Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Την έχω κάνει και εγώ αυτή τη σκέψη ....όταν ανέφερα για πιθανότητα ενδομητριωσης μου απάντησε ότι αυτά είναι "μπαγιατικα" νέα....μου έδωσε να καταλάβω οτι επειδή είμαι καταδικασμενη να κανω εξωσωματικη λογω χαμηλης ΑΜΗ το θεωρεί περιττό κ ότι ακόμα κ να εχω θα ειναι σε τετοιο βαθμο οπου μια λαμπαροσκοπηση δε θα την θεραπεύσει... κ στο σημειο αυτο μου προτεινε αντ αυτού να κανω το prp που ακομα δεν ξέρω αν ήταν πεταμένα λεφτά....να σου πω την αλήθεια.

Επίσης εγώ πριν την εξωσωματικη που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει Μάρτη σκέφτομαι μήπως ζητήσω να κανω και την εξέταση για το παράθυρο εμφυτευσης ? Δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό βεβαια αλλά διάβασα ότι μετά από αποτυχημένες προσπάθειες το προτείνουν....αλλά γτ πρέπει πρώτα να αποτύχει κάποιος τοσες φορές για να του πει να το κάνουν?

Το παράθυρο εμφύτευσης είναι κάτι πολύ σπάνιο να είναι διαφορετικό σε μια γυναίκα. Προσπάθησε να ξεκαθαρίζεις τις πληροφορίες που περνεις . Υπάρχουν 200 εξετάσεις που μπορείς να κάνεις φυσικά Κ δεν γίνετε να της κάνεις όλες προληπτικά. Πρέπει να επιλέξεις αυτές που μπορούν να σε βοηθήσουν . Το παράθυρο εμφυτεύσεις διαφέρει πάρα πολύ σπάνια εγώ έχω διαβάσει μόνο μια περίπτωση . 

Υστεροσκοπηση είναι απαραίτητη γιατί 1 στις 3 γυναίκες κάτι βρίσκουν που μπορεί να εμποδίζει. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα παλι!φυγατε?

τελικα η μικρη πηγε να δαγκωσει το αλλο κοριτσακι αλλα την προλαβα.επισης την εσπρωξε αλλες 2 φορες.

φαγαμε τωρα μπιφτεκια με ρυζακι,κι η μικρη εφαγε στο τραπεζι μαζι μας πανω στην καρεκλα.δεν θελω,αλλα ετσι μαζι μας τρωει πιο καλα,αλλιως τωρα τελευταια δεν πολυτρωει.

myprincess,περαστικα σου!

christin,βαλε καμμια φωτο πιο προσφατη τα ζουζουνια σου να τα δουμε.8 κιλακια η μικρη,ε?θα'χει διπλες για ζουληγμα μπολικες!:D

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εγω παντως οταν δουλευα σε μια εταιρεια γινοταν παρτυ καθε μεσημερι..Δεν προλαβαιναμε τα ντελιβερι..Ειχα παρει 10 κιλα ΤΟΤΕ!! Και παραιτηθηκα!

κι εμεις παραγγελναμε συνεχεια απο φαστφουντ,απο την καντινα απεναντι,απο πιτσαριες.ειδικα στην εγκυμοσυνη ολο παραγγελνα γιατι τα ειχα βαρεθει τα everest με τα κατεψυγμενα.

Διαφημίσεις

ηρθα παλι!φυγατε?

τελικα η μικρη πηγε να δαγκωσει το αλλο κοριτσακι αλλα την προλαβα.επισης την εσπρωξε αλλες 2 φορες.

φαγαμε τωρα μπιφτεκια με ρυζακι,κι η μικρη εφαγε στο τραπεζι μαζι μας πανω στην καρεκλα.δεν θελω,αλλα ετσι μαζι μας τρωει πιο καλα,αλλιως τωρα τελευταια δεν πολυτρωει.

myprincess,περαστικα σου!

christin,βαλε καμμια φωτο πιο προσφατη τα ζουζουνια σου να τα δουμε.8 κιλακια η μικρη,ε?θα'χει διπλες για ζουληγμα μπολικες!:D

εγώ άν κάτσει στο τραπέζι μαζί μας ευχαριστημένη είμαι αλλιώς ή πηγαινοέρχεται ή πηγαίνω εγώ απο πίσω της:rolleyes: δεν μπορεί να κάτσει αυτό το παιδί.:confused:

εγώ άν κάτσει στο τραπέζι μαζί μας ευχαριστημένη είμαι αλλιώς ή πηγαινοέρχεται ή πηγαίνω εγώ απο πίσω της:rolleyes: δεν μπορεί να κάτσει αυτό το παιδί.:confused:

στο καρεκλακι της δεν καθεται το ζιζανιακι?

Eγω αν φαω πρωινο στις 10.00 ειμαι να λιποθυμησω απο τη πεινα..

αλλα σχεδον καθε μερα πινω γαλα και κατεβαζω 5 φρυγανιες με βουτυρο και μελι η μαρμελαδα..

elenada Αγριμι η δικια σου.. τι κολλημα τρωει τωρα και δαγκωνει? και εμενα κατι κουλα κανει..

τωρα φωναζει σε ολους "φυο φυο" (να φυγουμε) και μας κουναει νευρικα το χερι διωχνοντας μας..

και λεει συνεχεια οσι οσι οσι πρωτου προλαβεις να πεις κουβεντα..

κριση!

και εμας καθεται αλλα δυσκολα τρωει το φαι της ολο ζηταει σαλατα και οτι αλλο δει..αλλα γενικα προσπαθουμε να την ταιζουμε εκει μονο.

παω να φυγω καλο απογευμα!

Διαφημίσεις

εγώ από τότε που ξεκινήσαμε στερεές τροφές στο καρεκλάκι μόνο...

σπρώξε το καρεκλάκι να ακουμπήσει το τραπέζι σας,για να φάει κι αυτή...

αν δεν κάτσει στο καρεκλάκι δεν θα φάει...το ξέρει...

πρινσέσα η ναταλίτσα τι κάνει?

Καλα ειναι το μαναρακι μου ευτυχως!! εχει λιγες μυξουλες αλλα τιποτα το ιδιαιτερο..Ελπιζω να μην την κολλησουμε κατι:wink:

yRf6p1.png

Eγω αν φαω πρωινο στις 10.00 ειμαι να λιποθυμησω απο τη πεινα..

αλλα σχεδον καθε μερα πινω γαλα και κατεβαζω 5 φρυγανιες με βουτυρο και μελι η μαρμελαδα..

elenada Αγριμι η δικια σου.. τι κολλημα τρωει τωρα και δαγκωνει? και εμενα κατι κουλα κανει..

τωρα φωναζει σε ολους "φυο φυο" (να φυγουμε) και μας κουναει νευρικα το χερι διωχνοντας μας..

και λεει συνεχεια οσι οσι οσι πρωτου προλαβεις να πεις κουβεντα..

κριση!

κρισεις στον πληθυντικο!

δεν ξερω τι να κανω προσπ,εχει δαγκωσει ολα τα παιδακια,τι με το καλο,τι με φωνες,τιμωρια,εχω δοκιμασει τα παντα!μολις πανε να της παρουν αυτο που κραταει,δαγκωνει.κι επισης δεν θελει να της πειραζουν τα πραγματα της,αλλα αυτο το κανουν ολα τα παιδακια που κανουμε παρεα.

αρχισε κι εσενα τα νευρακια,ε?αστα να πανε.

στο καρεκλακι της δεν καθεται το ζιζανιακι?

Απο τότε που πήγα στη δουλειά όχι.

εμένα όταν θέλει να φύγει λέει πάου (πάω)

και όταν θέλει να διώξει κάποιον/κάτι λέει σούτ (ξουτ) και κουνάει το χερι της

10 ώρες την ημέρα στην πεθερά και 5 στο σπίτι μας. Όταν κάτω κάνει άλλα και εδώ άλλα δεν μπορείς να υποβληθείς όπως θέλεις:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...