Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα! Ξέρεις αν θα κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό; Εγώ ας πούμε, που πήγα σε τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα προετοιμασία την 21 πρώτη μέρα του προηγούμενου κύκλου, όπου μου έκαναν μια ένεση ( είναι γνωστή, αλλά δε θυμάμαι τώρα ποια είναι γιατί έχουν περάσει και δυόμισι χρόνια)για καταστολή των ορμονών μου. Μετά πήρα dyphaston για να έρθει περίοδος και μετά ξεκίνησε η προετοιμασία του ενδομητρίου με χάπια. Στο ενδιάμεσο έκανα και κάποιους υπερήχους για να δούμε το ενδομήτριο και είχα κάνει ετ 17-18 μέρα του κύκλου..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

υπαρχει και το 20 με τονο βεβαιως βεβαιως...

:tongue:

Στον ελεγχο δεν μπαινουν τονοι..Λυπησου το το παιδακι! Μην το μαλωσεις!! Δεν χειαζεται να σημειωσω..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!:tongue:

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ της πήρα γιογιό αλλά δεν τη ζορίζω. Μπας και ξεκινήσουμε με τα κακά. Πολλές φορές μου ζήτησε να τη βάλω να κάτσει στο γιογιό να κάνει κακά αλλά αυτή σηκωνόταν έκοβε χαρτί και σκούπιζε τον κώλο της. Κοινώς έπαιζε. Χθες λίγο πριν φτάσω σπίτι ζήτησε απο τον μπαμπά της να την πάει στο γιογιό και αυτός θεώρησε ότι θέλει να πάιξει και δεν την έβαλε με αποτέλεσμα στο 5λεπτο να τα κάνει πάνω της. Δεν τη ζορίζω αλλά το καλοκαίρι θα πέσει εντατική προσπάθεια .

σκεφτομαι οτι εδω μεσα συμβαινει ενα απο τα δυο...

α) η ειμαι και θα ειμαι η μονη ΕΜΦΑΝΩΣ, απαιτητικη, καταπιεστικη μανα της παρεας..(τσισα και κακα πριν τα 2 χρονια, καθαρα δοντια πρωι, βραδυ..δεν θυμαμαι για τι αλλο τρωω κραξιμο κατα καιρους..)

ή

β) υπαρχουν και αλλες αναμεσα μας αλλα δεν το παραδεχονται η δεν εχουν εκκολαπτει ακομη...

αχ μη με αφηνετε μονηηηηη.. ας γινει καποια σαν εμενα... Please!! παρηγορια στον αρρωστο..

Εγώ της πήρα γιογιό αλλά δεν τη ζορίζω. Μπας και ξεκινήσουμε με τα κακά. Πολλές φορές μου ζήτησε να τη βάλω να κάτσει στο γιογιό να κάνει κακά αλλά αυτή σηκωνόταν έκοβε χαρτί και σκούπιζε τον κώλο της. Κοινώς έπαιζε. Χθες λίγο πριν φτάσω σπίτι ζήτησε απο τον μπαμπά της να την πάει στο γιογιό και αυτός θεώρησε ότι θέλει να πάιξει και δεν την έβαλε με αποτέλεσμα στο 5λεπτο να τα κάνει πάνω της. Δεν τη ζορίζω αλλά το καλοκαίρι θα πέσει εντατική προσπάθεια .

Εγώ απ' την άνοιξη λέω να ξεκινήσω, ήδη τα τσίσα τα λέει κι όντως κάνει μετά. Ενώ κακά λέει, αλλά μούφα είναι, μας δουλεύει. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

α) η ειμαι και θα ειμαι η μονη ΕΜΦΑΝΩΣ, απαιτητικη, καταπιεστικη μανα της παρεας..(τσισα και κακα πριν τα 2 χρονια, καθαρα δοντια πρωι, βραδυ..δεν θυμαμαι για τι αλλο τρωω κραξιμο κατα καιρους..)

ή

β) υπαρχουν και αλλες αναμεσα μας αλλα δεν το παραδεχονται η δεν εχουν εκκολαπτει ακομη...

αχ μη με αφηνετε μονηηηηη.. ας γινει καποια σαν εμενα... Please!! παρηγορια στον αρρωστο..

Αμα το γουστάρεις εσύ κοπελιά, εμείς περισσεύουμε. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Τζες την Κυριακή έχεις μόνο περιφερειακές, ε; (αν θυμάμαι καλά)

Τέλεια. Εμείς ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ πάλι! Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.

Oυφ καλό κουράγιο, εγώ την Κυριακή μέχρι τις 9μμ θα έχω τελειώσει

Αλλα δεν εχω κανει κανενα βημα προς αυτον τον τομεα γιατι θεωρω οτι ειναι μικρη..Το καλοκαιρι πηραμε γιογιο απλα για να το δει σαν παιχνιδι..Το καλοκαιρι θα κοψουμε την πανα..Μου εχουν πει οτι ολα μπορουν να κοψουν την πανα στο 3ο καλοκαιρι της ζωης τους..
Ούτε εγώ έχω κάνει κάτι, οταν χειμωνιάζει δεν γίνονται τέτοιες δουλειές..το καλοκαίρι του 2011. Ο γιος έμαθε 2χρ. αλλά ηταν καλοκαιράκι και έκατσε εύκολα η διαδικασία

Άσε, βασιζόμουν κι εγώ στον Πανίκα ότι θα το πάρει με την πρώτη, ούτε αυτός βγήκε! Τζάμπα θα γράφουμε διπλά πρακτικά!

Σταδιάλα, μια σωστή δουλειά δεν μπορεί να κάνει! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ή

Κοίτα, εγώ πιστεύω πως θα καταπιεστώ πιο πολύ εγώ παρά το παιδί. Το παιδί δεν θα καταβάλει κάποια προσπάθεια, το θυμήθηκε? Καλώς ! Δεν το θυμήθηκε? Κατουρήθηκε και δεν τρέχει και τίποτα.

Εγώ απο την άλλη πάλι δεν έχω την υπομονή και χρόνο και διάθεση να πλένω κυρίως χαλιά και ρούχα κάθε τρίς και πέντε. Θα είμαι συνέχεια με το άγχος μην με λερώσει. Θα νιώθω σαν να την αφήνω να κυκλοφορεί με μια φέτα ψωμί με μερέντα ελεύθερη σε όλο το σπίτι.

Εφόσον ρώτησα τον γιατρό το καλοκαίρι για την κοπή της πάνας και μου είπε όχι φέτος αλλά του χρόνου δεν βρίσκω λόγο να κάνω του κεφαλιού μου.Λιγότερος κόπος, λιγότερα ατυχήματα, χωρίς χαλιά εφόσον θα είναι σε ηλικία που την καθυστά πιο συνεργάσιμη.

ή

Θυμησε μου τι ζωδιο εισαι..Βρε κοριτσακι Υδροχοος πραγμα να γινω σαν κι εσενα πρεπει να γινει ο 3ος παγκοσμιος πρωτα και ΑΝ..!!

yRf6p1.png

Ούτε εγώ έχω κάνει κάτι, οταν χειμωνιάζει δεν γίνονται τέτοιες δουλειές..το καλοκαίρι του 2011. Ο γιος έμαθε 2χρ. αλλά ηταν καλοκαιράκι και έκατσε εύκολα η διαδικασία

Το καλοκαιρι ειναι η καλυτερη εποχη οντως

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

χμ..

για αυτο και εμεις το αρχισαμε το καλοκαιρι.. remember??

και εκτος απο τη νυχτα και τις μακρινες διαδρομες ή επισκεψεις σε εξωτερικους χωρους, καφετεριες κλπ ολες τις αλλες ωρες δεν φοραει πανα.

παντως χαλιά δεν εχει χρειαστει να πλυνουμε..

α ρε καημενο προσπερακι τι σου μελλε να παθεις..;)

Για το εμβόλιο που κάναμε - για να μη φάω κουλούρα στο τεστ - τελικά ήταν η τελευταία δόση του Prevenar. Κοίταξα το σκονάκι μου στον παιδίατρο.

Μετά έχουμε ανεμοβλογιά, αλλά μας σύστησε ο παιδίατρος να μην το κάνουμε, εκτός κι αν το ζητήσουνε στον παιδικό και - βασικά - συμφωνώ.

Οπότε κάνουμε ένα ωραιότατο διάλειμμα και τώρα πάλι το 2013 εμβόλιο!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...