Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα! Ξέρεις αν θα κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό; Εγώ ας πούμε, που πήγα σε τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα προετοιμασία την 21 πρώτη μέρα του προηγούμενου κύκλου, όπου μου έκαναν μια ένεση ( είναι γνωστή, αλλά δε θυμάμαι τώρα ποια είναι γιατί έχουν περάσει και δυόμισι χρόνια)για καταστολή των ορμονών μου. Μετά πήρα dyphaston για να έρθει περίοδος και μετά ξεκίνησε η προετοιμασία του ενδομητρίου με χάπια. Στο ενδιάμεσο έκανα και κάποιους υπερήχους για να δούμε το ενδομήτριο και είχα κάνει ετ 17-18 μέρα του κύκλου..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μου 'δωσε η μάνα μου 1, 2 φαγητά κατεψυγμένα (να 'ναι καλά) τη Δευτέρα και τα βάζω απλώς στο φούρνο ή την κατσαρόλα δυο μέρες τώρα. Τι καλά!

Σήμερα λέω να κάνω λίγα μακαρόνια, τάκα τάκα, δεν έχω όρεξη για τπτ πιο πολύπλοκο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθε η παλιο σκονη σε εμας και ανοιξε ο καιρος στην Κρητη ε?

και εμενα ολο βγαζει καλτσες.. εχθες και σημερα κατουρηθηκε και πανω της.. ξεχνιεται..συνηθως θυμαται να το λεει..

το παιδι μου ειναι κομματακι τεμπελικο..

Καθόλου καλέ! Έκοψε την πάνα τόσο μικρό και τη λες και τεμπέλα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καθόλου καλέ! Έκοψε την πάνα τόσο μικρό και τη λες και τεμπέλα;

δεν τρωει κρεας επειδη βαριεται να μασησει..

της λες.. κατσε να παιξεις αλλα μην κανεις τσισα επανω σου, να ρθεις να μου το πεις..συμφωνει.. μεσα σε ενα τεταρτο τα χει κανει.. και να πω την αληθεια τι περισσοτερες φορες εχουμε εμεις το νου μας και της ζηταμε να παει τουαλετα.. τις υπολοιπες θυμαται απο μονη της..

εχω φιλη που η κορη της δεν λερωνεται απο 18 μηνων.. και αυτο το παιδι φορουσε οικολογικες πανες (καμια σχεση με τις εμποριου) και πιστευω για αυτο και το εκοψε γρηγορα ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ τα καβαμε και εμεις και οι γονεις μας παλιοτερα επειδη δεν υπηρχαν αυτες της μιας χρησης..

ολα τα αλλα τα θεωρω αναληθειες.. απλα συμφωνω οτι ειναι και στην ετοιμοτητα - δεκτικοτητα του παιδιου..

η δικια μου ξερει ποτε θελει κακα και σχεδον ποτε δεν τα χει κανει πανω στο εσωρουχο της..

στις αποστασεις μεχρι 1 ωρα - 1,5 την κυκλοφορω χωρις πανα και αυτο γιατι δεν καταλαβαινει πως να σταθει με τη βοηθεια μου για να κανει την αναγκη της σε μια ξενη τουαλετα.. και στον υπνο της φοραω πανα.. αλλα πιστευω οτι το επομενο καλοκαιρι θα κοψουμε τελειως το θεμα αυτο. Ελπιζω δηλαδη..

Διαφημίσεις

εδώ να δεις σκόνη...πάνε τα παράθυρα μου,χάλια θα γίνουν πάλι...

ααα.. μη με κανεις να αγχωθω και με αυτο...κανω οτι δεν βλεπω τον χαμο που επικρατει απο τον αερα και τη σκονη στην αυλη, στο σπιτι και στα παραθυρα μου...λες και τα χουμε παρατησει στο ελεος.

δεν παραλογιζομαι.. απλα τεμπελιαζει..και δεν το λεω με αυστηροτητα.. απλα ξερω οτι μπορει να παει και καλυτερα..

Prosp (μετα απο 15 χρονια): Ξερω βγαζει 20 στρογγυλο η Χριστουλα αλλα τεμπελιαζει.Ξερω οτι μπορει και καλυτερα!!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;

Καλημερουδια..Εγω ακομα συναχι,ευτυχως τη γλιτωσε η Ναταλια:P

yRf6p1.png

Prosp (μετα απο 15 χρονια): Ξερω βγαζει 20 στρογγυλο η Χριστουλα αλλα τεμπελιαζει.Ξερω οτι μπορει και καλυτερα!!

Bρε χοντρά μας δουλεύει, άσε!

Πάλι καλά που τη γλύτωσε, φαντάζεσαι να την είχες κι αυτή να γκρινιάζει;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αααα.. κατσε να ξηγηθω γιατι νομιζω οτι δινω την εικονα της καταπιεστικης (συκοφαντιες :tongue:)..

απο τι στιγμη που το ιδιο το παιδι συνεργαζεται στο θεμα αυτο..δηλαδη ερχεται και λεει μαμα τσισα η μαμα κακα και παμε τουαλετα μια χαρα η εστω και αν της το ζηταμε εμεις και συμφωνει.. τοτε οταν ξεχνιεται και τα κανει επανω της εστω και χαριτολογοντας δεν μπορεις να πεις οτι εχει μια καποια σταση τεμπελιας????..

νομιζω οτι η λεξη αυτη ενοχλει.. και δεν το λεω τυχαια.. εχω φιλη που καποτε (πιτσιρικια) την ειπε τεμπελα η δασκαλα για κατι και δεν θα ξεχασω ποσο βαρια το χε παρει γιατι ειχε ψυχολογικο απο τη μανα της που την ελεγε τεμπελα για το παραμικρο..

σαφως δεν το ξεχναω και δεν θελω να το εφαρμοσω στο δικο μου παιδι αλλα επι της παρουσης δεν το λεω πιστευοντας την ουσια της λεξεως..

Διαφημίσεις

βρε αει χασου και συ!!! λες ομως εεεε?:rolleyes: :rolleyes: σημειωσε το να με εξετασεις τοτε δασκαλιτσα να δουμε ποσο μεσα επεσες..

υπαρχει και το 20 με τονο βεβαιως βεβαιως...

:tongue:

Δεν πιστευω οτι τεμπελιαζει απλα γιατι ειναι πολυ μικρη ακομα!! Το ξεχναει το παιδακι.. Η δικια μου δεν το εχει κανει καν αυτο..Εδω δεν τα λεει ΑΦΟΥ τα κανει..Αλλα δεν εχω κανει κανενα βημα προς αυτον τον τομεα γιατι θεωρω οτι ειναι μικρη..Το καλοκαιρι πηραμε γιογιο απλα για να το δει σαν παιχνιδι..Το καλοκαιρι θα κοψουμε την πανα..Μου εχουν πει οτι ολα μπορουν να κοψουν την πανα στο 3ο καλοκαιρι της ζωης τους..

yRf6p1.png

Πωωωωωω, δεν την παλεύω σήμερα! Πονάει κι ένα παλιό μου σφράγισμα κάπως κι εκνευρίζομαι κι από εκεί! Πάλι ιστορίες θ' ανοίγω!

Τζες την Κυριακή έχεις μόνο περιφερειακές, ε; (αν θυμάμαι καλά)

Τέλεια. Εμείς ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ πάλι! Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...