Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τωρα με ρωταει τα βιντιβιντι ειναι αυτα?

η κασετινα με τα dvd!και τα μετραει.

στο καλο κοριτσακια.παω κι εγω σιγα-σιγα να ξαπλωσω μπας και κοιμηθει κι εκεινη,που δεν το κοβω.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κρισεις στον πληθυντικο!

δεν ξερω τι να κανω προσπ,εχει δαγκωσει ολα τα παιδακια,τι με το καλο,τι με φωνες,τιμωρια,εχω δοκιμασει τα παντα!μολις πανε να της παρουν αυτο που κραταει,δαγκωνει.κι επισης δεν θελει να της πειραζουν τα πραγματα της,αλλα αυτο το κανουν ολα τα παιδακια που κανουμε παρεα.

αρχισε κι εσενα τα νευρακια,ε?αστα να πανε.

ακομη δεν εχει επιτεθει αλλα δεν θελει να της περνει αλλο παιδι τα πραγματα της..εκει πεφτει Η διαπραγματευση..

10 ώρες την ημέρα στην πεθερά και 5 στο σπίτι μας. Όταν κάτω κάνει άλλα και εδώ άλλα δεν μπορείς να υποβληθείς όπως θέλεις:rolleyes:

ετσι ... ετσι.. ακριβως ετσι οπως τα λες..

κρισεις στον πληθυντικο!

δεν ξερω τι να κανω προσπ,εχει δαγκωσει ολα τα παιδακια,τι με το καλο,τι με φωνες,τιμωρια,εχω δοκιμασει τα παντα!μολις πανε να της παρουν αυτο που κραταει,δαγκωνει.κι επισης δεν θελει να της πειραζουν τα πραγματα της,αλλα αυτο το κανουν ολα τα παιδακια που κανουμε παρεα.

αρχισε κι εσενα τα νευρακια,ε?αστα να πανε.

Εδώ και η δικιά μου δεν αφήνει τον Μάριο να πειράζει τα παιχνίδια της που στην ουσία όλη μέρα είναι μαζί και θα έπρεπε να ξέρει να μοιράζεται:rolleyes:

Διαφημίσεις

Μπηκαν στην πλεον εγωκεντρικη ηλικια.. μεχρι τα 4-5.. περαστικα μας!!

ναι,εγω θα θελω λεξοτανιλ σε λιγο.τωρα τα εχει ριξει ολα κατω τα ντιβιντι και μου λεει μην τα αγγιζεις εσυ!για να κατσω 5 λεπτακια,πρεπει να χαλασει το σπιτι!

πήγα να ξαπλώσω ωραία και καλά,μία ο άντρας μου τράβηξε τα μαλλιά στον ύπνο του,μετά σηκώθηκε,μετά βαρούσε τα κουδούνια η σπιτονοικοκυρά...17.15 έλεος,δεν κοιμήθηκα,τώρα ξύπνησε και τα σκαθάρι μου!!

σε λίγο θα πάμε παιδότοπο!

βίκυ μου δεν έχεις άδικο,να έχεις στρωμένο παιδί και να στο χαλάνε!!!

ελεναδίτσα υπομονή,έρχονται και σε μας τα ίδια σε λίγο δλδ ε?

αχ τι θα τραβήξουμε...

ήρθε η σκόνη από την αφρική...έξω ο ουρανός είναι κίτρινος!!

πήγα να ξαπλώσω ωραία και καλά,μία ο άντρας μου τράβηξε τα μαλλιά στον ύπνο του,μετά σηκώθηκε,μετά βαρούσε τα κουδούνια η σπιτονοικοκυρά...17.15 έλεος,δεν κοιμήθηκα,τώρα ξύπνησε και τα σκαθάρι μου!!

σε λίγο θα πάμε παιδότοπο!

βίκυ μου δεν έχεις άδικο,να έχεις στρωμένο παιδί και να στο χαλάνε!!!

ελεναδίτσα υπομονή,έρχονται και σε μας τα ίδια σε λίγο δλδ ε?

αχ τι θα τραβήξουμε...

ήρθε η σκόνη από την αφρική...έξω ο ουρανός είναι κίτρινος!!

παιδότοπο, ε? καλά θα κάνατε. χαίρονται τα ζουζουνάκια. Εγώ την πήγα το Σάββατο το πρωί μια και είχα κάνει τις δουλειές απο Παρασκευή βράδυ. Εγώ έπιασα κουβέντα με μια μαμά και ένα μπαμπά και αυτή χοροπηδούσε μέσα.

καλά να περάσετε.

Η Γεωργίτσα κοιμάται. Εγώ έβαλα αρακά στην χύτρα και έναν καφέ φίλτρου φουντούκι και άραξα.

να'μαι παλι.κοιμιζει ο αντρας μου την μικρη και καθομαι λιγο.τελικα κοιμηθηκε 4-6.30 μαζι κοιμηθηκαμε δηλαδη.και τωρα νυσταζει.καλα λενε ο υπνος φερνει υπνο,ενω η ελλειψη υπνου,υπερενταση.

βικη,κοιμαται για βραδυ η μικρη απο τις 7.30?

και το πρωι τι ωρα ξυπναει?

μιαμαμα,η μερα του παιδοτοπου ειναι σημερα,ε?τελεια.

Διαφημίσεις

Ο μικρος κοιμηθηκε στις 8,η μικρη στις 8.30 κι εγω ειμαι χαλαραααα!

Ο δικος μου ,ποτε δεν τρωει καθιστος,παντα στη γυρα ειναι κ τρεχω απο πισω του.Τωρα τελευταια ομως ,τρωει μονος του.Βαζουμε το πανακι μας στον καναπε και το πιατο του.Τρωει μονος και μετα αρχιζει τις βλακειες,τα κανει ολα θκατα,αλλα δεν με πειραζει....δεν γλιτωνω απο το καθαρισμα,αλλα γλιτωνω απο το τα'ι'σμα.Πολυ σπανια τρωμε ολοι μαζι στο τραπεζι ,κυριως επειδη ο συζυγος τρωει κατα τις 2 ,ενω εμεις τρωμε και 12.30 καμια φορα...με λιγα λογια ,δεν συμβαδιζουν οι ωρες....Πως λοιπον να μαθει το παιδι να τρωει καθιστος ???

Ελεναδιτσα κουραγιο.Φαση ειναι το δαγκωμα και θα περασει.Σιγουρα δε,θα το κοψει στον παιδικο σταθμο...οταν παει δλδ,γιατι λογικα εκει δεν θα το επιτρεψουν....εμενα το πιο βιαιο που κανει ειναι να μου πεταει παιχνιδια ,μεχρι εκει,αλλα στην αταξια ,νομιζω δεν τον πιανει κανεις!!!:mrgreen:

Η μικρη ναι ,ηταν 7 κιλα πριν 25 μερες ,τωρα σιγουρα εχει φτασει τα 8 ....λετε να σπασει ολα τα κοντερ??το καταλαβαινω στα χερια και στην πλατη μου.Θελω επειγοντως 'ματζάς':lol::lol::lol:

θα σας πω σε καμια βδομαδα ακριβως τα κιλα της,ειναι μπαμπατσικο παιδι!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

γυρίσαμε ωραία και καλά,μπανάκι και στη κούνια της πήγε το κορίτσι...

πάω να δω το τούρκικο μου και ο αντέννα δεν δουλεύει από προχθές!!

με την κακοκαιρία χάλασε!!!!!!!!φτου!!και χάνω σημαντικό επεισόδιο!!

σήμερα δεν ήταν συνέχεια μέσα με τα παιδάκια,κουραζόταν και άραζε στη καρέκλα!!

hello cristin

κι εγώ την αφήνω μόνη της καμμιά φορά να φάει,αλλά αργεί και δεν μπορώ...

οπότε τρώμε στο τραπέζι όλοι μαζί,αυτή στο καρεκλάκι,μια κουταλιά η έλλη,μια η μαμά,μετά της δίνει και ο χάζμπαντ,έτσι τρώμε συγχρόνως και πάμε για ύπνο όλοι μαζί!!

hello cristin

κι εγώ την αφήνω μόνη της καμμιά φορά να φάει,αλλά αργεί και δεν μπορώ...

οπότε τρώμε στο τραπέζι όλοι μαζί,αυτή στο καρεκλάκι,μια κουταλιά η έλλη,μια η μαμά,μετά της δίνει και ο χάζμπαντ,έτσι τρώμε συγχρόνως και πάμε για ύπνο όλοι μαζί!!

εσεις τα πατε καλα στο συγχρονισμο βλεπω...;)

εγω ,οποτε παω σε παιδοτοπο,μονιμως ερχεται κοντα μου για να παιξουμε μαζι!φευγει για κανα διλεπτο και τσουπ,ξαναερχεται...ωραιο καφεδακι πινω,οπως καταλαβες...

Βικυ,ε οχι να μεινεις και αφαγη ,επειδη οι αλλοι ντρεπονται να φανε στο γραφειο!!!!μην στρωσεις και τραπεζομαντηλο βρε κοριτσι,αλλα ενα τοστακι θα μπορουσες να το φας....εγω ,αν πειναω δεν πτοουμαι με τιποτα!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...