Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλησπερα, τέτοια συμπτώματα συνήθως υπάρχουν λόγω ορμονών και ενδομητρίου. Συμβαίνει σε κάποιες πχ όταν κάνουν και σαλπιγογραφια. Αν έχετε ελέγξει καλά την μήτρα και δεν έχει βγεί πχ πολύποδας που μπορεί να δίνει μικρό αιμορραγίες, ίσως απλά να φταίει η θεραπεία που κάνεις. Είναι ανωμαλία κύκλου δηλαδή. 
      μέχρι δίκιο η λινα, αίμα εμφύτευσης συνήθως βλέπουμε περίπου 1 εβδομάδα μετά την εμφύτευση. Η χοριακη δηλαδή θα έπρεπε να δείξει έστω κάτι. 
      εύχομαι να ξεπεραστεί αυτή η μικροανωμαλια και να πετύχει η δεύτερη σας προσπάθεια. 
      Μιλά και με έναν ενδοκρινολόγο. 

Ευχαριστώ πολύ Χριστινα!!!!Οντως σήμερα μου ήρθε η περίοδος τελικά.. 

29η μερα...

Πολύποδες είχα παλιότερα στον τραχηλο κ ενδοτραχηλο..τους οποιους αφαίρεσα επιτοπου σε μια τυχαια επισκεψη  Στη μήτρα δεν εχει εντοπιστεί κάτι ...Αυτο ξερεις πως μπορει να το βρει ο γιατρος?

Εχω κάνει σαλπιγγογραφια που ήταν μια χαρα αλλα αυτο περσυ οποτε δεν εχει σχεση με το συμβαν.

Αυτό που δεν εχω δει είναι η περίπτωση ενδομητριωσης αν κ ο γυναικολογος μου που τον ρωτησα μηπως πρεπει να το δω πριν την εξωσωματικη επιμένει ότι δεν υπάρχει ενδειξη για κάτι τέτοιο όποτε θα το παρακαμψουμε γτ οπως ειπε ακομα κ να εχω θα ειναι σε τόσο μικρο βαθμο που δε θα βοηθησει η λαμπαροσκοπηση...Μήπως γνωρίζεις κάτι παραπάνω για αυτό?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εφυγα κοριτσια..

με καλει ο λαζοπουλος και ο μορφεας

δεν ξερω ποιος θα νικησει,μαλλον ξερω ποιος ,το ποτε δεν ξερω:tongue::tongue::tongue:

α΄ι΄ καληνυχτα σας!

αυτα τα διαλυτικα,πως μπαινουν ?μα ποσο ασχετη ειμαι τελικα?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εφαγα κι ηρθα.

οι χριστινες μας ειναι μεσα?

christin δεν πορω να περιμενω μεχρι του χρονου,θελω να το κοψει τωρα.δεν με νοιαζει το μαλλιοτραβηγμα,το σπρωξιμο,κτλ.το δαγκωμα ειναι το χειροτερο,ειδικα οταν βλεπω σημαδακια στα χερακια τους,τρελλαινομαι!μπορει επειδη βλεπει την υπερβολικη αντιδραση μου,γι'αυτο να το κανει,δεν ξερω.

πειραχτηρι κι ο μανολος,ε?καλα η καθε μαμα νομιζει οτι το δικο της παιδι ειναι το πιο ζωηρο,μεχρι να δει ενα ακομα πιο ζωηρο.:D

μιαμαμα, εμενα δεν καθεται μεσα στον παιδοτοπο,ολο βγαινει και με τραβαει να μπουμε μαζι.εσενα καθεται μονη της?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

βικη,κοιμαται για βραδυ η μικρη απο τις 7.30?

και το πρωι τι ωρα ξυπναει?

ΌΧΙ βέβαια. Δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι και κατα τις 5μιση γκρίνιαζε και χτυπιόταν , όλα της φταίγανε, επομένως την κοίμισα και σηκώθηκε στις 8μιση. Μετα κοιμήθηκε 12 παρά με το ζόρυ μαζί μας (τί να έκανε αφού έσβησα όλα τα φώτα) αλλιώς θα χοροπηδούσε δεν ξέρω και εγώ μέχρι πότε:rolleyes:

καλημέρα!

Διαφημίσεις

Καλημερα

viki σοβαρα μιλας οτι δεν τρως στο γραφειο??????

Αφενος εγω δεν θα ασχολουμουν με το τι κανει ο αλλος διοτι το στομαχι μου για να πεινα σημαινει οτι εχει αναγκες και οι αναγκες αυτες συνεπαγονται στην αυτοσυντηρηση μου ΑΡΑ ο κοσμος να καει εγω θα φαω εστω και μια βλακεια

αφετερου ειμαστε φαγανη εταιρεια..παλια καναμε και τσιμπουσια (οχι το αλλο:twisted:) τρελλα με τις ωρες..τωρα με την κριση ο καθενας τρωει το δικο του..οτι εχει.

εγω δεν θελω να τρωει στο σαλονι η μικρη και ΕΙΔΙΚΑ βλεποντας τηλεοραση.. 90% ειναι στην κουζινα.

θελω να καταργησω και τα ποτηρακια με στομια και να πινει απο κανονικο ποτηρι (μπορει ανετα) αλλα ειναι πολυ ζιζανιο και θελει να γινεται μουσκεμα..

εχθες σιδερωσα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ολα τα ρουχα με τη μικρη στα ποδια μου και κοιμηθηκα στις 22.30 με μια μονο διακοπη μαλλον κατα τις 2.00μμ και ειχα γινει μουσκεμα απο τον ιδρωτα μιας και ο ανδρας μου θεωρησε αναγκαιο να φορτωσει τους θεμροσυσσωρευτες.. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το σπιτι μεσα ειναι Χαβαη.. μονο η θαλασσα μας λειπει..(η τελος παντων εχουμε κατι παρεμφερες στην αυλη μιας και βουλωσε η αποχετευση.. αλλα 60 ευρω πεταμενα ηδη που μιλαμε..)

και σημερα ειμαι στο δρομο απο τις 7.15 και παιδευομουν στο ΤΣΜΕΔΕ μεχρι πριν λιγο.. τραγικη η κατασταση.. και τελειωσα σε καλη ωρα γιατι ειχα μαζι καβατζα εναν συναδελφο για να τον "εκπαιδευσω"

και εμενα η μικρη κοιμαται τελευταια 4-6.. αβολο τελειως και καταληγει να τρωει μεσημεριανο στις 5 η στις 6..νωριτερα αρνειται η μετα απο λιγες κουταλιες κοιμαται..

πηγαμε και παιδιατρο!

Ακομη 86 εκ. μονο 10 κιλα και καναμε και mantoux και μαλιστα της ζωγραφισε ενα κουνελακι και ενα ρολογακι.. μεγαλη περηφανια η μικρη..

αλλα ειναι θαραλλεα με τα εμβολια..κιχ δεν βγαζει

καλημέρα κοριτσάκια!!

ελεναδίτσα μου κάθεται στον παιδότοπο μέσα για λίγη ώρα,βγαίνει,ξαναμπαίνει,όταν δεν έχει πολλά παιδάκια ασχολείται η κοπέλα που είναι μέσα...

και μετά μπαινοβγαίνουμε μια ο άντρας μου,μια εγώ,αλλά προλαβαίνουμε έναν καφέ να πιούμε...

βικάκι νυχτερίδα έγινε η γεωργίτσα,που την βρίσκει τόση ενέργεια...

προσπεράκι από τη χαβάη ακόμα 10 κιλά η χριστούλα?μόνο η δική μου και ο γιάνναρος είναι τα μοσχαράκια της παρέας!!αχχχχ με τον αέρα παχαίνουν...

μαεστριάκι πως είσαι σήμερα?

εγώ μπορώ να πω ότι έχουμε το ίδιο πρόγραμμα από μωρό...

δεν υπάρχει περίπτωση να μην κοιμηθεί μεσημέρι...

ακόμα και 4-6 να κοιμηθεί,9.30-22.00 ύπνο πάλι!!

κάποιες φορές που δεν ήθελε το μεσημέρι ή είχε ανυσυχία,την άφηνα στη κούνια,γκρίνιαζε,έκλαιγε,μετά σταματούσε και την σήκωνα κανονικά στην ώρα που έπρεπε ξυπνήσει,1-2-3 σταμάτησε να το κάνει...

θέλω κι εγώ να κοιμάμαι τα μεσημέρια,μου αρέσει!!

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα!

εμενα σημερα εχει μυξουλες,ελπιζω να μην κρυωσει.

αλλα ολο βγαζει τις καλτσες της!

τελεια μερα εχει εξω παλι.σκεφτομαι που να την παω βολτα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα κι απο μενα!

εμενα σημερα εχει μυξουλες,ελπιζω να μην κρυωσει.

αλλα ολο βγαζει τις καλτσες της!

τελεια μερα εχει εξω παλι.σκεφτομαι που να την παω βολτα.

Καλημέρα Κρητικιά!

Να την πας βόλτα! Τα δικά μας εδώ τα καημένα κλειστήκανε μέσα μ' αυτό τον καιρό!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλώ την ελενάδα!!

και η δική μου κλείστηκε...βόλτα την κυριακή και χθες το απόγευμα στον παιδότοπο,σήμερα μέσα πάλι...

μπορεί να είναι και από δόντια οι μυξούλες...

σήμερα θα φάμε κιμά που είχα στην κατάψυξη μαγειρεμένο και το παιδί έχει από χθες σούπα κοτόπουλο...

βαριέμαι να μαγειρέυω κάθε μέρα...

ηρθε η παλιο σκονη σε εμας και ανοιξε ο καιρος στην Κρητη ε?

και εμενα ολο βγαζει καλτσες.. εχθες και σημερα κατουρηθηκε και πανω της.. ξεχνιεται..συνηθως θυμαται να το λεει..

το παιδι μου ειναι κομματακι τεμπελικο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...