Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να'μαι κι εγω!ειχαμε παει να δουμε την αδερφουλα μου!

την ειδατε στο fcbk?ειναι πανεμορφη!να την ψηφισετε,ε?

ι.

Θα την ψηφίσουμε :) εμένα τώρα δυστυχώς μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμες οι φωτο :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα EYA συμφωνω με αυτο που ειπες οτι δηλαδη ειναι καλυτερα να ξεκινησω με το μπιμπερο ωστε να μην απεχει η αισθηση πολυ απο τη συνηθεια της θηλης..δηλαδη ετσι το σκεφτομουν και εγω διοτι ειναι πολυ λογικο..αλλωστε το να πιει αντλημενο γαλα με μπιμπερο της ειναι οικεια αισθηση αρα δεν θα ειναι τελειως ξενο.

θεωρω οτι γενικα ειναι δυσκολο να γυρισεις απο το μπιμπερο στο ποτηρι..βεβαια εμενα η μκρη το νερο της η την πορτοκαλαδα τα πινει μονο απο το εκπαιδευτικο ειτε με το ειδικο καπακι ειτε καμια φορα κανονικα οπως πινουμε και εμεις..οχι μεγαλες γουλιες ακομη πινει ατσουμπαλα αλλα το κανουμε απο τον 7ο-8ο- μηνα αρα καπως ειναι συνηθισμενη.

θα προσπαθησω λοιπον και θα δω

εντωμεταξυ,

η μικρη εχθες κοιμηθηκε και θηλασε μονο 2 φορες!! και αυτο μαλλον γιατι ηρθε στο κρεβατι μετα απο 2 εβδομαδες απουσιας ο μπαμπας (λογω κρυωματος κοιμοταν στο σαλονι)..βρε λετε να ηθελε τον μπαμπα???!!!!

Παντως παλι βλεπω οτι περνωντας τοσες ωρες με τη θεια (εντωμεταξυ ολο ακουνε μουσικη και χορευουν..η καλυτερα βαζει τη θεια να την παρινει αγκαλια και η θεια χορευει και η μικρη κουναει ρυθμικα κεφαλι, χερια, ποδια στην αγκαλια της..και βεβαια αυτο συμβαινει ΟΛΗ μερα και η θεια ξεπατωνεται και παραπονιεται οτι ειναι κουρασμενη αλλα καλα να παθει γιατι εκεινη την εμαθε ετσι) τελος παντων ελεγα οτι με τοσες ωρες ακομη και οταν γυρναω απο τη δουλεια τρεχει σαν τρελλη για να την αγκαλιασω και να τηην θηλασω αλλα με τη πρωτη ευακιρια που βλεπει τη θεια ολο την ζηταει..μου φαινεται οτι οσο θα μεγαλωνει αυτο θα γινεται ολο και πιο εντονο και θα πρεπει να συνηθισω αυτην την "απορριψη"..

φανταστειτε τι θα γινει αν το καλοκαιρι τις αφησω και τις δυο στο εξοχικο και θα βλεπω τη μικρη μονο απο τις 17.30-18.00 το απογευμα για 3-4 ωρες το πολυ και τα σκ..θα παθουν αλληλοεξαρτηση (η θεια ηδη το χει παθει..η μικρη αρχιζει σιγα σιγα)..

μου φαινεται πρεπει να αρχισω τα σκ να πηγαινω στο εξοχικο χωρις τη θεια για να περναω αποκλειστικο χρονο με τη μικρη..ετσι για να ξενερωνω εκεινη και να ξελαμπικαρω και εγω..βεβαια οι δουλειες του σπιτιου θα μενουν πισω αλλα τι να κανουμε!!

πωπω λογοδιαρροια πρωινιατικα..μαλλον φταιει που κοιμηθηκα καλυτερα!!

καλημερα!

βασικα EYA συμφωνω με αυτο που ειπες οτι δηλαδη ειναι καλυτερα να ξεκινησω με το μπιμπερο ωστε να μην απεχει η αισθηση πολυ απο τη συνηθεια της θηλης..δηλαδη ετσι το σκεφτομουν και εγω διοτι ειναι πολυ λογικο..αλλωστε το να πιει αντλημενο γαλα με μπιμπερο της ειναι οικεια αισθηση αρα δεν θα ειναι τελειως ξενο.

θεωρω οτι γενικα ειναι δυσκολο να γυρισεις απο το μπιμπερο στο ποτηρι..βεβαια εμενα η μκρη το νερο της η την πορτοκαλαδα τα πινει μονο απο το εκπαιδευτικο ειτε με το ειδικο καπακι ειτε καμια φορα κανονικα οπως πινουμε και εμεις..οχι μεγαλες γουλιες ακομη πινει ατσουμπαλα αλλα το κανουμε απο τον 7ο-8ο- μηνα αρα καπως ειναι συνηθισμενη.

θα προσπαθησω λοιπον και θα δω

εντωμεταξυ,

η μικρη εχθες κοιμηθηκε και θηλασε μονο 2 φορες!! και αυτο μαλλον γιατι ηρθε στο κρεβατι μετα απο 2 εβδομαδες απουσιας ο μπαμπας (λογω κρυωματος κοιμοταν στο σαλονι)..βρε λετε να ηθελε τον μπαμπα???!!!!

Παντως παλι βλεπω οτι περνωντας τοσες ωρες με τη θεια (εντωμεταξυ ολο ακουνε μουσικη και χορευουν..η καλυτερα βαζει τη θεια να την παρινει αγκαλια και η θεια χορευει και η μικρη κουναει ρυθμικα κεφαλι, χερια, ποδια στην αγκαλια της..και βεβαια αυτο συμβαινει ΟΛΗ μερα και η θεια ξεπατωνεται και παραπονιεται οτι ειναι κουρασμενη αλλα καλα να παθει γιατι εκεινη την εμαθε ετσι) τελος παντων ελεγα οτι με τοσες ωρες ακομη και οταν γυρναω απο τη δουλεια τρεχει σαν τρελλη για να την αγκαλιασω και να τηην θηλασω αλλα με τη πρωτη ευακιρια που βλεπει τη θεια ολο την ζηταει..μου φαινεται οτι οσο θα μεγαλωνει αυτο θα γινεται ολο και πιο εντονο και θα πρεπει να συνηθισω αυτην την "απορριψη"..

φανταστειτε τι θα γινει αν το καλοκαιρι τις αφησω και τις δυο στο εξοχικο και θα βλεπω τη μικρη μονο απο τις 17.30-18.00 το απογευμα για 3-4 ωρες το πολυ και τα σκ..θα παθουν αλληλοεξαρτηση (η θεια ηδη το χει παθει..η μικρη αρχιζει σιγα σιγα)..

μου φαινεται πρεπει να αρχισω τα σκ να πηγαινω στο εξοχικο χωρις τη θεια για να περναω αποκλειστικο χρονο με τη μικρη..ετσι για να ξενερωνω εκεινη και να ξελαμπικαρω και εγω..βεβαια οι δουλειες του σπιτιου θα μενουν πισω αλλα τι να κανουμε!!

πωπω λογοδιαρροια πρωινιατικα..μαλλον φταιει που κοιμηθηκα καλυτερα!!

καλημερα!

Καλημερα!Σου ευχομαι να κοιμασαι καθε μερα καλυτερα και οσο για τη λογοδιαρροια σου δεν μας πηραζει καθολου!!!

Συμφωνω μαζι σου για τα σκ να φευγετε οι τρεις σας!Το παρατηρω κι εγω που στο φιναλε η μικρη ειναι με τη νταντα της 9 ωρες μονο!!!

τα σκ ομως ειναι το κατι αλλο.Το χορταινω το κουτσουνι μου και με χορταινει κι αυτη πιστευω και αυτο φαινετε απο το οτι με τραβαει συνεχεια να παιζουμε και να την παρω αγκαλιτσα,κατι που τις καθημερινες γινετε ελαχιστες φορες!!!

Τελικα τι γαλα θα της δοκιμασεις????

Μιλησες με το γιατρο???

Αχ θελω να τη δω να τη ζουλιξω λιγο.

Μου εχει λειψει η σκατουλα!

Ναι παθαινω εξερτησει με τα μωρα-παιδια!!!Οταν καποιο μου κανει κλικ θελω να το εχω συνεχεια!!!!

Το ιδιο εχω παθει και με την Αδρεϊνα.Μπαινω καθε μερα στο fb και λεω στον Αντωνη ''ελα να τη δεις μωρε,σκετη γλυκα ειναι,θα την φαω"""""

εμ εσενα τη βλεπει για 9 ωρες καθε μερα, εμεις την εχουμε συνεχως μαζι μας..βεβαια και η ιδια η θεια ξερει οτι θελω χρονο με τη μικρη και ετσι συνηθως καθεται στην κουζινα η στο δωματιο της και ελαχιστα μαζι μας (βλεπει τις σειρες της ανελλιπως στην tv και κανει τα δικα της) η παει καμια βολτα η κανα σουπερ μαρκετ και ετσι ασχολουμαι με τη μικρη αποκλειστικα..εχθες ομως παρολο που με το που γυρισα εβαλα τη μικρη στο καροτσι, την πηγα λιγο στις κουνιες και μετα στο σουπερ μαρκετ (αποκοιμηθηκε και στο γυρισμο)..παρα αυτα λοιπον μολις ξαναδε τη θεια της ζητουσε να της βαλει μουσικη και να την παρει για χορο..κλασιμο κανονικο στη μαμα και στο μπαμπα οτι και να της λεγαμε..

αν ειναι ομως για στηθος ειμαι η αγαπημενη της!! να δω οταν δεν θα το χει αυτο..δεν θα με ξερει!!

ουφ αυτα!! ειναι οι κρισεις ανασφαλειας που περναω..

μαλλον πρεπει να κανω και δευτερο μπας και ισορροπησει το πραγμα καπως..

ο ανδρας μου σημερα μου ειπε¨" ε! να μη σιδερωνεις και να μην κανεις αλλες δουλειες οταν ειναι ξυπνιο το παιδι και να ασχολησε περισσοτερο μαζι του για να σε θελει.." ...εξυπναδες!!!!!!!!!!!!!!! Τα βρακια του ποιος θα τα πλενει?????ο φουφουτος??

Διαφημίσεις

ο ανδρας μου σημερα μου ειπε¨" ε! να μη σιδερωνεις και να μην κανεις αλλες δουλειες οταν ειναι ξυπνιο το παιδι και να ασχολησε περισσοτερο μαζι του για να σε θελει.." ...εξυπναδες!!!!!!!!!!!!!!! Τα βρακια του ποιος θα τα πλενει?????ο φουφουτος??

Καλημέρα στα κορίτσια!!! Λοιπόν!!!!! Σημερα έπαθα το ανεκδιήγητο!!! Είχα βάλει καινούργια λάστιχα στο αυτοκίνητο πριν 1,5μήνα κ έπεσα κ μια λακούβα κ σκιστηκαν κ τα δύο!! Εκτος ότι τα είχα πληρώσει πανάκριβα έχω κ τρελά νευρα

Τα κοριτσάκια μας κάνουν καλή παρέα κ πρέπει να συναντιόμαστε συχνότερα, έχω τα τρεχάματα με τη βάπτιση γι'αυτό δεν σας έχω πεί ακόμα

jesgk πολυυυυ προσεγμενο και ποιοτικο!! μπραβο! με το καλο να βαπτισθει η Ανδρεινα!!!!

αν επιτρεπεται ποσο σου παει το τεμαχιο? εγω πηρα πολυ απλα προσκλητηρια και γενικα κινηθηκα σε ενα low budget αλλα οχι και της προχειροτητας η της ξεφτιλας και το μονο που δεν υπηρχε ηταν η συνοχη στη θεματολογια..αλλα ολα ηταν ροζ λευκα..

εσυ καλα εκανες και εσπασες το κλισε με το κοκκινο και πρασινο..ο χειμωνας τραβαει τετοιες αντιθεσεις..

πολυ μου αρεσει..

Διαφημίσεις

jesgk πολυυυυ προσεγμενο και ποιοτικο!! μπραβο! με το καλο να βαπτισθει η Ανδρεινα!!!!

αν επιτρεπεται ποσο σου παει το τεμαχιο? εγω πηρα πολυ απλα προσκλητηρια και γενικα κινηθηκα σε ενα low budget αλλα οχι και της προχειροτητας η της ξεφτιλας και το μονο που δεν υπηρχε ηταν η συνοχη στη θεματολογια..αλλα ολα ηταν ροζ λευκα..

εσυ καλα εκανες και εσπασες το κλισε με το κοκκινο και πρασινο..ο χειμωνας τραβαει τετοιες αντιθεσεις..

πολυ μου αρεσει..

Thank you !! Ειχα πολύ άγχος με αυτό. Λοιπόν το τμχ μου βγήκε 2?. Το κουτί ειναι ακριβό γι'αυτό.

ναι οταν κανεις βαπτιση με θεματολογια παει το πακετακι γενικα ακριβο..

για αυτο και δεν το κανα..

εγω πληρωσα 1,27 τις μπομπονιερες και οι προσκλησεις μου βγηκαν στο 1 ευρω και κατι ψιλα ανα τεμαχιο..

εντωμεταξυ μου χουν μεινει αρκετες μπομπονιερες..

το κουτι της ειναι ενα μπαουλακι με πλατη (σαν καθισμα δηλαδη) και απεικονιζει ενα παραμυθενιο πυργο το οποιο ο φωτογραφος ουτε καν ειδε οτι υπηρχε και δεν το βγαλαν ουτε φωτογραφια ουτε βιντεο..(εγω ετρεχα σαν την τρελλη για χιλια δυο αλλα) και ο στολισμος των βαπτιστικων εγινε απο τον καντηλαναφτη σε ασχετη φαση λογω της προηγουμενης βαπτισης..ο συζυγος ηταν στον παπα για πολυ ωρα, η κουνιαδα περιεφερε τη μικρη σαν δειγμα στους καλεσμενους και η μανα μου καθοταν μπαστακας στα δωρα..που τελικα μας εκλεψαν και κανα δυο...η χαθηκαν η δεν ξερω και εγω τι!!

παντα κατι χαζο συμβαινει..

ναι οταν κανεις βαπτιση με θεματολογια παει το πακετακι γενικα ακριβο..

για αυτο και δεν το κανα..

εγω πληρωσα 1,27 τις μπομπονιερες και οι προσκλησεις μου βγηκαν στο 1 ευρω και κατι ψιλα ανα τεμαχιο..

εντωμεταξυ μου χουν μεινει αρκετες μπομπονιερες..

Δεν έχει θέμα η βάπτιση, δλδ δεν έιναι πριγκίπισσα ή κάτι τέτοιο, απλά τα χρ΄ματα που ειναι κοκκινο, γκιρ , λευκο, χρωματικο θέμα δλδ

Τι μπομπό ειχες κανει;;; Εμένα μου βγήκαν 2,35 των ενηλίκων κ 1,7 οι παιδικές:confused::confused::confused::confused:

όταν τα πλύνει ο Φούφουτος στείλτον κ στο σπίτι μου.!! Α μπείτε στο parents να δείτε την πρόσκληση της βάπτισης

καλημερα!τελεια η προσκληση της κορουλας σου jesgk!

μπραβο,εχεις πολυ ωραιο γουστο.και ειναι και πρωτοτυπη!

απ'οτι καταλαβα τις φτιαξατε εσεις?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...