει τον μεσο ορο? Και απο ποτε? Οι παλιοτερες γενεες τι εχουν να παρατηρησουν συμφωνα με το ποτε μαθαιναν την πανα νωριτερα και ποιες ηταν τελικα οι συνεπειες?

σε αυτή την ηλικία θα μάθει γρηγορότερα και θα έχει λιγότερα ατυχήματα!! Και στα 5 θα χει ατυχηματα..

κι εμείς την άνοιξη προς καλοκαίρι θα ξεκινήσουμε προσπάθειες...

το βρίσκω περιττό νωρίτερα και δεν μπαίνω καν στη διαδικασία.

και δεν θέλω να έχουμε πισωγυρίσματα,προχθές διάβαζα ένα τόπικ που κάποια παιδάκια ενώ είχαν μάθει τουαλέτα,είχε αρχίσει η άρνηση και τα έκαναν στο βρακάκι τους πάλι...Πισωγυρισματα στο ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ εγω θα χει ενα παιδι και στα 3 και στα 4.. το δα προσφατα με τα ματια μου.

θεωρώ ότι κάθε πράγμα στο καιρό του...ο καιρος που πρωτα νομιζει ο γονιος και που τελικα οριζει το ιδιο το παιδι.. το δικο μου μπορει να μπορει στους 18 μηνες, του αλλου στους 36 μηνες..

πρώτα μαθαίνει να μιλάει,να κοιμάται όλη τη νύχτα,να κάνει κάποια άλλα πράγματα και μετά πάμε στα επόμενα βήματα...χαχα!! εμενα τα χει κανει αυτα πχ σε ασχετη σειρα συγκριτικα με εσενα (παραδειγμα φερνω...) αρα ισχυει και για ολες τις αλλες αλλαγες

το άγχος επηρεάζει και τα μικρά παιδιά...

και θα σας φέρω κι ένα παράδειγμα...

η ανηψιά μου κλείνει τα 4 σε ένα μήνα...πάει προνήπιο,στη τάξη της έχει και παιδάκια που πάνε νηπιαγωγείο δλδ 2η χρονιά...

της λέει η δασκάλα της αδερφής μου ενώ είναι πολύ καλό παιδί,υπακούει,όταν είναι να κάνουν εργασίες,δλδ ζωγραφίζουν κάτι συγκεκριμένο...κλαίει και δεν θέλει...

η δασκάλα την πίεζε,στο σπίτι η αδερφή μου της πήρε τα παιχνίδια και την μάλωσε για να κάνει τις εργασίες της,η μικρή στεναχωριόταν ακόμα πιο πολύ...

οπότε η αδερφή μου της λέει της δασκάλας για 1-2 μέρες να την αφήσει...(δεν συμφωνούσε αυτή βέβαια),οπότε μια μέρα ξεκινάνε την εργασία και της λέει η δασκάλα "αν δεν θες να το κάνεις κάτσε εδώ" στην αρχή δεν πήγε μετά όμως από λίγο πήγε και ξεκίνησε την εργασία της...

η αδερφή μου έχει καταλάβει ότι αν νιώθει ότι κάτι δεν μπορεί να το κάνει τέλειο η μικρή ,δεν θέλει να το κάνει καθόλου...

και είναι ικανή να μην κοιμηθεί το βράδυ από το άγχος της.

για αυτο υποτιθεται οτι παρατηρουμε τα παιδια μας και πραττουμε αναλογα..

και εγω της μικρης ακομη δεν την μαλωνω για κατι που δεν κανει οπως θα θελα.. δοξα το Θεο.. εχω να μαλωνω αλλους στο σπιτι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...