-
Από την διαχείριση / Admin news
-
17 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:
Καλησπερα, τέτοια συμπτώματα συνήθως υπάρχουν λόγω ορμονών και ενδομητρίου. Συμβαίνει σε κάποιες πχ όταν κάνουν και σαλπιγογραφια. Αν έχετε ελέγξει καλά την μήτρα και δεν έχει βγεί πχ πολύποδας που μπορεί να δίνει μικρό αιμορραγίες, ίσως απλά να φταίει η θεραπεία που κάνεις. Είναι ανωμαλία κύκλου δηλαδή.
μέχρι δίκιο η λινα, αίμα εμφύτευσης συνήθως βλέπουμε περίπου 1 εβδομάδα μετά την εμφύτευση. Η χοριακη δηλαδή θα έπρεπε να δείξει έστω κάτι.
εύχομαι να ξεπεραστεί αυτή η μικροανωμαλια και να πετύχει η δεύτερη σας προσπάθεια.
Μιλά και με έναν ενδοκρινολόγο.Ευχαριστώ πολύ Χριστινα!!!!Οντως σήμερα μου ήρθε η περίοδος τελικά..
29η μερα...
Πολύποδες είχα παλιότερα στον τραχηλο κ ενδοτραχηλο..τους οποιους αφαίρεσα επιτοπου σε μια τυχαια επισκεψη Στη μήτρα δεν εχει εντοπιστεί κάτι ...Αυτο ξερεις πως μπορει να το βρει ο γιατρος?
Εχω κάνει σαλπιγγογραφια που ήταν μια χαρα αλλα αυτο περσυ οποτε δεν εχει σχεση με το συμβαν.
Αυτό που δεν εχω δει είναι η περίπτωση ενδομητριωσης αν κ ο γυναικολογος μου που τον ρωτησα μηπως πρεπει να το δω πριν την εξωσωματικη επιμένει ότι δεν υπάρχει ενδειξη για κάτι τέτοιο όποτε θα το παρακαμψουμε γτ οπως ειπε ακομα κ να εχω θα ειναι σε τόσο μικρο βαθμο που δε θα βοηθησει η λαμπαροσκοπηση...Μήπως γνωρίζεις κάτι παραπάνω για αυτό?
-
Cafe Ιανουάριος 2009
-
Θέματα
-
- 960 απαντήσεις
- 487.812 εμφανίσεις
-
- 9.787 απαντήσεις
- 1.055.890 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 137.319 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.192.073 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.328 εμφανίσεις
-
-
-
- 960 απαντήσεις
- 487.812 εμφανίσεις
-
- 1.894 απαντήσεις
- 248.189 εμφανίσεις
-
- 9.787 απαντήσεις
- 1.055.890 εμφανίσεις
-
- 593 απαντήσεις
- 187.401 εμφανίσεις
-
- 1.941 απαντήσεις
- 86.262 εμφανίσεις
-
- 28.318 απαντήσεις
- 3.560.248 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 75 εμφανίσεις
-
- 1.077 απαντήσεις
- 115.380 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 11.047 εμφανίσεις
-
Πιστεύετε παίζει ρόλο ο γιατρός στην εξωσωματική;;; 1 2 3 4
Από Vasssso, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 50 απαντήσεις
- 34.051 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα